ZELOMOTH Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Εχεις δεδομένο ότι η ιντελ όλα αυτά τα χρόνια ήτανε αράχτη στη καφετέρια Και δε δουλευε πάνω δε κάτι νέο; Έχεις inside info; Οχι δεν εχω αλλα ουτε κι εσυ νομιζω να εχεις για το οτι δουλευει σε κατι νεο! Μιλαμε σχετικα με αυτα που μαθαινουμε και βλεπουμε και οχι με αυτα που θα μπορουσε να συμβαινουν(οχι οτι δεν ειναι πιθανο) Έβγαλε το E-shop http://www.e-shop.gr/mitriki-asrock-x370-taichi-retail-p-PER.528992 Ε τον ηλιθιο...Τζαμπα λεφτα δινει το κρατος τελικα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DRelectric Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Ο Linus παει σταθερα προς studio media production και θα ειναι ο πρωτος που θα μας δειξει napples και hsa apu server με vega Δεν τον συμπαθώ.. ίσως γιατί ΤΣΙΡΙΖΕΙ όταν μιλάει και χαμηλώνω.. στο youtube.. ίσως γιατί είναι ψωνισμενοΝερντοΣφίχτης.. δεν ξέρω.. πάντως οκ let them keep up the good work όπως και να'χει.. προτιμώ πάντως.. JayzTwoCents άσχετα με το πόσο Qualified είναι.. πολύ πιο σόφτ Reviewer.. παίζει να με πηγαίνει και για ύπνο... ο άλλος της Linus.. για Lexotanyl... είμαι με τα κ@#Ρ%@#$βίντεό του.. χα90χ0α0αχ0χα0αχ0 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Νομίζω πετάγανε τάπες σε βαρέλια περιμένοντας να ωριμάσει ο kaby lake. Ειπες πολυ καλο! Στο Τενεσί αν θυμαμαι καλα ε? Ωραια διαφημιση... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Νομίζω πετάγανε τάπες σε βαρέλια περιμένοντας να ωριμάσει ο kaby lake. Εγραψες... Και η πλάκα είναι ότι δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κάβουρας Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Κάτι είδα για 34GB/s σε 2133Mhz και άρχισα να τρέμω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Αν θες για κανα κοκορετσακι εχω κανα 2 athlon ii να φερω( για σιγανο ψησιμο) Εχω αλλους δυο Athlon 64 και εναν C2D, αλλα αυτον να τον βαλουμε για ψυγειο να διατηρει τα κρεατα μεχρι να τα ψησουμε! Ναι ναι, κριμα ομως που χρησιμοποιουμε τετοιο διαμαντι, ισως και τον καλυτερο επεξεργαστη ever για μια τετοια δουλεια.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 JAMBA(πραμα!) 03 ημερες για τα RYZENΟΥΓΕΝΝΑ... Αντε παιδια ,στο τελος μειναμε με τα 3 μας.....μερονυχτα! 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GusGiv Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δεν τον συμπαθώ.. ίσως γιατί ΤΣΙΡΙΖΕΙ όταν μιλάει και χαμηλώνω.. στο youtube.. ίσως γιατί είναι ψωνισμενοΝερντοΣφίχτης.. δεν ξέρω.. πάντως οκ let them keep up the good work όπως και να'χει.. προτιμώ πάντως.. JayzTwoCents άσχετα με το πόσο Qualified είναι.. πολύ πιο σόφτ Reviewer.. παίζει να με πηγαίνει και για ύπνο... ο άλλος της Linus.. για Lexotanyl... είμαι με τα κ@#Ρ%@#$βίντεό του.. χα90χ0α0αχ0χα0αχ0 Σίγουρα ο Linus έχει καταντήσει σπαστικός και ασόβαρος αλλά και ο Jay δε μας τα λεει και πολύ καλά τελευταία, το παρακολουθώ καιρό και διακρίνω αλλαγή στη στάση του όσο αφορά την amd, σαν να ξενέρωσε που φαίνεται ότι οι ryzen είναι καλοί, να ξεκαθαρίσω ότι ούτε fanboy είμαι, ούτε φαντάσματα βλέπω αλλά έχω αυτή τη εντύπωση, από τις αντιδράσεις του και το τρόπο που προβάλει τα προϊόντα τις amd. Τρανταχτό παράδειγμα ο τίτλος του παρακάτω video https://www.youtube.com/watch?v=zWASNajSdpg This RX 480 DOESN'T SUCK! λες και οι rx 480 γενικά είναι για πέταμα. Τέλος πάντων μπορεί και να ναι η ιδέα μου και να τον παρεξήγησα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 AMD Ryzen 8 Core, 6 Core and 4 Core Overclock Frequencies Revealed – Scan Offers New Ryzen Overclocked Bundles, Up To 4.2 GHz Clocks https://www.scan.co.uk/shop/computer-hardware/overclocked-bundles/3xs-professionally-overclocked-amd-ryzen-bundles 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psaris Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Σίγουρα ο Linus έχει καταντήσει σπαστικός και ασόβαρος αλλά και ο Jay δε μας τα λεει και πολύ καλά τελευταία και οι δυο χάλια είναι,μόνο bitwit.gamersnexus για μένα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 AMD Ryzen 8 Core, 6 Core and 4 Core Overclock Frequencies Revealed – Scan Offers New Ryzen Overclocked Bundles, Up To 4.2 GHz Clocks https://www.scan.co.uk/shop/computer-hardware/overclocked-bundles/3xs-professionally-overclocked-amd-ryzen-bundles Άμα δεν πάνε στα 5 GHz είναι fail... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DRelectric Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Μιας και μιλάμε για Youtubers... και σκέφτομαι οτι κάποιοι "γράφουν" στο γυαλί.. κι άλλοι όχι.. τι μου'ρθε στο μυαλο.... ο Τρόπος να σωθεί η INTEL ... τώρα με τους RYZEN......... Να βγάλει μια διαφήμιση με τον Sheldon Cooper.. να λέει.. πως είναι καλύτεροι επεξεργαστές κλάσεις ανώτεροι.. και πως οι RYZEN τους περνάνε.. μόνο σε ονομαστικές τιμές.. κλπ κλπ :Ρ όσοι είδαν BigBangTheory.. θα νοιώθουν :Ρ χαχαχαχα λέω Intel γιατί αν έκανε και στην AMD διαφήμιση ΤΩΡΑ θα την απογείωνε.. θα'ταν άδικο.. για την Intel να'χει και τον COOPER στο πλευρό της.. :Ρ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angelcrow Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 και οι δυο χάλια είναι,μόνο bitwit.gamersnexus για μένα.. O linus εχει ξεφυγει οικονομικα απο ολους και κανει και τα πιο ακριβα projects! Εχει φτασει σε σημειο ανεξαρτησιας καλο και θα δεις τα πιο τρελα πραγματα τα οποια του τα χρηματοδοτουν οι ιδιες οι εταιριες! Εχει στησει καλη ομαδα και πλεον επεκτείνεται και σε αλλες αγορες για να μην εξαρτατε μονο απο το pc industry...Ο bit wit και ο jay πανε και αυτοι σε πιο studio κατασταση στον επομενο χρονο! Ο πιο σοβαρος ισως ειναι ο paul Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 "AMD states its upcoming Ryzen core fits into a 10 percent smaller die area than Intel’s currently shipping second-generation 14nm processor. Analysts and even Intel engineers in the session said the Zen core is clearly competitive though many confidential variables will determine whether the die advantage translates into lower cost for AMD reports eetimes......" http://www.guru3d.com/news-story/amd-ryzen-chips-10-smaller-when-compared-to-intel-skylake-dies.html 07 Feb. 2017 ένα πρόχειρο link.. κι ακομα ένα http://www.pcworld.com/article/3167408/components-processors/amd-reveals-another-edge-for-ryzen-vs-intels-skylake-it-will-be-smaller.html eetimes η πηγή.. αλλά δεν μπορώ να την βρώ τώρα αργότερα... Τελικά αυτός ο "φτωχός συγγενής" των cpu μπορεί και να ξέρει κάτι από τεχνολογία (και να βάλαν μυαλό σε κάποια πράγματα). Αυτός είναι και ο λόγος που όσο και να ρίξει τις τιμές η intel, έως και σε επίπεδο να μην κερδίζει τίποτα, πάλι η AMD θα μπορεί να πέσει παρακάτω. Επίσης σε κάθε πτώση τιμής θα συμπαρασύρει και τα APU της Intel που για να χωρέσουν την κάρτα παρακρατούν το 1/3 chip, κρατώντας τα κατασκευαστικά σε υψηλό κόστος αλλά δίνοντας μικρότερη επεξεργαστική ισχύ σε CPU μέρος και αδιάφορη για πολλούς IGP. Αν βάλει κανείς, πως και η πλατφόρμα της AMD , AM4 είναι φτηνότερη κατασκευαστικά απ`όλες τις άλλες της intel, καταλαβαίνουμε πως έχει το πάνω χέρι στον ανταγωνισμό των τιμών έως το επίπεδο κερδοφορίας ανά τεμάχιο. Πολύ προσεκτική μελέτη έπεσε από τους Πρασινο-κόκκινους αυτή την φορά. Για αυτό και καθυστέρησαν μεταξύ άλλων πιστεύω.Αν ισχύει το die size (μαζί με άλλα που μένει να επιβεβαιωθούν) τα πηγαίνουν εξαιρετικά.Φαίνεται να έχουν και πολύ καλά yields και έχουν επιπλέον λόγο να αισιοδοξούν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Σίγουρα ο Linus έχει καταντήσει σπαστικός και ασόβαρος αλλά και ο Jay δε μας τα λεει και πολύ καλά τελευταία, το παρακολουθώ καιρό και διακρίνω αλλαγή στη στάση του όσο αφορά την amd, σαν να ξενέρωσε που φαίνεται ότι οι ryzen είναι καλοί, να ξεκαθαρίσω ότι ούτε fanboy είμαι, ούτε φαντάσματα βλέπω αλλά έχω αυτή τη εντύπωση, από τις αντιδράσεις του και το τρόπο που προβάλει τα προϊόντα τις amd. Τρανταχτό παράδειγμα ο τίτλος του παρακάτω video https://www.youtube.com/watch?v=zWASNajSdpg This RX 480 DOESN'T SUCK! λες και οι rx 480 γενικά είναι για πέταμα. Τέλος πάντων μπορεί και να ναι η ιδέα μου και να τον παρεξήγησα.. αν θυμαμε καλα ειχε βγει μια rx480 που ηταν χειροτερη απο την reference, ειχε χειρότερα mosfet, και για αυτο αυτος ο τιτλος, https://www.youtube.com/watch?v=zdYzPEK9A30 https://www.youtube.com/watch?v=9MWMyQ-slLI Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις