Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Πράγματι θα ήταν πολύ καλό αν υπήρχε τρίτη εταιρεία τόσο στους επεξεργαστές όσο και στις κάρτες γραφικών.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katerinapn85 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Ποτε θα εχουμε gaming reviews? Δε μπορω να βρω πουθενα.Προσφατα αναβαθμισα απο ι5 σε ι7 3770 και δε ξερω κατα ποσο θα αξιζε μια περαιτερω αναβαθμιση σε ryzen....Ασε που θα πρεπει να αλλαξω και μητρικη και ram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Καλά δεν θα ανησυχήσουμε για την Intel, έχει φράγκα αν θέλει να πετάξει νέα αρχιτεκτονική και να τα σαρώσει όλα, εύκολα. Ναι αλλα για να γινει αυτο, θα πρεπει για 2-3 χρονια τουλαχιστον(δεν σου λεω 5-6 που εκανε η amd) η intel να μεινει στη ουσια στασιμη με τα ιδια περιπου προιοντα τα οποια η amd με τα περιθωρια βελτιωσης που εχει στην νεα της αρχιτεκντονικη, πιθανο να βγει για τα καλα απο πανω! Κι επισης μεσα στα χρονια αυτα(τα νεκρα της ιντελ λογο νεας αρχιτεκτονικης) εννοειται οτι θα δυναμωσει αρκετα η amd και θα βγαλει μεροκαματο οπως εβγαζε τα προηγουμενα χρονια η ιντελ οταν αλλοι ηταν στασιμοι και ψοφιοι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δύσκολα κάποιος μπορεί να διαθέσει και δεν ξέρω ακόμα αν είναι δόκιμο 850 ευρώ για επεξεργαστή - μητρική με αυτό το future proof αν πραγματικά δεν είναι ένας ΤΕΛΕΙΟΣ επεξεργαστής σε όλα τ'αλλα. Άλλο έγραψα άλλο κατάλαβες. Εγώ επίσης δεν ξέρω κανέναν να έδωσε αυτά τα χρήματα για έναν επεξεργαστή.. για Dual Xeon ξέρω. Βλέπεις το θέμα δεν είναι μόνο τι ζητάει η Ιντελ,είναι και ποιος είναι διατεθειμένος και γιατί να το πληρώσει. φιλε μου, αν δεν καταλαβα, ζηταω συγνωμη. αλλα, αυτο που επαναλαμβανεις με bold, για καντο μας λιγο πιο λιανα, τι εννοεις? απο τη στιγμη που η AMD σου δινει HIGH END ανταγωνιστικο προιον, (θα δουμε και στα reviews μετα το NDA, βεβαια....) γιατι ειναι αδοκιμο να πληρωσει καποιος, κατι που πληρωνε πολλαπλασια μεχρι τωρα? οσο για το Future proof, σαφεστατα η AM4 που καλα καλα δεν εχει κυκλοφορησει ακομα, και εχει οριζοντα 5ετιας -οπως εχει ανακοινωσει η ιδια η ΑMD- ειναι πιο Futureproof απο οποιαδηποτε αλλη πλατφορμα, υπαρχει ηδη στην αγορα. αυτο ειναι αυτονοητο..!! ΥΓ...... ΞΑΝΑ... δεν υπαρχει τιποτα τελειο....!!!! Ποτε θα εχουμε gaming reviews? Δε μπορω να βρω πουθενα.Προσφατα αναβαθμισα απο ι5 σε ι7 3770 και δε ξερω κατα ποσο θα αξιζε μια περαιτερω αναβαθμιση σε ryzen....Ασε που θα πρεπει να αλλαξω και μητρικη και ram εσυ να κατσεις στα αυγα σου (3770), μια χαρα εισαι. αν σε ενδιαφερει το Gaming, κοιτα για καρτα γραφικων....!! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Τέλειος επεξεργαστής όντως δεν υπάρχει, παίρνεις τον 6950X που είναι 10c/20t, σκίζει στο multithreading τα πάντα, αλλά στα γκέιμς παίρνει τον πέο από έναν 7700K που είναι πολύ πιο φτηνός. Το θέμα είναι να αγοράσεις κάτι που καλύπτει τις ανάγκες σου και αν είναι πολλά αυτά που κάνεις(Multithreading + Gaming για παράδειγμα) να κοιτάξεις να πάρεις έναν CPU που αποδίδει καλά και στα δύο αλλά χωρίς να δώσεις και μια περιουσία που και να την δώσεις δεν θα 'ναι το απόλυτο. Ένας τέτοιος ως τώρα ήταν ο i7 6800K. Τώρα με τους Ryzen, είναι ο 1700X(Σύμφωνα με το τι έχουμε δει ως τώρα). 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Είναι σίγουρα σε πολύ καλύτερη οικονομική κατάσταση από την AMD και ναι οκ δε γίνεται σε ένα χρόνο, αλλά πιστεύω μπορεί να το κάνει η Intel μέσα σε ένα λογικό χρονικό διάστημα. Για την ώρα ας πετσοκόψει τις τιμές που τις έχει στο Θεό και βλέπουμε. Παιχνίδια που θα θέλουν IPC καθαρά και όχι πυρήνες, ένας 7700K@5Ghz θα 'ναι πάνω από Ryzen σίγουρα, αφού απ' ότι έχουμε δει δεν θα χτυπάει με τίποτα τέτοιες συχνότητες ο δεύτερος. Όταν θα θέλει πυρήνες όμως το παιχνίδι(Π.χ. Watch Dogs 2) θα παίρνει το τρίτο το μακρύ ο 7700K από έναν 1700X. Και overall ο 1700X είναι πολύ πολύ καλύτερη επιλογή. εγώ εννοώ οτι χωρίς ουσιαστικά να έχουν παρουσιαστεί και δοκιμαστεί. Μιλάνε για ryzen κ vega και σκέφτομαι μήπως εκτός από τα γνωστά, μας ψεκαζουν και μαντική σκόνη. Παιδιά εάν πραγματικά βλέπετε το μέλλον, έχω πολλά φλεγοντα ερωτήματα να θέσω (πχ, αύριο Καθ. Δευτέρα να βγω με αητό ή θα βρέξει; Θα με πειραξουν τα φασόλια με ταραμα που εφαγα; Τελικά τι θα γίνει στο Μπρουσκο;"). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Πράγματι θα ήταν πολύ καλό αν υπήρχε τρίτη εταιρεία τόσο στους επεξεργαστές όσο και στις κάρτες γραφικών.. Γιατι δεν φτιαχνουμε μια εμεις εδω? Τοσους αρχιτεκτονες και γνωστες εχουμε εδω μεσα γιατι να πανε χαμενοι? ΙΝΣΟ-ΜOUNTAIN (To lake το προλαβαν κατι τυχαρπαστοι) και ΙΝΣΟ-RISING STARS! Θα εχουμε 2 τμηματα που στην αγορα θα φαινονται σαν αντιπαλα!Και θα κονομαμε ρεεεεεεεεεεεεε!!! Εχει υποθει και αυτο, οτι η amd ανηκει στην intel και παιζουν το παιχνιδι του ανταγωνισμου ετσι... :-D 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
godslayerxp Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Σε κάποια γωνιά κάθομαι με μερικά άτομα από εδώ (λίγα είναι) που έχουμε στήσει αμέτρητες φορές μηχανήματα είτε amd είτε intel ανάλογα το συμφέρον μας και την κ@υλα μας και γελάμε με όλους τους υπόλοιπους από εσάς που νομίζετε ότι intel και amd είναι οι ομάδες σας και τσακωνεστε σαν τα κοκόρια 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Oσοι έχετε fx cpus μήν κάνετε αναβάθμιση καθώς τόσο καιρό λέγατε για το πόσο τίμιοι επεξεργαστές είναι και οτι τα κάνετε όλα και με το παραπάνω. Ο 8350 μου μεχρι στιγμης δεν με εχει απογοητευσει. Multitasking εχω, κατω απο 60 fps σε παιχνιδι (εξαιρειται το late game στα strategy) δεν εχω πεσει ποτε λογο CPU και φτιαχνω τα videos μου ανετα και γρηγορα. Ειδικα τωρα που αρχισει η εποχη του multithreading, δεν τον αλλαζω μεχρι να μην ικανοποιει ενα απο τα παραπανω (μαλλον το 60 fps γιατι τα αλλα οσο και να παλιωσει θα τα κανει το ιδιο γρηγορα) η να μου καει (πραγμα που το βλεπω απιθανο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dante80 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Ποτε θα εχουμε gaming reviews? Δε μπορω να βρω πουθενα.Προσφατα αναβαθμισα απο ι5 σε ι7 3770 και δε ξερω κατα ποσο θα αξιζε μια περαιτερω αναβαθμιση σε ryzen....Ασε που θα πρεπει να αλλαξω και μητρικη και ram Μια χαρά είσαι για gaming, μη σε τρώει ο ποπός σου...πάρε καινούρια κάρτα γραφικών αν δεις να κολλάς κάπου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katerinapn85 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Μια χαρά είσαι για gaming, μη σε τρώει ο ποπός σου...πάρε καινούρια κάρτα γραφικών αν δεις να κολλάς κάπου. χαχα απλα λιμπιζομαι τα 16threads του r7 1700 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DRelectric Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 χαχα απλα λιμπιζομαι τα 16threads του r7 1700 γιατι.... τα 65 Watts.. που τα βάζεις που όλοι φώναζαν τόσα χρόνια .. .οτι φουρνοι μικροκυμάτων οι AMD κ κατανάλωση.. κλπ (παρότι βγαίναν με αποδείξεις στο youtube άνθρωποι με υπολογισμούς και δείχναν.. πως τους τρώει κανα 20άρικο σε $$ παραπάνω το χρόνο).. για τις ψύκτρες.. ούτε συζήτηση... ε !! η ίντελ ούτε ψύκτρα δεν άλλαξε.. (η μόνη αξιολόγη για ΤΟΤΕ.. .πάλι..) είχε βγει στον πρώτο ι7 με το μπλέ LED ... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Κάποιους μπορεί να τους ενδιαφέρει και ο θόρυβος αλλά εντάξει, αφού έκανες τους υπολογισμούς για το ρεύμα τι συζητάμε. Πάρε like όμως που ήρθες σαν αλεξιπτωτιστής στο θέμα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vfragos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Τέλειος επεξεργαστής όντως δεν υπάρχει, παίρνεις τον 6950X που είναι 10c/20t, σκίζει στο multithreading τα πάντα, αλλά στα γκέιμς παίρνει τον πέο από έναν 7700K που είναι πολύ πιο φτηνός. Το θέμα είναι να αγοράσεις κάτι που καλύπτει τις ανάγκες σου και αν είναι πολλά αυτά που κάνεις(Multithreading + Gaming για παράδειγμα) να κοιτάξεις να πάρεις έναν CPU που αποδίδει καλά και στα δύο αλλά χωρίς να δώσεις και μια περιουσία που και να την δώσεις δεν θα 'ναι το απόλυτο. Ένας τέτοιος ως τώρα ήταν ο i7 6800K. Τώρα με τους Ryzen, είναι ο 1700X(Σύμφωνα με το τι έχουμε δει ως τώρα). Ακριβώς αυτό ήταν το σκεπτικό μου και σκεφτόμουν τον 6800Κ μέχρι που μπήκε στην εξίσωση και ο 1700Χ και η πλαστιγκα από οτι φαίνεται γέρνει προς το μέρος του. Επίσης με έναν πολυπυρηνο επεξεργαστή είσαι πιο futureproof και για τα games επίσης. Γενικά δεν μου καθόταν με τίποτα από τον i5 3570k να πάω πάλι σε 4 πυρήνες του i7 7700k την βρίσκω λαθος κίνηση και ας χάνω σε κάποια games τωρα σε απόλυτους αριθμούς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katerinapn85 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 γιατι.... τα 65 Watts.. που τα βάζεις που όλοι φώναζαν τόσα χρόνια .. .οτι φουρνοι μικροκυμάτων οι AMD κ κατανάλωση.. κλπ (παρότι βγαίναν με αποδείξεις στο youtube άνθρωποι με υπολογισμούς και δείχναν.. πως τους τρώει κανα 20άρικο σε $$ παραπάνω το χρόνο).. για τις ψύκτρες.. ούτε συζήτηση... ε !! η ίντελ ούτε ψύκτρα δεν άλλαξε.. (η μόνη αξιολόγη για ΤΟΤΕ.. .πάλι..) είχε βγει στον πρώτο ι7 με το μπλέ LED ... καλα οι ψυχτρες των FX ειναι ελεεινες και επρεπε να αλλαχτουν....προσφατα πηρε φιλος 8320 και αναγκαστηκε να αγορασει εξτρα ψυχτρα λογω υπερβολικου θορυβου....στην αλλαγη χαλασε τα Pin του επεξεργαστη απο βλακεια του και γενικα ηταν μια απο τις πολλες στιγμες που κραζεις τη ποιοτητα της AMD....Τωρα φαινεται οτι εβαλε μυαλο με τους ryzen...για να δουμε στο μελλον τι θα δουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις