NT1G Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 ... ΥΓ. δλδ... δεν είναι προσβολή που σε μια νύχτα μου ρίχνει 300 και 400 $$ επεξεργαστές η intel ? δεν σας εκνευρίζει..? εγώ θα αρρώσταινα αν αγόραζα ΧΘΕΣ πχ. τον ι7 6900κ 1000 ευρώ και σήμερα τον δίνει μόνο 750.. πχ. κάτι μου λέει..... http://www.tweaktown.com/news/56440/intel-rocked-core-over-ryzen-price-drops-begin/index.html Όχι δεν είναι. Μάρκετινγκ είναι και δυνατότητα που έχει μιας και πουλάει το 90% των επεξεργαστών αυτή την στιγμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Και μόνο ο τρόπος που γράφεις φτάνει για να καταλάβει κάποιος ποιος είναι ο οπαδός και ποιος όχι. Το εμείς και το εσείς μόνο εσύ το λες. Εγώ αναφέρθηκα στο σημείο που λες ότι δεν δίνουν πολλοί τόσα λεφτά για σετ. Και αν θέλεις να μάθεις προσωπικά εγώ που με θεωρείς από τους άλλους με Χ99 είμαι και με το προηγούμενο Χ79 και ποιό πρίν Χ58 και Ζ87-97. Έτσι με αγάπη από τον "οπαδό" όπως με χαρακτηρίζεις με το εσείς κτλπ. Μην δικαιολόγησε απλά διάβαζε σωστά πριν .. Συχωρεμένος από εμένα .. όσο αφορά το προσωπικό,τώρα για τις όποιες επιλογές σου και επιλογές μου νομίζω δεν χρωστάμε σε κανένα εξήγηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) να ενα bench που δεν φαίνονται οι ryzen με καλα με την πρώτη ματιά: http://ranker.sisoftware.net/show_run.php?q=c2ffcdfcdabbdae7d4edd5e4d6f082bf8fa9cca994a482f1ccfc&l=en Στην L1 cache χάνουν κατα κράτος απο intel,αλλά L2 και L3 ειναι μια χαρά. Το ποσο η διαφορά L1 παιζει ρολο,αμα εχετε καποια ίδεα διαφωτίστε. Η L1 τους είναι πιο αργή αλλά είναι και διπλάσια σε μέγεθος. Αυτό στην πράξη σημαίνει πως είναι πάνω κάτω στα ίδια. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2017 από adtakhs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
2600k Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Διακόπτοντας την διαφωνία του '' δικού μας ''(amd) και του αλλόθρησκου (intel) έχω μια ερώτηση είδα οτι πολλές μητρικές έχουν σαν feature headphone amplifier και μονομενα dac έχει κάποιος επαφή με κάτι τέτοιο να μου δώσει γνώμη? Πάντα έχοντας σε σκέψη ακριβά ακουστικά που έχουν ανάγκη από αρκετό ρεύμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Ό,τι και να λέμε, επιτέλους έχουμε δυνατό come back από την AMD, πόσα χρόνια μετά τους Athlon 64.. 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DRelectric Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Νομίζω φαίνεται ποιος είναι οπαδός ποιος όχι κλπ.. απ'το πως γράφουμε ποιος είναι ειρωνικός εριστικός κλπ. Εγώ απλά θεωρώ αναξιοπρεπές.. όλο αυτό που περιέγραψα απ΄'την ίντελ.. η πτώση των τιμών.. θα φανεί και το επόμενο διάστημα.. και θα το δούμε όλοι.. αν θέλει η INTEL ας τους ανεβάσει κιολας.. να δείξει once again την υπεροχή της.. όπως τόσο καιρό.. Εγώ θα χαρώ να δώ ανταγωνισμό... είναι όφελος για όλους ! αυτά τα όλίγα ο κόσμος καταλαβαίνει περισσότερα.. με την τριβή του στην αγορά.. και btw ... και όσον αφορά το μάρκετινγ.. έχει και εδώ στην Ελλάδα εταιρίες κινητής.. που σου παρέχουν καλύτερο σήμα.. και οι διαφορές μεταξύ τους για παράδειγμα είναι της τάξης του 5% tops.. και όχι μόνο στην Ελλάδα και όχι μόνο σ'αυτό το παράδειγμα.. αυτά και για το μάρκετινγκ. Για να πάρετε και λίγο χαμπάρι.. την Θέση μου.. δεν λέω βλακα κάποιον που πήρε 1000$ γιατί είναι η δουλειά του.. αλλά δεν θεώρησα και ΕΞΥΠΝΟ Σύστημα.. όταν μου'ρθε προχθές σέρβις.. με ι7 3770κ και GTX 660 πάνω.. εγώ θα κανα κάποιον καλύτερο συνδιασμό.. έτσι; Από κει και πέρα δεν είμαι κατά του όποιος μπορεί να αγοράζει το καλύτερο.. της εποχής του.. μαγκιά του !! και διαφορετική αξία δίνει στα χρήματα του έκαστος.. και διαφορετική άνεση έχει κλπ κλπ. κι επειδή φτιάχνω μηχανήματα για μικρά και μεγαλύτερα.. "παιδιά" επίσης.. είμαι πιο VFM Based. αυτά καλή συνέχεια παιδιά.. και θα φανεί το επόμενο διάστημα... και περι τιμών.. και περι επιδόσεων.... και προβλέπω πολύ γέλιο. πάραυτα Επιθυμώ.. απάντηση.. της Ιντελ .. γιατί ο ανταγωνισμός.. είναι προς το συμφέρον μας.. εμάς των καταναλωτών που δεν έχουμε ούτε καν.. μετοχές της μιας η της άλλης εταιρίες lol Να'στε καλά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Μην δικαιολόγησε απλά διάβαζε σωστά πριν .. Συχωρεμένος από εμένα .. όσο αφορά το προσωπικό,τώρα για τις όποιες επιλογές σου και επιλογές μου νομίζω δεν χρωστάμε σε κανένα εξήγηση. Όχι φυσικά, ούτε ζήτησα συγνώμη. Απλά προσπαθώ να σου πω ότι το εμείς και το εσείς είναι λάθος. Καταναλωτές είμαστε όλοι, εγώ έτσι το βλέπω και όχι μόνο σε θέμα υπολογιστών.Τα ίδια θα πω και για ομάδες, αυτοκίνητα ακόμη και πολιτικά. Ο οπαδισμος ποτέ δεν οδήγησε σε καλό. Και παλιά στο texas το Υοu.gr είχε βάλει τον 3770κ 120 ευρώ κάτω προλάβαμε και τον πήραμε μερικοί, έκτοτε δεν το ξανάκανε γαμώτο.. Εγώ έχω βάλει στο καλάθι έναν 7700κ και από χθες πήρε +5 ευρώ.. Οι τιμές του 6900κ είναι οι ακόλουθες αλλά ως συνήθως θα γίνει η τρίχα τριχιά στα forums και θα ενοχληθείτε κιόλας αν κάποιος πάει να σας βάλει φρένο.. Newegg > https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16819117645 Amazon > https://www.amazon.com/Intel-i7-6900K-Processor-FC-LGA14A-BX80671I76900K/dp/B01FJLAIG0 Mindfactory > http://www.mindfactory.de/product_info.php/Intel-Core-i7-6900K-8x-3-30GHz-So-2011-3-WOF_1042107.html Kaseking > https://www.caseking.de/intel-core-i7-6900k-3-2-ghz-broadwell-e-sockel-2011-v3-boxed-hpit-272.html Ψάξτε να βρείτε τώρα γιατί σας παρουσιάζουν τις προσφορές ενός καταστήματος που δεν πουλάει διαδικτυακά, ως κεντρικη απόφαση της Intel να ριξει τις τιμές.. (και έχει αναπαραχθεί σε αυτό το τοπικ τουλάχιστον 5 φορές) Είναι αυτό που είπα πριν ότι και οι δύο πλευρές αν μπορώ να το πω έτσι γράφουν ασυναρτησίες. Εγώ το λέω καιρό τώρα να μην περιμένουν πτώση τιμών, ακόμη και χθες αναφέρθηκα στα κοράκια που ονειρεύονται 7700Κ στα 180-200€ να ετοιμάσουν γλαροσουπα 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Ρε παιδιά οι περισσότεροι εχουν μια προτιμηση ως ππρος την μια εταιρία η την αλλη αλλά δεν έχει νόημα να αλληλοφαγωνόμαστε... Με τους ryzen και οι δύο θα έχουν κέρδος ,οι μεν της intel θα παρουν πιο φθηνά έναν intel και οι δε της Amd θα παρουν ένα πολύ καλό cpu σε καλή τιμή αν τα πράγματα είναι όπως φαίνονται. Μια δόση δικαίου έχουν και οι δύο και πολλές φορές και οι δύο τονίζουν αυτά που τους συμφέρουν στην εκάστοτε συγγυρία... Το θέμα είναι ότι με κατέστρεωε η amd πάνω που έλεγα πως δεν θα ξαναέφτιαχνα καποιο σταθερό setup και θα έμενα στο Laptop τώρα με έβαλε στο τριπακι να σκέφτομαι να επενδύσω σε ένα τερατάκι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Μερικοί απλά έχετε θέμα με το τι επιλέγει ο καθένας να αγοράσει..Για παράδειγμα έγραψα εγώ κάποιες σελίδες πριν ότι ίσως να περίμενα και τους 6-core mainstream Intel και κάποιοι άρχισαν τα δικά τους. Και αυτό λάθος είναι, δεν θα δώσω λογαριασμό σε κανέναν για το τι θα αγοράσω και όχι δεν είναι fanboyσμός να το κάνει κάποιος αυτό, γιατί τον ενδιαφέρει η τσέπη του. Θα κάνει υπομονή να αγοράσει το καλύτερο δυνατό προϊόν για τα χρήματα που έχει και τις ανάγκες του. Από 'κει και πέρα απλά ψάχνετε ''πάτημα'' κάποιοι να πείτε τον άλλον οπαδό κάποιας εταιρείας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Νομίζω φαίνεται ποιος είναι οπαδός ποιος όχι κλπ.. απ'το πως γράφουμε ποιος είναι ειρωνικός εριστικός κλπ. Εγώ απλά θεωρώ αναξιοπρεπές.. όλο αυτό που περιέγραψα απ΄'την ίντελ.. η πτώση των τιμών.. θα φανεί και το επόμενο διάστημα.. και θα το δούμε όλοι.. αν θέλει η INTEL ας τους ανεβάσει κιολας.. να δείξει once again την υπεροχή της.. όπως τόσο καιρό.. Εγώ θα χαρώ να δώ ανταγωνισμό... είναι όφελος για όλους ! αυτά τα όλίγα ο κόσμος καταλαβαίνει περισσότερα.. με την τριβή του στην αγορά.. και btw ... και όσον αφορά το μάρκετινγ.. έχει και εδώ στην Ελλάδα εταιρίες κινητής.. που σου παρέχουν καλύτερο σήμα.. και οι διαφορές μεταξύ τους για παράδειγμα είναι της τάξης του 5% tops.. και όχι μόνο στην Ελλάδα και όχι μόνο σ'αυτό το παράδειγμα.. αυτά και για το μάρκετινγκ. Για να πάρετε και λίγο χαμπάρι.. την Θέση μου.. δεν λέω βλακα κάποιον που πήρε 1000$ γιατί είναι η δουλειά του.. αλλά δεν θεώρησα και ΕΞΥΠΝΟ Σύστημα.. όταν μου'ρθε προχθές σέρβις.. με ι7 3770κ και GTX 660 πάνω.. εγώ θα κανα κάποιον καλύτερο συνδιασμό.. έτσι; Από κει και πέρα δεν είμαι κατά του όποιος μπορεί να αγοράζει το καλύτερο.. της εποχής του.. μαγκιά του !! και διαφορετική αξία δίνει στα χρήματα του έκαστος.. και διαφορετική άνεση έχει κλπ κλπ. κι επειδή φτιάχνω μηχανήματα για μικρά και μεγαλύτερα.. "παιδιά" επίσης.. είμαι πιο VFM Based. αυτά καλή συνέχεια παιδιά.. και θα φανεί το επόμενο διάστημα... και περι τιμών.. και περι επιδόσεων.... και προβλέπω πολύ γέλιο. πάραυτα Επιθυμώ.. απάντηση.. της Ιντελ .. γιατί ο ανταγωνισμός.. είναι προς το συμφέρον μας.. εμάς των καταναλωτών που δεν έχουμε ούτε καν.. μετοχές της μιας η της άλλης εταιρίες lol Να'στε καλά.. Σωστά τα λες. Δυστυχώς η Intel έπαθε ότι ο λαγός με την χελώνα. Δεν υπάρχει κάτι στον ορίζοντα που να μπορεί να χτυπήσει την AMD. Και μην ακούσω τίποτα για Χ και άλλα αστεία γιατί αυτά του χρόνου και αν οπότε θα βρεθούν αντιμέτωποι με τα Ζen+ Ελπίζω μόνο μην καβαλήσει καλάμι η AMD όπως είχε γίνει στο παρελθόν και έχουμε τιμές Intel σε AMD 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Καλά δεν θα ανησυχήσουμε για την Intel, έχει φράγκα αν θέλει να πετάξει νέα αρχιτεκτονική και να τα σαρώσει όλα, εύκολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Καλά δεν θα ανησυχήσουμε για την Intel, έχει φράγκα αν θέλει να πετάξει νέα αρχιτεκτονική και να τα σαρώσει όλα, εύκολα. Κάνεις λάθος σε αυτό. Ψάξε και θα δεις τα οικονομικά της δεν είναι αυτό που νομίζουν πολλοί. Δυστυχώς το να πουλάει έστω και μονοπωλιακά μία εταιρεία δεν την διασφαλίζει από την στιγμή που κάνει λάθος εξαγορές και επενδύσεις. Επίσης το να βγάλει νέα αρχιτεκτονική από το 0 δεν είναι κάτι που γίνεται μέσα σε ένα χρόνο όσα και να ρίξεις 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Ακόμα δεν βγήκαν οι νέοι AMD και τα γνωστά trolls λένε οτι οι 7700k και 6900k είναι καλύτεροι για gaming. Να δω που θα πάει αυτή η ιστορία.δεν το λες καλά Ακόμα δεν βγήκαν οι νέοι AMD και τα γνωστά trolls λένε οτι οι RYZEN είναι καλύτεροι για gaming. Να δω που θα πάει αυτή η ιστορία.fixed 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Κάνεις λάθος σε αυτό. Ψάξε και θα δεις τα οικονομικά της δεν είναι αυτό που νομίζουν πολλοί. Δυστυχώς το να πουλάει έστω και μονοπωλιακά μία εταιρεία δεν την διασφαλίζει από την στιγμή που κάνει λάθος εξαγορές και επενδύσεις. Επίσης το να βγάλει νέα αρχιτεκτονική από το 0 δεν είναι κάτι που γίνεται μέσα σε ένα χρόνο όσα και να ρίξεις Είναι σίγουρα σε πολύ καλύτερη οικονομική κατάσταση από την AMD και ναι οκ δε γίνεται σε ένα χρόνο, αλλά πιστεύω μπορεί να το κάνει η Intel μέσα σε ένα λογικό χρονικό διάστημα. Για την ώρα ας πετσοκόψει τις τιμές που τις έχει στο Θεό και βλέπουμε. δεν το λες καλά fixed Παιχνίδια που θα θέλουν IPC καθαρά και όχι πυρήνες, ένας 7700K@5Ghz θα 'ναι πάνω από Ryzen σίγουρα, αφού απ' ότι έχουμε δει δεν θα χτυπάει με τίποτα τέτοιες συχνότητες ο δεύτερος. Όταν θα θέλει πυρήνες όμως το παιχνίδι(Π.χ. Watch Dogs 2) θα παίρνει το τρίτο το μακρύ ο 7700K από έναν 1700X. Και overall ο 1700X είναι πολύ πολύ καλύτερη επιλογή. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Ναι οκ έχεις δίκαιο η AMD ήταν κυριολεκτικά ένα βήμα πριν την εξαγορά. Απλά να συμπληρώσω και να τονίσω ότι ανησυχώ και για τις δύο εταιρείες, διαφορετικά εμείς θα την πληρώσουμε την νύφη Κρίμα να μην έχουμε και μία 3η εταιρεία έτσι για σιγουριά και ποικιλία. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις