Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η intel είναι κολλημένη στην αρχιτεκτονική sandy bridge μέχρι τώρα, επιπλέον επιβράδυνε το tic-toc σε tic-tic-toc (ή το ανάποδο :P)

Δεν θα χτυπίσει εύκολα τους Ryzen.

Άρμεγαν για τόσα χρόνια την αγορά και καλόμαθαν, δεν τους βλέπω καλά τώρα. Δεν θέλει πολύ για τέτοια τέρατα οργανισμούς να περάσουν από τα πράσινα στην κοκκινίλα τη μαύρη οικονομικά.

Συμφωνώ.. και θεωρώ απαράδεκτες εντελώς τις τιμές της intel τόσα χρόνια.. αναξιοπρεπές εντελώς εκ μέρους της όπως

και το εύρος αναβάθμισης στους νέους επεξεργαστές που έβγαζε κάθε τόσο..

Ας το καταλάβει ο κόσμος επιτέλους να δώσει τα χρήματα του.. εκεί που αξίζει *(με την έννοια οτι πέφτει έρευνα και σοβαρή αναβάθμιση πιστεύω στην AMD) και φαίνεται εκ του αποτελέσματος !

Τέλος ποτέ προσωπικά δεν θα'δινα 500 .. 600 .. 1000 ευρώ παραπάνω (ούτε καν 100 εδώ που τα  λέμε..) για 5~10 frames παραπάνω

καταλαβαίνω πάραυτα τους gamers.. ιδιότροπους .. entousiasts και λοιπούς φίλους..

αλλά δεν μπορώ να ξεχνώ να πωλούντε την ίδια στιγμιά παλιός και καινούριος ίντελ ι5xxxxK στις ίδιες τιμές για χρόοοοονια

ακομα και με τους νέους να φιγουράρουν δίπλα στους παλιούς με την ίδια τιμή ή/και μεγάλυτερη στον παλιό.. επεξεργαστή.

ήρθε η ώρα να πληρώσει η Intel την ασυδοσία της .. όχι από κακία.. αλλα απλώς είναι δίκαιο πιστεύω ! και επίσης συμφέρον του

καταναλωτή να αγοράσει.. Ryzen !

Χαιρετώ σας ! :)

Intel begins its price war on CPUs, after AMD becomes a massive threat to their monopoly

Read more: http://www.tweaktown.com/news/56440/intel-rocked-core-over-ryzen-price-drops-begin/index.html

• Like 16
Δημοσ.

Συμφωνώ.. και θεωρώ απαράδεκτες εντελώς τις τιμές της intel τόσα χρόνια.. αναξιοπρεπές εντελώς εκ μέρους της όπως

και το εύρος αναβάθμισης στους νέους επεξεργαστές που έβγαζε κάθε τόσο..

Ας το καταλάβει ο κόσμος επιτέλους να δώσει τα χρήματα του.. εκεί που αξίζει *(με την έννοια οτι πέφτει έρευνα και σοβαρή αναβάθμιση πιστεύω στην AMD) και φαίνεται εκ του αποτελέσματος !

Τέλος ποτέ προσωπικά δεν θα'δινα 500 .. 600 .. 1000 ευρώ παραπάνω (ούτε καν 100 εδώ που τα  λέμε..) για 5~10 frames παραπάνω

καταλαβαίνω πάραυτα τους gamers.. ιδιότροπους .. entousiasts και λοιπούς φίλους..

αλλά δεν μπορώ να ξεχνώ να πωλούντε την ίδια στιγμιά παλιός και καινούριος ίντελ ι5xxxxK στις ίδιες τιμές για χρόοοοονια

ακομα και με τους νέους να φιγουράρουν δίπλα στους παλιούς με την ίδια τιμή ή/και μεγάλυτερη στον παλιό.. επεξεργαστή.

ήρθε η ώρα να πληρώσει η Intel την ασυδοσία της .. όχι από κακία.. αλλα απλώς είναι δίκαιο πιστεύω ! και επίσης συμφέρον του

καταναλωτή να αγοράσει.. Ryzen !

Χαιρετώ σας ! :)

Intel begins its price war on CPUs, after AMD becomes a massive threat to their monopoly

Read more: http://www.tweaktown.com/news/56440/intel-rocked-core-over-ryzen-price-drops-begin/index.html

Καλως ηρθες στο φτωχικο μας! Βαλτε στο παιδι να φαει και να πιει!Παρε και το πρωτο σου like ετσι να γουσταρεις! :-D

• Like 7
Δημοσ.

Εννοείται ότι οι τιμές της Intel τόσα χρόνια ήταν απαράδεκτες, αλλά όταν παίζεις μόνος σου μπάλα έτσι είναι. Κοστολογείς όσο γουστάρεις και λες και στον καταναλωτή ''Άμα θες''..

• Like 3
Δημοσ.

Δεν λεω καλος ο ενθουσιασμος και ο καθενας κανει τις επιλογες του αλλα τι εννοεις δεν θα χτυπησει ευκολα τους ryzen.

To ipc των skylake/kaby lake ειναι ανωτερο απο τους ryzen για games και ανετα μπορει να κανει μειωση τιμων στους broadwell για αυτους που θελουν πυρηνες.

Μαλλον το ipc των ryzen ειναι εφάμιλλο με x99 cpu...Πλεον θα μιλαμε για single thread performance των 7700k και το ποσο καλοι ειναι σε 1080p gaming σε συγκριση με τους ryzen!!! Θα σερβιρουν κουτοχωρτο ολοι στο net...Ολοι θα αγορασουν 7700k και σε δυο χρονια ολοι θα λενε ποσο ωρμασε σαν καλο κρασι ο r7 1700

• Like 4
Δημοσ.

Εννοείται ότι οι τιμές της Intel τόσα χρόνια ήταν απαράδεκτες, αλλά όταν παίζεις μόνος σου μπάλα έτσι είναι. Κοστολογείς όσο γουστάρεις και λες και στον καταναλωτή ''Άμα θες''..

Αυτό λέμε ακριβώς!

κατα τ'άλλα δεν το ακολουθούν όλες οι εταιρίες αυτό... και δεν μιλώ σε αυτόν τον τομέα.. και δη τους εμπορικούς επεξεργ. που

παίζουν ουσιαστικά 2 εταιρίες..

από κει και πέρα το να'χει ίδιες τιμές η Intel σε παλιούς και νέους επεξ. που πωλούντε την Αυτή στιγμή..

σημαίνει περισσότερο πως δεν είναι τόοοσο upgraded οι νέοι.. παρά πως έιναι ιδιαίτερα αξιόπιστοι οι παλιοί...

η ίδια η intel βέβαια θα το βλεπε υπεροπτικά.. ως οτι μας δίνει σε τιμή παλιού την νέα CPU... για να πουλήσουν βεβαίως βεβαίως

και νέα socket mobos κλπ..  εγώ συνεχίζω να το θεωρω αναξιοπρεπές και ασύδωτο και θα φανεί τώρα που θα το πληρώσει ακριβά..

ΥΓ.  δλδ... δεν είναι προσβολή που σε μια νύχτα μου ρίχνει 300 και 400 $$ επεξεργαστές η intel ? δεν σας εκνευρίζει..?

εγώ θα αρρώσταινα αν αγόραζα ΧΘΕΣ πχ. τον ι7 6900κ 1000 ευρώ και σήμερα τον δίνει μόνο 750.. πχ. κάτι μου λέει.....

http://www.tweaktown.com/news/56440/intel-rocked-core-over-ryzen-price-drops-begin/index.html

• Like 4
Δημοσ.

Σοβαρεψου

Προφανώς απέχεις από το φόρουμ εφόσον δεν ξέρεις όπως λες.

Περίεργο πάντως που εμφανίστηκες σε αυτό το τοπικ να γίνεις Elf στην θέση του Elf.

Πίκρα είναι; Χολή είναι; Αβεβαιότητα ότι δεν θα τρέχει Hackintosh είναι;

Δεν ξέρω τι από όλα, αλλά ότι κάτι έχεις αυτό είναι σίγουρο!!!

Προφανώς ειναι τα φαντάσματα που έχεις φτιάξει μιας και θέλεις να μιλήσουμε προσωπικά και μου απευθύνεσαι ,από την 10ετη προσπάθεια να πείσετε τους εαυτούς σας για την προηγούμενη αποτυχία της AMD σε επεξεργαστές και κάρτες γραφικών..

Σήμερα που βγήκαν οι Ryzen ευτυχώς αυτή την αποτυχία οι περισσότεροι την δέχτηκαν με την ελπίδα ότι αυτό άλλαξε..

Έχετε δώσει επικές μάχες να μας πείσετε για το αντίθετο και i5 vs 8350 εδω μέσα.. μερικοί το τράβηξαν μέχρι και σε i7,

μέχρι που ήρθαν οι i3 και επισφράγισαν την προηγούμενη επιτυχία της AMD

Αν διάβαζες λοιπόν πολύ απλά το προηγούμενο ποστ μου θα καταλάβαινες ότι αυτό ήταν η δική μου σκέψη για το αν θα πάρω ΑΜΕΣΑ ένα σετακι Ryzen..

Οι υπόλοιποι όλοι το κατάλαβαν ,φαίνεται ότι τα δικά σου Φαντάσματα θέλουν ακόμα πολύ χρόνο..

Αν σ'ενδιεφερει πραγματικά να μάθεις γιατί εμφανίστηκα στο τοπικ μπορώ να στο εξηγήσω πάλι αλλά σε άλλη βάση (καλοπροαίρετη) . Κανε εσύ την αρχή γιατί ως βλέπεις ακολουθώ την βάση που κάποιος θέτει ως ¨¨βάση συζήτησης"..

• Like 5
Δημοσ.

Αν και επικεντρώνομαι στην είδηση έχω να πω ωπ το σοβαρό site  :D. Έχει πάρει στο λαιμό του άτομα στο facebook αυτό το pc building team με την ασχετίλα που κυριαρχεί εκεί... αίσχος  :ph34r:

θα συμφωνησω αποτυλατα για την ασχετιλα...ειμαι και στο FB page τους μελος και γελαω και ωρες ωρες καθομαι και τσακωνομαι με κατι βοδια...αλλα εκει ειδα την ειδηση απο κει την εβαλα :P 

• Like 2
Δημοσ.

Όλοι ασχολούνται για να ασχοληθούν με το 4Κ μετά το ρίχνουν στα 1080 στο BF 1 για να έχουν καλύτερο "στόχο".. :lol:

κανείς δεν παίζει 4Κ απλά τους αρέσει να λένε στον φίλο τους "ότι ξέρεις .. μπορώ και 4Κ.. "

Πριν 8 χρόνια αγόρασα 1080p τηλεόραση και πριν 5 χρόνια 1080p pc monitor! Ο gaming  υπολογιστής πριν 8 χρόνια ήταν κάτω από την τηλεόραση και μετά τον πήγα κάτω απο το καινουργιο monitor...Κατι τετοιο θα γινει και αυτη τη φορα εκτος αν αγορασω xbox one scorpio

Δημοσ.

Κύριοι πολύξεροι και μη, ότι και να λέμε το γεγονός παραμένει ένα...η amd επέστρεψε για τα καλά διαμέσου των κονσολών...βρήκε χρήμα από εκεί, επένδυσε σε R&D και με τις RX στις gpu και τώρα με τους Ryzen στις cpu και τις επερχόμενες vega μας δίνει την ευκαιρία να ανοίξουμε όλοι νέο κεφάλαιο στην ιστορία των υπολογιστών...το single thread πέθανε!!! Όποιος δεν καθήσει να προγραμματίσει σοβαρά και με τις σωστές αρχές προγραμματισμού που μας έμαθαν στα πτυχία και στα μεταπτυχιακά πίσω εκεί στο 2004 (εκείνης της γενιάς είμαι εγώ) θα τον φάει η μαρμάγκα...αυτή την ευκαιρία δεν γίνεται να την χάσουμε ως καταναλωτές...έτσι μόνο θα ακολουθήσει και το θηρίο η Intel...

• Like 2
Δημοσ.

Oσοι έχετε fx cpus μήν κάνετε αναβάθμιση καθώς τόσο καιρό λέγατε για το πόσο τίμιοι επεξεργαστές είναι και οτι τα κάνετε όλα και με το παραπάνω.

• Like 4
Δημοσ.

Oσοι έχετε fx cpus μήν κάνετε αναβάθμιση καθώς τόσο καιρό λέγατε για το πόσο τίμιοι επεξεργαστές είναι και οτι τα κάνετε όλα και με το παραπάνω.

Και να χάσουμε την ευκαιρία να λέμε οτι το τσιπάκι μας διασύρει αυτά της Intel;Jamais!!!

• Like 4
Δημοσ.

Μια χαρά τίμιοι είναι, δες τι θα γίνει με multithread εφαρμογές και παιχνίδια...ή μήπως υπάρχουν πολλοί 4c intel που ρίχνουν σε fx8320 σε cinebench R15 ας πούμε; Στον ι5 6600 αςπούμε ρίχνει και μάλιστα με σχεδόν 80 ευρώ διαφορά σε τιμή...Ώρα να ξυπνάμε κύριοι...το sowfware έχει καθορίσει ως τώρα την επιτυχία ή την αποτυχία επεξεργαστών...αν προγραμματίζεις σωστά ο fx με 8 πυρήνες πετάει...

Και να χάσουμε την ευκαιρία να λέμε οτι το τσιπάκι μας διασύρει αυτά της Intel;Jamais!!!

Θεός!!!

• Like 5
Δημοσ.

Προφανώς ειναι τα φαντάσματα που έχεις φτιάξει μιας και θέλεις να μιλήσουμε προσωπικά και μου απευθύνεσαι ,από την 10ετη προσπάθεια να πείσετε τους εαυτούς σας για την προηγούμενη αποτυχία της AMD σε επεξεργαστές και κάρτες γραφικών..

Σήμερα που βγήκαν οι Ryzen ευτυχώς αυτή την αποτυχία οι περισσότεροι την δέχτηκαν με την ελπίδα ότι αυτό άλλαξε..

Έχετε δώσει επικές μάχες να μας πείσετε για το αντίθετο και i5 vs 8350 εδω μέσα.. μερικοί το τράβηξαν μέχρι και σε i7,

μέχρι που ήρθαν οι i3 και επισφράγισαν την προηγούμενη επιτυχία της AMD

Αν διάβαζες λοιπόν πολύ απλά το προηγούμενο ποστ μου θα καταλάβαινες ότι αυτό ήταν η δική μου σκέψη για το αν θα πάρω ΑΜΕΣΑ ένα σετακι Ryzen..

Οι υπόλοιποι όλοι το κατάλαβαν ,φαίνεται ότι τα δικά σου Φαντάσματα θέλουν ακόμα πολύ χρόνο..

Αν σ'ενδιεφερει πραγματικά να μάθεις γιατί εμφανίστηκα στο τοπικ μπορώ να στο εξηγήσω πάλι αλλά σε άλλη βάση (καλοπροαίρετη) . Κανε εσύ την αρχή γιατί ως βλέπεις ακολουθώ την βάση που κάποιος θέτει ως ¨¨βάση συζήτησης"..

Και μόνο ο τρόπος που γράφεις φτάνει για να καταλάβει κάποιος ποιος είναι ο οπαδός και ποιος όχι.

Το εμείς και το εσείς μόνο εσύ το λες.

Εγώ αναφέρθηκα στο σημείο που λες ότι δεν δίνουν πολλοί τόσα λεφτά για σετ.

Και αν θέλεις να μάθεις προσωπικά εγώ που με θεωρείς από τους άλλους με Χ99 είμαι και με το προηγούμενο Χ79 και ποιό πρίν Χ58 και Ζ87-97.

Έτσι με αγάπη από τον "οπαδό" όπως με χαρακτηρίζεις με το εσείς κτλπ.

Πολλά άτομα εδώ μέσα ασχολούνται με benchmark κτλπ και άλλοι τόσοι έχουν το μικρόβιο. Πίστεψε με στα τόσα χρόνια που ασχολούμαι δεν έχω κάψει τίποτα εκτός από 1 CPU και αυτό όχι από ζόρι απλά είχε έρθει η ώρα της μητρικής.

Αυτό στο λέω γιατί είχα διαβάσει ότι εμείς εδώ τα καίμε.

Πάντα καλοπροαίρετα τα λέω φυσικά, αλλά ρε φίλε κουράστηκα να διαβάζω πράγματα που δεν στέκουν (και από τις δύο πλευρές)

• Like 6
Δημοσ.

ΥΓ.  δλδ... δεν είναι προσβολή που σε μια νύχτα μου ρίχνει 300 και 400 $$ επεξεργαστές η intel ? δεν σας εκνευρίζει..?

εγώ θα αρρώσταινα αν αγόραζα ΧΘΕΣ πχ. τον ι7 6900κ 1000 ευρώ και σήμερα τον δίνει μόνο 750.. πχ. κάτι μου λέει.....

http://www.tweaktown.com/news/56440/intel-rocked-core-over-ryzen-price-drops-begin/index.html

Και παλιά στο texas το Υοu.gr είχε βάλει τον 3770κ 120 ευρώ κάτω προλάβαμε και τον πήραμε μερικοί,

έκτοτε δεν το ξανάκανε γαμώτο..

Εγώ έχω βάλει στο καλάθι έναν 7700κ και από χθες πήρε +5 ευρώ..

Οι τιμές του 6900κ είναι οι ακόλουθες αλλά ως συνήθως θα γίνει η τρίχα τριχιά στα forums και θα ενοχληθείτε κιόλας αν κάποιος πάει να σας βάλει φρένο..

Newegg > https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16819117645

Amazon > https://www.amazon.com/Intel-i7-6900K-Processor-FC-LGA14A-BX80671I76900K/dp/B01FJLAIG0

Mindfactory > http://www.mindfactory.de/product_info.php/Intel-Core-i7-6900K-8x-3-30GHz-So-2011-3-WOF_1042107.html

Kaseking > https://www.caseking.de/intel-core-i7-6900k-3-2-ghz-broadwell-e-sockel-2011-v3-boxed-hpit-272.html

Ψάξτε να βρείτε τώρα γιατί σας παρουσιάζουν τις προσφορές ενός καταστήματος που δεν πουλάει διαδικτυακά,

ως κεντρικη απόφαση της Intel να ριξει τις τιμές..

(και έχει αναπαραχθεί σε αυτό το τοπικ τουλάχιστον 5 φορές)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...