Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι σου κάνει ο ανταγωνισμός..

Πες του Rumorista να μου φέρει 2 την Τρίτη σε αυτή την τιμή,εγώ έχω κ τροφοδοτικό και μητρική να τον βάλω επάνω δεν έχω θέμα. .. :P

Τώρα που τα παιχνίδια θα θέλουν 128GB DDR4 να δω τι θα κάνετε.. Hahhah :lol:

Θα τα τρέχουμε σε Ram disk όπως παλιά στο Dos :P

..και επειδή τα πρόλαβα... ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ ! (δεν επιτρέπονται άλλα emotions)

Δημοσ.

Τώρα που τα παιχνίδια θα θέλουν 128GB DDR4 να δω τι θα κάνετε.. Hahhah :lol:

Υπαρχει λυση αγαπητε. Θα επιστρεψουμε σε monitor κατω των 1080p  :lol:

• Like 1
Δημοσ.

Έχει ενδιαφερον παντως το screenshoot με το overclock, οσο περισσοτεροι οι πυρηνες τοσο μεγαλυτερο το overclock... :unsure:

Έτσι δεν πρέπει; Ότι πληρώνεις παίρνεις!

Δημοσ.

Έχει ενδιαφερον παντως το screenshoot με το overclock, οσο περισσοτεροι οι πυρηνες τοσο μεγαλυτερο το overclock... :unsure:

Ναι και μένα εντύπωση μου κάνει. Τόσο καιρό το αντίθετο ήξερα. Για να ανέβει ψηλά ένα cpu έκλειναν πυρήνες. Είμαι πολύ περίεργος να δω τα reviews

Δημοσ.

το γραφει ενας σχολιο για τον r71700                  :Παιδιά σας μιλά ο Techgury της Ελλάδας πουλησα 6800Κ και πήρα αυτον τον πυραυλοοο..Δεν υπάρχει ειναι ΤΕΡΑΣ πατάει κάτω 7700Κ - 6800Κ. τον εχω 6.2 Ghz στα 1.46V και TDP 95W...Για παρτη σου AMD άφησα Intel ΣΑΓΑΠΩΩΩΩ ποτε ξανά Intel μακριαααα

Δημοσ.

Η μαγεία πάντως ειναι οτι αγοραζεις μια καλη b350 με 16gb 2400mhz, εναν r7 1800x στη καλυτερη και μια vega και δεν εχεις bottleneck λογω sock cpu. Θεωρητικα ακομα και σε crossfire και sli παιζει οι επιδόσεις να ειναι καλυτερες λογω sock cpu.

Δημοσ.

Θελω 4k benchnarks σε titan sli, και fury crossfire διαταξη τιποτα αλλο...Εκει θα δω το 4k gaming potential.

Αν η Amd ηταν μεγαλη εταρια θα ειχε κυκλοφορησει ολη τη σειρα cpu και το vega στις 2 μαρτιου και θα ειχε σαρωσει την αγορα!!!

4κ δεν εχει παντως τι να το κανω! Δεν θα τον αγοραζα αυτον τον επεξεργαστη για 1080p!

Δημοσ.

Στις 12 του μηνός παράγγειλα και ακόμα δεν χουν ρθει :P 16gb ddr4 3200mhz corsair μνήμες στα 125 euro ήταν από τις πιο φτηνές σε αυτές τις συχνότητες.

Κοιτάω σήμερα 2 βδομάδες μετά και έχουν πάει 140 euro. Μιλάμε 7 euro αύξηση την βδομάδα !!! ούτε μετοχές να ήταν

Πάντως οι πρώτες ενδείξεις από ότι φαίνεται από το παρακάτω site που πουλάει έτοιμα setup mb+cpu+ram+cooler με overclocking ο 1700 και 1700x πάνε μέχρι τα 3.8ghz και ο 1800x μέχρι τα 4.2ghz

https://www.scan.co.uk/shop/computer-hardware/overclocked-bundles/3xs-professionally-overclocked-amd-ryzen-bundles

Βεβαια ο 1700 είναι πάνω σε Β350 mb και ο 1700x σε x370 οποτε πιστεύω και οι δυο μπορούν να πάνε λίγο παραπάνω στα x370 mb

• Like 1
Δημοσ.

Στις 12 του μηνός παράγγειλα και ακόμα δεν χουν ρθει :P 16gb ddr4 3200mhz corsair μνήμες στα 125 euro ήταν από τις πιο φτηνές σε αυτές τις συχνότητες.

Κοιτάω σήμερα 2 βδομάδες μετά και έχουν πάει 140 euro. Μιλάμε 7 euro αύξηση την βδομάδα !!! ούτε μετοχές να ήταν

Πάντως οι πρώτες ενδείξεις από ότι φαίνεται από το παρακάτω site που πουλάει έτοιμα setup mb+cpu+ram+cooler με overclocking ο 1700 και 1700x πάνε μέχρι τα 3.8ghz και ο 1800x μέχρι τα 4.2ghz

https://www.scan.co.uk/shop/computer-hardware/overclocked-bundles/3xs-professionally-overclocked-amd-ryzen-bundles

Μα ο 1700Χ με το normal boost ειναι στα 3800mhz, πιο overclock?

Δημοσ.

Intel Kaby Lake and Skylake Processors Get Massive Price Cuts By Retailers Prior To AMD Ryzen Launch – Core i7 7700K Up For $299, Core i5 7600K For $199, Core i5 6600K For $179

http://wccftech.com/intel-amd-price-war-ryzen-processors/

Με το που βγουν και οι 6core & 4core RYZEN να δείτε που θα πάνε οι τιμές ... από τσόπευση σε τσόπευση θα το πηγαίνει η intela.

Προσωπικά δεν θα πιαστώ κορόιδο από την intela και την πτώση τιμών της, θα παω σε RYZEN μόνο και μόνο για να έχω και αύριο ανταγωνισμό και προιόν σε σωστή τιμή.

Η intel καλά μάδησε ολάκερο τον κόσμο μια 10ετία ....

Στην Ελλάδα θα μειωθούν?Ιδού η απορία

Δημοσ.

Σε 1080p τουλαχιστον οι ryzen περνουν ενα τσουτσουνακι απο 7700κ.Παντως οσοι προπαραγγειλουν τους ryzen θα κανουν πατατα καθως απο amd εχουν διαρευσει μονο αυτα που την συμφερουν.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...