sir ImPeCaBlE Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Τι σου κάνει ο ανταγωνισμός.. Big whoop. Και πάλι απο άποψη vfm μάλλον θα είναι πολύ πίσω. Νομίζω η intel στριμώχτηκε λίγο παραπάνω από ότι περίμενε. Imo πρέπει να ρίξει το κόστος των μητρικών για x99. Δε δίνουν πολλοί 200$+ για mobo.
dimoskoutr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Η αληθεια ειναι οτι δεν πολυ βγαζει ακρη αυτο που γραφεις,δεδομενου οτι ουτως ή αλλως ησουν τοσο καιρο με αυτον και για να μην ειχες αναβαθμισει ηδη σημαινει οτι την δουλεια σου την εκανες Δηλαδή από το 2006 έφτασες στο 2017 να περιμένεις τα Zen και τώρα καίγεσαι; Την δουλειά μου την κάνω ακόμη (office χρησιμοποιώ και αυτό σε light καταστάσεις και συνθήκες συνήθως...), το χόμπι μου το gaming δεν μπορώ να κάνω πια καθόλου (φταίει και η cpu και όχι μόνο η 750ti μου), ένα ρημάδι βίντεο 1080p σε 60fps δεν μπορώ να δω, να ανοίξω 7-8-9 tabs ταυτόχρονα στον chrome...και για τα games έκανα υπομονή τόσο καιρό (4-5 χρόνια) γιατί υπήρχαν άλλες προτεραιότητες...τώρα πια μπούχτισα φίλτατοι με τον δεινοσαυράκο μου...γαϊδουρινή υπομονή έκανα...ο καθένας με τα οικονομικά του, εμένα ένα 50άρικο καπέλο σε μητρική και ένα 50άρικο σε μνήμη μου είναι βαριά...άρα δεν το καταπίνω εύκολα όσο περίεργο και αν φαίνεται σε κάποιον... Πάρε ένα Xeon E5450 ή X5460 (15-20€ from china) άμα κάνει στο board σου και είσαι βασιλιάς μέχρι να πέσει η Ρυζόσκονη Δεν νομίζω ότι κάνει στην Intel DG965WH μου...εδώ ο q6700 με bios update και αν μπαίνει...αν είναι να αρχίσουμε τα mods δεν νιώθω να τα κάνω...δεν ασχολούμαι με το άθλημα.
ZELOMOTH Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Την δουλειά μου την κάνω ακόμη (office χρησιμοποιώ και αυτό σε light καταστάσεις και συνθήκες συνήθως...), το χόμπι μου το gaming δεν μπορώ να κάνω πια καθόλου (φταίει και η cpu και όχι μόνο η 750ti μου), ένα ρημάδι βίντεο 1080p σε 60fps δεν μπορώ να δω, να ανοίξω 7-8-9 tabs ταυτόχρονα στον chrome...και για τα games έκανα υπομονή τόσο καιρό (4-5 χρόνια) γιατί υπήρχαν άλλες προτεραιότητες...τώρα πια μπούχτισα φίλτατοι με τον δεινοσαυράκο μου...γαϊδουρινή υπομονή έκανα...ο καθένας με τα οικονομικά του, εμένα ένα 50άρικο καπέλο σε μητρική και ένα 50άρικο σε μνήμη μου είναι βαριά...άρα δεν το καταπίνω εύκολα όσο περίεργο και αν φαίνεται σε κάποιον... Δεν νομίζω ότι κάνει στην Intel DG965WH μου...εδώ ο q6700 με bios update και αν μπαίνει... Στα επισημα list δεν εχει ουτε c2d αλλα απο ο,τι ειδα παιζει τον q6600 που λες... Τοσον καιρο βλακεια κανεις... Με κανα 20ρικο θα εβλεπες αρκετη διαφορα...Κι επειδη εχεις και μεγαλη υπομονη, μην σου πω οτι μετα πηγαινες για ZEN+ κατευθειαν!
Kostas93 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 βάλε εναν φθηνό q6600 τότε να πάρει μια ανάσα. ακόμη και αν πας σε ryzen θα σου μείνει σαν δευτερο 1
dimoskoutr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 βάλε εναν φθηνό q6600 τότε να πάρει μια ανάσα. ακόμη και αν πας σε ryzen θα σου μείνει σαν δευτερο Θα γίνει μετά την αναβάθμιση, γιατί δεν σκοπεύω να τον αποσύρω από την ενεργό δράση...θα πάει κάπου που θα πιάσει τόπο ακόμη κάποια χρόνια με q6600 επάνω... 1
Millennium Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δηλαδή; Όχι γιατί βαρέθηκα να διαβάζω ασυναρτησίες. Στο geizhals η ακριβότερη Χ370 είναι φτηνότερη από την top Z270 για Χ99 δεν το συζητάω καν. Επίσης δεν κάνει μόνο το Χ370 OC, μάλλον μπερδεψες τις εταιρείες!!! Το (δωρεαν θελω να πιστευω) damage control της ιντελ επιασε δουλεια εδω και μερες.Κατι σε εκπληξη,butthurt-ness και εν τελει πανικο μου κανουν εμενα αυτα.Αφησαμε το αφηγημα των lanes βλεπω και πιασαμε τιμες και...bugs. Πολλοι μπερδεψαν τις εταιριες τελευταια,και οχι μονο fallen...Κανουν φιλοτιμες προσπαθειες δε λεω.Μπορει να χουν δικιο σε καποια πραγματα αν το υπερψειρισει κανεις αλλα δεν ειδα την ιδια φιλοτιμη υπερ-προσπαθεια οταν ηταν λερωμενη η μπλε φωλια.Με αυτα που κανουν προκαλουν μακροπροθεσμο κακο και σε αυτους. 1
ZELOMOTH Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 JAMBA(πραμα!) 04 ημερες για τα RYZENΟΥΓΕΝΝΑ... 7
teo20net Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Νομίζω ήρθε η ώρα που όλοι περιμέναμε. Επιτέλους 6900 σε σύστημα για League of Legends και Dota. 3
FarCry Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 αν ειναι μια AMD να βασιζεται στον Jim Keller για ενα athlon 64 και ενα ZEN για να μπορεσει να σταθει απεναντι στην Intel κατι δεν κανει καλα. ενας ανθρωπος δεν φερνει την ανοιξη μια φορα στα 15 χρονια, δηλαδη ημαρτον. σαν να λεμε ενας steve jobs για μια apple
ZELOMOTH Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 http://www.e-shop.gr/ypologistes-epeksergastes-cpu-socket-am4-list?table=PER&category=%C5%D0%C5%CE%C5%D1%C3%C1%D3%D4%C7%D3+-+CPU&filter-14681=1 Ελα και το eshop με ακριβως ιδιες τιμες με πλαισιο... Αλλα χωρις 1800Χ Εχουν και σχολια! Τους δοκιμασανε κιολας! Αααααα ρε eshop.... Ποσο μπροστα εισαι... 1
hackerW32 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 http://www.e-shop.gr/ypologistes-epeksergastes-cpu-socket-am4-list?table=PER&category=%C5%D0%C5%CE%C5%D1%C3%C1%D3%D4%C7%D3+-+CPU&filter-14681=1 Ελα και το eshop με ακριβως ιδιες τιμες με πλαισιο... Αλλα χωρις 1800Χ Εχουν και σχολια! Τους δοκιμασανε κιολας! Αααααα ρε eshop.... Ποσο μπροστα εισαι... παιζει να τρολλαρει κανεις απο εδω, δεν παιζει να κανανε review ψευτικο πριν καλα καλα βγουν.. ελπιζω δηλαδή
Fulgore Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Τι σου κάνει ο ανταγωνισμός.. Και 500ευρω να τον βαλουν παλι δεν αξιζει. Ο 1700 σαν συνολικο πακετο και value for money ειναι οτι καλυτερο στα χρηματα του,τοσο που ''απειλει'' και τους ακριβοτερους ryzen αν οι πραγματικες διαφορες ειναι μονο στην παραπανω stock συχνοτητα. Απλα επειδη δεν εχουν μαλλον τιποτα για φετος πανε να βγαλουν οτι μπορουν απο τα ηδη ''ετοιμα φαγητα''. Εδω και χρονια η μπλε κυρια χρησιμοποιει τα ιδια ''καλλυντικα'' με τους 4πυρηνους i7,μαλλον ηρθε ο καιρος να αλλαξει
ZELOMOTH Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 παιζει να τρολλαρει κανεις απο εδω, δεν παιζει να κανανε review ψευτικο πριν καλα καλα βγουν.. ελπιζω δηλαδή Ε ναι ρε εννοεται οτι ειναι παπαριες! Αφου καθε μερα που κοιταζω, δεν τους ειχαν μεχρι χθες και λογικα σημερα τους αναρτυσανε.. Και το καλυτερο ειναι οτι τα σχολια υποτιθεται οτι γραφτηκαν στις 24 το μηνα!
Fulgore Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Και ο λογος που επιμενω και αναφερω συχνα τον 1700 ειναι γιατι εκτως των αλλων εχει και απιστευτα χαμηλη καταναλωση αν ισχυουν τα νουμερα https://www.techpowerup.com/230916/pricing-of-entire-amd-ryzen-lineup-revealed Πραγματικα εδω και καιρο τα επωνυμα 550ρια τροφοδοτικα εχουν ψιλο καταντησει να ειναι '' overkill ''ετσι οπως εχουν πεσει οι καταναλωσεις σε καρτες γραφικων και επεξεργαστες. παιζει να τρολλαρει κανεις απο εδω, δεν παιζει να κανανε review ψευτικο πριν καλα καλα βγουν.. ελπιζω δηλαδή Και παλι δειχνει το ''επιπεδο'' του e shop που επιτρεπει reviews χρηστων για προιοντα που δεν εχουν κυκλοφορησει καν στην αγορα.
Millennium Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Το παρακάτω έχει εδώ και μέρες που ακούγεται: "Intel PR send out a last minute "call us before you write" email to most of the press" "Intel is officially scared.They are already bribing/threatening reviewers ,giving them "hints" on how they should frame Ryzen's performance in their reviews" Πηγή εικόνας είναι το anandtech forum. Είναι πολλά τα λεφτά Άρη... Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2017 από Millennium 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις