Προς το περιεχόμενο

AMD Zen, AM4 socket

tmjuju

Προτεινόμενες αναρτήσεις

H πλακα ειναι οτι υποτιθεται θα ηταν πιο φθηνες απο αντιστοιχες intel γιατι "λεει" πολλα εξαρτηματα ειναι ενσωματωμενα στον επεξεργαστη και αρα δε χρειαζονται πανω στη μητρικη.

Ε για αυτο βαλανε τα ledακια  :P

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Ακριβώς οι ίδιες μου φαίνονται η Taichi με την X370 Professional.

Με 2 led διαφορά :P

Edit: Και τον 5gbit 2nd lan controller 

Για τις τιμές των μητρικών λογικά σε λίγο καιρό θα πέσουν, ίσως και όταν βγουν οι R5 και R3...οι εταιρείες θέλουν να εκμεταλλευτούν το hype που δημιουργήθηκε από τις διαφαινόμενες επιδόσεις των rysen...ένα καπέλο το έχουν στην αρχή...μεγάλο μάλλον αλλά θα μικρύνει. :-)

Για τις τιμές των μητρικών λογικά σε λίγο καιρό θα πέσουν, ίσως και όταν βγουν οι R5 και R3...οι εταιρείες θέλουν να εκμεταλλευτούν το hype που δημιουργήθηκε από τις διαφαινόμενες επιδόσεις των rysen...ένα καπέλο το έχουν στην αρχή...μεγάλο μάλλον αλλά θα μικρύνει. :-)

Σωστό,αλλά υπολόγισε το στον 1 χρόνο περίπου,που θα βγουν και revisions.

• Like 2

Σωστό,αλλά υπολόγισε το στον 1 χρόνο περίπου,που θα βγουν και revisions.

Τότε τον ήπια, ένα χρόνο δεν περιμένω για να αλλάξω το θηρίο μου τον C2D e6600...και με το καπέλο στις μνήμες όπως είναι τώρα...καήκαμε εμείς οι καημένοι με τα δεινοσαυράκια...

Τότε τον ήπια, ένα χρόνο δεν περιμένω για να αλλάξω το θηρίο μου τον C2D e6600...και με το καπέλο στις μνήμες όπως είναι τώρα...καήκαμε εμείς οι καημένοι με τα δεινοσαυράκια...

Ε κοιτα αξιζει να κανεις την υπερβαση και να δωσεις λιγο παραπανω,εφοσον η διαφορα με αυτο που εχεις θα ειναι χαωδης. Αντε να δωσεις κανενα 30ρικο -50αρικο περισσοτερο το πολυ, για τετοιο ποσο δεν πεθανε κανεις,παρολη την κριση.

Είμαι λίγο απογοητευμένος με τις τιμές των μητρικών, αλλά τι να κάνουμε για την ώρα. :-(

Οι τιμες των μητρικων ηταν αναμενομενες δεν καταλαβαινω γιατι προκαλουν εντυπωση,ειδικα μιας και μιλαμε για high end πλατφορμα.

Τωρα στους πιο μικρους ryzen λογικα θα δουμε τιμες ενδιαμεσες των H170-Z170 με λιγα λογια πιο προσιτες.

Η αληθεια ειναι οτι δεν πολυ βγαζει ακρη αυτο που γραφεις,δεδομενου οτι ουτως ή αλλως ησουν τοσο καιρο με αυτον και για να μην ειχες αναβαθμισει ηδη σημαινει οτι την δουλεια σου την εκανες :P

Δηλαδή από το 2006 έφτασες στο 2017 να περιμένεις τα Zen και τώρα καίγεσαι;

H πλακα ειναι οτι υποτιθεται θα ηταν πιο φθηνες απο αντιστοιχες intel γιατι "λεει" πολλα εξαρτηματα ειναι ενσωματωμενα στον επεξεργαστη και αρα δε χρειαζονται πανω στη μητρικη.

Δηλαδή; Όχι γιατί βαρέθηκα να διαβάζω ασυναρτησίες.

Στο geizhals η ακριβότερη Χ370 είναι φτηνότερη από την top Z270 για Χ99 δεν το συζητάω καν.

Επίσης δεν κάνει μόνο το Χ370 OC, μάλλον μπερδεψες τις εταιρείες!!!

• Like 8

Πάρε ένα Xeon E5450 ή X5460 (15-20€ from china) άμα κάνει στο board σου και είσαι βασιλιάς μέχρι να πέσει η Ρυζόσκονη ;)

• Like 3

Πάρε ένα Xeon E5450 ή X5460 (15-20€ from china) άμα κάνει στο board σου και είσαι βασιλιάς μέχρι να πέσει η Ρυζόσκονη ;)

Θα φτάσει μέχρι τα Zen+.

Πλάκα πλάκα και εγώ σκέφτομαι να κάνω pass τα Zen μιας και 18 βλέπω τα +!!!

Θα δείξει βέβαια γιατί το μικρόβιο είναι μικρόβιο όπως και να το κάνουμε :(

• Like 1

Μην πέφτετε στο λούκι με τη σούπερ μητρική.

Εγώ που έχω micro-atx θα δώσω 90-120 για ένα 350 και είμαι τζετ.

Άλλωστε έχουν unlocked multi το o/c λίγο θα έχει να κάνει με την μητρική και ποιο πολύ με cpu lottery /cooler

Η μητρική μόνο σταθερή τάση να κρατάει και no problem.

MSI mortar 90 λίρες και με ledakia!  (κόκκινα φυσικα) :-D

2828319-l-a.jpg

• Like 4

Μην πέφτετε στο λούκι με τη σούπερ μητρική.

Εγώ που έχω micro-atx θα δώσω 90-120 για ένα 350 και είμαι τζετ.

Άλλωστε έχουν unlocked multi το o/c λίγο θα έχει να κάνει με την μητρική και ποιο πολύ με cpu lottery /cooler

Η μητρική μόνο σταθερή τάση να κρατάει και no problem.

MSI mortar 90 λίρες και με ledakia!  (κόκκινα φυσικα) :-D

Επειδή σας συμπαθώ κατά βάθος  :-)  με τόσα bios update που θα χρειαστείτε καλύτερα μην απευθυνθείτε  σε MSI.

Τώρα το φτηνό ακριβό - συσκευές <> κολοκυθόπιτα.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...