godslayerxp Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Πάντως αν και άργησαν οι zen είναι ένα πολύ καλό βήμα, ειδικά από την στιγμή που η απόδοσή τους ξέρουμε πάνω κάτω πως θα είναι όλα δείχνουν καλά, δεν σημαίνει πως είναι αψεγάδιαστοι μιας και όταν βγουν reviews τότε θα δούμε τι ακριβώς παίζει εννοείται. Σαφέστατα και όσοι πήραν τώρα 7700k ή ήδη έχουν ivy i7 κλοκαρισμένο πρέπει να αναβαθμίσουν, γενικότερα όσους τους καλύπτουν τα μηχανήματά τους δεν συντρέχει λόγος αλλαγής ακόμη και αν το μικρόβιο της αναβάθμισης ξύνει λίγο πληγές. Ανυπομονώ να δω πως στο καλό θα αποδίδει και θα κλοκάρει το δεύτερο rev των zen, ακόμα δεν είδαμε τους πρώτους θέλω να δω το δεύτερο rev, αυτά είναι . Δεν μπορώ να καταλάβω από που προκύπτει ότι ένας που πήρε 7700k πρέπει να αναβαθμίσει... Θα ήθελα να ήξερα πόσοι από εδώ που έχουν γράψει σε αυτό το θέμα θα μπορούσαν να καταλάβουν την διαφορά ταχύτητας σε καθημερινή χρήση χωρίς να ξέρουν τι hardware έχει το μηχάνημα που χρησιμοποιούν. Εγώ πάντως ανήκω στην κατηγορία αυτών που αναβαθμίζουν από μικρόβιο. Θα μπορούσα να περιμένω λίγο για ryzen... αλλά και πάλι όταν θα βγει ο mainstream 6c/12t από intel πάλι θα μπω στη διαδικασία να θέλω να αλλάξω... ξέρετε πως είναι αυτά. Μακάρι να μαμάνε οι ryzen ... μόνο σε καλό θα βγει για όλους μας 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Godslayerxp δεν πρέπει ήθελα να γράψω μαν τώρα το είδα και ευτυχώς το διόρθωσα , τώρα συνειδητοποίησα την γκάφα μου . 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Πόσο ELO εχεις; κοντα στο 2000 αλλα ειμαι χομπιστας και ειχα πολλα χρονια να παιξω. Ξαναξεκινησα προσφατα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση adtakhs Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Intel Kaby Lake and Skylake Processors Get Massive Price Cuts By Retailers Prior To AMD Ryzen Launch – Core i7 7700K Up For $299, Core i5 7600K For $199, Core i5 6600K For $179 http://wccftech.com/intel-amd-price-war-ryzen-processors/ Με το που βγουν και οι 6core & 4core RYZEN να δείτε που θα πάνε οι τιμές ... από τσόπευση σε τσόπευση θα το πηγαίνει η intela. Προσωπικά δεν θα πιαστώ κορόιδο από την intela και την πτώση τιμών της, θα παω σε RYZEN μόνο και μόνο για να έχω και αύριο ανταγωνισμό και προιόν σε σωστή τιμή. Η intel καλά μάδησε ολάκερο τον κόσμο μια 10ετία .... 32 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Βέβαια το price cut το κάνει το Microcenter και δεν είναι κάτι πρωτότυπο για αυτούς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Intel Kaby Lake and Skylake Processors Get Massive Price Cuts By Retailers Prior To AMD Ryzen Launch – Core i7 7700K Up For $299, Core i5 7600K For $199, Core i5 6600K For $179 http://wccftech.com/intel-amd-price-war-ryzen-processors/ Με το που βγουν και οι 6core & 4core RYZEN να δείτε που θα πάνε οι τιμές ... από τσόπευση σε τσόπευση θα το πηγαίνει η intela. Προσωπικά δεν θα πιαστώ κορόιδο από την intela και την πτώση τιμών της, θα παω σε RYZEN μόνο και μόνο για να έχω και αύριο ανταγωνισμό και προιόν σε σωστή τιμή. Η intel καλά μάδησε ολάκερο τον κόσμο μια 10ετία .... Δεν νομίζω να δούμε πραγματικές πτώσεις τιμών εδώ. Το εύχομαι βέβαια. Άντε, θα πάρω Intel i7 για Value for Money. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos234 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 βεβαια η ιντελ σκιαχτηκε. Γι αυτο τωρα ετοιμαζει κοψιμο τιμων και HT i5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imoaix Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 δωστε πονο στην ιντελα ο τελευταιος intel που αγορασα ηταν ο pentium ii 350 αν δεν ξεπερασει το vfm της amd αγορα απο εμενα δεν εχει ,κοροιδα θα πανε να βρουνε αλλου ps ε ρε γλεντια που εχουμε να κανουμε οταν σκασουν οι R3,R5 k οι Vega 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Το VEGA που κολλάει? Εφόσον ρίχνει τις τιμές η Intel σημαίνει ότι ξεκίνησε και επίσημα ο ανταγωνισμός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Ένα έχω να πω. Καλή τύχη σε αυτούς που ονειρεύονται i7 σε τιμές χώμα στα μτχ. Προσωπικά καλύτερα να το κρατούσα σαν 2ο ή να το έδινα eBay παρά στα εξυπνοπουλια που γράφουν εδώ μέσα 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Βάσει επιδόσεων σε games και επερχόμενου 1600X στα 300-350€(τιμές εδώ), μαζί με 1400Χ στα ~250€, ο 7700Κ θα πάει κάπου ανάμεσα σε 250-300€. Άρα οι μεταχειρισμένοι θα παίζουν στα 200€ και κάτω. Έτσι λέει η λογική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Βάσει επιδόσεων σε games και επερχόμενου 1600X στα 300-350€(τιμές εδώ), μαζί με 1400Χ στα ~250€, ο 7700Κ θα πάει κάπου ανάμεσα σε 250-300€. Άρα οι μεταχειρισμένοι θα παίζουν στα 200€ και κάτω. Έτσι λέει η λογική. Εάν εσύ θέλεις να το κάνεις κανένα πρόβλημα. Αν έχεις κάνα 7700 στην άκρη να μου τον κρατήσεις στα 200€ μην σου πω τον παίρνω αύριο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Γι'αυτό και είπα πιο πριν ότι οι κάτοχοι 7700Κ δεν πρέπει να πουλήσουν. Ο 7700Κ είναι ο επεξεργαστής των massive online fps τύπου Bf1 και όλοι ξέρουμε τί κάνουν εκεί τα 6 cores χωρίς oc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angelcrow Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Το βίντεο βασικά λέει το αντίθετο, δλδ ότι ο Ryzen είναι τόσο δυνατός που η GPU προκαλεί το bottleneck ακόμα και στα 1080p. ...το οποίο είναι εξίσου χαζό btw..ειδικά με τον τρόπο που το εξήγησε μετά. Έχεις δίκιο αλλά έτσι όπως το έγραψε στο τίτλο είναι παραπλανητικό αλλά και η εξηγηση ηταν καρπουζι με vodka! Ωραια εχουμε και ryzen που κανει bottleneck μια Titan x στα 1080p! Αν ισχύει αυτό πραγματικά δεν μπορώ να φανταστω τι αρνητικο θα βρουν να πουν στα review τους οι youtubers περα απο το oc...Οποιος εχει διαθεση μπορει να ανοίξει flamewar στους nvidia fanboys οτι οι ryzen κανουν bottleneck την titan x και οτι μονο το vega θα τους σωσει! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petranthe Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Διακρίνω έναν πανικό στην Intel . Έρχονται όμορφες μέρες ανταγωνισμού. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις