Προς το περιεχόμενο

AMD Zen, AM4 socket

tmjuju

Προτεινόμενες αναρτήσεις

φιλε ShooterX, αφου τον καλυπτει δλδ, και παιζει χωρις προβληματα το πισι, γιατι πρεπει να γραψει οτι ειναι μπουρουχα, κολλαει, δεν τραβαει....?  με το ζορι?   

απλα επειδη ενας ι5 μπορει να κανει μια δουλεια 2-5-10 δευτερολεπτα λιγοτερο?

κι αν θες την δικη μου γνωμη για το 4770-4790, ναι... το ιδιο τσιπακι πουλαει στην ουσια, απλα με αλλο ονομα, και λιγο παραπανω χρονισμο. που ειναι το καινουριο σε αυτο?  απλα μαρκετινγκ, για να πουλαει.   και καλα κανει, δεν την κατηγορω για αυτο. αρμεγει χρημα οσο μπορει..!!  

εβγαλε ομως καμια νεα αρχιτεκτονικη?  ποιος ο λογος καθε χρονο να βγαζει τα ιδια τσιπακια με αλλο ονομα και απλα μικροβελτιωσεις? 

Fulgore, δεν ειπα οτι το κανουν ολοι. απλα, ΟΠΟΙΟΣ θελει να αλλαξει, ειναι υποχρεωμενος να αλλαξει και μητρικη καθε 2η γενια........ ή οχι?  (socket 1155-1150-1151)  συνηθως επαγγελματιες χρειαζονται τις συχνες αναβαθμισεις, ωστε να παιρνουν το καλυτερο που μπορουν. 

και με αυτο που λες.. ειναι αυτο που απανταω κι εγω στον ShooterX. οτι ...οταν σε καλυπτει το πισι (ειτε με FX, ειτε με i5-2500) γιατι να αλλαξεις? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

η αιώνια μάχη... :)  Δεν έχει νόημα πλέον αλλά μ'αρέσει που συνεχίζετε :) Ολοι οι επεξεργαστές καλοί ειναι...

Προσωπικά μόλις βγουν οι zen θα περιμένω να βγουν v2 motherboard (γιατι συνηθως η πρώτη φουρνιά βγάζει κουσουρια) και θα αναβαθμίσω τον 8350 μου... Θα αναβαθμίσω επειδή δεν με καλύπτει? όχι βεβαίως, θα αναβαθμίσω επειδή ειμαι χομπίστας και δεν έχω τίποτα άλλο να βάλω στον υπολογιστή μου :)

Οι θερμοκρασίες που αναφέρονται είναι της Gpu ενώ υπολογίστε 3-4 frames πάνω με κλειστό το video capture προγραμματακι

peace...

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λογικό να υπερασπιστεί ο καθένας την αγορά του..Αλλά και οι κόκκινοι δεν πάνε πίσω εε??Σύμφωνα με αυτούς οι FX είναι μια χαρά.. Σε κάνουν να απορεις γιατί βγαζει νέα cpu μετά η AMD..

Τεσπα..Το ipc φαίνεται να υπάρχει,ελπίζω να ανέβουν τα ρολόγια ώστε να είναι ανταγωνιστικος ο Zen.. Μόνο καλό θα κανει σε εμάς..

Φυσικά και είναι μια χαρά. Αν άφηνες την χούφτα σου, και έπιανες καναν FX θα ήξερες.

Η AMD δεν έχει παρουσιάσει επεξεργαστή απο το 2011 γιατί απλά δεν υπήρχε λόγος, και ο FX μέχρι τώρα ειναι ανταγωνιστικότατος, και περνάει 2η νεότητα. Ειδικά με το DX12.

Kαι ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ να φέρεις έναν 6600Κ να τρέξουμε games και εφαρμογές, και να δούμε αν θα είναι πάνω από 10% ο ιντελ. Οτι στοιχημα θες, ΣΑΣ προκαλώ. Και σας προκαλώ γιατί εγώ το έχω κάνει και έχω δει τι γίνεται, εξ ού και η σιγουριά μου. Δεν βλέπω όμως την ίδια σιγουριά και απο εσάς.

Η ιντελ έχει βγάλει 4 γενιές με διαφορές απο 3 ως 8% κέρδος ανα γενιά -μια διαφορά που είναι αστεία και την πιάνεις και με oc- και όχι μόνο τα πληρώνετε, αλλά τα δικαιολογείται κιολας με πανηλίθιες δικαιολογίες. Καλο ύπνο.

Δηλαδή η AMD με τους FX 9590 και FX 9370 κορόιδευε τον κόσμο όταν έλεγε οτι είναι 220W TDP;

Ετσι ε; Καινούργιο φρούτο.

Οκ. Οσο κορόϊδευε τον κόσμο η intel με τους Haswell i7 και τα ΤDP, αλλά ο intel 5960X ήταν 140w.

Ποιον ξέρεις εσύ που να το κάνει αυτό;

Κακό δεν είναι, κάποιος που έχει παλιό σύστημα ανά πάσα στιγμή,όταν αποφασίσει να κάνει αναβάθμιση,

έχει την επιλογή για πρόσφατο σύστημα.Δεν αναγκάζεται να πάρει σύστημα πενταετίας.

Κακό πράμα η ζήλια...

Nαι αλλά η βλακεία είναι κάτι ακόμα χειρότερο.

Κανείς δεν είπε να πάρει FX κάποιος. Αυτό που λέμε είναι ότι είστε θύματα του μάρκετινγκ.

Κάποιον μπορεί να τον καλύπτει και ένας c2d η ένας phenom.. Τι σημαίνει αυτό? Όλοι τις ίδιες ανάγκες έχουμε? Όχι.. Αλλά θα βγει όμως και θα γραψει:μια χαρά παίζει το pc.. Το 5-10% που λες για κάθε γενιά εγώ το βλέπω αλλιως.. Αν έχεις 4770 πχ δεν βλέπω τον λόγο να πας σε 4790 κτλ.. Δλδ πρέπει μετά από 2 χρόνια να πουλάει το ίδιο chip?Σε αναγκάζει μήπως να το πάρεις? Ξαναλέω δεν σε ενδιαφέρει εσένα σαν αγοραστή μιας και έχεις ήδη προηγούμενης γενιάς.. Ενας που θέλει σήμερα νέο σύστημα να πάρει δλδ 4770??Επισης στο ss δεν έχει 4790k αλλά non K.. Όπως είπα και εγώ ελπίζω σε ψηλότερα ρολόγια μπας και βάλει τα γυαλιά στην Intel..

Παπάρια υπερκαλύπτει ο C2D. Αυτό που παριστάνεις οτι ΔΕΝ καταλαβαίνεις είναι ότι η Intel σας δουλεύει. Αλλάζετε σόκετ για να κερδίσετε 10%, πληρώνοντας ολο το pc. Δεν ξέρω αν αυτό σας κάνει λεφτάδες ή απλά κορόϊδα.

Επεξ/σία από Formation
  • Like 2

Δεν καταλαβαίνω γιατί να δουλεύει κάποιον η ιντελ , ο οποίος από core 2 quad πχ . πήγε σε ι5/ι7 και θα αλλάξει μετά από 5 χρόνια πάλι.

Από C2Q πηγε σε i5 του 2011, εκτός αν κράτησε τον C2Q 10 χρόνια..

Για πες μου, πόσοι έχουν ακόμα intel του 2011;;;;;;;;;;;;;;

Από C2Q πηγε σε i5 του 2011, εκτός αν κράτησε τον C2Q 10 χρόνια..

Για πες μου, πόσοι έχουν ακόμα intel του 2011;;;;;;;;;;;;;;

Πολλοί.Και όχι του 2011 αλλά και του 2009-2010( i5 750 κλπ.) Και δεν είναι μόνο αυτό. Και intel του 2013-2016 να έχουν , δε σημαίνει πως "αναβάθμισαν" από προηγούμενο ι5/ι7. Άμα δεις λίγο τα άτομα που γράφουν , πολύ λίγοι έχουν skylake . Μπορεί αυτό που κάνει η Intel να είναι ανούσιο και να τσιμπάνε μερικά άτομα , αλλά αυτό δε σημαίνει πως όλοι όσοι έχουν ιντελ τρέχουν κάθε χρόνο να τα σκάσουν γι αυτό το 5-10%. Δε νομίζω να έχουνε υπογράψει κανένα συμβόλαιο που να λέει πως άπαξ και πάρεις μια φορά ιντελ μετά θα τα σκας κάθε 1-2 χρόνια.

• Like 1

Πολλοί. Και δεν είναι μόνο αυτό. Και intel του 2013-2016 να έχουν , δε σημαίνει πως "αναβάθμισαν" από προηγούμενο ι5/ι7. Άμα δεις λίγο τα άτομα που γράφουν , πολύ λίγοι έχουν skylake . Μπορεί αυτό που κάνει η Intel να είναι ανούσιο και να τσιμπάνε μερικά άτομα , αλλά αυτό δε σημαίνει πως όλοι όσοι έχουν ιντελ τρέχουν κάθε χρόνο να τα σκάσου γι αυτό το 5-10%. Δε νομίζω να έχουνε υπογράψει κανένα συμβόλαιο που να λέει πως άπαξ και πάρεις μια φορά ιντελ μετά θα τα σκας κάθε 1-2 χρόνια.

Θες να σου βρω καμια τριανταριά threads εδώ από άτομα που πάνε από i5 σε i7 για games?

Θες να βρούμε 100 threads με άτομα με i5 2500K που αναβαθμίστηκαν σε i5 4690? 

Να ψάξουμε να βρούμε threads με άτομα που πήγανε απο i7 920 σε 965 και μετά σε 2600Κ?

Μα την παναγία δηλαδή, σε άλλο forum βρίσκεσαι;

Υ.Γ. Δεν μπορώ να ασχολούμαι άλλο με γελοιότητες, δηλαδή. Άν είναι να λέμε το άσπρο, μαύρο, να αρχίσω κι εγώ το τρολλάρισμα αν είναι....

Θες να σου βρω καμια τριανταριά threads εδώ από άτομα που πάνε από i5 σε i7 για games?

Να ψάξουμε να βρούμε threads με άτομα που πήγανε απο i7 920 σε 965 και μετά σε 2600Κ?

Μα την παναγία δηλαδή, σε άλλο forum βρίσκεσαι;

Το να πας από ι5 σε ι7 της ίδιας πάντα γεννιάς είναι πολύ πιο λογικό από το να πας σε νεότερο ι5 πάντως. Τώρα από εκεί και πέρα ,σίγουρα υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις σαν αυτές που περιγράφεις αλλά δε χρειάζεται να τους βάζεις όλους στο ίδιο τσουβάλι.

Το να πας από ι5 σε ι7 της ίδιας πάντα γεννιάς είναι πολύ πιο λογικό από το να πας σε νεότερο ι5 πάντως. Τώρα από εκεί και πέρα ,σίγουρα υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις σαν αυτές που περιγράφεις αλλά δε χρειάζεται να τους βάζεις όλους στο ίδιο τσουβάλι.

Το ήξερα ότι θα πάρω μια τέτοια απάντηση.

Λοιπόν, επειδή δεν έχω σκοπό να ποστάρω λινκς απο threads, θα σου πω να ψάξεις να δεις πόσοι εδώ έχουν intel του 2011 και πόσοι έχουν αλλάξει intel MONO ΜΙΑ φορά την τελευταία 6ετία, ΕΙΔΙΚΑ απο αυτούς που μας λένε ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι η Intel είναι .. value for money, γιατί έχει αντοχή στο χρόνο και τα AMD FX πεθαμένα και δεν αξίζει να τα πληρώνεις (που εμείς από το 2011 δεν έχουμε αναβαθμιστεί π.χ. σε ιντελ, όχι γιατί είμαστε fanboys αλλά γιατί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ χρειάζεται).

Και όποιος λέει ότι ένας π.χ. 6600Κ έχει σημαντικές διαφορές σε real world επιδόσεις από έναν π.χ. 8350, είναι είτε ψεύτης και καραγκιόζης, είτε άσχετος, είτε απλά δεν σύγκρινε ποτέ στα αλήθεια τις δύο πλατφόρμες. Μάλλον δεν έχει δει FX βασικά ποτέ του!

Ο νοών νοείτω.

• Like 3

Λοιπόν, επειδή δεν έχω σκοπό να ποστάρω λινκς απο threads, θα σου πω να ψάξεις να δεις πόσοι εδώ έχουν intel του 2011 και πόσοι έχουν αλλάξει intel MONO ΜΙΑ φορά την τελευταία 6ετία, ΕΙΔΙΚΑ απο αυτούς που μας λένε ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι η Intel είναι .. value for money, γιατί έχει αντοχή στο χρόνο και τα AMD FX πεθαμένα και δεν αξίζει να τα πληρώνεις (που εμείς από το 2011 δεν έχουμε αναβαθμιστεί π.χ. σε ιντελ, όχι γιατί είμαστε fanboys αλλά γιατί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ χρειάζεται).

Και όποιος λέει ότι ένας π.χ. 6600Κ έχει σημαντικές διαφορές σε real world επιδόσεις από έναν π.χ. 8350, είναι είτε ψεύτης και καραγκιόζης, είτε άσχετος, είτε απλά δεν σύγκρινε ποτέ στα αλήθεια τις δύο πλατφόρμες. Μάλλον δεν έχει δει FX βασικά ποτέ του!

Ο νοών νοείτω.

Δεν ειναι λογικο σε τεχνολογικο forum οι περισσοτεροι να εχουν συγχρονα μηχανηματα γενικα,και αρα και ακριβοτερα?Αυτο σημαινει ομως οτι εκπροσωπουν την πλειοψηφια του κοσμου?

Επισης μαλλον ξεχνας οτι μπορει να ανοιγονται απειρα θεματα καθε εβδομαδα για αναβαθμισεις υπολογιστων οπως λες αλλα ποσοι αραγε απο αυτους οντως αναβαθμιζουν οντως?Η εμπειρια μου ως τωρα 4 χρονια στο Insomnia μου εχει δειξει οτι το ποσοστο αυτο ειναι κατω απο 30%.

Αν δεν χρειαζεσαι επεξεργαστη για συγκεκριμενη δουλεια ή για hobby και εν μερη και παιχνιδια, οι Apu ειναι παραπανω απο αρκετοι για τον μεσο χρηστη. Ασε που ουτως ή αλλως γενικα πλεον δεν πουλανε οι υπολογιστες για κατι αλλο.Πλεον η μπαλα εχει μεταφερθει αλλου,και φυσικα μιλαμε για smartphone και laptop/tablet απο οτι παλια.Δεν ειναι τυχαιο ποσο περισσοτερα χρηματα φευγουν πλεον στα κινητα σε σχεση με υπολογιστες.

Γιαυτο οσον αφορα το παραπανω ασε με εμενα προσωπικα(που τα ειχα φαει στην μαπα μεχρι και περυσι που ασχολιομουν περισσοτερο)αυτα τα θεματα αναβαθμισεων.Αλλα οι περισσοτεροι οπως ειπα πιο πολυ για να περασουν την ωρα τους ανοιγαν θεματα.

• Like 1

Δεν ειναι λογικο σε τεχνολογικο forum οι περισσοτεροι να εχουν συγχρονα μηχανηματα γενικα,και αρα και ακριβοτερα?Αυτο σημαινει ομως οτι εκπροσωπουν την πλειοψηφια του κοσμου?

Επισης μαλλον ξεχνας οτι μπορει να ανοιγονται απειρα θεματα καθε εβδομαδα για αναβαθμισεις υπολογιστων οπως λες αλλα ποσοι αραγε απο αυτους οντως αναβαθμιζουν οντως?Η εμπειρια μου ως τωρα 4 χρονια στο Insomnia μου εχει δειξει οτι το ποσοστο αυτο ειναι κατω απο 30%.

Αν δεν χρειαζεσαι επεξεργαστη για συγκεκριμενη δουλεια ή για hobby και εν μερη και παιχνιδια, οι Apu ειναι παραπανω απο αρκετοι για τον μεσο χρηστη. Ασε που ουτως ή αλλως γενικα πλεον δεν πουλανε οι υπολογιστες για κατι αλλο.Πλεον η μπαλα εχει μεταφερθει αλλου,και φυσικα μιλαμε για smartphone και laptop/tablet απο οτι παλια.Δεν ειναι τυχαιο ποσο περισσοτερα χρηματα φευγουν πλεον στα κινητα σε σχεση με υπολογιστες.

Γιαυτο οσον αφορα το παραπανω ασε με εμενα προσωπικα(που τα ειχα φαει στην μαπα μεχρι και περυσι που ασχολιομουν περισσοτερο)αυτα τα θεματα αναβαθμισεων.Αλλα οι περισσοτεροι οπως ειπα πιο πολυ για να περασουν την ωρα τους ανοιγαν θεματα.

Ήμουν σίγουρος. Βασικά ήθελα στο προηγούμενο ποστ μου να γράψω ότι τώρα θα έρχονται απαντήσεις του τύπου "δεν ξέρεις τι πήρε ο καθένας" και "τα threads που ανοίγονται, δεν καταλήγουν σε αγορές" και άλλα τέτοια. Πόσο προβλέψιμο..... 

Άρα λοιπόν ας γίνουμε ντετέκτιβ, για να δούμε τι ισχύει! Εγώ λέω να αρχίσουμε τα ντου μέσα στα σπίτια όλων εδώ, να δούμε τι έχει ο καθένας!

Λοιπόν, δεν ξέρω πόσα χρόνια ασχολείσαι με το insomnia, αλλά εγώ ασχολούμαι με τα fora 15 χρόνια και με υπολογιστές 30. Θα σου πω κάτι λοιπόν που θα.. εκπλαγείς. Το overhype ξεκινάει από τα fora, και οι υποψήφιοι αγοραστές αγοράζουν οτιδήποτε έχει hype.

Θες 2-3 παραδείγματα; Apple Iphone, Intel cpu's, Αsus & Corsair γενικά (πολύ συχνά είναι απλά υπερτιμολογημένα σκουπίδια), κ.α.

Τώρα αν θες να με πείσεις ότι ισχύει το αντίθετο απο ότι λέω, καλή η προσπάθεια δεν λέω.. αλλά απλά ΔΕΝ είναι έτσι. Αλλά ok, ο καθένας έχει και μία άποψη. Ως γνωστόν κατά τον Dirty Harry οι απόψεις είναι σαν τις κ............ς. Ο καθένας έχει κι απο μία. (όπως έχει πει και η EDI: that was a joke). ;)

• Like 4

(που εμείς από το 2011 δεν έχουμε αναβαθμιστεί π.χ. σε ιντελ, όχι γιατί είμαστε fanboys αλλά γιατί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ χρειάζεται).

Οκ , με τη σειρά μου θα σου πω εγώ τώρα λοιπόν να ψάξεις και να βρεις πόσοι εδώ μέσα γράφουν συνεχώς οτι περιμένουν τους ΖΕΝ για να αναβαθμίσουν τους FX τους. Δηλαδή όταν από τη μία λέει κάποιος " με καλύπτει ο fx , δεν αξίζει ο i7 " κλπ , και στο αμέσως επόμενο μήνυμα γράφει για το πόσο ανυπομονεί για τους ΖΕΝ ώστε να αναβαθμίσει επιτέλους , πως ακριβώς να τον χαρακτηρίσεις μετά πέρα από fanboy;

Ήμουν σίγουρος. Βασικά ήθελα στο προηγούμενο ποστ μου να γράψω ότι τώρα θα έρχονται απαντήσεις του τύπου "δεν ξέρεις τι πήρε ο καθένας" και "τα threads που ανοίγονται, δεν καταλήγουν σε αγορές" και άλλα τέτοια. Πόσο προβλέψιμο..... 

Άρα λοιπόν ας γίνουμε ντετέκτιβ, για να δούμε τι ισχύει! Εγώ λέω να αρχίσουμε τα ντου μέσα στα σπίτια όλων εδώ, να δούμε τι έχει ο καθένας!

Λοιπόν, δεν ξέρω πόσα χρόνια ασχολείσαι με το insomnia, αλλά εγώ ασχολούμαι με τα fora 15 χρόνια και με υπολογιστές 30. Θα σου πω κάτι λοιπόν που θα.. εκπλαγείς. Το overhype ξεκινάει από τα fora, και οι υποψήφιοι αγοραστές αγοράζουν οτιδήποτε έχει hype.

Θες 2-3 παραδείγματα; Apple Iphone, Intel cpu's, Αsus & Corsair γενικά (υπερτιμολογημένα σκουπίδια), κ.α.

Τώρα αν θες να με πείσεις ότι ισχύει το αντίθετο απο ότι λέω, καλή η προσπάθεια δεν λέω.. αλλά απλά ΔΕΝ είναι έτσι. Αλλά ok, ο καθένας έχει και μία άποψη. Ως γνωστόν κατά τον Dirty Harry οι απόψεις είναι σαν τις κ............ς. Ο καθένας έχει κι απο μία.

Δεν με ενδιαφερει ποσα χρονια ''ασχολεισαι'',τι κανεις στα forum και σε ποια forum γραφεις. Μιλησες γενικα και σου απαντησα.

Οσο για αυτο που λες για το αν ξερουμε αν ο αλλος αγορασε σου εχω την απαντηση επειδη βιαστηκες να μιλησεις. Τους ξαναπετυχαινεις τους ιδιους λιγο καιρο αργοτερα και ξαναανοιγουν αλλα παρομοια θεματα. Οσοι ασχολουνταν με τις αναβαθμισεις θα με ειχαν δει αρκετες φορες να εχω πετυχει κοσμο που το κανει αυτο. Αλλοι παλι ανοιγουν θεματα και μετα εξαφανιζονται,ουτε απαντησεις δινουν ουτε τπτ. Αρα ναι προσωπικα μπορω να εχω αποψη στο θεμα τουλαχιστον για τα τελευταια 4 περιπου χρονια για το insomnia.

Για τα περι hype δεν θα απαντησω οχι γιατι διαφωνω αλλα γιατι δεν ειναι του θεματος.

Και στο ξαναλεω 

Λοιπόν, επειδή δεν έχω σκοπό να ποστάρω λινκς απο threads, θα σου πω να ψάξεις να δεις πόσοι εδώ έχουν intel του 2011 και πόσοι έχουν αλλάξει intel MONO ΜΙΑ φορά την τελευταία 6ετία,

Δεν ειναι αντιπροσωπευτικα τα δειγματα των τεχνολογικων forum για το τι εχει γενικα ο κοσμος.

Για τον μεσο χρηστη ενας Apu A8-10 ειναι υπεραρκετος γιατι πολυ απλα δεν προκειται να κανει κατι παραπανω για να ζητησει την παραπανω επεξεργαστικη δυναμη. Για τους υπολοιπους πολυ απλα παιζουν ρολο 3 παραγοντες στο αν αναβαθμισει επεξεργαστη,ποτε και τι θα προτιμησει

1)budget

2)Ψυχολογικο-επιρροη

3)Ερευνα αγορας

Ολα τα αλλα να ειχαμε να λεγαμε.

Και εγω προσωπικα με Core 2 duo ημουν απο το 2006 μεχρι το 2013 γιατι πολυ απλα παιχνιδια επαιζα στο ps3 και για internet,email καμια ταινια δεν χρειαζομουν κατι παραπανω.

Φιλος μου παλι ειναι με Amd Athlon 2 και το μονο που αγορασε για να δει διαφορες ηταν ενα Ssd. Δεν εχει αναβαθμισει ακομα γιατι πολυ απλα δεν χρειαζεται δυνατοτερο/ακριβοτερο επεξεργαστη γιατι ουτως ή αλλως λογω δουλειας και υποχρεωσεων δεν εχει πολυ χρονο να καθεται στο pc.

Γίνεται να επιστρέψουμε στο θέμα του νήματος, παρακαλώ; 30 σελίδες και ζήτημα αν οι 5 αφορούν τους Ζεν. :(

Ουτως ή αλλως το μονο αξιο αναφορας ως τωρα στις 30σελιδες που λες ειναι οτι θα αργησουν να βγουν οι Zen και αλλο(ακομα δεν γνωριζουμε ποσο ακριβως)και φυσικα το προσφατο θεμα που ανοιχτηκε στις ειδησεις του insomnia που δεν ειναι και οτι πιο αξιοπιστο για να βγουν συμπερασματα.

Αρα αν δεν υπαρχει υλικο προς κουβεντα,δυσκολο να γινει σοβαρη κουβεντα οπως λες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...