Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άρχισαν και οι λάσπες! Φήμες ότι κάνουν Benchmarking με GTX Titan X σε 1080p τον Ryzen και κάνει bottleneck!

Όπως τα έλεγα σε άλλα posts μου στο θέμα ότι θα τον συγκρίνουν σε καταστάσεις 1080p σε σύγκριση με τον intel 7700k superclocked!

Έχει να πέσει τρελό flamewar από τους youtubers!

Δημοσ.

αν εχετε τοσο καημο για OC ρε παιδια, υπαρχουν και οι Intel.............................!    νταξ.., δεν χρειαζεται με το ζορι να πατε σε Ryzen. δεν κανουν καλο OC...

Βέβαια υπάρχουν οι intel με +300Mhz παραπάνω o/c μέσο όρο ανά τσιπάκι και χ^&*ηκε η φοράδα στ'αλώνι... :P

• Like 2
Δημοσ.

Πάντως όσοι είμαστε με κάτι i7 2600K/3770K/4770K μια χαρά θαρρώ θα είναι μια αναβάθμιση σε R5 1600X και μητρική Χ370 κοντά στα 170 ευρώ.

Και γιατί όχι και με κάποιον 8c/16t. Πχ, R7 1700 (x)

Δημοσ.

Πάντως όσοι είμαστε με κάτι i7 2600K/3770K/4770K μια χαρά θαρρώ θα είναι μια αναβάθμιση σε R5 1600X και μητρική Χ370 κοντά στα 170 ευρώ.

Και θα δεις διαφορα που?

Οριακα απο κανεναν 2600 ναι.Απο τους αλλους οχι.Ψυχολογικη διαφορα παρα ουσιαστικη.

Επισης παρτε υποψη οτι στα benches βλεπεις διαφορες σε fps γιατι ειναι και μια καρτα τερας απο πισω.

Με 1060/480 κτλ οι διαφορες θα ειναι μικροτερες αρκετα.

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά θέλω να παίξω λιγο Battlefield 1 σαν άνθρωπος καθώς ειδικά στο multiplayer ακόμα όλοι οι 4 cores αλλά και 4c/8th έχουν θέματα.

Μόνο με 6πύρηνο κλπ πάει smooth ( και δε το λέω μόνο εγώ, μια βόλτα από το επισημο forum του παιχνιδιού, χαμός γίνεται με το cpu usage )

Επίσης έχω σκατοτσιπ, 4.2 με πολύ ρευμα. 

Kάρτα 1070 έχω και σε πολλά παιχνίδια με κρατάνε πίσω τόσο οι αργές μνήμες ( min fps ) αλλά και o ίδιος ο 2600. Μόνο το HT βοηθάει σε κάποιες καταστάσεις.

Δυστυχώς ο επεξεργαστής δείχνει την ηλικία του. Και όσο θα υιοθετείτε περισσότερο το DX12 αλλά και παιχνίδια που θα εκμεταλλεύονται όχι έναν και δύο πυρήνες αλλά πάνω από τους 4 τόσο θα έρθει και η ανάγκη για 6/8 κλπ cores. 

Δυστυχώς δεν πιστεύω να φτάσουν τα €€ για επεξεργαστή πάνω από 300. 

282 ευρώ είχα πάρει τον 2600Κ Δεκέμβρη του '11

Και γιατί όχι και με κάποιον 8c/16t. Πχ, R7 1700 (x)

Δημοσ.

Λογικά κάποιος από 3770Κ/4770Κ/4790K και πάνω (ειδικά αν παίζει στα 4.4+ ghz) δεν θα δει ιδιαίτερες διαφορές στα games αλλά σε ότι αφορά το multitask είναι δέλεαρ και πραγματικό τέρας ο 1600Χ (τον οποίο έχω στο στόχαστρο) !!!

• Like 5
Δημοσ.

Για τον 1500 γιατί δεν λέει κανείς; Μου φαίνεται το καλύτερο vfm για κάποιον που θέλει multitasking με gaming και δεν σκοπεύει να ασχοληθεί με OC. 

Έχουμε καμία νέα πληροφορία για την κυκλοφορία των πιο budget ryzen; 

• Like 1
Δημοσ.

Για τον 1500 γιατί δεν λέει κανείς; Μου φαίνεται το καλύτερο vfm για κάποιον που θέλει multitasking με gaming και δεν σκοπεύει να ασχοληθεί με OC. 

Είπες την μαγική λέξη oc ..... για αυτό και αναφέρθηκα εγώ στον 1600Χ  (καλύτερα binnarismenos) και όχι στον 1500!

Δημοσ.

Οσοι εχουμε intel i7 δεν υπαρχει λογος για αναβαθμιση.Οσοι δεν εχουν χαψει το ψεμα των future proof fx ας κανουν αναβαθμιση σε ryzen.

ένας ι7 είναι υπέρ επαρκής για απλή χρήση και για gaming τουλάχιστον για καμιά 2ετία.

όμως ένας 1500 ή 1700 τον εξαφανίζει σε οτιδήποτε απαιτητικό.

Και φυσικά ο 1700 είναι cpu για 7ετία και βάλε.

επόμενη αναβάθμιση το 2025 καλα να είμαστε

Έχουμε καμία νέα πληροφορία για την κυκλοφορία των πιο budget ryzen; 

Είπες την μαγική λέξη oc ..... για αυτό και αναφέρθηκα εγώ στον 1600Χ  (καλύτερα binnarismenos) και όχι στον 1500!

Εγώ διαφωνώ κάθετα.

1500 και 1700 για οποιονδήποτε έχει σκοπό να κάνει O/C.

1700Χ-1800Χ μόνο για χρήστη που θέλει να τον αφήσει στοκ.

Και για μένα ο 1600Χ δε λέει καθόλου όταν υπάρχει ο 1700...

Δεν νομίζω ότι θα μπουν σε διαδικασία binning, ίσως μόνο για τον 1800Χ

• Like 2
Δημοσ.

Κάποιος από εμάς μπερδεύτηκε! Ο 1500 κάνει 0.3Ghz OC μόνο και δεν έχει XFR (το χαμηλότερο OC της R5). Γιατί να τον πάρει κάποιος που τον ενδιαφέρει το OC;

P.S. Άντε επιτέλους ένας με i7 παραδέχτηκε ότι οι ryzen θα κάνουν διαφορά.

Δημοσ.

Άρχισαν και οι λάσπες! Φήμες ότι κάνουν Benchmarking με GTX Titan X σε 1080p τον Ryzen και κάνει bottleneck!

Όπως τα έλεγα σε άλλα posts μου στο θέμα ότι θα τον συγκρίνουν σε καταστάσεις 1080p σε σύγκριση με τον intel 7700k superclocked!

https://www.youtube.com/watch?v=Lyfa8BJuQOc

Έχει να πέσει τρελό flamewar από τους youtubers!

Το βίντεο βασικά λέει το αντίθετο, δλδ ότι ο Ryzen είναι τόσο δυνατός που η GPU προκαλεί το bottleneck ακόμα και στα 1080p.

...το οποίο είναι εξίσου χαζό btw..ειδικά με τον τρόπο που το εξήγησε μετά.

• Like 2
Δημοσ.

Και θα δεις διαφορα που?

Οριακα απο κανεναν 2600 ναι.Απο τους αλλους οχι.Ψυχολογικη διαφορα παρα ουσιαστικη.

Επισης παρτε υποψη οτι στα benches βλεπεις διαφορες σε fps γιατι ειναι και μια καρτα τερας απο πισω.

Με 1060/480 κτλ οι διαφορες θα ειναι μικροτερες αρκετα.

Αν μιλάς για gaming , συμφωνώ πως δεν θα δεις ή αν δεις δεν θα δεις τέτοιες που να δικαιολογούν αλλαγή πλατφόρμας.

Αλλά από εκεί και πέρα σε οτιδήποτε θα είναι η μέρα με την νύχτα.

Δημοσ.

Αν μιλάς για gaming , συμφωνώ πως δεν θα δεις ή αν δεις δεν θα δεις τέτοιες που να δικαιολογούν αλλαγή πλατφόρμας.

Αλλά από εκεί και πέρα σε οτιδήποτε θα είναι η μέρα με την νύχτα.

Και οταν λες οτιδηποτε?

Browsing?

Αν καποιος κανει encode,τοτε οκ.

Η σε τιποτα προγραμματα που εκμεταλλευονται πυρηνες.Αλλα αυτες ειναι εξειδικευμενες χρησεις και δεν αφορουν τον μεσο χρηστη.

Αρα οχι στο μεσο χρηστη δε θα κανει και παλι ιδιαιτερες διαφορες(εκτος και αν εχει κανα αρχαιο επεξεργαστη).

Μη το λεμε παλι,δεν ανακαλυφθηκε ο τροχος.

Αν καποιος δεν εχει ssd ,θα δει πολυ μεγαλυτερη διαφορα με μια αγορα ssd.

Δημοσ.

AMD-Ryzen-7-1800X-vs-Intel-Core-i7-6900K

Είναι ΤΕΡΑΤΑ, Τ-Ε-Ρ-Α-Τ-Α, έχω ενθουσιαστεί.

8-core Ryzen τώρα και επόμενη αναβάθμιση CPU το 2025 (με το καλό και με Δραχμές!)

:-D

Φαντάζομαι την κατάθλιψη μέσα στην Intel αφού ότι και να γίνει το άρμεγμα τελείωσε.

Ελπίζω να τα βγάλουν πέρα τώρα που δεν θα κερδίζουν 300-700 Ε το κομμάτι. :devil:

Είπα ότι έχω ενθουσιαστεί; :P

Αν καταφέρουν σχετικά γρήγορα να μπορούν να ανεβαίνουν σε κλοκο ώστε να είναι και πόθος των καμμένων τότε θα πάνε πολύ πολύ καλά.

Πρέπει όμως η AMD να ετοιμάζεται για γερή αντιπαράθεση με τα Sk/ke-x και kaby/ke-x.

Χρειάζεται ίσως λίγα παραπάνω features στο chipset και ίσως ένα chip με 3x CCX --> 12c/24t

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...