Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Το 2018 φίλε μου ο RYZEN δεν θα είναι ο ίδιο που βλέπεις τώρα..... Αλλά και πάλι πήγαινε σε intel με χαμηλότερο συνολικό performance για κάτι mhz παραπάνω, για να φας ξανά το μονοπωλειο στο κεφάλι για άλλα 10 χρόνια ... Μετά δεν θα φταίει κανείς που θα αγοράζεις 6-πύρηνο έως το 2050 με 1000€ ... ~1Ghz πάνω δεν το λες ''κάτι Mhz παραπάνω''.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dante80 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Single thread performance σε παιχνίδια που θα βγαίνουν από εδώ και πέρα νομίζω πως θα το ξεχάσουμε. Ήδη σε πολλά, γίνεται της πόπης με τα threads, και όσο μπαίνουμε σε DX12/Vulcan θα γίνεται όλο και περισσότερο. Με δεδομένο φυσικά το τι παίζει σε cores στις κονσόλες που οδηγούν την αγορά.. Ένα ενδιαφέρον άρθρο σχετικά. Μένει να δούμε φυσικά που θα κάτσει η μπάλα.. In Theory: How AMD's Ryzen will disrupt the gaming CPU market 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 ~1Ghz πάνω δεν το λες ''κάτι Mhz παραπάνω''.... Κάτσε να δεις που θα είναι χρονισμένος τότε ο 6core της intelas και σε τι σημειο θα έχει φτάσει και η AMD με τον αντίστοιχο του τότε. Και οι Phenom ξεκίνησαν στα 140watt στα 2.8Ghz (phenom 940) στα 45nm και έφτασαν λίγο αργότερα στα 3,8Ghz στον 980 στα 125watt TDP.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Μακάρι να μην ξαναδούμε τέτοια παιχνίδια και να 'ναι όλα από 'δω και πέρα σαν το Watch Dogs 2 αλλά το κόβω χλωμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 ~1Ghz πάνω δεν το λες ''κάτι Mhz παραπάνω''.... Όποιος θέλει μόνο Single Thread performance ας δώσει μόνο 180 και να πάρει τον Core i3 7530K. Όποιος θέλει το καλύτερο VFM μέσα στο 2017 θα περιμένει ένα δυο μήνες ακόμα για τους R5 6C 12T Ryzen. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talos_2002 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 εγω διαβαζω διαφορα μεχρι στιγμης, αλλα ειναι απλα αποψεις...ακομα...! αυτο που εχω να σχολιασω, ειναι οτι τοσες μερες αναφερομαστε στους RYZEN (λογικοτατο αφου ειναι πολυαναμενομενοι..) αλλα κανεις δεν εχει αναφερει (εκτος και δεν το πηρα εγω χαμπαρι...) τους ATHLON για AM4. τι γινεται με αυτους? εχει αναφερθει τπτ? τι σοι πραμα θα ειναι...? θα αντιστοιχουν στους Pentium? B350.JPG Δεν ειναι κάτι ενδιαφέρον, γι' αυτό. Είναι ένας Excavator, σαν τους Bristol Ridge, δίχως την ενσωματωμένη GPU, και δίχως επιπλέον GHz (3,5), ενώ δεν μειώνει και το TDP του (65 watts). Δεν ξέρω γιατί καν τους ονόμασαν και αυτούς Athlon II, όπως π.χ. τον δικό μου (socket AM3, Phenom II δίχως L3 cache) Για περισσότερα, ψάξε για AMD Athlon II X4 950 (AD950XAGM44AB). Επεξεργασία: πολλά -> επιπλέον 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Όποιος θέλει μόνο Single Thread performance ας δώσει μόνο 180 και να πάρει τον Core i3 7530K. Όποιος θέλει το καλύτερο VFM μέσα στο 2017 θα περιμένει ένα δυο μήνες ακόμα για τους R5 6C 12T Ryzen. Θέλω και τα δύο, STP για τα unoptimized games και πυρήνες/νήματα για γκέιμς τύπου Watch Dogs 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoaZ Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=v4QoZw8BUnI 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ λέω να κρατήσετε αυτή την εικόνα για ενθυμιο Είναι η προ- τελευταία ημέρα που βλέπετε NFORCE chip της Nvidia σε τρέχουσα πλατφόρμα ! bro !! δε ειταν ασχημο το nforsaki 430 στην υλοποιηση της asrock N68 επαιζε και μνημουλες ddr 2 και ddr3 οχι ομως μαζι !! http://hwbot.org/submission/2345457_ultraex2005_cinebench___r11.5_athlon_ii_x3_450_3.12_points/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vfragos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 ~1Ghz πάνω δεν το λες ''κάτι Mhz παραπάνω''.... Γιατί ξέρουμε κάτι για τους 6πύρηνους mainstream που πρόκειται να βγάλει η intel; Είσαι σίγουρος οτι και αυτοί θα μπορούν να φτάσουν τα 5ghz; Και τώρα από ότι έχω καταλάβει δεν τα φτάνουν και όλοι οι 7700Κ σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talos_2002 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Ψάχνοντας για μητρική AM4 με PCI slot, πέραν των ITX μεγέθους Biostar B350GT5 και MSI B350 Tomahawk, βρήκα και μια βολική mini-ITX.H ECS B350AM4-M δείχνει να είναι φτιαγμένη για σπαγγοραμένους. Έχει PCI slot για να συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε όποια παλιά PCI κάρτα ήχου/IDE/TV έχουμε, δέχεται το 4 pin καλώδιο ρεύματος των παλιών τροφοδοτικών και κρίνοντας από την εμφάνισή της (π.χ 4 power phases) δείχνει ότι θα κοστίζει όσο ένα σακουλάκι φουντούνια.Δεν βρήκα πολλά πέραν αυτού του συνδέσμου: http://www.techpowerup.com/229459/ecs-b350am4-m-socket-am4-motherboard-picturedΑν μπορέσει να βρει κάποιος περισοτερες πληροφορίες, θα είναι καλοδεχούμενες. Επεξεργασία: 2ος σύνδεσμος http://www.eteknix.com/ecs-teases-b350am4-m-motherboard-ces-2017/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Γιατί ξέρουμε κάτι για τους 6πύρηνους mainstream που πρόκειται να βγάλει η intel; Είσαι σίγουρος οτι και αυτοί θα μπορούν να φτάσουν τα 5ghz; Και τώρα από ότι έχω καταλάβει δεν τα φτάνουν και όλοι οι 7700Κ σωστά; Δεν είπα ότι ξέρουμε, είπα ότι ίσως να 'ναι καλύτερο να περιμένει κάποιος και του χρόνου. Σίγουρα χαμένος δεν θα βγει. Δεν ξέρω αν έχω την υπομονή βέβαια ως το 2018, το πιο πιθανό είναι να πάω σε 1700X τώρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psaris Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δεν είπα ότι ξέρουμε, είπα ότι ίσως να 'ναι καλύτερο να περιμένει κάποιος και του χρόνου. Σίγουρα χαμένος δεν θα βγει. Δεν ξέρω αν έχω την υπομονή βέβαια ως το 2018, το πιο πιθανό είναι να πάω σε 1700X τώρα. και του χρόνου θα λέμε περίμενε απάντηση amd απο ΑΜ4+ κτλπ αν πάμε ετσι δεν βγάζουμε άκρη.. σίγουρα πάντως η απάντηση της πρέπει να είναι καλή μετά από τόσα χρόνια κέρδη.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vfragos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δεν είπα ότι ξέρουμε, είπα ότι ίσως να 'ναι καλύτερο να περιμένει κάποιος και του χρόνου. Σίγουρα χαμένος δεν θα βγει. Δεν ξέρω αν έχω την υπομονή βέβαια ως το 2018, το πιο πιθανό είναι να πάω σε 1700X τώρα. Αυτό εννοείται, σίγουρα είναι καλύτερο και επειδή έχουμε το ίδιο σύστημα δεν μας πιέζει και κάτι, πιο πολύ λόξα είναι. Εγώ δεν υπάρχει περίπτωση να κρατηθώ, βούρ για 1700Χ! Βασικά πρώτη φόρα θα πάω σε AMD αλλά αυτοί οι Ryzen μου έκλεψαν την καρδιά! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psaris Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 οι τουρκοι πήρανε engineering sample του 1800Χ εμείς? τιποτα.....κατάντια..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις