pirmen56 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Αληθινές ιστορίες(βάλτε subs) https://www.youtube.com/watch?v=mHs0lSfAMVI το cpu ειναι πολυ καλο. 8 πυρηνες σε 195mm2 die και 4.8b tr. ειναι αυτα. φαντασου οτι ο 6950χ εχει 3.4 σε 256mm2. ποσο θελεις να κλοκαρουν? εξαλου δε φανταζομαι οτι αυτοι που θα το παρουν για παραγωγη να ασχοληθουν με το κλοκαρισμα. μειοψηφια ειναι οι κλοκερς. Λέγοντας cpu αναφερόμουν στο κομμάτι που θα πάρεις στα χέρια σου. Δυστυχώς έγινε αυτό που φοβόμουν και αναφέρθηκε πιο πριν από άλλα μέλη. Έπεσε άγρια διαλογή(binning). Ακόμα και ο τοπ 6 core έχει boost στα 3,7Ghz. Κακά μαντάτα για gamers που θέλουν ακλόνητο 60άρι. Τουλάχιστον ο 1400Χ χτυπάει στοκ τα 3,9 οπότε μπορεί κάποιος να βασιστεί πάνω του για vfm gaming. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Εσύ λες πως έχεις την MSI 760GM P23 και όχι την G760 P34 ...... Εδώ είναι το combatibility https://us.msi.com/Motherboard/support/760GM-P23-FX.html#support-test Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angelcrow Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Κι όμως υπάρχει σοβαρό use-case για Mini-itx + πολλά sata Home Servers / NAS Λ.χ. node 304 http://www.fractal-design.com/home/product/cases/node-series/node-304-black silverstone 380 https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811163255 Ανακοινωσε η intel atom επεξεργαστες ειδικα για nas με ecc μνημες κτλ..ψαξε και θα βρεις πληροφοριες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilythekid Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 bro και 7+1 Phase και full στα μπιμπλικια !!! τι αλλο θες!! Φτάνουν οι 8φασεις για oc,επίσης για τη συχνότητα των μνημών και 3200 αν πάρω δεν γίνετε να κατέβει 2666;Αν χρειαστεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Αληθινές ιστορίες(βάλτε subs) Λέγοντας cpu αναφερόμουν στο κομμάτι που θα πάρεις στα χέρια σου. Δυστυχώς έγινε αυτό που φοβόμουν και αναφέρθηκε πιο πριν από άλλα μέλη. Έπεσε άγρια διαλογή(binning). Ακόμα και ο τοπ 6 core έχει boost στα 3,7Ghz. Κακά μαντάτα για gamers που θέλουν ακλόνητο 60άρι. Τουλάχιστον ο 1400Χ χτυπάει στοκ τα 3,9 οπότε μπορεί κάποιος να βασιστεί πάνω του για vfm gaming. Σε ποια παιχνίδια δεν θα έχεις 60άρι ? Δεν χρειάζονται τα κλοκς. Το cpu έχει τα cores για να σου το κρατήσει υψηλά και καλό ipc. Δες ενα συγκριτικό που κυκλοφορεί δεξιά και αριστερά τώρα, με τους intel που οι 6900κ, 6850 τραβάνε καλύτερα από τον 7700κ του 1Ghz παραπάνω. https://www.computerbase.de/2017-02/cpu-skalierung-kerne-spiele-test/ Καταλάβετε το , το gaming έχει αλλάξει δρόμο και δεν κοιτά πίσω πλέον. Η AMD με vulcan, mantle, dx12 και κονσόλες γυρίζει μέρα με την ημέρα την αγορά εκεί που θα έπρεπε να είναι κανονικά για χρόνια τώρα. 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Σε διάφορα online ακόμα και με ipc skylake χρειάζεσαι υψηλά ρολόγια. Προσωπικά δεν είμαι μέσα σε αυτούς, αλλά υπάρχουν πολλοί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Να το πω λίγο διαφορετικά χρυσόστομε: Γυρίζει το gaming εκεί όπου είναι ο σωστός τρόπος προγραμματισμού, τον οποίο ακολουθούν ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα σοβαρά προγράμματα της αγοράς. Multicore, multithread support...έλεος με την κοροϊδία τόσα χρόνια με το ipc... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DOR1K1N Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Gigabyte Announces AM4 Ryzen Support AX370 AORUS GAMING K7 AX370 AORUS GAMING K5 AX370 AORUS GAMING K3 X370 AORUS GAMING 5 AX370 AORUS D3 AB350 GAMING AB350 GAMING 3 AB350M GAMING 3 B350M D2 B350M D2 http://www.guru3d.com/news-story/gigabyte-announces-am4-ryzen-support.html το κ5 εχει 2 λιγοτερες φασεις τροφοδοσιας,αλλα 4 περισσοτερα σατα... ΛΟΛ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psaris Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Σε διάφορα online ακόμα και με ipc skylake χρειάζεσαι υψηλά ρολόγια. Προσωπικά δεν είμαι μέσα σε αυτούς, αλλά υπάρχουν πολλοί. ναι ,τιποτα guild wars 2,tera,rift,eve online κτλπ (που ειχα παιξει)(όλλα τα directx 9 games δηλαδή) αλλα τελευταία μεχρι και τα mmo πάνε καλύτερα δυο που ξέρω elder scrolls online και black desert υποστηρίζουν 4c+ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Εδώ είναι το combatibility https://us.msi.com/Motherboard/support/760GM-P23-FX.html#support-test Ναι είδα πως έχει τον 8150 ... αλλά διάβασε λίγο τα παρακάτω. http://www.overclock.net/t/946407/amd-motherboards-vrm-info-database θα καταλάβεις αρκετά πράγματα. Να ξέρεις πως ο 8150 έχει μεγαλύτερες καταναλώσεις από τον 8370/8350 που δεν υποστηρίζει η μητρική σου .... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Φτάνουν οι 8φασεις για oc,επίσης για τη συχνότητα των μνημών και 3200 αν πάρω δεν γίνετε να κατέβει 2666;Αν χρειαστεί; κοιταξε για ryzen και μνημες δε ξερουμε σχεδον τιποτε ακομα λογικα θα πρεπει να μπορεις να κατεβεις παντως σε ιντελ με ddr4 3200 που ειχα και σε τσιπακι Ζ 270 και Χ99 τις κατεβαζα και 2133 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angelcrow Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Πάμε πάλι για τα lanes Η καταναλωτική σειρά της intel έχει 16 lanes PCIe v3, συν DMI 3.0 για το chipset (αντίστοιχο με PCIe v3 x4) Οι ryzen έχουν 16 lanes PCIe v3, συν NVMe (αντίστοιχο με PCIe v3 x4), σύν PCIe v3 x4 για το chipset. Έχουν δηλαδή έχτρα τέσσερεις PCIe v3 από τη γνωστή καταναλωτική πλατφόρμα της intel. Από εκεί και πέρα το chipset , σε intel ή amd, βγάζει κάποιες switched PCIe ή και άλλα περιφερικά. Συν το ότι μπορούμε να βάλουμε switch -> Θα παρατηρήσετε στις gamer mobos για παράδειγμα να ενσωματώνουν συχνά PLX. Άρα εάν δεν σου κάνει ο ryzen σίγουρα καταρχάς δε σου έκανε καμία καταναλωτική intel. Μιας και το κατεχεις εχω μια ερωτηση! Εμενα η αναγκη μου σαν gamer ειναι η εξης. Θελω να εχω τη καλυτερη συνδεση μεταξυ του επεξεργαστη, μιας σε αριθμο καρτας γραφικων ενος ssd που εχει λειτουργικο και προγραμματα και ενος ssd ή hdd 7200rpm που εχει το library με τα παιχνιδια! Ποσα lanes χρειαζεται να μου δινει ο επεξεργαστης για να μην παρεμβαλεται το chipset και με καλυπτει το b350 η χρειαζομαι το x370 Ελπιζω να καταλαβαινεις που το παω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Μιας και το κατεχεις εχω μια ερωτηση! Εμενα η αναγκη μου σαν gamer ειναι η εξης. Θελω να εχω τη καλυτερη συνδεση μεταξυ του επεξεργαστη, μιας σε αριθμο καρτας γραφικων ενος ssd που εχει λειτουργικο και προγραμματα και ενος ssd ή hdd 7200rpm που εχει το library με τα παιχνιδια! Ποσα lanes χρειαζεται να μου δινει ο επεξεργαστης για να μην παρεμβαλεται το chipset και με καλυπτει το b350 η χρειαζομαι το x370 Ελπιζω να καταλαβαινεις που το παω? Σε καλύπτει κάθε chip του AM4 socket . Και αυτό γιατί α) Θα βάλεις τον SSD σε μια θύρα από αυτές που έρχονται κατευθείαν από την CPU , είτε είναι SATA III είτε είναι M2 , NVME , και τον HDD στην δεύτερη sata. β) Θα βάλεις την κάρτα γραφικών στην PCI-E X16 V3.0 που παίρνει 16 lanes v3.0 από το CPU . Το τι chip φοράει δεν σε ενδιαφέρει ! Όλα τα lanes που βγάζει το chip (x370/b350) ή τα I/O του chip , όποιο και αν είναι αυτό δεν σε ενδιαφέρουν. Και για να τα ξεκαθαρίσεις . Ο ZEN είναι SOC . Δηλαδή σαν τον Snapdragon της Qualcomm που έχεις στο κινητό σου. Εχει τα πάντα επάνω του. Για να έχεις περισσότερα I/O βγάζει 4X PCI-E V3.0 lanes εξτρά που τα ονομάζει UMI για να συνδέει κάθε κατασκευαστής ένα από τα ΕΞΤΡΑ chip I/O που διαθέτει η εταιρία ! Τέλος αν συνδέσεις παπάδες στο εξτρά chip και τα βάλεις να δουλεύουν φουλ, όλα μαζί. ο SSD , η κάρτα και ο HDD που έχεις πάνω στο SOC = CPU δεν θα έχουν κανένα μπουκάλι. Ορίστε πως περίπου είναι η πλατφόρμα ! Πρόσεξε πως ο summit ridge είναι ο ZEN και το X370/B350 είναι αυτό που γράφει PROMONTORY CHIPSET . Δες από κάτω στο διάγραμμα πως ο summit έχει I/O ξεχωριστό ενσωματωμένο που δίνει αυτά που γράφει δίπλα ανά περίπτωση (εκεί που λέει processor direct storage). Μέχρι και 4X USB III δινει κατευθείαν αν δεις. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Ναι είδα πως έχει τον 8150 ... αλλά διάβασε λίγο τα παρακάτω. http://www.overclock.net/t/946407/amd-motherboards-vrm-info-database θα καταλάβεις αρκετά πράγματα. Να ξέρεις πως ο 8150 έχει μεγαλύτερες καταναλώσεις από τον 8370/8350 που δεν υποστηρίζει η μητρική σου .... Μου έχεις κόψει τα πόδια. Τον έχω ήδη αγοράσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Μου έχεις κόψει τα πόδια. Τον έχω ήδη αγοράσει. Εκανες κακή αγορά, γιατί με τις τιμές που ανακοινώνει η AMD στα RYZEN σε λίγο καιρό (εβδομάδες) θα γεμίσουν τα μεταχειρισμένα με κάθε λογής από τα τελευταία FX και με ολόκληρες πλατφόρμες τσαμπε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις