Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχεις Phenom 945 με GTX 780!??!?!?!??!?!?!?! Εδω εγω οταν εκανα upgrade το pc και ειχα την ιδια καρτα και μου εμενε το cpu, ο 965 στα 4.2 εριχνε τρελο bottleneck στην καρτα!

Την τρίτη θα βάλω έναν fx 8150 ακριβώς γι αυτόν τον λόγο!

• Απαντ. 6,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Την τρίτη θα βάλω έναν fx 8150 ακριβώς γι αυτόν τον λόγο!

Να μην βάλεις 8150 . Να βάλεις 8300, 8320Ε, 8370Ε όχι 8100 σειρά, θα απογοητευτείς.

Επίσης, θα είδες πως αναφέρω τους 83Χ0E . Αυτό το κάνω γιατί η μητρική που έχεις ΔΕΝ υποστηρίζει 125watt TDP επεξεργαστές !!!! Θα την κάψεις με τον 8150 ή κάποιον από τους 8320, 8350,8370 ...

https://www.msi.com/Motherboard/support/760GM-P23-FX.html#support-test

Δημοσ.

Τώρα τον αγόρασα σε πολύ συμφέρουσα τιμή είναι αλήθεια... Δεν θα δω διαφορά καθόλου;

Διάβασε παραπάνω τι γράφω. 

Θα κάνει thermal throttle η μητρική και θα ρίχνει και συχνότητα. Τα πράγματα θα είναι ΤΡΑΓΙΚΑ. 

Επίσης αν ο PHENOM 945 που έχεις είναι 125watt TDP  δηλαδή C2 REV. , γιατί υπήρχαν δυο εκδόσεις η C2 = 125WATT  και η C3 95WATT απ`ότι θυμάμαι, παίζει να είχες και πριν πρόβλημα throttle και να μην το ήξερες !

• Like 1
Δημοσ.

Τώρα τον αγόρασα σε πολύ συμφέρουσα τιμή είναι αλήθεια... Δεν θα δω διαφορά καθόλου;

εχω 8320Ε πηγα απο 965 BE ,αμα δεν κανεις overclock σε μερικες δουλεiες θα ήσουν καλύτερα με τον phenom :(

η δεν θα δεις διαφορα,αλα γενικα θα ειναι καλύτερα.

Δημοσ.

εχω 8320Ε πηγα απο 965 BE ,αμα δεν κανεις overclock σε μερικες δουλεiες θα ήσουν καλύτερα με τον phenom :(

Εντάξη, δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα με τους 83xx.

Από PHENOM 955BE/ 975BE και PHENOM 960T unlocked σε 6core, πέρασα σε 8350 πριν κάποια χρόνια. Δεν ήταν χειρότερος και να φανταστείς στους phenom είχα πιει το αίμα στο κλόκι.

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξη, δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα με τους 83xx.

Από PHENOM 955BE/ 975BE και PHENOM 960T unlocked σε 6core, πέρασα σε 8350 πριν κάποια χρόνια. Δεν ήταν χειρότερος και να φανταστείς στους phenom είχα πιει το αίμα στο κλόκι.

εχεις δικιο υπερέβαλα γιατι με είχε απογοητεύσει...το εκανα fixed.

Δημοσ.

bro και  7+1 Phase  και full στα μπιμπλικια !!!  τι αλλο θες!! :-D

εχει και κόκκινα LED!!!! θα μου ανεβάσει το KD στο battlefield ! :-D  :ph34r:

@glazos και τώρα αρκετά ΑΜ3+ coolers θα κάνουν για ΑΜ4 φτάνει να είναι έτσι :installAM3HSF_13.jpg

απλά το πρόβλημα ειναι σε tower-coolers ο ανεμιστήρας θα κοιταει κατω... δεν ειμαι σιγουρος αμα ειναι χειρότερα ή δεν παιζει ρόλο

• Like 1
Δημοσ.

Εσύ λες πως έχεις την MSI 760GM P23 (FX)  και όχι την : 760GMA-P34 (FX) ...... που ειναι το λινκ που δίνεις !!!

Αλλά να ξέρεις πως καμιά δεν κάνει για FX 125 άσχετα τι λέει η msi που στο AM3+ socket τα είχε κάνει σαλάτα .... Εξ ου και το χαμηλό κόστος στις μητρικες της στο AM3 ειδικά οι μικρές.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...