Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

......

O r7 1700 ειναι υπεροχος για τουμπανο mini itx σύστημα με μια vega και 120 υδροψυξη η το wraith cooler!

......

Αν βγάλεις την υδρόψυξη, στο μυαλό μου είσαι. Να δούμε και τις x300 μητρικές μόνο...και θα κάνω ένα mini-itx pcάκι μούρλια!!! Το λευκό μου core v1 περιμένει από την προηγούμενη εβδομάδα στη γωνία.  :-D

Δημοσ.

Core count vs frequency.

Μου φαίνεται πως οι οχταπύρηνοι της Amd δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα after all.

Δεν ξέρω γιατί αλλά είχα στο μυαλό μου τον 7700k σαν top επιλογή στο gaming (όχι οτι δεν είναι πολύ καλός επεξεργαστής) αλλά το core count για κάποιο λόγο περνάει μπροστά. 

Μάλλον αυτό συνέβενε γιατί σε όλα τα benchmarks λόγω κόστους μάλλον δεν βλέπαμε τους οχταπύρηνους τις intel αλλά μόνο τους πιο φθηνούς επεξεργαστές, τώρα αλλάζουν τα πάντα.

• Like 2
Δημοσ.

Α, ξαφνικά παίζει ρόλο το Core Count τώρα... Μάλιστα.

Ο καλύτερος gaming cpu ήταν ο 6850κ απλά ήταν πολλα τα λεφτα,και ακόμα θα είναι βασικά για SLI/καλύτερο performance ίσως κτλπ

Είναι θέμα balance ipc/clock/cores

Δημοσ.

Πολύ φοβάμαι ότι τα boost clocks είναι ενδεικτικά του πόσο χρέπι είναι το cpu. Και ναι τα μέτρια κομμάτια/μοντέλα δεν θα πάνε πάνω από 4ghz. Το καταλαβαίνεις και από τα 5,2Ghz με υγρό άζωτο και 1,83 τάση.

Γι'αυτό και ψιλοχάρηκα όταν είδα ανεβασμένα τα boost clocks του 1600Χ.

Να σου πω οτι ο 6900Κ της Intel εχει φτασει μεχρι τα 5,1Ghz με LN2.

Οποτε ο 1800Χ με το καλημερα ειδαμε κομματι που επιασε τα 5.2Ghz....και εστειλε για τσαι τον 6900Κ στο cinebench με το 1/2 της τιμης του!

• Like 1
Δημοσ.

Α, ξαφνικά παίζει ρόλο το Core Count τώρα... Μάλιστα.

Παλιό το έργο.. με τους "καθαρούς" 8Πυρηνους και πάνω που μετά από τοοοοοοοοσα χρόνια μάθαμε για το IPc "υποτροπιάσαμε" στο Core count..

Εγώ πάλι σε ένα screenshot είδα 140Mhz bus speed.. και με έχει βάλει σε σκέψεις.. :)

• Like 4
Δημοσ.

Παλιό το έργο.. με τους "καθαρούς" 8Πυρηνους και πάνω που μετά από τοοοοοοοοσα χρόνια μάθαμε για το IPc "υποτροπιάσαμε" στο Core count..

Εγώ πάλι σε ένα screenshot είδα 140Mhz bus speed.. και με έχει βάλει σε σκέψεις.. :)

Σε λίγες ημέρες θα έχουμε καλύτερη εικόνα όταν αρχίσουν να εμφανίζονται τα διαφορά review στο internet .Ας περιμένουμε λίγες μέρες να δούμε η νέα αρχιτεκτονική της AMD που υστερεί  και που έχει προβάδισμα σε σύγκριση με την intel .

Να είναι καλά τα FANBOYS της AMD και της INTEL  που θα κάνουν τα αντίστοιχα reviews   :-D

https://www.youtube.com/watch?v=n77hrLW6Wzo

Δημοσ.

http://www.ebay.com/itm/AMD-RYZEN-7-1800X-3-6-GHz-4-0-GHz-Turbo-Socket-AM4-95W-/322431860089?hash=item4b126fbd79:g:VgwAAOSwOgdYrdac

Πουληθηκαν οι πρωτοι που ηταν "λιιιγο" τσιμπημενοι και παρα κατω εχει τους ποιο φθηνους τωρα! :P Ε ρε Ελλαδαρα! Τις καλυτερες τιμες εχουμε τελικα! :-D

Και μην ξεχνιομαστε...

JAMBA(πραμα!)

06 ημερες για τα RYZENΟΥΓΕΝΝΑ...

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ωραιο..... αν δεν το ξανα ειδαμε πιο πισω δηλαδη.... κι αν ισχυει.....

http://wccftech.com/amd-ryzen-1700x-benchmarks-leaked-beats-kaby-lake-ipc/

Χα χα χα μα εντάξει τώρα το τερμάτισαν το κοντέρ οι τύποι στο wccftech.com , άμα ισχύει αυτή η ράδιο αρβυλα μάλλον θέλουν update στο benchmark τους... δηλαδη λες αν ηταν αυτο αλήθεια η lucy liu να μην το ελεγε?

Επεξ/σία από Psaris
Δημοσ.

Πολύ φοβάμαι ότι τα boost clocks είναι ενδεικτικά του πόσο χρέπι είναι το cpu. Και ναι τα μέτρια κομμάτια/μοντέλα δεν θα πάνε πάνω από 4ghz. Το καταλαβαίνεις και από τα 5,2Ghz με υγρό άζωτο και 1,83 τάση.

Γι'αυτό και ψιλοχάρηκα όταν είδα ανεβασμένα τα boost clocks του 1600Χ.

ΟΜΩΣ.......το οτι στα 5.2ghz επαιζαν και οι ΟΚΤΩ πυρηνες -ας πουμε- δεν παιζει κανενα ρολο, να υποθεσω........ετσι....???????????

και μιλαμε για τα πρωτα steppings των Ryzen. εγω παντως, θα περιμενω να δω τα επομενα steppings αυτων των CPU, ποσο θα βελτιωθουν...........................................................

• Like 1
Δημοσ.

Να σου πω οτι ο 6900Κ της Intel εχει φτασει μεχρι τα 5,1Ghz με LN2.

Οποτε ο 1800Χ με το καλημερα ειδαμε κομματι που επιασε τα 5.2Ghz....και εστειλε για τσαι τον 6900Κ στο cinebench με το 1/2 της τιμης του!

To έχω βάλει και πιο πίσω. 5.22 με dry ice. 

https://hwbot.org/submission/3352024_paralyzer2005_cpu_frequency_core_i7_6900k_5220_mhz

post-61606-0-47414300-1487918784_thumb.png

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...