Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tο δεύτερο βίντεο είναι all over the place. ES sample, κλόκια στο 3,4 idle ενώ το sample φαίνεται να είναι 1800Χ (40/36-Υ) κτλ.

ναι εχεις δίκαιο 40/36 λεει,το διεγραψα.

Δημοσ.

Ό,τι ο άλλος τωρα πήγε έσκασε 380 ευρώ για 7700κ και θα τον πουλήσει για ένα κομμάτι ψωμί για να πάρει κάτι καινούργιο (ryzen). Σε τι δεν τον καλύπτει δηλαδή ο 7700κ για να τον σκοτώσει. Είπαμε hype και να βγουν καλοί οι ryzen παιδιά αλλα μερικοί το χετε χέσει λίγο (φιλικά). Μακάρι να φέρουν την επανάσταση όντως οι ryzen αλλά είπαμε, υπομονή μέχρι να δούμε κάτι χειροπιαστό μετά την κυκλοφορία τους...

• Like 17
Δημοσ.

Ό,τι ο άλλος τωρα πήγε έσκασε 380 ευρώ για 7700κ και θα τον πουλήσει για ένα κομμάτι ψωμί για να πάρει κάτι καινούργιο (ryzen). Σε τι δεν τον καλύπτει δηλαδή ο 7700κ για να τον σκοτώσει. 

οποίος το είπε αυτο είναι λάθος απλά,αμα δεν πέσει η τιμή του 7700κ μεχρι να βγει ο 1600Χ δεν θα συμφέρει να πας στον πρώτο,ακομα και για gaming ,αυτή είναι η άποψη μου.

Δημοσ.

Μου κάνει μεγάλη εντύπωση που δεν έχει τσιμπήσει τις τιμές καθόλου το πλαίσιο.

Από την άλλη, νόμιζα πως οι 1800x και 1700x έρχονταν με το δυνατό Wraith. Το πλαίσιο τους πουλάει γυμνούς.

Δημοσ.

Το θέμα είναι αν θέλει κάποιος να φτιάξει ένα νέο σύστημα... Τι παίρνει?

Όχι μόνο για. Gaming, αλλά και γι άλλες δουλειές, πχ. Photoshop, video editing κλπ

Όπως πάντα το θέμα είναι τα χρήματα, ή καλύτερα το value for money... Και ειδικά αν συνυπλογισουμε το κόστος και των μητρικών.

Δημοσ.

Το θέμα είναι αν θέλει κάποιος να φτιάξει ένα νέο σύστημα... Τι παίρνει?

Όχι μόνο για. Gaming, αλλά και γι άλλες δουλειές, πχ. Photoshop, video editing κλπ

Τα βάζεις κάτω,τα ryzenιζεις,και προβαίνεις σε αγορά!
  • Like 7
Δημοσ.

Μου κάνει μεγάλη εντύπωση που δεν έχει τσιμπήσει τις τιμές καθόλου το πλαίσιο.

Από την άλλη, νόμιζα πως οι 1800x και 1700x έρχονταν με το δυνατό Wraith. Το πλαίσιο τους πουλάει γυμνούς.

Σκέτοι βγαίνουν χωρίς ανεμιστήρα.

Δημοσ.

Αν δεν βγάλουν Mini-iTX δεν παίρνω τίποτα

Πες τα χρυσόστομε!!! Τι στο καλό πότε θα βγει το x300; Κουτί, τροφοδοτικό, δίσκοι περιμένουν!!! Με core2Duo Ε6600 είμαι δεν βιάζομαι...εξάλλου και να βιάζομαι δεν μπορώ να σας προλάβω με τέτοιο θηρίο που έχω...  :-D

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...