Προς το περιεχόμενο

AMD Zen, AM4 socket

tmjuju

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το IPC είναι χαμηλότερο από τον Broadwell-E στο Cinebench R15.

Core i7 6900K ST score 162cb at 3.7GHz (max ST clock)

Ryzen R7 1800X score 162cb at 4.1GHz XFR (Max ST clock)

2nksbk6.jpg

Τελικά ο 6900Κ ήταν στα 4GHz άρα ο Ryzen έχει σχεδόν ίδιο IPC με τον Broadwell στο Cinebench.

AMD%20Ryzen%20Tech%20Day%20-%20Lisa%20Su

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κοιταχτε μια τι πετυχα στo ebay..... Μωρε μπας και το Πλαισιο πηγε Αμερικη τελικα και το πηρε αλλος το Ελληνικο?!??

Link.png Site: R71800X

• Like 2

εξυπνη η κινηση αν οντως ισχυουν οι επιδοσεις της amd,συγκριτικο πλεονεκτημα εναντι της ιντελ,μπραβο :D  θα συνεχισει η amd ναναι vfm και ισως επιτελους αυξησει και τα κερδη της.

Με βλεπω να συνεχιζω να επιλεγω amd για ακομα μια φορα μιας και με εχει αφησει ευχαριστημενο στο gaming part ^_^

edit: ξερουμε ωστοσο σε τι θερμοκρασιες θα υπαρχει το throttling? 

• Like 1

Κοιταχτε μια τι πετυχα στo ebay..... Μωρε μπας και το Πλαισιο πηγε Αμερικη τελικα και το πηρε αλλος το Ελληνικο?!??

Link.png Site: R71800X

Εχουν Πρωταπριλια εκει στο ebay, δεν εξηγειται αλλιως! Εκτος κι αν ειναι μαζι με m2  και Χ370 και 32GB ram και υδροψυξη! :-D

• Like 3

Εχουν Πρωταπριλια εκει στο ebay, δεν εξηγειται αλλιως! Εκτος κι αν ειναι μαζι με m2  και Χ370 και 32GB ram και υδροψυξη! :-D

Η πλακα ειναι οτι το σετ που περιεγραψες ειναι ακριβως απο κατω στα 760 Ευρω....  :X

Η πλακα ειναι οτι το σετ που περιεγραψες ειναι ακριβως απο κατω στα 760 Ευρω....  :X

Ελα ρε! Ουτε καν πηγα παρα κατω! Ξεραθηκα στα γελια και το εκλεισα! :-D :-D :-D

Αν δείτε κάτι για Asus hero pre order ρίξτε μία ενημέρωση εδώ να αδειάσει ο λογαριασμός να ησυχάσουμε...

http://www.mindfactory.de/product_info.php/ASUS-CROSSHAIR-VI-HERO-AM4-X370-ATX_1144069.html

Αν δεν κάνω λάθος το μοντέλο, Η Asrock είπε σήμερα ότι η Fatality X370 Professional Gaming θα βγει στα $220

2elt9mp.jpg

o6fzhg.jpg

9fmb89.jpg

http://www.mindfactory.de/product_info.php/ASRock-X370-Professional-GAMING-ATX-AMD-retail_1144075.html

339 :(

Δυστυχώς αυτό το σχόλιο ισχύει για μια μερίδα των gamers. Είναι η πικρή αλήθεια δυστυχώς.

Αυτό είναι μεγαλύτερη αλήθεια:

Εγω ξοδευω και της μαμας μου και της γιαγιας και ολων των συνταξιούχων από τα 50 τους που απλωνει το χερι. Τσαμπα χρημα και αφου φοβουντε να το κοψουν οι κυβερνησεις θα το αρμεξω ολο μωρο μου. Και θα βαλώ και vr να κανω το μυαλο μου πετιμεζι και μετα δεν θα καταλβαινω καν τι λες και θα βλεπω μονο τσοντες ολη μερα και ουτε ένα ευρω στα ασφαλιστικα ταμεια από μενα να εχεις τη μιση συνταξη στο μελλον και εγω θα παιρνω επιδομα αναπηριας (όχι πραγματικης) και θα κανω θεραπεια με vr και από τη κασα μου στο τελος θα σου κλεινω το ματι. ;)

Παρεπιπτοντως τα δικα σου λεφτα ξοδευω γιατι εσυ πλερώνεις τη συνταξη των αγελαδων μου και με μικροτερο αφορολογητο θα μου πλερώνεις και την ΥΔΡΟΨΥΚΤΡΑ ΜΟΥ . Ελπιζω να δουλευεις σε μεταφορικη να μου τη φερεις και στο σπιτι αλλα μην με ξυπνήσεις στις 9-10 ε γιατι κοιμάμαι μεχρι τις 5 το απόγευμα λιωνω τα βραδυα το μυαλο που μου χει απομινει. Σκέφτομαι να παω και Γερμανια να βγαζω το γαλα εξω με μικροτερο φπα και αφου μαζεψω 15 χρονια ψευτοενσημα (τα τελευταια 15 χρονια μη τοκιστουν πολυ και παρεις και εσυ να δωσω 20κ να παρω συνταξη και εφάπαξ 100κ αρκουμαι και με τα λιγα) να μου τη φερνετε εκει την εθνικη συνταξη μου 384 euro αφου θα είναι η τελευταια που θα κοψουν .Μεχρι τα 67 θα τη βγαλω με τα νοικια του σπιτιου στο χωριο με λυτη ζωη γεματη φρουτα και λαχανικα που εχουν και αδιαφορο φπα και θα μου δωσουν βιταμίνες όταν εσυ κουτσαινεις από τα 8ωρα καθε μερα εγω να εχω λαδωμενο οργανισμο και να μην τα χαλω σε νοσκομια. Και με κοινωνικο ρευμα 0.3/kwh αφου εχω κατω από 10κ εισοδημα. Δεν θελω δανεια με κουραζουν και διακοπες με Ryanair με 30-50 ευρουλακια ετσι για κουλτουρα. Φιλακια!

Υ.Γ.: Ολων η ζωη περνα μεσα από το μυαλο τους.

ΘΕΟΣ.

• Like 3

AMD Ryzen 7 1800X versus Intel i7-6800K & i7-6900K – First Gaming Benchmarks

The first video shows Battlefield 1 in which the AMD Ryzen 7 1800X runs faster – by around 5 frames – than the Intel i7-6800K.

In the second video, we see the AMD Ryzen 7 1800X running Sniper Elite 4 faster than the Intel i7-6900K.

• Like 3

Κοιτα που στο τελος θα βγαλουν ολοι χρημα εις βαρος της amd εκτος απο αυτην!Χαχαχα!  Μνημες? Στον Θεο!   Μητρικες? Στον Χριστο!  Ryzen?  Ελα Παναγια μου..! :P

Μα τον Τουτατή, αν όλα τα bench/tests/reviews είναι κατά 80% gaming, να πάνε να απαυτωθούν οι μπούφοι.

http://www.mindfactory.de/product_info.php/ASUS-PRIME-X370-PRO-AM4_1144068.html , προσωπικά, πιο σωστή αγορά μου φαίνεται (εκτός κι αν παίζει κάτι με την τροφοδοσία της σε σχέση με τη "μεγάλη").

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...