ougxar Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Στην Intel αν δεν κάνω λάθος δεν ισχύει αυτό, right? Σε στοκ ιντελ καταστασεις οχι,εκτος αν το υποστηριζει η μητρικη με δικες της ρυθμισεις. Η Asus εχει ας πουμε το asus multicore enhancement που κανει boost ολους τους πυρηνες στα ιδια mhz 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Οποιος εχει να επιδειξει καλυτερη λαμπαδα για το Πασχα, ας το κανει τωρα! AMD ανεστη! AMD ανεστη! AMD ανεστη! AMD ανεστηηηηηηηηη!!! Αληθως ο RYZEN! 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
50EuroUser Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Όλη αυτή η Ρυζενίλα θα φέρει μεγάλη νίλα στα μεταχειρισμένα ... 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ ρωτάω τώρα, θα υπάρξει άραγε κόσμος που θα αναρωτηθεί αν πρέπει να επιλέξει ryzen x1700 ή 7700k ; Μπορει ετσι οπως το θετεις να εχεις ενα δικιο αλλα να σου θυμισω οτι εν μερη στα χαρτια ετσι δεν ισχυε τοτε και με fx 8350 vs i7 3770k? Και το εχω ακουσει και ζωντανα(αθανατοι ''μορφωμενοι'' φοιτητες)να λενε ''Γιατι να επιλεξει καποιος τον 4πυρηνο i7 οταν μπορεις με λιγοτερα χρηματα να παρεις τον 8πυρηνο της amd?Ασε τα κοροιδα να δινουν μια περιουσια για 4πυρηνους''. Προφανως και αυτος ο οποιος θελει να δωσει 350ευρω για επεξεργαστη και κανει το αυτονοητο πριν καθε τετοια ακριβη αγορα(που δεν κανουν οι περισσοτεροι)δηλαδη ερευνα αγορας,θα δει οτι ο ryzen ειναι πιο συμφερουσα/ολοκληρωμενη επιλογη τουλάχιστον με τα μεχρι τωρα δεδομενα παντα. Φυσικα υπαρχει και ο κοσμος με τους I7 και fx 83-- και πανω που επειδη τον καλυπτουν μια χαρα για την δουλεια τους θα κανει λιγη υπομονη ισως μεχρι και του χρονου να δει πως θα παει το πραγμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Στην Intel αν δεν κάνω λάθος δεν ισχύει αυτό, right? Ιδέα δεν έχω. Κάπου στο video-promo-paidwhore του Linus ξεκαθαρίζει την κατάσταση. Είμαι σχεδόν σίγουρος πως αφορά σε όλους τους πυρήνες (όχι τπτ άλλο, αλλά 100MHz στα 3700 ή στα 4000 για έναν πυρήνα μόνο, είναι αμελητέο και εντελώς ανάξιο αναφοράς). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
50EuroUser Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Οποιος εχει να επιδειξει καλυτερη λαμπαδα για το Πασχα, ας το κανει τωρα! Πρέπει να μοντάρεις και μια κούκλα/playmobil/ρομποτ απάνω και να την βαφτίσεις ο "ΡΥΖΕΝΟΥΛΗΣ" για τους μικρότερους 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dante80 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Ο κόσμος θα συγκρίνει σε Gaming τον Core i7 7700K (4.5GHz turbo) στα $350 με τον R7 1700 (3.7GHz turbo) στα $329 και θα φάει πίκρα. Τα ξαναλέμε. 1. Αν ήδη έχεις δυνατό (ξεκλείδωτο, τελευταίας πενταετίας) intel 4c/8t σύστημα και παίζεις games, δεν υπάρχει λόγος αλλαγής σε Ryzen. Σε καλύπτει μια χαρά. 2. Αν κάνεις streaming, ανεβάζεις βιντεάκια, παίζεις σε VR κτλ τότε οι έξτρα πυρήνες είναι πολύ καλοδεχούμενοι για νέο σύστημα. 3. Τα περισσότερα παιχνίδια σήμερα είναι GPU bound/limited. Δεν πάμε σε επεξεργαστή με 4C/8T λιγότερα στα ίδια λεφτά, μόνο και μόνο για να κερδίζουμε 5 FPS σε άκυρες αναλύσεις. 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Έλα Αλέκο.Πόσο είπες κάνει ο i7-6800k; Πόσο;; Χαχαχαχα...http://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi/cpu-epeksergastes/Intel-CPU-Core-i7-6800K-2011-3-3-40-GHz-BX80648I76950X.htm Βλέπω σε διπλανά φόρουμ να έχουν μπει αγγελίες από I7 εδώ και καμιά ώρα. Όπως όπως λέμε ..... και ότι σώσουμε .... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imoaix Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Όλη αυτή η Ρυζενίλα θα φέρει μεγάλη νίλα στα μεταχειρισμένα ... λυπαμαι τα μαγαζια που εχουν στοκαρει προσφατα ακριβους intel 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AiWaaa Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Καποια στιγμη προς το καλοκαιρακι θα κανω και εγω την αλλαγη μονο για το hype.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Fulgore ανάθεμα και αν έχω τις γνώσεις που έχουν τέτοια άτομα, ξέρεις ότι ξέρω και ξέρεις που θέλω να τω πάω, τι το φιλοσοφούμε περαιτέρω . Άλλο σενάριο τότε και άλλο τώρα, οι ryzen είναι πολύ καλύτεροι ανταγωνιστές των τωρινών intel εν αντιθέσι με τους fx τις τότε εποχές. Για εμένα προσωπικά είναι no brainer να μην πάει κάποιος στον x1700, προσφέρει απλά πολλά περισσότερα από 7700k με λιγότερα χρήματακαι αποτελεί killer value ενάντια στον 6900k από απόψεως price to performance ratio, προσφέρει ό,τι ακριβώς και ο 6900k απλά με λιγότερα από τα μισά λεφτά (ναι ξέρω δεν έχει quad channel η πλατφόρμα του ryzen και επίσης το ipc είναι λίγο πιο χαμηλό, αλλά μην τα θέλουμε και όλα ειδικά από την στιγμή που προσφέρει κάτι λιγότερο από το 100% ενός 6900k με λιγότερα από τα μισά λεφτά, το τονίζω αυτό μιας και εκεί είναι η ουσία). Με την ίδια λογική όταν βγήκε ο 6700k εγώ και ελάχιστοι εδώ επιμέναμε στον 5820k, αλλά δυστυχώς το hype οδηγούσε πολλούς στον 6700k, το αν είχαμε δίκιο ή άδικο φάνηκε στην πορεία για το ποιο cpu έδινε περισσότερα στα λεφτά που κόστιζε . 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Το θεμα ειναι να υπαρχει ανταγωνισμος να βγαλουν και οι μπλε κατι καλο και προσιτο,να εχει ο κοσμος επιλογες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imoaix Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Το θεμα ειναι να υπαρχει ανταγωνισμος να βγαλουν και οι μπλε κατι καλο και προσιτο,να εχει ο κοσμος επιλογες πλην του pentium g4560 που κ αυτος υπο εξεταση θα ειναι σε λιγο ποτε ειδες την intel να ωθει τις τιμες προς τα κατω? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Και εγω αν επαιζα μονος στο performance τμημα των CPU 1000 ευρω θα τα χρεωνα,εταιρια ειναι και χρειαζεται ανταγωνισμος για προχωρησει το πραμα.Αν υπηρχε και τριτη εταιρια θα ηταν ακομη καλυτερα τα πραγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imoaix Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Και εγω αν επαιζα μονος στο performance τμημα των CPU 1000 ευρω θα τα χρεωνα,εταιρια ειναι και χρειαζεται ανταγωνισμος για προχωρησει το πραμα.Αν υπηρχε και τριτη εταιρια θα ηταν ακομη καλυτερα τα πραγματα. ενω στους mid i5 ας πουμε διαχρονικα δεν εδινε αυξησεις επιδοσεων με το σταγονομετρο ενω σταδιακα ανεβαζε τις τιμες ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις