Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το μόνο παράπονο μου ειναι οτι δεν βάζουν κανένα μωρό εκεί στην παρουσίαση... ας του μάθουν το παραμύθι να βλέπετε ποιο ευκολα το video...

μην πέσετε να με φάτε πλάκα κανω!!!!

Βασικά περίμενα καλύτερα από το XFR(up to 4.1ghz) κάποια λεπτομέρεια μας ξεφεύγει ίσως είναι all core σε αντίθεση με το turbo one core ή το αντίθετο,ή (τοσο ειναι με το stock cooler)

• Like 3
Δημοσ.

Δυστυχώς για αρχή ξεχάστε τον 1600x μονο τους τρεις 8 core θα βγάλει στις 2 Μαρτίου

Όντως θα είναι RGB τα cooler :P

Έδειξε με fraps το BF1 στον 7700k και στον 1700 και ο 1700 ήταν 3-4 fps πιο πάνω !!!

Έδειξε και με dota2 αλλα χωρίς να δείξει fps οποτε ..... Πρέπει να περιμένουμε σοβαρά review για το gaming

Στις 2 Μαρτίου θα έχουμε 82 motherboard να επιλέξουμε

Το xfr το περίμενα πιο ψηλά οποτε περισσότερο διαφημιστικό trick το βλέπω ... μακάρι να κάνω λάθος

Ο 1700 έχει 3.7ghz το SMT όλα τα core οποτε πιστεύω εύκολα θα πηγαίνει στα 4ghz με overclock και θα τον κάνουμε 1800x με 65watt TPD !!!

• Like 1
Δημοσ.

Χωρις να υποστηριζω καμια εταιρεια...μονο την τσεπη μου..μια ερωτηση θελω να κανω χαριν της αντικειμενοκοτητας και φυσικα με χιουμοριστικη διαθεση παντα..

Το ξωτικο που Εξαφανιστηκε ρε παιδια? Τι του κανατε??

Και είχα ένα κουδούνισμα στο αυτί νωρίτερα και έλεγα ποιος με θυμήθηκε...

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

ΤΕΛΕΙΑ! Ανταγωνισμός! Περιμένω εναγωνίως να δω πώς (και αν) θα αντιδράσει η Intel. Γιατί αν ξαφνικά (στην επόμενη και μεθεπόμενη γενιά) "βρει" επιδόσεις, τότε τρώγαμε πολύ κουτόχορτο τα περασμένα χρόνια...

Αρχική τιμή Ελλάδα μαντεύω ~370 για τον 1700.

Τα οποία σε λίγους μήνες θα έχουν γίνει 349 και θα μείνει εκεί για την υπόλοιπη διάρκεια ζωής του.

Επίσης ίσως είναι καλό να μην έχουμε 6core parts στην αρχή, μου μυρίζει unlock.

PS: Το XFR σε πολύ πρώιμο στάδιο είναι, αλλά έχει προοπτικές για όταν βελτιωθούν τα yields, στην επόμενη γενιά. ;)

• Like 1
Δημοσ.

Το μόνο που μένει είναι Average OC AiO / Αέρα / Custom. Oι 6900K/6800Κ παίζουν μπάλα 4.2-4.4 GHz. η λογική λέει εκεί θα παίζουν και οι ryzen 8c. Τα 5 GHz του 7700Κ είναι δύσκολο να κοντραριστούν οπότε το single thread του θα παραμείνει τοπ. Αλλά επειδή η σύγκριση είναι € vs € και όχι Cores Vs Cores θα ναι δύσκολο κάποιος να επιλέξει έναν 7700K αντί του ryzen 7 1700, έστω και αν το ταβάνι είναι ~4.3 GHz.

• Like 2
Δημοσ.

Το xfr το περίμενα πιο ψηλά οποτε περισσότερο διαφημιστικό trick το βλέπω ... μακάρι να κάνω λάθος

Καλά όπως λέγανε οι άπιστοι Θωμάδες (και εγω μεσα σε αυτούς) κρατα μικρό καλάθι αλλα αυτην την φορά οχι μονο για την AMD αλλα   γιατι το είπε ο  linus.

• Like 1
Δημοσ.

αυτο που δεν καταλαβα καλα ειναι για τους Χ και οχι Χ ποιος θα κολκαρι καλυτερα!!!!παντοσ ο 1800χ αν οντος εχει τετοια επιδώσει σε σχεση με τον 6900κ πρεπει η ιντελ να ριξει τιμες αρκετα για να κοντραρη τα νεα cpu της amd.

Δημοσ.

Βλέπω από τώρα το πλαίσιο να μου έρχεται 2 Μάρτη email και να βλέπω τον 1700 στα 399.9 euro και να αρχίσω τους αγίους με αλφαβητική σειρά :P

A ναι ξέχασα οι ρίζεν 8 core θα έχουν 4.8 δις transistor :P

• Like 1
Δημοσ.

Βλέπω από τώρα το πλαίσιο να μου έρχεται 2 Μάρτη email και να βλέπω τον 1700 στα 399.9 euro και να αρχίσω τους αγίους με αλφαβητική σειρά :P

και εκει το βλέπω  400/500/600 έκαστος στο πλαίσιο!

οχι λάθος!! 399/499/599!!!!!!! χαχαχαχ

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

αυτο που δεν καταλαβα καλα ειναι για τους Χ και οχι Χ ποιος θα κολκαρι καλυτερα!!!!παντοσ ο 1800χ αν οντος εχει τετοια επιδώσει σε σχεση με τον 6900κ πρεπει η ιντελ να ριξει τιμες αρκετα για να κοντραρη τα νεα cpu της amd.

Και να τις ρίξει, η πλατφόρμα (2011-3) παραμένει πανάκριβη.

Εύκολα. Ποτέ από τέτοια μαγαζιά...

Δημοσ.

Το πλαίσιο να πάει να κάνει τούμπες, μια ζωή εκμεταλευόταν αυτόν που δεν είχε ιδέα και τον άρμεγε μέχρι αηδίας. Την 480 πόσο την είχε στο launch, 400;

Όσοι μπαίνουν στην διαδικασία να γράφουν σε φορουμ, να το ψάχνουν λίγο παραπάνω, πιστεύω θα αγοράσουν απο εκεί που θα συμφέρει την τσέπη τους.

Με liquid nitrogen έφτασε τα 5,2 ο Ryzen 1800x και σχεδόν 2500 cinebench score, δεν ξέρω τι σημαίνει για τους κοινούς θνητούς που θα το πάνε με αέρα ή απλή υδρόψυξη.

• Like 2
Δημοσ.

Φρεσκα πραγματα...καπως πιο σιγουρα-επισημα..με real κλοκια κλπ....

Ωραια κτιρια εχουν στην AMD. :) (''Τα πηρε'' και ο Linus για να επιβεβαιωθει το παλιο ρητο ''ολοι τα παιρνουν''. :devil:  )

• Like 6
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...