Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω γιατί μερικές μητρικές έχουν ψύκτρες μόνο στα VRM στα αριστερά του επεξεργαστή. Τα πάνω, δεν ζεσταίνονται;

Γιατί τα VRM που δίνουν το ρεύμα είναι μόνο στα αριστερά, σε κάποιες μητρικές. Πάνω είναι κάποια από τα πηνία(inductors, chokes) για το φιλτράρισμα του ρεύματος. Σε κάποιες μητρικές βάζουν επιπλέον chokes, που όμως παίρνουν ρεύμα από τα ίδια λιγοστά vrm, για να νομίζεις ότι η μητρική βγάζει άφθονη ισχύ.

Να το πρώτο!!!! (αν ισχύει)

Link.png Site: 1700Χreview

Τα πρώτα και μοναδικά σοβαρά leaks που παρέχουν επαληθεύσιμες επιδόσεις.

• Like 1
  • Απαντ. 6,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα μπορούσε να'ναι παραποιημένη. Ό,τι θες βάζεις. Το μόνο που σέβομαι στο leak αυτό είναι η πληρότητα των στοιχείων για να τσεκάρεις αν είναι μούφα. 

Πάντως, οι επιδόσεις φαίνονται υπερβολικά καλές, πράγμα ύποπτο.

Δημοσ.

Έτσι όπως τα δείχνει στην πρώτη διαφάνεια θεωρώ ότι απλά δεν είχαν καταλήξει τότε στα features της x300, δηλαδή τι δεν δίνει ούτε pci express ούτε sata ούτε τίποτα; Γυμνή την δίνουν; Δεν νομίζω να ισχύει αυτό...άντε για usb 3.1 gen 2 να πω πάει και το παλιάμπελο...αν είναι έτσι με χάσανε...δεν διαπραγματεύομαι το mini-itx form factor...δεν πιστεύω ότι θα πέσουν σε τέτοιο φάουλ...αν το κάνουν οι απέναντι θα τους φάνε λάχανο σε ένα form factor που κερδίζει όλο και μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς, παρότι ακόμη είναι χαμηλά...οι μην hardcore users άρχισαν και ενδιαφέρονται και για το μέγεθος...και οι normal gamers. Πιστεύω αυτές οι διαφάνειες που έβαλες ήταν αρκετά πρώιμες και θα πλησιάσουν την x300 όσο κοντά γίνεται στην x370 όπως κάνουν και οι απέναντι με την Z270 στα δύο form factor...

Σε διαβεβαιώνω ότι τα slides είναι σωστά και το Χ300 είναι μόνο ένας απλός κοντρόλερ, όλο το IO (PCI-e, USB, SATA κλπ κλπ) το έχει ο Ryzen (SoC).

Δημοσ.

Aten-Ra δεν θα είναι μεγάλο overhead για τον επεξεργαστή αυτό; Με ένα search στο google πάντως λέει ότι θα δίνει κανονικά IO το chip. Μιλάνε για usb 3.1, sata, κλπ. Αν ισχύει αυτό που λες δεν νομίζω να έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο στην πρόσφατη ιστορία και θα φάνε μεγάλο κράξιμο...τέτοιο ατόπημα; Δεν ξέρω τι να υποθέσω...δύσκολη η ζωή των mini-itx builders :-) , γενικά πάντως τα περισσότερα στην πλατφόρμα της amd τα καθορίζει ο επεξεργαστής από ότι κατάλαβα...Βλέποντας και κάνοντας.

Δημοσ.

Και θα 'χει το X300 μόνο 2 Sata ports απο τον Ryzen όλα κι'ολα ; Ακόμα και για SSF 2 είναι λίγα.

Με το Χ300 απο τον Ryzen εχεις

2x SATA

+ 1 x2 NVMe 

+ 4x USB3.1 Gen 1.0

+ x4 PCIe για SATA/M2/U2/USB κλπ

Δημοσ.

600 μαζί με την ψύκτρα επομένως είναι σωστές οι τιμές που έχουν διαρρεύσει.

Απο την ryzen tech day https://videocardz.com/66216/firefly-was-a-great-show

choo choo!

Εν τω μεταξύ αν δούμε γερό καπέλο στις τιμές στην μπανανία ειλικρινά δεν θα διστάσω να πάρω απο Γερμανία, ή όπου αλλού με βγάλει πιο οικονομικά. Μέχρι 20-25 ευρώ θα κάνω υποχώρηση απο κει και πέρα δεν θέλω να μου βγει πχ ένας 1600x 350 ευρά.. αν καταλήξω σε αυτόν.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://imgur.com/4H7qCVI

500δολλαριάκια για τον κορυφαίο to good to be true , μαζί κιόλας και με υδρόψυξη

Για να δούμε. Αντε λίγες μέρες ακόμη υπομονή

Επεξ/σία από 7nisiotis
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...