vfragos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Να γελασουμε και λιγο! https://www.youtube.com/watch?v=PgouHr2CrCI 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talos_2002 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Υπάρχουν επίσημες σελίδες προϊόντος για κάποιες μητρικές ΑΜ4 της Biostar. Σειρά Hi-Fi: Hi-Fi B350S1 Σειρά Racing:B350ET2 B350GT3 X370GT3 B350GT5X370GT5 X370GT7 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psaris Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 έχω την 970 HIFI.... τραγική... ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ BIOSTAR.... πέρναγε ηλεκτρονικός θόρυβος μέσα στα ηχεία ... HIFI my arse...μια msi πάλι κάηκε καρτα ήχου και μετα ολόκληρη.. μονο asus ή gigabyte για μενα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 #MakeAMDGreatAgain 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glazos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 #MakeAMDGreatAgain https://teespring.com/shop/make-amd-great-again-limited#pid=212&cid=5819&sid=front 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dante80 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Καλή σούμα εδώ για το θέμα μας. Περιέχει και τις μητρικές. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glazos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Γιατί η hero έχει λιγότερα phases από την ASRock? Και πόσο θα επιδράσει στο oc αυτό? Μήπως θα δούμε και σειρά formula από Asus? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdeseris Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Μια απορία. Στην Intel όσο ανεβαίνουν οι πυρήνες κατεβαίνει η μέγιστη συχνότητα που τρέχουν, και μου ακούγεται και λογικό. Στους ryzen πως γίνεται ο 8πυρηνος να κλοκαρει καλύτερα από τον 4πυρηνο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Μόνο η biostar έχει ανακοινώσει Mitx μητρικές για ΑΜ4 ? Παντως η Biostar εχει πολυ ανθεκτικες μητρικες παρολο που δεν κινειται πολυ εδω στην Ελλαδα.Ευρωπη εχω γνωστους και Αμερικη και μου εχουν πει οτι τα λιγοτερα προβληματα τα εχουν οι Biostar. Σχετικα μικρη εταιρια αλλα καλη. Αυτο το γραφω για ενημερωση στα παιδια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psaris Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Γιατί η hero έχει λιγότερα phases από την ASRock? Και πόσο θα επιδράσει στο oc αυτό? Μήπως θα δούμε και σειρά formula από Asus? υπάρχουν και αλοι παράγοντες που μετράνε απο το πόσες phase εχουν.. 2 που ξέρω είναι οτι πολλές που έχουν 12 phase π.χ. είναι με διπλασιασμό ,και η ποιότητα τους. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Μια απορία. Στην Intel όσο ανεβαίνουν οι πυρήνες κατεβαίνει η μέγιστη συχνότητα που τρέχουν, και μου ακούγεται και λογικό. Στους ryzen πως γίνεται ο 8πυρηνος να κλοκαρει καλύτερα από τον 4πυρηνο? 8πύρηνοι θα γίνονται τα καλύτερα κομμάτια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james rod Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Μια απορία. Στην Intel όσο ανεβαίνουν οι πυρήνες κατεβαίνει η μέγιστη συχνότητα που τρέχουν, και μου ακούγεται και λογικό. Στους ryzen πως γίνεται ο 8πυρηνος να κλοκαρει καλύτερα από τον 4πυρηνο? μεχρι 4 πανε οι broadwell-e, οπως αναφερει η ιντελ στο site της. επισης o 5960x του guru3d ειναι κλοκαρισμενος στα 4.4 με ολα τα cores. πρεπει να δουμε και die, transistors κλπ, πληροφοριες που δεν εχει δωσει ακομα η amd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
benign Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 έχω την 970 HIFI.... τραγική... ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ BIOSTAR.... πέρναγε ηλεκτρονικός θόρυβος μέσα στα ηχεία ... HIFI my arse...μια msi πάλι κάηκε καρτα ήχου και μετα ολόκληρη.. μονο asus ή gigabyte για μενα. Σου ετυχε εσενα. Εμενα 2 που εxω και 3 σε ξεχωριστους φιλους μου,βγαζουν εξαιρετικο ηχο.Αν ηταν με μια ελαττωματικη μητρικη που τυχαινει σπανια να μην ξαναγορασουμε απο την ιδια εταιρια δεν θα μπορουσαμε να παρουμε καμμια motherboard. 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Παντως η Biostar εχει πολυ ανθεκτικες μητρικες παρολο που δεν κινειται πολυ εδω στην Ελλαδα.Ευρωπη εχω γνωστους και Αμερικη και μου εχουν πει οτι τα λιγοτερα προβληματα τα εχουν οι Biostar. Σχετικα μικρη εταιρια αλλα καλη. Αυτο το γραφω για ενημερωση στα παιδια. Πράγματι σε πολλά βίντεο reviews του εξωτερικού που έχω δει κατά καιρούς, λένε θετικά πράγματα. Απλά εδώ στην Ελλάδα δεν έχει περπατήσει πολύ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilythekid Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Οι στοκ ψυχτρές θα επαρκούν για oc 24/7? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις