vdeseris Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Πολύ καλά τα νούμερα μέχρι τώρα. Μακάρι να βγάλει κάτι δυνατό η AMD. Ο ανταγωνισμός θα κάνει καλό στην τσέπη μας. 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mάικ ο ΦασουΛάκης Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 αν ισχύουν οι επιδόσεις κανένας δεν πρόκειται να βγει χαμένος στο μέλλον. μετά από τόσο καιρό θα υπάρξει ένα balance ανάμεσα στις 2 εταιρίες!προσωπικά,για την ανισότητα που υπήρχε τόσο καιρό,το φταίξιμο το ρίχνω μόνο στην amd. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 αν ισχύουν οι επιδόσεις κανένας δεν πρόκειται να βγει χαμένος στο μέλλον. μετά από τόσο καιρό θα υπάρξει ένα balance ανάμεσα στις 2 εταιρίες!προσωπικά,η ανισότητα που υπήρχε τόσο καιρό,το φταίξιμο το ρίχνω μόνο στην amd. Την amd την σκότωσε η intel με τις συμφωνίες κάτω από το τραπέζι επί εποχών athlon 64 και athlon x2 64.Η οικονομική ασφυξία που της δημιούργησε στερώντας της μερίδιο αγοράς την στιγμή που είχε πολύ καλύτερο προϊόν, την έφερε εδώ που είναι σήμερα. Έχασε εργοστάσια, έχασε την μάχη στην λιθογραφία και τέλος ξέμεινε από ρευστότητα για ανάπτυξη. Και μετά από όλα αυτά, ήρθαν τα δικαστήρια να επιδικασουν 1 δις για την AMD που δεν έχουν κιόλας καταβληθεί ακόμα. Βέβαια η amd τότε πρέπει να έχασε τα 10 πλαίσια ... 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Την amd την σκότωσε η intel με τις συμφωνίες κάτω από το τραπέζι επί εποχών athlon 64 και athlon x2 64. Η οικονομική ασφυξία που της δημιούργησε στερώντας της μερίδιο αγοράς την στιγμή που είχε πολύ καλύτερο προϊόν, την έφερε εδώ που είναι σήμερα. Έχασε εργοστάσια, έχασε την μάχη στην λιθογραφία και τέλος ξέμεινε από ρευστότητα για ανάπτυξη. Αναμνήσεις από το μακρινό παρελθόν...Go zen για την πρωτιά . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Αναμνήσεις από το μακρινό παρελθόν...Go zen για την πρωτιά . Κρατήστε μικρότερο καλάθι από αυτό που δείχνουν οι διαρροές. Σε εμένα δεν πάει κάτι καλα με τα παραπάνω . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Το καλό που τους θέλω να πηγαίνουν όλα καλά γιατί αρκετά κράτησα τον 6700 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilythekid Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Κρατήστε μικρότερο καλάθι από αυτό που δείχνουν οι διαρροές. Σε εμένα δεν πάει κάτι καλα με τα παραπάνω . Κι εγω περιμενω πως και πως,ενα συγκριτικο εχουμε δει στα παιχνιδια ολο κι ολο,αυτο στο bf1....βεβαια δεν εχουν κυκλοφορησει ακομα,αλλα ολο και και κανα bench σκαει,στα games δεν ξερω τι θα γινει,γιατι εκει υστερουσαν και οι fx. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Το καλό που τους θέλω να πηγαίνουν όλα καλά γιατί αρκετά κράτησα τον 6700 Μα παραμένει κτήνος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Ήμαρτον πια με τη φίφα περί gaming. Έφτασε εδώ και κανένα χρόνο πια η εποχή όπου μπήκε για τα καλά το Multicore στα παιγνίδια. Ακόμα και οι έρμοι οι FX αποδίσουν αξιοπρεπέστατα σε οτιδήποτε καινούριο (με συγκεκριμένες, κραυγαλέες εξαιρέσεις για λόγους που έχουν αναλυθεί ξανά και ξανά). Ειδικά από 1080p και πάνω, θέματα άξια λόγου δεν υπάρχουν (ναι, οι 4χχχ δεν πολυαντέχουν στο BF1...). Άντε, ας μάθουμε τώρα πως τοοοοοσος κόσμος αγοράζει i5/7 για να παίζει LoL και CS σε 1024*768 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Μα παραμένει κτήνος Δε λέω το αντίθετο αλλά δε με χαλάει σε λογική τιμή να έχω τις επιδόσεις που βλέπω όταν παίζω με το ck στο skyrim Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HyperionX Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Δεν ξέρω αν πληρώνει η Intel για το Cinebench αλλά ο ίδιος ο Developer έχει αναλύσει ότι το Cinebench είναι heavily Intel Optimized. και μαλλον ξαφνικα εγινε και amd optimized? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 και μαλλον ξαφνικα εγινε και amd optimized? Ναι έγινε, πάμε παρακάτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 και μαλλον ξαφνικα εγινε και amd optimized? Το ότι οι ryzen είναι smt και δεν είναι cmt όπως ήταν οι bulldozer / vishera σου λέει κάτι ; Οι ryzen φέρουν simultaneous multi threading, ότι κάνει δηλαδή και η intel, λογικό μου ακούγεται να πατάνε καλά στο cb ! Πάντα εννοείται μικρό καλάθι μιας και δεν ξέρουμε τι σόι θα είναι στο τέλος οι zen, αν και μέχρι στιγμής τα πράγματα φαίνονται καλά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angelcrow Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Ήμαρτον πια με τη φίφα περί gaming. Έφτασε εδώ και κανένα χρόνο πια η εποχή όπου μπήκε για τα καλά το Multicore στα παιγνίδια. Ακόμα και οι έρμοι οι FX αποδίσουν αξιοπρεπέστατα σε οτιδήποτε καινούριο (με συγκεκριμένες, κραυγαλέες εξαιρέσεις για λόγους που έχουν αναλυθεί ξανά και ξανά). Ειδικά από 1080p και πάνω, θέματα άξια λόγου δεν υπάρχουν (ναι, οι 4χχχ δεν πολυαντέχουν στο BF1...). Άντε, ας μάθουμε τώρα πως τοοοοοσος κόσμος αγοράζει i5/7 για να παίζει LoL και CS σε 1024*768 Χαίρομαι που δεν είμαι από τους λίγους που πιστεύουν ότι οι FX 8320ε-8350 αποτελούν ακόμα και σήμερα μία αξιόπιστη λύση σε σύγκριση με τους i3 σε multiplayer με εξαίρεση τα mmo 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2017 και μαλλον ξαφνικα εγινε και amd optimized? Είναι μπροστά ο RYZEN και δεν το πρόσεξα ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις