Psaris Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος γειτονικού φόρουμ(με αρκετά μεγάλο ιστορικό στα ελληνικά φόρα και αλλού), που τυγχάνει να είναι και στην ομάδα των ριβιούερς τρίτου, γράφει ότι τα bench του cpuz είναι ψεύτικα, αφότου το σκρινσοτ με το αποτέλεσμα του bench είναι από διαφορετικά windows, σε σχέση με το σκριν που δείχνει τα στοιχεία του επεξεργαστή(κινέζικα vs αγγλικά win). Γράφει επίσης ότι έχει στην κατοχή του zen review sample και το σκορ στο cpuz είναι αρκετά χειρότερο, τουλάχιστον στο multi κομμάτι, όπως αφήνει να εννοηθεί. Ενώ το ΗΤ των ΖΕΝ αποδίδει άλλες φορές κάτω και άλλες πάνω από το αντίστοιχο της ίντελ, ανάλογα με την εφαρμογή. Με όσα έχει δει χαρακτηρίζει αισιόδοξους όσους πιστεύουν ότι θα δουν τα μεγάλα μοντέλα σε συχνότητες κοντά στα 4,5Ghz με αέρα. το εγραψα μερικες σελιδες πριν... το cpu-z ειναι απο 1700/Χ ή 6900κ λογικά... ειναι πολύ κοντα στον 6900κ http://imgur.com/a/A2Peu
vfragos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος γειτονικού φόρουμ(με αρκετά μεγάλο ιστορικό στα ελληνικά φόρα και αλλού), που τυγχάνει να είναι και στην ομάδα των ριβιούερς τρίτου, γράφει ότι τα bench του cpuz είναι ψεύτικα, αφότου το σκρινσοτ με το αποτέλεσμα του bench είναι από διαφορετικά windows, σε σχέση με το σκριν που δείχνει τα στοιχεία του επεξεργαστή(κινέζικα vs αγγλικά win). Γράφει επίσης ότι έχει στην κατοχή του zen review sample και το σκορ στο cpuz είναι αρκετά χειρότερο, τουλάχιστον στο multi κομμάτι, όπως αφήνει να εννοηθεί. Ενώ το ΗΤ των ΖΕΝ αποδίδει άλλες φορές κάτω και άλλες πάνω από το αντίστοιχο της ίντελ, ανάλογα με την εφαρμογή. Με όσα έχει δει χαρακτηρίζει αισιόδοξους όσους πιστεύουν ότι θα δουν τα μεγάλα μοντέλα σε συχνότητες κοντά στα 4,5Ghz με αέρα. Εάν δείς και σε προηγούμενο πόστ μου αυτό αναφέρω, για διάφορους λόγους δεν νομίζω οτι σε mainstream καταστάσεις overclocking θα φτάνουν αυτά τα νούμερα. Από εκεί και πέρα αυτό δεν νομίζω οτι αλλάζει δραματικά τα πράγματα. 1
ZELOMOTH Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Kανεις λαθος σκεψη, δε θα επερνα τιποτα στα λεφτα του, ακομα και πριν ενα μηνα να τον αγοραζα. Απλουστατα γιατι δεν υπηρχε τιποτα στα λεφτα του αλλο για να παρω. Εκτος και εαν εννοεις να αγοραζα τοτε κατι με μικροτερη αξια και λιγοτερη αποδοση απο αυτη που χρειαζομουν για να κανω κανω οικονομια να αγορασω κατι πιο δυνατο οταν αυτο βγει. Και φυσικα μεχρι τοτε να συχτιριζα την ωρα και τη στιγμη που το σκεφτηκα. Με την ιδια λογικη να μην επερνα τη 1080 τον Ιουνιο, γιατι σε 10 μηνες θα επερνα την ti... Δε παει ετσι, hw αγοραζουμε οταν το χρειαζομαστε με τις επιδοσεις που χρειαζομαστε, με μονη εξαιρεση καλη ωρα να εισαι 10 μερες πριν το launch. Ναι ετσι οπως το διαβασα μετα εχεις ενα δικιο απλα εννοουσα για καποια αγορα πιο προσφατη γιατι το μεγαλο χρονικο περιθωριο δεν εχει κανενα νοημα...Ετσι κι εγω ας πουμε πχ δεν θα παρω zen+ γιατι μετα απο 2 χρονια η ιντελ θα παει προς κβαντικες καταστασεις και παει λεγοντας...Αρα ποτε δεν θα παρει κανενας τιποτα.... 2
aekoriginal21 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Αναρωτιέμαι αν οι zen+ που θα είναι 2ης γενιάς, αν θα έχουν τόσο μεγάλη διαφορά όσο η πρώτη γενιά i5,i7 με την δεύτερη (sandy bridge), ενώ στην συνέχεια είδαμε πολύ μικρά άλματα. Έχει λογική μιας και θα μιλάμε για λιγότερα nm, αλλά θα δείξει.
jimakos234 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Το ΖΕΝ+ το προβλεπω και αυτο στα 14nm, αλλα θα δειξει. Τωρα περι ΑΜ3/FM2, θα μεινουν καμποσο ακομα http://www.pcworld.com/article/3167671/components-processors/after-ryzen-amd-has-no-immediate-plan-to-purge-its-other-pc-chips.html
_Theo_ Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Ο R5 1600X ΤΑΧΥΤΕΡΟΣ κατά 50% του i5-7600K σύμφωνα με benchmark: http://www.guru3d.com/news-story/6-core-ryzen-5-1600x-benchmarks-shows-50-faster-then-core-i5-7600k.html
BabisTs Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ βλέπω ότι η AMD επιτέλους θα έχει IPC της προκοπής και ότι ένας 1600X(6c/12t) θα είναι το sweet spot για μας τους gamers Όσοι θέλουν pc για gaming και cpu αρκετά δυνατό και που θα αντέξει αρκετά χρόνια (και δεν θέλει να τα σκάσει χοντρά πάντα) ο 1600Χ είναι όντως το sweet spot (που και εγώ σε αυτόν κατευθύνομαι)! Βέβαια όπως πάντα το παιχνίδι του μεγαλύτερου μεριδίου των πωλήσεων της Amd θα το πάρουν οι Amd Ryzen R5 1400X (4c/8t) & R3 1200X (4c/4c) .....πόνος που έχει να πέσει στην τσέπη της intel με τους i5 & i7 4 cores (αλλά και στους μεγάλους της σειράς της intel) αν δεν αλλάξει τιμολογιακή πολιτική!!!! 3
HyperionX Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 6900κ που κανει 1200 ευρώ στην Ελλάδα και ο 1700Χ δεν θα κανει πανω απο τα μισα λεφτα του.... επίσης εχω κουραστεί να λεω οτι οι τιμές στην Ελλάδα ειναι το ιδιο ή μικρότερες απο άλλα ευρωπαϊκά eshop... (εκτός απο προσφορές) Σε ποια διάσταση έχουμε ίδιες τιμές? Σε 2-3 προϊόντα μπορεί... Το after sales δε το βάζω καν στη εξίσωση
Psaris Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Σε ποια διάσταση έχουμε ίδιες τιμές? Σε 2-3 προϊόντα μπορεί... Το after sales δε το βάζω καν στη εξίσωση απο τα μεγαλύτερα eshop στην ευρώπη: Site: 6700k 19% φπα ελλαδα: Site: 6700kgr 24% αν υπολογίσεις ποσα κοματια θα πουλάνε σε σχέση με την δικιά μας αγορά μια χαρά είμαστε για δες και τιμές της 480 8gb π.χ. 1
MoviemakerGr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Άντε να βγουν να μείνει και κανένα σετακι για εμάς στα μεταχειρισμένα,.. Τα έχετε εξαφανίσει "αλήτες".. 4
HyperionX Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 απο τα μεγαλύτερα eshop στην ευρώπη: Site: http://www.mindfactory.de/product_info.php/Intel-Core-i7-6700K-4x-4-00GHz-So-1151-WOF_1010017.html">6700k 19% φπα ελλαδα: Site: http://www.skroutz.gr/c/32/cpu-epeksergastes.html?from=catspan&keyphrase=6700k">6700kgr 24% Είπα σε 2-3 προϊόντα μπορεί...για 5 και για 10 ευρώ και εγώ θα αγοράσω από Ελλάδα Αλλά γενικά και είμαστε πίσω. Προσωπικη εμπειρία Αγόρασα g29 150 λίρες παριπου 180 ευρω με μεταφορικα, από αμαζον (ακόμη τόσο είναι η τιμή) Εδώ κάνει 300 ευρω Τώρα θέλω το rog claymore εδώ το έχει ένα μόνο μαγαζί στα 280 Από Αγγλία μου βγαίνει 160. Τεσπα είμαστε πολύ οφτοπικ Ο καθένας κοιτάζει τη τσέπη του και ανάλογα αγοραζει 1
Psaris Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Είπα σε 2-3 προϊόντα μπορεί...για 5 και για 10 ευρώ και εγώ θα αγοράσω από Ελλάδα Αλλά γενικά και είμαστε πίσω. Προσωπικη εμπειρία Αγόρασα g29 150 λίρες παριπου 180 ευρω με μεταφορικα, από αμαζον (ακόμη τόσο είναι η τιμή) Εδώ κάνει 300 ευρω Τώρα θέλω το rog claymore εδώ το έχει ένα μόνο μαγαζί στα 280 Από Αγγλία μου βγαίνει 160. Τεσπα είμαστε πολύ οφτοπικ Ο καθένας κοιτάζει τη τσέπη του και ανάλογα αγοραζει Σε αυτό έχεις δίκαιο και σορρυ για το offtopic ισως παιζει κατι αλο σε τέτοια προϊόντα αλλα απο cpu/μητρικες/καρτες γραφ που εχω δει δεν έχουμε μεγάλες διαφορές και ελπιζω να ειναι ετσι για τους ryzen. 1
2600k Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ αγόρασα g29 με 160 ευρά από media markt
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Η Intel πάντως, αν δεν έχει ήδη νέο architecture στο συρτάρι, θα φτιάξει. Όπως έκανε με τους C2D και αργότερα με τους i5/i7, τα φράγκα της είναι ''ατελείωτα''.
Προτεινόμενες αναρτήσεις