Προς το περιεχόμενο

AMD Zen, AM4 socket

tmjuju

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εγω παντος περαν απο κατι ατομα που μαλλον ψαρονουν απο τι διαβαζουν για ιντελ μαο ταο κτλ και πουλανε fx ποιο πολλα υπερτουμπανα pentium g /i3 βλεπω στιν αγγελιες γιατι πανε σε αναβαθμησει ι5+ για καλυτερες επιδώσεις σε παιχνιδια!!!!γιατι αραγε;;;;

γιατι απλα μπορουν....και εχουν τη δυνατοτητα να πανε, σε αντιθεση με οποιον εχει fx, να παει που?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εννοείται πως ειναι μια χαρά ο FX πλάκα κάνεις και θα ειναι ακόμα !

Έχω και ι5 αλλα άστο ....

Θα τον άλλαζα μόνο για 6900K αν ο ζεν δεν μου βγει όπως θέλω

γιατι απλα μπορουν....και εχουν τη δυνατοτητα να πανε, σε αντιθεση με οποιον εχει fx, να παει που?

Οποίος έχει FX σίγουρα δεν παει σε ι5

• Like 5

γιατι απλα δεν θα χρειαστεί να παει καπου αλλου για αυτο.

για καποιο λογο οταν καποιος παει απο ι3 σε ι5 το κανει και μονο. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΛΎΠΤΕΙ ΣΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ!!!!

• Like 2

οποιος εχει fx εχει ταβανιασει με την amd,αν θελει καλυτερο πρεπει να παει σε i7

οπως επισης πιστευω οτι απο intel αναβαθμιση ουσιαστικη υπαρχει απο celeron-pentium σε i3-i5-i7

και απο i3 σε i7,οτιδηποτε αλλο ειναι πεταμενα λεφτα 

• Like 1

Σοβαρή ερώτηση....

Γιατί απαντάτε σε elf και koyli;

Αφήστε τους να γράφουν ότι νομίζουν, δηλαδή υπάρχει περίπτωση να ξεσφηνωση ή τυρόπιτα;

Μπήκα να διαβάσω πάλι για Zen και πάλι vs διάβαζα, έλεος.

• Like 7

Άσχετο όμως το παρακάτω http://www.skroutz.gr/s/5418553/AMD-FX-8370E-Black-Edition-Box.html?from=catspan&keyphrase=8370e

δεν θα με χάλαγε καθόλου! Εν αναμονή για τους ΖΕΝ (για άλλη μια φορά!)

Ελεος βρε παιδια με τα vs.Το εγραψα και στο παρελθον πως καταντα τρολλια καθε θεμα amd να γεμιζει με μπλε funboys και το αντιθετο αλλα σε μικροτερο βαθμο.Ο καθενας παιρνει κατι για να καλυψει φανταζομαι τις αναγκες του και φυσικα με βαση την τσεπη του.Μια ερωτηση ηθελα να επαναλαβω αφου δεν πηρα απαντηση καθως το θεμα ξεφυγε με τους γνωστους αγνωστους.Γνωριζουμε τιποτα για τα μελλοντικα apu?τι γραφικα θα φορανε και που θα ειναι η καταναλωση τους?

προς ADMIN:    τα VS και ο,τι εχει σχεση με INTEL, θαρρω πως καλο ειναι να "καθαριστουν" απο αυτο το θεμα....!!!  δεν εχουν λογο υπαρξης.  υπαρχουν δεκαδες θεματα VS που εχουν γραφτει τα παντα....!!  

• Like 5

Εγώ προσωπικά Zen περιμένω για να φτιάξω ένα δεύτερο συστηματακι και να μπορώ να έχω μια ποιο ολοκληρωμένη άποψη αν το συγκρίνω με το τωρινό μου σύστημα (ι7 4790κ) , επίσης το βρίσκω και σαν ευκαιρία να μπω και στο στρατόπεδο της Amd.Ειδωμεν..

Οι fx δεν ανταποκρίνονται σωστά στα Windows, το βλεπω έν συγκρίσει με λινουξ.

Το είχα απορία σχετικά με το Linux. Τρέχουν καλύτερα σε ποιους τομείς;

AMD has stated that Zen will be a return to the high end for AMD, which is certainly something that PC enthusiasts have been crying out for. Let's hope that this CPU will finally bring AMD back into the CPU game fully and not be another disaster like Bulldozer. 

Καταστροφή σκέτη!

Καταλάβατε τι εννοούσα πιο πριν; Η τάση που έλεγα; Ε, να το.

• Like 4

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...