Dante80 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Έχω τρενάρει μήνες την αγορά νέου PC για να δω τι γίνεται με τους Ryzen πρώτα. Τα πρώτα δείγματα φαίνονται αρκετά ενθαρρυντικά, οπότε με βλέπω να γυρίζω σε AMD μετά από 11 χρόνια στους μπλε. Κυριακή κοντή γιορτή, αλλά αν καταφέρει η AMD να κρατήσει το single thread perfomance περίπου στο 10-15% των i7, ενώ ταυτόχρονα έχει αυτά τα ρεύματα, τιμές και αριθμούς πυρήνων, θα έχουμε το πρώτο βήμα μετά από πολύ καιρό για να επιστρέψει ο ανταγωνισμός στην αγορά. Σε κάθε περίπτωση, αν δεν βγει ΕΝΤΕΛΩΣ μάπα το καρπούζι θα χτυπήσω έναν 8/16. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arrows Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Από https://www.techpowerup.com/230736/amd-ryzen-1700x-1600x-1300-benchmarks-leaked Όσο ακριβές μπορεί να είναι εδώ δεν βλέπω κάτι το εντυπωσιακό σε σχέση με τα μοντέλα της ιντελ, είναι εντυπωσιακό το άλμα απο τους FX αλλά απλά έπιασε το επίπεδο απόδοσης της ίντελ, το πόσο ΘΑ κλοκάρονται οι ryzen μένει να το δούμε αλλά και πάλι επανάσταση δεν είναι σε σχέση με τον άμεσο ανταγωνιστή της.......θα παίξει καθοριστικό ρόλο η τιμή, το παρήγορο για τον ryzen είναι οτι ως νέα αρχιτεκτονική θα αποτελέσει μια γερή βάση για βελτιωμένους μελλοντικούς επεξεργαστές, ΚΑΙ επίσης η αρχιτεκτονική της ίντελ έχει φτάσει στο ταβάνι και θα χρειαστεί κάτι εκ νέου που φυσικά δεν πρόκειται να γίνει στο άμεσο μέλλον, ο επερχόμενος Skylake-X δεν είναι κάτι επαναστατικό που δεν το έχουμε δεί σε single core performance (5-10 %) απο haswell απλά θα είναι η multicore εκδοχή του, τον kaby lake δεν τον αναφέρω γιατι γελάνε και οι πέτρες, ΔΕΝ βλέπω να έχει η ίντελ κάτι άμεσο με επιδόσεις που θα τις εξασφαλίσουν την απόσταση που είχε μέχρι τώρα από την amd, η όποια απάντηση έαν έρθει για να έχει Χ ποσοστό υπεροχής χρειάζεται χρόνο και χρήμα για το R&D, ο χρόνος και οι τιμές θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για το όποιο δυναμικό come back της amd και ελπίζω να έχουν σοβαρευτεί απο τα αμέτρητα fails τους που το μόνο που κατάφεραν ήταν να την γελιοποιήσουν στα μάτια των καταναλωτών. Βλέπε lunch price FX-9590 δεν χρειάζεται κάτι άλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psaris Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Σε κάθε περίπτωση, αν δεν βγει ΕΝΤΕΛΩΣ μάπα το καρπούζι θα χτυπήσω έναν 8/16. τα ιδια και εδω με βλεπω για 1600Χ ή 1700Χ (αμα αργήσουν στην ελληνική αγορά) το καλό με την τόση αναμονή ειναι οτι ξεκίνησα να παρω 6600κ και μετα απο την CES2017 ειπα να περιμένω και θα καταλήξω να παρω 8core/6core ή στην χειρότερη ι7 για το overclock,δεν με νοιάζει πολύ κουράστηκα τόσα χρόνια με FX να πρέπει να κάνω overclock για να παιζω μερικα non-multicore optimized παιχνίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 γατακια σας τρωω ΟΛΟΥΣ ....... προχτες που εψησα μπριζολες πανω στον 955, εντελως καταλαθος ετρεξα το GPU-Z 1.55 βολτ 4,1 Ghz σινγλε σκορ: 832 μουλτιβιταμινη: 2746 πολυ σαπιλα λεμε...... Kατσε ρε φιλε τον 955 με 1.55 Vcore? Μονο στα 4.1? Πρωτον θα τον καψεις! Εγω ειχα τον δικο μου (965) στα 4.2 με 1.475. Βεβαια τωρα εχω εναν 8350, αλλα αυτος δεν κλοκαρει λογο μητρικης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASDIC Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 ειναι και το λαχειο στην σιλικονη τι θα πετυχεις. Ηθελα να δω στα ποσα σταθερος ειναι, ετσι και αλλιως για λιγο τον αφησα εκει γτ επιανε 68 βαθμους ! Κανονικα τον εχω στα 3,9 με 1,464 για να παιζω παιχνιδια με θερμοκρασιες 54 το πολυ. Πανω απο 4,1 δεν παει καθολου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vfragos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Από https://www.techpowerup.com/230736/amd-ryzen-1700x-1600x-1300-benchmarks-leaked Όσο ακριβές μπορεί να είναι εδώ δεν βλέπω κάτι το εντυπωσιακό σε σχέση με τα μοντέλα της ιντελ, είναι εντυπωσιακό το άλμα απο τους FX αλλά απλά έπιασε το επίπεδο απόδοσης της ίντελ, το πόσο ΘΑ κλοκάρονται οι ryzen μένει να το δούμε αλλά και πάλι επανάσταση δεν είναι σε σχέση με τον άμεσο ανταγωνιστή της.......θα παίξει καθοριστικό ρόλο η τιμή, το παρήγορο για τον ryzen είναι οτι ως νέα αρχιτεκτονική θα αποτελέσει μια γερή βάση για βελτιωμένους μελλοντικούς επεξεργαστές, ΚΑΙ επίσης η αρχιτεκτονική της ίντελ έχει φτάσει στο ταβάνι και θα χρειαστεί κάτι εκ νέου που φυσικά δεν πρόκειται να γίνει στο άμεσο μέλλον, ο επερχόμενος Skylake-X δεν είναι κάτι επαναστατικό που δεν το έχουμε δεί σε single core performance (5-10 %) απο haswell απλά θα είναι η multicore εκδοχή του, τον kaby lake δεν τον αναφέρω γιατι γελάνε και οι πέτρες, ΔΕΝ βλέπω να έχει η ίντελ κάτι άμεσο με επιδόσεις που θα τις εξασφαλίσουν την απόσταση που είχε μέχρι τώρα από την amd, η όποια απάντηση έαν έρθει για να έχει Χ ποσοστό υπεροχής χρειάζεται χρόνο και χρήμα για το R&D, ο χρόνος και οι τιμές θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για το όποιο δυναμικό come back της amd και ελπίζω να έχουν σοβαρευτεί απο τα αμέτρητα fails τους που το μόνο που κατάφεραν ήταν να την γελιοποιήσουν στα μάτια των καταναλωτών. Βλέπε lunch price FX-9590 δεν χρειάζεται κάτι άλλο Πλάκα κανείς έτσι; Βάζεις ενα bench που ένας επεξεργαστής της τάξης των 500€ είναι μπροστά από έναν της τάξης των 2000€ και του κανει πλάκα.... και λες οτι δεν βλέπεις κάτι εντυπωσιακό....οκ. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Από https://www.techpowerup.com/230736/amd-ryzen-1700x-1600x-1300-benchmarks-leaked Όσο ακριβές μπορεί να είναι εδώ δεν βλέπω κάτι το εντυπωσιακό σε σχέση με τα μοντέλα της ιντελ, είναι εντυπωσιακό το άλμα απο τους FX αλλά απλά έπιασε το επίπεδο απόδοσης της ίντελ, το πόσο ΘΑ κλοκάρονται οι ryzen μένει να το δούμε αλλά και πάλι επανάσταση δεν είναι σε σχέση με τον άμεσο ανταγωνιστή της.......θα παίξει καθοριστικό ρόλο η τιμή, το παρήγορο για τον ryzen είναι οτι ως νέα αρχιτεκτονική θα αποτελέσει μια γερή βάση για βελτιωμένους μελλοντικούς επεξεργαστές, ΚΑΙ επίσης η αρχιτεκτονική της ίντελ έχει φτάσει στο ταβάνι και θα χρειαστεί κάτι εκ νέου που φυσικά δεν πρόκειται να γίνει στο άμεσο μέλλον, ο επερχόμενος Skylake-X δεν είναι κάτι επαναστατικό που δεν το έχουμε δεί σε single core performance (5-10 %) απο haswell απλά θα είναι η multicore εκδοχή του, τον kaby lake δεν τον αναφέρω γιατι γελάνε και οι πέτρες, ΔΕΝ βλέπω να έχει η ίντελ κάτι άμεσο με επιδόσεις που θα τις εξασφαλίσουν την απόσταση που είχε μέχρι τώρα από την amd, η όποια απάντηση έαν έρθει για να έχει Χ ποσοστό υπεροχής χρειάζεται χρόνο και χρήμα για το R&D, ο χρόνος και οι τιμές θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για το όποιο δυναμικό come back της amd και ελπίζω να έχουν σοβαρευτεί απο τα αμέτρητα fails τους που το μόνο που κατάφεραν ήταν να την γελιοποιήσουν στα μάτια των καταναλωτών. Βλέπε lunch price FX-9590 δεν χρειάζεται κάτι άλλο Εγώ βλέπω για πρώτη φορά επεξεργαστή στα $350 Overclocked (R7 1700 @ 4GHz) να φτάνει επεξεργαστή των $1700 (Core i7 6950X) 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dante80 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Όσο ακριβές μπορεί να είναι εδώ δεν βλέπω κάτι το εντυπωσιακό σε σχέση με τα μοντέλα της ιντελ, είναι εντυπωσιακό το άλμα απο τους FX αλλά απλά έπιασε το επίπεδο απόδοσης της ίντελ, το πόσο ΘΑ κλοκάρονται οι ryzen μένει να το δούμε αλλά και πάλι επανάσταση δεν είναι σε σχέση με τον άμεσο ανταγωνιστή της.......θα παίξει καθοριστικό ρόλο η τιμή, το παρήγορο για τον ryzen είναι οτι ως νέα αρχιτεκτονική θα αποτελέσει μια γερή βάση για βελτιωμένους μελλοντικούς επεξεργαστές, ΚΑΙ επίσης η αρχιτεκτονική της ίντελ έχει φτάσει στο ταβάνι και θα χρειαστεί κάτι εκ νέου που φυσικά δεν πρόκειται να γίνει στο άμεσο μέλλον, ο επερχόμενος Skylake-X δεν είναι κάτι επαναστατικό που δεν το έχουμε δεί σε single core performance (5-10 %) απο haswell απλά θα είναι η multicore εκδοχή του, τον kaby lake δεν τον αναφέρω γιατι γελάνε και οι πέτρες, ΔΕΝ βλέπω να έχει η ίντελ κάτι άμεσο με επιδόσεις που θα τις εξασφαλίσουν την απόσταση που είχε μέχρι τώρα από την amd, η όποια απάντηση έαν έρθει για να έχει Χ ποσοστό υπεροχής χρειάζεται χρόνο και χρήμα για το R&D, ο χρόνος και οι τιμές θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για το όποιο δυναμικό come back της amd και ελπίζω να έχουν σοβαρευτεί απο τα αμέτρητα fails τους που το μόνο που κατάφεραν ήταν να την γελιοποιήσουν στα μάτια των καταναλωτών. Βλέπε lunch price FX-9590 δεν χρειάζεται κάτι άλλο Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά ένας τρόπος να δεις το συγκεκριμένο κομμάτι θα ήταν να θυμηθούμε την ιστορία του R770 της ΑΤΙ, και τι συνέβη στην αγορά όταν βγήκε το 2008. O Anand είχε γράψει ένα καταπληκτικό insider άρθρο εκείνη την εποχή, αξίζει ένα διάβασμα ακόμα και σήμερα. The R770 story: Documenting ATI's road to success. Για όσους δεν θυμούνται την ιστορία, λόγω της καταστροφικής πολιτικής της ΑΤΙ τα προηγούμενα χρόνια οι πράσινοι είχαν "καθίσει" πάνω στο performance throne για 3-4 γενιές με αποτέλεσμα οι τιμές να έχουν φτάσει στον θεό και η κάθε καινούρια γενιά (GeForce 7-8-9) να ανεβάζει πολύ συντηρητικά τις επιδόσεις. Η ΑΤΙ άλλαξε στρατηγική και πέταξε στον λαό μικρότερα τσιπάκια με καταπληκτικό για την εποχή perf/$. Δεν έπιασε ποτέ το performance crown με αυτά, αλλά η αγορά άλλαξε σημαντικά, με την επιστροφή του ανταγωνισμού να φέρνει μεγάλη πτώση τιμών στους πράσινους και κάθετη άνοδο των επιδόσεων από γενιά σε γενιά. Τις επιπτώσεις του συγκεκριμένου τσιπ τις βλέπουμε ακόμα και σήμερα. Αν λοιπόν τα leaks βαστήξουν και στην πρεμιέρα, υπάρχει η περίπτωση η AMD να καταφέρει κάτι αντίστοιχο και σήμερα. Θα πρέπει να το δεις/σκεφτείς σαν συνολικό πακέτο, δλδ TDP+$+cores+IPC. Αν μπορέσει να κοντράρει (μέσα σε ένα ποσοστό 10-15%) τις επιδόσεις των HEDP κομματιών της intel σε αυτές τις τιμές και τα ρεύματα, η αγορά θα πάει μπροστά γρήγορα, με τους μπλε να ρίχνουν τιμές και κυρίως να ξεκολλάνε από το 4C/8T στις mainstream πλατφόρμες τους. Και με δεδομένο πως το futureproofing (DX12/Vulcan) επιτάσσει περισσότερους πυρήνες, αυτό είναι καλό για όλους μας..C: 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arrows Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Tα ελληνικά μάλλον είναι λίγο δύσκολη γλώσσα..... 1ον το πόσο θα έχει ο Χ1700 σαν retail προιόν στο ράφι του καταστήματος δεν έχει σχέση ούτε με msrp, ούτε με rumored τιμές κλπ 2ον Σαν άμεση σύγκριση των δύο επεξεργαστών πιο πάνω ο 10core intel είναι στα 3ghz και ο 1700Χ 1ghz παραπάνω φαντάζομαι να διαβάσετε το διάγραμμα δεν είναι δύσκολο υποθέτω.... 3ον ο 8ore 1700X χρονισμένος στα 3.4 στοκ είναι ελάχιστα γρηγορότερος του επίσης 8 πύρηνου 6900Κ που είναι στα 3,2 στοκ δηλαδή 200mhz λιγότερο φαντάζομαι οτι γνωρίζεται οτι κλοκάρονται και αυτοί επίσης και πολύ μάλιστα......... Αν έχετε όρεξη να το κάνετε οπαδικό intel vs. amd κάντε το μεταξύ σας εμένα προσωπικά και οι δύο εταιρίες όπως και κάθε εταιρία στα @......@ μου απλά...... Εγραψα πιο πάνω ότι το jump από τους ανάπηρους fx στο σήμερα με τον ryzen είναι εντυπωσιακό, και την φέρνει στο επίπεδο ισχύος των επεξεργαστών της ιντελ, ΑΛΛΑ εσείς το μόνο που θέλετε είναι να ευλογάτε τα μουστάκια σας με την αγαπημένη σας εταιρία, δεν είναι πρόβλημα δικό μου 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psaris Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 3ον ο 8ore 1700X χρονισμένος στα 3.4 στοκ είναι ελάχιστα γρηγορότερος του επίσης 8 πύρηνου 6900Κ που είναι στα 3,2 στοκ δηλαδή 200mhz λιγότερο φαντάζομαι οτι γνωρίζεται οτι κλοκάρονται και αυτοί επίσης και πολύ μάλιστα......... 6900κ που κανει 1200 ευρώ στην Ελλάδα και ο 1700Χ δεν θα κανει πανω απο τα μισα λεφτα του.... επίσης εχω κουραστεί να λεω οτι οι τιμές στην Ελλάδα ειναι το ιδιο ή μικρότερες απο άλλα ευρωπαϊκά eshop... (εκτός απο προσφορές) 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vfragos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Tα ελληνικά μάλλον είναι λίγο δύσκολη γλώσσα..... 1ον το πόσο θα έχει ο Χ1700 σαν retail προιόν στο ράφι του καταστήματος δεν έχει σχέση ούτε με msrp, ούτε με rumored τιμές κλπ 2ον Σαν άμεση σύγκριση των δύο επεξεργαστών πιο πάνω ο 10core intel είναι στα 3ghz και ο 1700Χ 1ghz παραπάνω φαντάζομαι να διαβάσετε το διάγραμμα δεν είναι δύσκολο υποθέτω.... 3ον ο 8ore 1700X χρονισμένος στα 3.4 στοκ είναι ελάχιστα γρηγορότερος του επίσης 8 πύρηνου 6900Κ που είναι στα 3,2 στοκ δηλαδή 200mhz λιγότερο φαντάζομαι οτι γνωρίζεται οτι κλοκάρονται και αυτοί επίσης και πολύ μάλιστα......... Αν έχετε όρεξη να το κάνετε οπαδικό intel vs. amd κάντε το μεταξύ σας εμένα προσωπικά και οι δύο εταιρίες όπως και κάθε εταιρία στα @......@ μου απλά...... Εγραψα πιο πάνω ότι το jump από τους ανάπηρους fx στο σήμερα με τον ryzen είναι εντυπωσιακό, και την φέρνει στο επίπεδο ισχύος των επεξεργαστών της ιντελ, ΑΛΛΑ εσείς το μόνο που θέλετε είναι να ευλογάτε τα μουστάκια σας με την αγαπημένη σας εταιρία, δεν είναι πρόβλημα δικό μου Φιλε μου καταλαβαίνεις τι συγκρίνεις; Μιλαμε για διαφορες τιμών αστρονομικές και για επιδόσεις παραπλήσιες.Τα περί οπαδισμου, είμαι 46 χρονων και πάντα Intel ειχα εάν σου λέει κάτι....καλημερες... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Tα ελληνικά μάλλον είναι λίγο δύσκολη γλώσσα..... 1ον το πόσο θα έχει ο Χ1700 σαν retail προιόν στο ράφι του καταστήματος δεν έχει σχέση ούτε με msrp, ούτε με rumored τιμές κλπ 2ον Σαν άμεση σύγκριση των δύο επεξεργαστών πιο πάνω ο 10core intel είναι στα 3ghz και ο 1700Χ 1ghz παραπάνω φαντάζομαι να διαβάσετε το διάγραμμα δεν είναι δύσκολο υποθέτω.... 3ον ο 8ore 1700X χρονισμένος στα 3.4 στοκ είναι ελάχιστα γρηγορότερος του επίσης 8 πύρηνου 6900Κ που είναι στα 3,2 στοκ δηλαδή 200mhz λιγότερο φαντάζομαι οτι γνωρίζεται οτι κλοκάρονται και αυτοί επίσης και πολύ μάλιστα......... Αν έχετε όρεξη να το κάνετε οπαδικό intel vs. amd κάντε το μεταξύ σας εμένα προσωπικά και οι δύο εταιρίες όπως και κάθε εταιρία στα @......@ μου απλά...... Εγραψα πιο πάνω ότι το jump από τους ανάπηρους fx στο σήμερα με τον ryzen είναι εντυπωσιακό, και την φέρνει στο επίπεδο ισχύος των επεξεργαστών της ιντελ, ΑΛΛΑ εσείς το μόνο που θέλετε είναι να ευλογάτε τα μουστάκια σας με την αγαπημένη σας εταιρία, δεν είναι πρόβλημα δικό μου Ολα αυτα που λες φιλτατε θα εστεκαν αν οι τιμες ηταν παραπλησιες.... Δεν ειναι ομως και μαλιστα απεχουν πολυ και αυτο σου εξηγουν και παρα πανω... Κι οταν ο 7700κ ειναι 1 ghz πανω απο τους συγκρινομενους τοτε ολα ειναι φυσιολογικα... Κι εγω αυτη την στιγμη μην εχεις την εντυπωση οτι πουλαω οπαδιλικι αλλα οντως υποστηριζω amd λογο του αδυνατου οπως εχω ξανα πει και λογο του οτι πρεπει να υπαρχει ανταγωνισμος ! Οταν βγουν λοιπον οι ryzen και ολα καλα κτλ και ειναι ανταγωνιστικοι και βγαλει και η ιντελ δυνατα κομματια σε ανταγωνιστικες τιμες, να σαι σιγουρος οτι αμα βγει ι5 με ht και 200+ ευρω, πιθανο να παω εκει! Δεν τρελαινομαστε αναγκαστικα οπωσδηποτε για να παρουμε amd(οι λογικοι νομιζω τουλαχιστον) αλλα οπωσδηποτε για να παρουμε οσο πιο vfm γινεται και να γουσταρουμε κιολας! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Tα ελληνικά μάλλον είναι λίγο δύσκολη γλώσσα..... 1ον το πόσο θα έχει ο Χ1700 σαν retail προιόν στο ράφι του καταστήματος δεν έχει σχέση ούτε με msrp, ούτε με rumored τιμές κλπ 2ον Σαν άμεση σύγκριση των δύο επεξεργαστών πιο πάνω ο 10core intel είναι στα 3ghz και ο 1700Χ 1ghz παραπάνω φαντάζομαι να διαβάσετε το διάγραμμα δεν είναι δύσκολο υποθέτω.... 3ον ο 8ore 1700X χρονισμένος στα 3.4 στοκ είναι ελάχιστα γρηγορότερος του επίσης 8 πύρηνου 6900Κ που είναι στα 3,2 στοκ δηλαδή 200mhz λιγότερο φαντάζομαι οτι γνωρίζεται οτι κλοκάρονται και αυτοί επίσης και πολύ μάλιστα......... Αν έχετε όρεξη να το κάνετε οπαδικό intel vs. amd κάντε το μεταξύ σας εμένα προσωπικά και οι δύο εταιρίες όπως και κάθε εταιρία στα @......@ μου απλά...... Εγραψα πιο πάνω ότι το jump από τους ανάπηρους fx στο σήμερα με τον ryzen είναι εντυπωσιακό, και την φέρνει στο επίπεδο ισχύος των επεξεργαστών της ιντελ, ΑΛΛΑ εσείς το μόνο που θέλετε είναι να ευλογάτε τα μουστάκια σας με την αγαπημένη σας εταιρία, δεν είναι πρόβλημα δικό μου δεχομενος την δικη σου οπτικη, και ΜΗ λαμβανοντας υποψιν οτι 1 μιλαμε για χαοτικη διαφορα τιμης, οσο και πανω απο 350€ ερθουν οι 1700Χ, και 2 οτι μιλαμε για τον 2ο επεξεργαστη της σειρας και οχι τον ΤΟΡ 1800Χ, θα πρεπει να λαβεις κι εσυ υποψη σου οτι μιλαμε για τα πρωτα Stepping ενος νεου επεξεργαστη, με εντελως νεα αρχιτεκτονικη, εναντι ενος που υπαρχει στην αγορα εδω και αρκετο καιρο (σαν αρχιτεκτονικη), και δεν βλεπω κατι παραπανω να βελτιωσει...!! και στα ιδια GHZ να τους βαλεις -με τον 6900K-, φαινεται οτι ειναι στα ιδια επιπεδα, στο συγκεκριμενο bench παντα...! δεδομενων αυτων λοιπον, και παλι, ειναι εντυπωσιακο βημα για τους ΖΕΝ...! και αυτο ειναι πολυ ενθαρρυντικο για την αγορα..! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Tα ελληνικά μάλλον είναι λίγο δύσκολη γλώσσα..... 1ον το πόσο θα έχει ο Χ1700 σαν retail προιόν στο ράφι του καταστήματος δεν έχει σχέση ούτε με msrp, ούτε με rumored τιμές κλπ 2ον Σαν άμεση σύγκριση των δύο επεξεργαστών πιο πάνω ο 10core intel είναι στα 3ghz και ο 1700Χ 1ghz παραπάνω φαντάζομαι να διαβάσετε το διάγραμμα δεν είναι δύσκολο υποθέτω.... 3ον ο 8ore 1700X χρονισμένος στα 3.4 στοκ είναι ελάχιστα γρηγορότερος του επίσης 8 πύρηνου 6900Κ που είναι στα 3,2 στοκ δηλαδή 200mhz λιγότερο φαντάζομαι οτι γνωρίζεται οτι κλοκάρονται και αυτοί επίσης και πολύ μάλιστα......... Αν έχετε όρεξη να το κάνετε οπαδικό intel vs. amd κάντε το μεταξύ σας εμένα προσωπικά και οι δύο εταιρίες όπως και κάθε εταιρία στα @......@ μου απλά...... Εγραψα πιο πάνω ότι το jump από τους ανάπηρους fx στο σήμερα με τον ryzen είναι εντυπωσιακό, και την φέρνει στο επίπεδο ισχύος των επεξεργαστών της ιντελ, ΑΛΛΑ εσείς το μόνο που θέλετε είναι να ευλογάτε τα μουστάκια σας με την αγαπημένη σας εταιρία, δεν είναι πρόβλημα δικό μου Το θέμα δεν είναι η συχνότητα που βρίσκεται ο κάθε επεξεργαστής.Το θέμα είναι πως ΑΝ ισχύουν τα παραπάνω, Αν λέω , ο 1700Χ είναι δυνατότερος του 6900Κ και με TDP μόλις στα 95watt. Αυτό σημαίνει πως ο 1700K στα 4Ghz ίσως να έχει και πάλι εκςι TDP χαμηλότερο του 6950 ενώ πετυχαίνει όπως δείχνει το διάγραμμα υψηλότερα σκορ. Προσωπικά θεωρώ αναξιόπιστο το παραπάνω συγκριτικό και περιμένω να δω τα πρώτα επίσημα benches. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Το μονο που λείπει είναι τα frametime benchmarks σε gaming από Digital Foundry. Αν τα νούμερα πιο πάνω είναι πραγματικά μάλλον θα μιλάμε για την πρώτη σημαντική κυκλοφορία CPU στον χώρο εδώ και αρκετά χρονια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις