Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λογικα θα εχουν on-off ρε παιδια, μην αγχωνεστε! Αλλα αν το δεις και απο την αλλη.... Τι RYZENΟΥΓΕΝΝΑ θα ηταν χωρις τα γιορτινα λαμπακια? :P  Τιποτα δεν ειναι τυχαιο τελικα... :devil:

• Like 13
  • Απαντ. 6,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι αυτές οι μητρικές με τα χριστουγεννιάτικα είναι οι ακριβές σειρές.Σίγουρα θα έχει decent μητρικές και χαμηλότερη τιμή με ποιο λιτό σχεδιασμό ή πολύ απλά να γίνονται off στην χειρότερη.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι αυτές οι μητρικές με τα χριστουγεννιάτικα είναι οι ακριβές σειρές.Σίγουρα θα έχει decent μητρικές και χαμηλότερη τιμή με ποιο λιτό σχεδιασμό ή πολύ απλά να γίνονται off στην χειρότερη.

Ε λογικα καλα τα λες... Αφου οτι και να βγαλουν , πρωτα τα πιο τουμπανα τους θα διαφημισουν...    Σκεψου στην παρουσιαση η κυρα Lisa να μας εδειχνε τον R3 1100 pro! :-D  Ε την γ@μ@ς κυριε προεδρε η΄ δεν την γ@μ@ς???!!! :P

ΥΓ.

Καλη τσικνοπεμπτη  κιολας παιδια με υγεια και ψητουρες και λουκανικαρες! :-D Ε ρε κατι μασες! Τα φαγια ρε! Τα φαγια!!!

https://www.youtube.com/watch?v=JIp9_5rXw0o

• Like 6
Δημοσ.

ΥΓ.

Καλη τσικνοπεμπτη  κιολας παιδια με υγεια και ψητουρες και λουκανικαρες! :-D Ε ρε κατι μασες! Τα φαγια ρε! Τα φαγια!!!

Εγώ πάντως μόλις χτύπησα μια πίτσα !

• Like 5
Δημοσ.

https://www.ocaholic.ch/modules/news/article.php?storyid=16146

Λϊγο ακριβα δεν ειναι??

Τιμές εξωτερικού με ΦΠΑ 21%. Εδώ θα έχουμε 23% συν κάποιο καπέλο κοντά στα 50€ τουλάχιστον. Άρα ο 1600Χ θα προσφέρεται λίγο πιο κάτω από τον 7700Κ.

Πάντως γελάω με όσους(σε όλα τα φόρα παγκοσμίως) καίγονται δήθεν για 1700 και πάνω. Λες και τον έχουν πραγματικά ανάγκη. Λες και αν είχαν τα λεφτά, δεν θα είχαν ήδη πάει σε κάποιον 6 core της ίντελ.

Δημοσ.

Λογικα θα εχουν on-off ρε παιδια, μην αγχωνεστε! Αλλα αν το δεις και απο την αλλη.... Τι RYZENΟΥΓΕΝΝΑ θα ηταν χωρις τα γιορτινα λαμπακια? :P  Τιποτα δεν ειναι τυχαιο τελικα... :devil:

Εσύ που είσαι της αντίστροφης μέτρησης...λες να είναι τυχαίο ότι η κυκλοφορία γίνεται τόσο κοντά στο Πάσχα και την...Ανάσταση; :D

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

υπερβολές.....που τα ειδες τα νούμερα αυτα δεν ξέρω...αλλα δεν πιστευω οτι ειμαστε τοσο ακριβότεροι απο την ευρώπη... απλά οι μισθοί είναι χάλια,

και οι 6core της intel θέλουνε και ακριβό socket X99.

EDIT : το ιδιο site που ειχε τις τιμες των ryzen : Link.png Site: 7700k

edit 2o τώρα είδα οτι έλεγες  για 50ε καπέλο εγω διάβασα 50% :P ειναι μάλλον το κρασί....

Επεξ/σία από Psaris
  • Like 1
Δημοσ.

Υπαρχει λετε περιπτωση να βγει καμια am3-am4 μητρικη;.. Να βαλω τον FX αμα ειναι :P

Ανετα!Και θα εχεις και 389 υποδοχες του σοκετ αδειες για ωρα αναγκης! :P

JAMBA(πραμα!)

13 ημερες για τα RYZENΟΥΓΕΝΝΑ...

• Like 7
Δημοσ.

Εσύ που είσαι της αντίστροφης μέτρησης...λες να είναι τυχαίο ότι η κυκλοφορία γίνεται τόσο κοντά στο Πάσχα και την...Ανάσταση; :D

Δεν νομιζω!Ωωωωχ.... Δεν χωνευονται τα φαγια με τιποτα....

• Like 1
Δημοσ.

εχει διαμορφωσει κανεις εικονα συμφωνα με το line up  των ryzen ποιοι θα κοντραρουν τους μαινστριμ intel?

δηλαδη ποιος τον 7600κ και ποιος τον 7700κ? γιατι ας πουμε συμφωνα με τα price leaks δεν βρισκω καποιον να μπορω να ταιριαξω με τον 7600κ!δεν νομιζω πως η σειρα r3 των ρυζεν δλδ οι 4c/4t θα παιζουν μπαλα εκει στους i5!πως τα βλεπετε ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...