The__Blade Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 40% πάνω δεν είπαν ... για 15% πάνω απο Kaby Lake και αυτό σε Sysmark χώρις να ξέρουμε αν μιλάνε για επιδόσεις απο +++ συχνότητα, γιατί και στα kaby lake λέγανε για φοβερό 10-15% IPC και ήταν λόγο extra mhz Έμεινε πίσω η Intela τέλος. Παλεύανε να βελτιώσουν τις igpu τόσα χρόνια χωρίς να εξελίσουν τα Cpu και πάλι τίποτα δεν πέτυχαν τώρα θα κάνουν licence αρχιτεκτονική Radeon... Ακόμα και να δώσει 6-8 Core σε τιμές που έδεινε τους 4άριδες τρώει σαπάκι στο Wattage. O 1700 σε αυτή την τιμή τους ξεφτιλίζει. 65 watt στοκ άμα τον τσιτώσεις στα Watt του 6900 με O/C θα τον αφήνει πίσω παντού για πλάκα. Ο 1500 θα κάνει τον 7700 με τα κρεμμυδάκια Και η intel λέει +15% ο 8700 και ούτε συχνότητα δεν αναφέρει καλά κρασιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Το 15%+ πιστεύω θα 'ναι σαν και το κάλπικο 15% από skylake σε kabylake. Δηλαδή, δεν αποκλείεται ένα μεγάλο κομμάτι της αύξησης των επιδόσεων(στα ίδια συνθετικά μπεντς) να προέρχεται από βελτιώσεις στη gpu. Αν δεν δώσουν πυρήνες θα χάσουν στο τέλος και τους 14χρονους οπαδούς τους. Δεν εχεις αδικο σε αυτο γιατι αυτοι λενε για μια καποια % αυξηση αλλα περιλαμβανουν και τα ενσωματωμενα μεσα αρα στην ουσια λενε αληθεια και ψεματα μαζι...Στην ουσια την μιση αληθεια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HyperionX Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Έμεινε πίσω η Intela τέλος. Παλεύανε να βελτιώσουν τις igpu τόσα χρόνια χωρίς να εξελίσουν τα Cpu και πάλι τίποτα δεν πέτυχαν τώρα θα κάνουν licence αρχιτεκτονική Radeon... Ακόμα και να δώσει 6-8 Core σε τιμές που έδεινε τους 4άριδες τρώει σαπάκι στο Wattage. O 1700 σε αυτή την τιμή τους ξεφτιλίζει. 65 watt στοκ άμα τον τσιτώσεις στα Watt του 6900 με O/C θα τον αφήνει πίσω παντού για πλάκα. Ο 1500 θα κάνει τον 7700 με τα κρεμμυδάκια Και η intel λέει +15% ο 8700 και ούτε συχνότητα δεν αναφέρει καλά κρασιά. Ότι πιο μπακαλιστικο έχει γραφτεί... Για κάτι που δεν έχουμε δει καν.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos9553 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Έμεινε πίσω η Intela τέλος. Παλεύανε να βελτιώσουν τις igpu τόσα χρόνια χωρίς να εξελίσουν τα Cpu και πάλι τίποτα δεν πέτυχαν τώρα θα κάνουν licence αρχιτεκτονική Radeon... Ακόμα και να δώσει 6-8 Core σε τιμές που έδεινε τους 4άριδες τρώει σαπάκι στο Wattage. O 1700 σε αυτή την τιμή τους ξεφτιλίζει. 65 watt στοκ άμα τον τσιτώσεις στα Watt του 6900 με O/C θα τον αφήνει πίσω παντού για πλάκα. Ο 1500 θα κάνει τον 7700 με τα κρεμμυδάκια Και η intel λέει +15% ο 8700 και ούτε συχνότητα δεν αναφέρει καλά κρασιά. Κατσε βρε The blade να βγουν με το καλο να δουμε Επισημα τι ψαρια πιανουν και μετα εδω ειμαστε.. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Ο CanonLake είναι 10nm για Laptops (H2 2017), αυτός που θα βγει το 2018 και θα αντικαταστήσει τους Desktop KabyLake θα είναι ο CoffeeLake και θα φέρει 6-Core στο Mainstream. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Ο CanonLake είναι 10nm για Laptops (H2 2017), αυτός που θα βγει το 2018 και θα αντικαταστήσει τους Desktop KabyLake θα είναι ο CoffeeLake και θα φέρει 6-Core στο Mainstream. Εδω και πολυ καιρο ισχυουν αυτα που λες αλλα τωρα ξαφνικα με τον καταιγισμο ειδησεων λεγαν για cannon ισως σε λιγοτερα nm(7) και για coffee τιποτα σαν ξαφνικα να ειπαν να πανε πιο γρηγορα και να τον ακυρωσανε... Θα μου πεις τωρα στην αναμπουμπουλα θα πεσουν και τουφεκιες στον γαμο του γκιοζη αλλα λεμε τωρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The__Blade Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Κατσε βρε The blade να βγουν με το καλο να δουμε Επισημα τι ψαρια πιανουν και μετα εδω ειμαστε.. Δεν φταίω εγώ, τα Ryzenia φαίνονται ασυγκράτητα Τώρα χωρίς πλάκα μετά το flop των Bulldozer, η Intel αναπάυθηκε στις δάφνες της για παρα πολύ καιρό. H Intel θα ήθελε να δίνει διπύρηνους στα 200Ε μέχρι το 2020. Και αν δεν ήταν για το Ryzen ούτε το αξιόλογο Pentium 4560 δεν θα βλέπαμε. Εδώ έχω έναν 2600Κ @ 4.6 Ghz ο οποίος είναι δύο process πίσω και υποτίθεται 5 γενιές από τον 7700 αλλά πραγματικά δεν άξιζε να τον αντικαταστήσω με intel μια και οι διαφορές μας clock to clock είναι αμελητέες. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Λογο αλλαγης της ημερονηνιας εναρξης των εορταστικων εκδηλωσεων(RYZENΟΥΓΕΝΝΑ), η επομενη ενημερωση στην αντιστροφη μετρηση,αποψε θα μειωθει κατα 2 ημερες αντι για μια... Για τυχων πληροφοριες και αποριες απευθυνθειτε στην υπευθυνη των εκδηλωσεων: Lisa Su Εγω απλος υπαλληλος ειμαι! (θα το πω........) στα 'λεγα εγω.....!!!!!!!!! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DOR1K1N Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 gigabyte-aorus-ga-ax370-gaming-5 https://www.hwbox.gr/news/motherboards/39857-gigabyte-aorus-ga-ax370-gaming-5.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toni50 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 ψιλοάσχετο,μονό σε εμένα δε φένεται καθόλου ελκυστικό το όλο θέμα με λαμπάκια παντού; 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DOR1K1N Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 ειναι απλα της μοδας.. δεν εχουν και τιποτα αλλο να προσφερουν.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoaZ Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Υπάρχει κάποια μητρική με δύο Μ.2 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glazos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 ψιλοάσχετο,μονό σε εμένα δε φένεται καθόλου ελκυστικό το όλο θέμα με λαμπάκια παντού; Γενικά νομίζω είναι on-off το θέμα με τα led , η σου αρέσουν ή δεν σου αρέσουν δεν έχει ενδιάμεσο.... Προσωπικά πάντως δεν μου αρέσουν καθόλου και θα αγόραζα μόνο πληκτρολόγιο με RGB καθαρά για λειτουργικούς λόγους (χρήση την νύχτα) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Υπάρχει κάποια μητρική με δύο Μ.2 ? Υπάρχει ανακοίνωση για τα LANES . ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Ένα 960 Pro RAID θα ήταν ονειρικό! (Και ληστεία της τσέπης μας!!!) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις