teo20net Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Έχουμε γεμίσει πράκτορες του προλεταριάτου μου φαίνεται .... Αμάν εδώ βλέπω κόσμο να αλλάζει avatars... Ανατρίχιασα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoriginal21 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Θέλω να δώ αν οι 1700x θα είναι binned και θα επιτρέπουν καλύτερο overclock απο τους απλούς 1700. To xfr καλό ακούγεται αλλά δεν θα με πειράξει καθόλου να τον κλοκάρω μόνος μου. Στα 3,5 κατοστάρικα ο 1700 θα μοσχοπουλήσει, το θέμα είναι κατά πόσο θα αξίζει για κάποιον που θέλει το pc κυρίως για gaming. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psaris Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Έχουμε γεμίσει πράκτορες του προλεταριάτου μου φαίνεται .... χαλάσαμε φαίνεται... γίναμε και εμείς σαν και αυτούς στην μπλε μπουρζουαζία.... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Άμα έχει καλύτερο IPC από τους IvyBridge και ανεβαίνει στα 4.5GHz τότε μόλις βγουν Mini-iTX μητρικές θα πάρω έναν R5 1500 η R7 1700 να αντικαταστήσω τον Core i7 [email protected]. Μαζί σου περιμένω και εγώ τις mini-itx...σήμερα τσίμπησα και κουτάκι mini-itx και από βδομάδα θα είναι εδώ να περιμένει το σύστημα που θα φιλοξενήσει. Αν βγει τίποτα από δαύτες σε κανένα preview δώστε ένα σήμα...ακόμη ελάχιστες X300 (έτσι δεν λέγεται το chip;) έχουμε δει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Γενικά κόσμε...θα αγοράσετε ή θα περιμένετε benchmarks και να κατασταλάξουν οι τιμές; Με τρώνε κάτι ψιλά στην τσέπα, πιο πολύ γιατί είναι της μόδας οι Ryzen. Το κακό είναι ότι ο 8350 μου με καλύπτει και με το παραπάνω. Αμα σε καλυπτει και με το παρα πανω τοτε δωσε τα σε ενα περιπτερο που τα χρειαζεται και κανε τα χοντρα! Μην την κανεις λογο ενθουσιασμου, αλλα αμα εχεις τετοια φαγουροτσεπη απ το να βγαλεις εξανθηματα, τοτε πουλα τα ολα και κανε το κομματι σου! Απλα να ξερεις οτι λογικα καθε μερα που περναει τοσο θα χανουν σε αξια τα AM3+ αλλα απο την αλλη αμα χαλαρωσεις κανα 2-3 μηνες θα κατασταλλαξουν και οι τιμες και ισως και η ιντελ στον πανικο της(ελπιζω μεγαλος) βγαλει και κανα αλλο δωρο σε στυλ g4560... αλλα ι5 η΄ ι7... The choice is yours... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Γενικά κόσμε...θα αγοράσετε ή θα περιμένετε benchmarks και να κατασταλάξουν οι τιμές; Με τρώνε κάτι ψιλά στην τσέπα, πιο πολύ γιατί είναι της μόδας οι Ryzen. Το κακό είναι ότι ο 8350 μου με καλύπτει και με το παραπάνω. Περιμένουμε εκτός και αν δεν έχουμε καθόλου pc που λέει ο λόγος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glazos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Αμάν εδώ βλέπω κόσμο να αλλάζει avatars... Ανατρίχιασα! Που πού? Ποιός??? Ντροπή!!!! Fanboyσμοι των πληρωμένων ... Τ να πεις.... χαλάσαμε φαίνεται... γίναμε και εμείς σαν και αυτούς στην μπλε μπουρζουαζία.... Πες τα ρε σύντροφε!!! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Λογο αλλαγης της ημερονηνιας εναρξης των εορταστικων εκδηλωσεων(RYZENΟΥΓΕΝΝΑ), η επομενη ενημερωση στην αντιστροφη μετρηση,αποψε θα μειωθει κατα 2 ημερες αντι για μια... Για τυχων πληροφοριες και αποριες απευθυνθειτε στην υπευθυνη των εκδηλωσεων: Lisa Su Εγω απλος υπαλληλος ειμαι! 22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 2 Μαρτίου συνεχίζουν να λένε οι φήμες για κυκλοφορία, τι άλλο έμαθες δηλαδή; 28/2 κάπου είδα ότι λήγει το NDA για τα reviews. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Αμα σε καλυπτει και με το παρα πανω τοτε δωσε τα σε ενα περιπτερο που τα χρειαζεται και κανε τα χοντρα! Μην την κανεις λογο ενθουσιασμου, αλλα αμα εχεις τετοια φαγουροτσεπη απ το να βγαλεις εξανθηματα, τοτε πουλα τα ολα και κανε το κομματι σου! Απλα να ξερεις οτι λογικα καθε μερα που περναει τοσο θα χανουν σε αξια τα AM3+ αλλα απο την αλλη αμα χαλαρωσεις κανα 2-3 μηνες θα κατασταλλαξουν και οι τιμες και ισως και η ιντελ στον πανικο της(ελπιζω μεγαλος) βγαλει και κανα αλλο δωρο σε στυλ g4560... αλλα ι5 η΄ ι7... The choice is yours... Ήδη δεν αξίζει να πουληθεί το set του 8350. Κάνει υπερβολικά καλά την δουλειά του για να πεις ότι το σκοτώνεις. Αν πάω σε Ryzen, ο 8350 θα χρησιμοποιηθεί αλλού. Πάντως αυτό που λες για την Intel, πραγματικά με τρώει και έχω αγωνία παραπάνω απο την αναμονή για Ryzen. Θέλω τόσο μα τόσο πολύ να δώ τι θά κάνει η Intel. Είναι πραγματικά για pop corn η κατάσταση. P.s. Την απάντηση για Canon Lake κλπ...δεν την λαμβάνω και πολύ σοβαρά υπόψιν. Αν είναι όπως απο Skylake σε Kabylake η διαφορά, θα γελάει ο κόσμος άλλη μια φορά. Αν οι επερχόμενοι Canon Lake είναι 40% πάνω όπως διαβάζω, εκεί θα γελάσω ακόμη περισσότερο με την τραγικότητα της ξαφνικής αύξησης της απόδοσης. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
50EuroUser Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 40% πάνω δεν είπαν ... για 15% πάνω απο Kaby Lake και αυτό σε Sysmark χώρις να ξέρουμε αν μιλάνε για επιδόσεις απο +++ συχνότητα, γιατί και στα kaby lake λέγανε για φοβερό 10-15% IPC και ήταν λόγο extra mhz 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 2 Μαρτίου συνεχίζουν να λένε οι φήμες για κυκλοφορία, τι άλλο έμαθες δηλαδή; 28/2 κάπου είδα ότι λήγει το NDA για τα reviews. Για 3 Μαρτιου λεγανε χωρις να ειναι σιγουρο και τελικα επισημοποιηθηκε για 2. Ε και στην τελικη και να φαμε και καμια μερα μεχρι φτασουμε με το καλο εκει, χαλαλι! Τζερτζελες να γινεται! Ήδη δεν αξίζει να πουληθεί το set του 8350. Κάνει υπερβολικά καλά την δουλειά του για να πεις ότι το σκοτώνεις. Αν πάω σε Ryzen, ο 8350 θα χρησιμοποιηθεί αλλού. Πάντως αυτό που λες για την Intel, πραγματικά με τρώει και έχω αγωνία παραπάνω απο την αναμονή για Ryzen. Θέλω τόσο μα τόσο πολύ να δώ τι θά κάνει η Intel. Είναι πραγματικά για pop corn η κατάσταση. P.s. Την απάντηση για Canon Lake κλπ...δεν την λαμβάνω και πολύ σοβαρά υπόψιν. Αν είναι όπως απο Skylake σε Kabylake η διαφορά, θα γελάει ο κόσμος άλλη μια φορά. Αν οι επερχόμενοι Canon Lake είναι 40% πάνω όπως διαβάζω, εκεί θα γελάσω ακόμη περισσότερο με την τραγικότητα της ξαφνικής αύξησης της απόδοσης. Για 15% λενε ρε συ παρα πανω σε cannon, που το διαβασες για 40%? Δεν γινεται αυτο και να το θελανε! Και το 15% με το ζορι θα΄ναι(κι αν παει και τοσο) λογο 7nm και λογικα μεγαλυτερων ρολογιων. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2017 40% πάνω δεν είπαν ... για 15% πάνω απο Kaby Lake και αυτό σε Sysmark χώρις να ξέρουμε αν μιλάνε για επιδόσεις απο +++ συχνότητα, γιατί και στα kaby lake λέγανε για φοβερό 10-15% IPC και ήταν λόγο extra mhz το να λες αύξηση στο ipc και να είναι λόγω MHz είναι κάπως δύσκολο μιας και είναι per cycle, οπότε αυξάνοντας τα MHz αυξάνεις τους cycles (μειώνεις ; ) Επίσης ποτέ δεν είχε πει η Intel για αύξηση στο ipc. For users that speak in pure IPC, this may/may not be a shock. Without further detail, Intel is implying that Kaby Lake will have the same IPC as Skylake, however it will operate with a better power efficiency (same frequency at lower power, or higher frequency at same power)... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 JAMBA(πραμα!) 14 ημερες για τα RYZENΟΥΓΕΝΝΑ... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Για 15% λενε ρε συ παρα πανω σε cannon, που το διαβασες για 40%? Δεν γινεται αυτο και να το θελανε! Και το 15% με το ζορι θα΄ναι(κι αν παει και τοσο) λογο 7nm και λογικα μεγαλυτερων ρολογιων. Το 15%+ πιστεύω θα 'ναι σαν και το κάλπικο 15% από skylake σε kabylake. Δηλαδή, δεν αποκλείεται ένα μεγάλο κομμάτι της αύξησης των επιδόσεων(στα ίδια συνθετικά μπεντς) να προέρχεται από βελτιώσεις στη gpu. Αν δεν δώσουν πυρήνες θα χάσουν στο τέλος και τους 14χρονους οπαδούς τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις