Προς το περιεχόμενο

AMD Zen, AM4 socket

tmjuju

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγώ το χα γράψει και σε άλλο forum  εδώ και μερικές μέρες ότι προβλέπω τιμές για ελλάδα ο 1800x στα ~600+ euro και ο πιο φτηνός 4 core στα ~130+ euro οι υπόλοιποι επεξεργαστές θα παίξουν ανάμεσα.

Εάν δεν έχουν stock οι τιμές θα τσιμπήσουν άσχημα :P

Από ότι φαίνεται η AMD άρχισε να στέλνει τα δείγματα στα sites και 28 του μηνός θα έχουμε reviews μαζικά για τους ρίζεν γιατί αρχές Μαρτίου βγαίνουνε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ το χα γράψει και σε άλλο forum  εδώ και μερικές μέρες ότι προβλέπω τιμές για ελλάδα ο 1800x στα ~600+ euro και ο πιο φτηνός 4 core στα ~130+ euro οι υπόλοιποι επεξεργαστές θα παίξουν ανάμεσα.

Εάν δεν έχουν stock οι τιμές θα τσιμπήσουν άσχημα :P

Κι εγω ρε θρυλε ειχα τη εντυπωση  πριν καν βγουν τιμες οτι θα παιξει κανα 650ρι ο αρκουδος και 120-140 ο μπεμπης... Αλλα και παλι λογικα εδω θα παιξουν παρα πανω τουλαχιστον μεχρι να ερθουν στα ισια τους το καλοκαιρι...

Για παρα κατω δεν ξερω τι θα κανουν γιατι υπαρχει και ενα μεγαλο κοινο που εννοειται οτι θελει ενα βασικο και φτηνο pc με cpu των 50-80 ευρω το πολυ...  Δηλαδη εκει θα θεριζει ο 4560 (που ηδη το κανει)και λογικα καποιοι εντελως ασχετοι θα παρουν κατι σε celeron-pentium... 

Βεβαια μεχρι να βγαλει και η amd τον αντιστοιχο 2c/4t με τα γραφικουλια του τα ωραια κτλ κτλ και στα 60-80 ευρω... Και ηδη εχει αρχισει  η αντιστροφη μετρηση για pentium-celeron αφου το πιο απλο pc θα παιζει με g4560 η΄  R2 1000(λεμε τωρα).

Η ιντελ εκανε κινηση ματ 2 σε ενα με το g4560! Απαξιωσε και τους ι3 αλλα και τους pentium μαζι αφου η τιμη του ειναι ακριβως εκει για να γινει αυτο!

Ο,τι σκατα και να κανει στο τελος η amd σημασια εχει οτι εφερε αυτη την αναστατωση νομιζω που χρειαζοταν για να ξυπνησει λιγο η εξελιξη και μπραβο της.. ^_^

• Like 3

JAMBA(πραμα!)

16 ημερες για τα RYZENΟΥΓΕΝΝΑ...

• Like 7

Φαίνονται κάπως photoshopια αλλά ντάξει κοντοζυγώνει η ώρα θα δούμε και τα κουτιά :P

JAMBA(πραμα!)

16 ημερες για τα RYZENΟΥΓΕΝΝΑ...

ξερεις οτι μπορει να μετρας και λαθος?   ισως ειναι  13 μερες μονο...... :confused:  :confused:

ξερεις οτι μπορει να μετρας και λαθος?   ισως ειναι  13 μερες μονο...... :confused:  :confused:

Σσσσσσσσσσσσ..... Το ξερω οτι υπαρχει αυτο το ενδεχομενο αλλα δεν το μαρτυραω για να μην το γρουσουζεψω.....

Σκεφτεσαι να΄ τανε ομως το αναποδο και να εμεναν 19 ακομα???...... :confused:

Αρα ας μετραω λαθος αν ειναι να ερθουν νωριτερα!!!....  :-D     Σσσσσσσσσσσσσσσ........ Μην το γκαντεμιασουμε.......... :ph34r:

• Like 7

Εγώ πάντως είμαι έτοιμος για τα RYZENΟΥΓΕΝΝΑ!!! 2 κουτάκια ακόμη !!! Ήρθαν και ddr4 και ανέβηκε η τιμή 10 ευρώ γιατί αγόρασα σαν μονάδα και δεν πήγα μαζί με την συλλογικότητα οργανωμένος σε κολεκτίβα να αγοράσω ραμ... Νιώθω τύψεις...

post-331929-0-88756900-1487181187_thumb.jpg

• Like 18

Εγώ έχω κουτί δίσκους τροφοδοτικό...

Μητρική, επεξεργαστή, ram και κάρτα θέλω :P (ίσως το σκεφτώ για υδρόψυξη αλλά θα τεστάρω τη stock ψύκτρα και στην συνέχεια την 212 αμα πάρω και bracket στην περίπτωση που καταλήξω σε ryzen)

Το καλοκαίρι πιστεύω θα έχουν σταθεροποιηθεί κι ίσως κατέβει οι τιμές των ram και θα είναι η κατάλληλη στιγμή για αγορά εξαρτημάτων.

• Like 2

Εγώ πάντως είμαι έτοιμος για τα RYZENΟΥΓΕΝΝΑ!!! 2 κουτάκια ακόμη !!! Ήρθαν και ddr4 και ανέβηκε η τιμή 10 ευρώ γιατί αγόρασα σαν μονάδα και δεν πήγα μαζί με την συλλογικότητα οργανωμένος σε κολεκτίβα να αγοράσω ραμ... Νιώθω τύψεις...

δεν θα χρειαστείς am4 κιτ για την Liquid Freezer 360?

• Like 3

δεν θα χρειαστείς am4 κιτ για την Liquid Freezer 360?

Θα είναι διαθέσιμο από Μάρτιο αλλά δεν ξέρουμε αν θα είναι free η με αγορά, έχω όμως και την επιλογή asetek για ανταπτορα αν είναι επί πληρωμή

Εγώ έχω κουτί δίσκους τροφοδοτικό...

Μητρική, επεξεργαστή, ram και κάρτα θέλω :P (ίσως το σκεφτώ για υδρόψυξη αλλά θα τεστάρω τη stock ψύκτρα και στην συνέχεια την 212 αμα πάρω και bracket στην περίπτωση που καταλήξω σε ryzen)

Το καλοκαίρι πιστεύω θα έχουν σταθεροποιηθεί κι ίσως κατέβει οι τιμές των ram και θα είναι η κατάλληλη στιγμή για αγορά εξαρτημάτων.

Σίγουρα Mobo και CPU θα πάρω από έξω κυρίως Αμερική μεριά όταν βγεί μία άκρη με τα higher end μοντέλα CPU και διαφορές τους.. από Ελλάδα γιοκ! Η gtr έπεσε στην τιμή (αγορά και μεταφορικά) που την πήρα εγώ πρίν 8 μήνες τώρα στήν Ελλάδα σιγά μην περιμένω.. τέλος Μαρτίου θα κάνω την κίνηση ...

Θα είναι διαθέσιμο από Μάρτιο αλλά δεν ξέρουμε αν θα είναι free η με αγορά, έχω όμως και την επιλογή asetek για ανταπτορα αν είναι επί πληρωμή

Σίγουρα Mobo και CPU θα πάρω από έξω κυρίως Αμερική μεριά όταν βγεί μία άκρη με τα higher end μοντέλα CPU και διαφορές τους.. από Ελλάδα γιοκ! Η gtr έπεσε στην τιμή (αγορά και μεταφορικά) που την πήρα εγώ πρίν 8 μήνες τώρα στήν Ελλάδα σιγά μην περιμένω.. τέλος Μαρτίου θα κάνω την κίνηση ...

και εγώ με την d15 πρέπει να αγοράσω πρώτα mb και να τους στείλω την απόδειξη για να μου στείλουν

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...