glazos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Είναι αλλά με την τιμή που θα έχουν σε ένα δύο μήνες το ρίσκο είναι μικρότερο, και η χασουρα μικρή εάν πρέπει να δοθούν "μεταχειρισμένα" τα σετ η και να γίνει ανταλλαγή
7nisiotis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 via twitter Το κουτάκι πάντως είναι η απλή έκδοση του ΝΖΧΤ S340 μας ( μας γιατί το έχω και γω ) για όσους αναρωτιούνται, 4
ougxar Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 μνημες παρτε αφοβα,δε παιζει να εχουν ασυμβατοτητες,θα ακριβυνουν και αλλο..
pirmen56 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Το κακό είναι δεν ξέρουμε ο ρίζεν πως επηρεάζεται από την DDR4 μνήμη και τις συχνότητες τους, όπως επίσης δεν ξέρουμε οι ρίζεν με το XFR εκτος από το σύστημα ψύξης που θα τους βάλουμε πως επηρεάζονται στο αυτόματο overclcoking με τις μνήμες .... Αν κρίνουμε από τη μέγιστη μνήμη που υποστηρίζει η ASUS μιας φωτό λίγα ποστ πριν, δεν θα είναι πολύ ψηλά οι default μνήμες. Κατά τ'αλλα γύρω στα 2.666 θα είναι το sweetspot όπως και με τους skylake, πιστεύω. Με ελάχιστες εξαιρέσεις τύπου Fallout 4 η μνήμη δεν παίζει μεγάλο ρόλο. Επειδή όμως οι τιμές είναι κοντά κοντά, πολλοί θα πάνε στα 3200. 1
ZELOMOTH Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 via twitter Το κουτάκι πάντως είναι η απλή έκδοση του ΝΖΧΤ S340 μας ( μας γιατί το έχω και γω ) για όσους αναρωτιούνται, Εμενα ξερετε τι δεν μου αρεσει σε αυτη την φωτογραφια? Που προτιμαει να ζεσταινεται με τον ryzen απο το να παει στο τζακι του! Υποπτο και τρομακτικο ταυτοχρονως...! Για παμε τα δικα μας τωρα..... JAMBA(πραμα!) 18 ημερες για τα RYZENΟΥΓΕΝΝΑ... 7
John-lamia Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Πρως το παρόν, πολύ καλά τσιπακια σε πάρα πολύ καλές τιμες, αλλά και τώρα να τους είχαν βγάλει εκεί που έχουν φτάσει οι μνήμες είναι σαν να επερνες κάτι αντίστοιχο το καλοκαίρι που πέρασε με έναν Ι7. Μία ή άλλη διλαδι.... Άμα δεν πέσουν οι μνήμες η Ιντελ μία χαρά στα αυγά της θα καθίσει.
ZELOMOTH Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Συμφωνώ αλλά αμα θέλουν ο κόσμος να αγοράσει θα ειναι supported..θα θέλουν να τραβίξουν και κόσμο με i5 skylake κτλπ. άσε που θα φάνε ΤΟ κράξιμο απο τον κόσμο που αγόρασε φθηνές ram πέρσι και τωρα κάνουν 40% πανω.. το τελευταίο πραγμα που θελει η AMD ειναι αυτό. Ναι αλλα αν γινει αυτο, θα φταιει η amd η΄ οι εταιριες των μητρικων?(gigabyte, asus,κτλ)
Psaris Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Ναι αλλα αν γινει αυτο, θα φταιει η amd η΄ οι εταιριες των μητρικων?(gigabyte, asus,κτλ) amd γιατι ο memory controller ειναι στο cpu. 1
ZELOMOTH Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 amd γιατι ο memory controller ειναι στο cpu. Σωστος, αναλαμπη απο τα παλια!
fallen4ngel Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 amd γιατι ο memory controller ειναι στο cpu.Τι είπες βρε επιστήμονα......Σωστος, αναλαμπη απο τα παλια!Τον τρολαρεις ε;Από πότε Qlv σε μνήμες βγαίνει σε επεξεργαστή και όχι σε μητρική; Αναρωτιέμαι πού είμαι δηλαδή.... Σε τεχνολογικό φόρουμ γράφουμε;
Psaris Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Τι είπες βρε επιστήμονα...... Τον τρολαρεις ε; Από πότε Qlv σε μνήμες βγαίνει σε επεξεργαστή και όχι σε μητρική; Αναρωτιέμαι πού είμαι δηλαδή.... Σε τεχνολογικό φόρουμ γράφουμε; ενταξει ρε συ δεν πηγα τοσο λεπτομεριακα,βαση λογικης πηγα .......QLV πρώτη φορά το ακούω, το βρηκα,η αναφορα μου ηταν οτι για να εχει καποια διαφορα στις μνημες σε βαση τεχνολογιας απο την ddr4 που να κανει να μην ειναι supported οι τωρινές μνημες(όλες) πρεπει να εχει αλλαγες στον memory controller σωστα? η συζήτηση ηταν αμα αλαξουν τιποτα που να μην υποστηρίζουν τiς μνημες που κυκλοφορούν και οχι τι ram οι m/b ventors κάνουν επίσημα "support"
ZELOMOTH Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Χαχαχα ωραια! Περιμενω Fall φουρτουνιασμενο ως συνηθως και τωρα που τα χει και παρμενα απο τον αλλον με την 780ti...Τέλεια! 1
fallen4ngel Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Χαχαχα εκείνον τον έχω 5 στα 5 και έβαλε και αυτογκόλ. Μαμημενο auto correction Qualified Vendor List, QVL Copy paste για να είμαι σίγουρος Εδώ έχει ψωμί αλλά βαριέμαι. Λίγο θέλουν και θα γράψουν ότι φταίει η AMD για την αύξηση στις μνήμες. Αυτές τις μέρες η γάτα μου είναι ανήσυχη ( ναι είναι στειρωμένη) λες να φταίει η AMD ρε φίλε; Χαχαχα ωραια! Περιμενω Fall φουρτουνιασμενο ως συνηθως και τωρα που τα χει και παρμενα απο τον αλλον με την 780ti...Τέλεια! 2
artshadows Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 αν σταματήσετε να αγοράζετε μνημες σαν τα κοροιδα θα πεσουν η τιμες, απλα τα πραγματα,Γενικα μην υποτιμάτε το εαυτο σας σαν μοναδα,αν φέρεστε σαν μοναδα τοτε ειστε μοναδα. 4
ZELOMOTH Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Χαχαχα εκείνον τον έχω 5 στα 5 και έβαλε και αυτογκόλ. Μαμημενο auto correction Qualified Vendor List, QVL Copy paste για να είμαι σίγουρος Εδώ έχει ψωμί αλλά βαριέμαι. Λίγο θέλουν και θα γράψουν ότι φταίει η AMD για την αύξηση στις μνήμες. Αυτές τις μέρες η γάτα μου είναι ανήσυχη ( ναι είναι στειρωμένη) λες να φταίει η AMD ρε φίλε; Αμεσα οχι.....Εμμεσα ομως....Δεν ξερω........ αν σταματήσετε να αγοράζετε μνημες σαν τα κοροιδα θα πεσουν η τιμες, απλα τα πραγματα,Γενικα μην υποτιμάτε το εαυτο σας σαν μοναδα,αν φέρεστε σαν μοναδα τοτε ειστε μοναδα. Μοναδες ειμαστε απο την στιγμη που γεννιομαστε μεχρι που πεθαινουμε...Το θεμα ειναι να γινομαστε ομαδες...Που ποτε πλεον δεν θα γινουμε γιατι αυτο τον δρομο διαλεξαμε.... Ο,τι φαμε ο,τι πιουμε κι ο,τι αρπαξει οοοο...πατος μας... Γι αυτο ο,τι συμβαινει τριγυρω μας κοιταμε αλλου και αν δεν ερθει μεσα στο ιδιο μας το σπιτι,δεν μας νοιαζει καθολου.. Και που λες φιλε μου στην αρχη ειπα να κανω αυτο που λες! Δηλαδη να μην παρω μνημες! Δεν ξεκιναγε ομως το γ@μημενο! Ολο μπιπ μπιπ μου εκανε! Ε για να μην στα πολυλογω του πηρα μνημες για να σταματησει!!! 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις