aekoriginal21 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Αν είναι έτσι, δεν πειράζει. Θα φάμε γλαρόσουπα και στο τέλος θα... ενηλικιωθεί ο 2500Κ Δεν το βλέπω να πεθαίνει αυτός ο επεξεργαστής.. Ειλικρινά έχω περιμένει τόσο να φτιάξω νεο σύστημα που έχει φτάσει στα επιπεδα γαιδουρινης η υπομονή μου, θα αγοράσω οταν οι συνθήκες είναι κατάλληλες κι απο τιμές κι απο διαθεσιμότητα.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 εγώ ήδη πήρα ενα σετακι 16gb ddr4...όπως είπε και ο φίλος παραπανω οι τιμές θα ανεβαίνουν μεχρι αρχες 2018.... Μου φαίνεται και εγώ θα πάρω ένα σετάκι 16gb να βρίσκεται και τα υπόλοιπα όταν καθίσουν και οι Ryzen και οι τιμές της Intel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chief90 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Μην σου πω χειρότερα θα είναι, κάπου διάβασα ότι ram και ssd θα αυξάνονται οι τιμές μέχρι και τέλος του 17 λόγω αδυναμίας κάλυψης των αναγκών των pc και των κινητών...την βάψαμε όσοι θέλουμε να κάνουμε καινούργιο σύστημα... εγώ μετανιώνω που δεν πήρα το καλοκαίρι δεύτερο σετακι 2x8gb απο το εσοπ . 51 ευρώ το ειχα πάρει!! τώρα τις βλέπω 143 !!! http://www.skroutz.gr/s/8785687/HyperX-Fury-16GB-DDR4-2400MHz-HX424C15FB2K2-16.html οι motherboards θα σκάσουν αφού βγούνε οι zen? θυμάμαι στους 81xx είχαν βγει εναν μήνα πριν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radeon9700 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Στα ποσα mhz πήρατε όσοι πήρατε η θα πάρετε τις μνήμες για τους ρίζεν ??Έχει διαβάσει κανεις τίποτα για συμβατότητες στα x370 motherboard τι να προσέξουμε ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Στα ποσα mhz πήρατε όσοι πήρατε η θα πάρετε τις μνήμες για τους ρίζεν ?? Έχει διαβάσει κανεις τίποτα για συμβατότητες στα x370 motherboard τι να προσέξουμε ? Ε το στανταρ 2400 θα΄ναι.. Απο κει και περα αφου δεν εχουμε δει μητρικες ομως...απλα αναμενουμε.. Οσο για τις μνημες, αυτα ειναι ολα παπαριες.Απλα βολευει η μεγαλη ζητηση τωρα με νεες πλατφορμες και αν τυχον ηταν να υπαρξει ελλειψη που να καλυπτεται σε 3-4 μηνες, αυτοι θα το καλυψουν στον 1 με 1μιση χρονο μεχρι να ξανα φθηνηνουν ωστε να βγαλουν τα αντερα τους μεχρι να καταλαγιασουν οι λογικα αυξημενες πωλησεις λογο νεων build ειτε ryzen ειτε intel(πιο συμφερουσες αγορες λογο ανταγωνισμου). Εχει ξανα γινει πριν 3-4 χρονια και τοτε δεν εφτιαχναν σαν τρελοι ssd και πρασινα αλογα οπως επισης εγινε και με τους σκληρους το 11΄ η΄ το 12΄ αν θυμαμαι καλα και εκανε σχεδον 2 χρονια να ξανα κατσει 500αρης στα 45 ευρω απο τα 100...Οκ με τους δισκους αντε πες οτι εγιναν ζημιες με πλημμυρες κτλ, με τις μνημες δεν ξεραν απο καιρο που παει το πραγμα? Αυτοι εχουν πλανα και ξερουν τι θα γινεται στην αγορα τουλαχιστον για τα επομενα 5 χρονια και δεν προεβλεψαν αυτο?Μμμμμμμμμμμμμ...... Απλα αν αληθεια ισχυει οτι δεν προλαβαινουν να φτιαξουν τοοοσα πολλα, προτιμησαν να υπαρχει λιγοτερο εμπορευμα στην αγορα αρα ακριβοτερο παρα να στησουν κι αλλο εργοστασιο παραγωγης και να μπουν σε εξοδα...Αφου ξερανε οτι με τον ερχομο τον ryzen θα υπαρξει μεγαλη αναθερμανση στην αγορα του σταθερου, τους βολεψε λιγο καιρο πιο πριν να τουφεκισουν στον γαμο του καραγκιοζη...Αφου σου λεει, ο αλλος θα στησει καινουργιο μηχανημα απο την αρχη με ryzen και θα τα χωσει,στο 50ρικο της ram θα κολλησει?Δεν υπαρχει και ddr4 2gb ρε φουστη μου...! Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2017 από ZELOMOTH 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psaris Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) ειναι δύσκολo να πετύχεις ddr4 που δεν κανει σε mobo,και να μην πιάνει την XMP ονομαζόμενη ταχύτητα της μνήμης κάνεις OC ή μικραινεις τα timings,ετσι ξέρω τουλαχιστον. edit: η μόνη σειρά απο μητρικές που έχουμε λεπτομέρειες... Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2017 από Psaris Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radeon9700 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Μωρέ 2400 δεν θα πάρεις παραπάνω θα πάρεις το θέμα είναι ποσο θα αντέχουν τα motherboard ? normal τιμές... λέμε τώρα εκεί που φτασανε !!! είναι μέχρι στα 3200 τα 16gb έχουν κάπου στα 130 euro. Το ερώτημα είναι θα τις αντέχει το x370mb η θα xi κανένα όριο στα 3000mhz .... Δυστυχώς πιστεύω θα πάει ανάλογα τον κατασκευαστή το όριο και ανάλογα τα ποσα ευρώπουλα που θα σκάσεις. Το XMP βασταω μια πισινή κατά ποσο μπορεί να δουλεύει ορθά στα amd motherboard Αλλα ok θα μπούμε χειροκίνητα στο bios και θα το φτιάξουμε. Το κακό είναι δεν ξέρουμε ο ρίζεν πως επηρεάζεται από την DDR4 μνήμη και τις συχνότητες τους, όπως επίσης δεν ξέρουμε οι ρίζεν με το XFR εκτος από το σύστημα ψύξης που θα τους βάλουμε πως επηρεάζονται στο αυτόματο overclcoking με τις μνήμες .... Το μονο που ξέρουμε ότι κάθε βδομάδα που περνάει οι μνήμες αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο από όσο διαβάζω τουλάχιστον μέχρι το επόμενο 6 μηνo. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glazos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Μόλις έκανα παραγγελία ένα σετ corsair lpx 3200 16gb ( CMK16GX4M2B3200C16W ) καλού κακού γιατί όντως έχουν ανέβει πολύ σε τιμή . Πιστεύω να είμαι κομπλέ αν δεν ζημιά 5-10 ευρώ ίσως και καθόλου με ανταλλαγή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radeon9700 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Μόλις έκανα παραγγελία ένα σετ corsair lpx 3200 16gb ( CMK16GX4M2B3200C16W ) καλού κακού γιατί όντως έχουν ανέβει πολύ σε τιμή . Πιστεύω να είμαι κομπλέ αν δεν ζημιά 5-10 ευρώ ίσως και καθόλου με ανταλλαγή Τις ίδιες ακριβώς χω βάλει και γω στο μάτι φιλε μου, δεν έχουμε πολλές επιλογές κιόλας αυτές και τις G.Skill RipjawsV 16GB DDR4-3200MHz (F4-3200C16D-16GVKB) υπάρχουν μονο σε τιμή εκεί κοντά στα 130 euro 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glazos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Και εγώ ανάμεσα σε αυτές ήμουν και πήγα στην corsair λόγο low profile και νομίζω ότι γενικά είναι περισσότερο συμβατές με MB αλλά δεν έχω και κάποιο επιχείρημα για την άποψη μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Μωρέ 2400 δεν θα πάρεις παραπάνω θα πάρεις το θέμα είναι ποσο θα αντέχουν τα motherboard ? normal τιμές... λέμε τώρα εκεί που φτασανε !!! είναι μέχρι στα 3200 τα 16gb έχουν κάπου στα 130 euro. Το ερώτημα είναι θα τις αντέχει το x370mb η θα xi κανένα όριο στα 3000mhz .... Δυστυχώς πιστεύω θα πάει ανάλογα τον κατασκευαστή το όριο και ανάλογα τα ποσα ευρώπουλα που θα σκάσεις. Το XMP βασταω μια πισινή κατά ποσο μπορεί να δουλεύει ορθά στα amd motherboard Αλλα ok θα μπούμε χειροκίνητα στο bios και θα το φτιάξουμε. Το κακό είναι δεν ξέρουμε ο ρίζεν πως επηρεάζεται από την DDR4 μνήμη και τις συχνότητες τους, όπως επίσης δεν ξέρουμε οι ρίζεν με το XFR εκτος από το σύστημα ψύξης που θα τους βάλουμε πως επηρεάζονται στο αυτόματο overclcoking με τις μνήμες .... Το μονο που ξέρουμε ότι κάθε βδομάδα που περνάει οι μνήμες αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο από όσο διαβάζω τουλάχιστον μέχρι το επόμενο 6 μηνo. Ναι κι εγω το 2400 που ειπα πιο πανω ενοειται οτι ειπα για το βασικο χωρις κλοκαρισματα κτλ και βασικο cpu αφου στο παρα πανω δεν ξερουμε και πολλα, αυτο που λες δηλαδη για την σταθεροτητα.. Θα δουμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radeon9700 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Και εγώ ανάμεσα σε αυτές ήμουν και πήγα στην corsair λόγο low profile και νομίζω ότι γενικά είναι περισσότερο συμβατές με MB αλλά δεν έχω και κάποιο επιχείρημα για την άποψη μου.. Συμφωνώ απόλυτα σε αυτά που λες τα ίδια ακριβώς σκέφτηκα και εγώ .... ετσι και γω τις αγόρασα μόλις και ο θεός βοηθός 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glazos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Ναι κι εγω το 2400 που ειπα πιο πανω ενοειται οτι ειπα για το βασικο χωρις κλοκαρισματα κτλ και βασικο cpu αφου στο παρα πανω δεν ξερουμε και πολλα, αυτο που λες δηλαδη για την σταθεροτητα.. Θα δουμε.. πόσες μέρες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ έχω δημιουργήσει την έλλειψη.. :P Είναι παράτολμο να αγοράζετε μνήμες πριν καν κυκλοφορήσουν οι μητρικές κυρίως για AMD που ίσως οι κατασκευαστές παρουσιάσουν και εκεί κάποια ιδιαιτερότητα.. Θα προσθέσω ότι από τις πρώτες DDR 4 που χρησιμοποίησα μέχρι τις σημερινές υπάρχει μεγάλη διαφορά κυρίως στην σταθερότητα τους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psaris Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Είναι παράτολμο να αγοράζετε μνήμες πριν καν κυκλοφορήσουν οι μητρικές κυρίως για AMD που ίσως οι κατασκευαστές παρουσιάσουν και εκεί κάποια ιδιαιτερότητα.. Συμφωνώ αλλά αμα θέλουν ο κόσμος να αγοράσει θα ειναι supported..θα θέλουν να τραβίξουν και κόσμο με i5 skylake κτλπ. άσε που θα φάνε ΤΟ κράξιμο απο τον κόσμο που αγόρασε φθηνές ram πέρσι και τωρα κάνουν 40% πανω.. το τελευταίο πραγμα που θελει η AMD ειναι αυτό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις