Psaris Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Ενημερωτικά το bench που δεν τα πήγε καλά ο Ryzen είναι ουσιαστικά το bullet physics και είναι open source. εγω δεν καταλαβα γιατι ο 7700κ δεν παει καλα στο physics αλλα παει ο 6900? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Eγω παλι γιατι το βλεπω κουλο το εν λογω bench? Μου βγαζει τη 1060 χειροτερη απο rx260 στο dx11! Lol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ForzaVale Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Ένα passmark cpu από μένα που όυτε τον πλησιάζω απλά πουθενά τον ryzen (μέρα με την νύχτα μιλάμε σε απόδοση....εξού και το άτυπο συγκριτικο 4c vs 8c) ακόμα και στα 4,7ghz που είναι ο 4790Κ..... Όπως ξαναείπα ένα καλό overclockability να έχουν ώστε να μην μεγαλώνει η ψαλίδα και άλλο από τους αντίσοιχους intel 8c/16t και μια χαρά τέρατα σε απόδοση είναι οι ryzen όπως φαίνονται! λάθος,νόμιζα ότι αναφερόσουν μόνο στο single threated Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glazos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Τελικά το RYZEN = ραΐζεν ή ρίζεν ??? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Δεν θέλω να μάθω πως λέγεται...να το αγοράσω θέλω και να πηγαίνει μια χαρά... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james rod Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Ενημερωτικά το bench που δεν τα πήγε καλά ο Ryzen είναι ουσιαστικά το bullet physics και είναι open source. Δείτε και αυτό. Να δω μόνο ποιά σάιτ θα έχουν τα αρχ.... να δείξουν τέτοια bench. 5820K stock vs 6700K @4,6Ghz https://www.youtube.com/watch?v=fHQCOq_ADKA ενταξει τι δειχνει? οτι ο ενας παιζει για την πλακα του και ο αλλος ειναι λιγο πριν το r.i.p. μπορει ο 6700κ να εχει 10 fps παραπανω. κλαιν μαιν δηλαδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 ενταξει τι δειχνει? οτι ο ενας παιζει για την πλακα του και ο αλλος ειναι λιγο πριν το r.i.p. μπορει ο 6700κ να εχει 10 fps παραπανω. κλαιν μαιν δηλαδη.O 6700Κ έχει 43% υψηλότερα ρολόγια από τον 5820Κ στο παραπάνω τεστ . Δεν ξέρω αν το είχες αυτό. Επίσης το load στον 5820Κ είναι πολύ χαμηλότερο. Τέλος να πούμε πως οι αυξημένοι χρονισμοι δεν σημαίνουν αυξημένο IPC .... Το IPC του 6700κ δεν άλλαξε από τον χρονισμό. Ίδιο είναι .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james rod Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 O 6700Κ έχει 43% υψηλότερα ρολόγια από τον 5820Κ στο παραπάνω τεστ . Δεν ξέρω αν το είχες αυτό. Επίσης το load στον 5820Κ είναι πολύ χαμηλότερο. Τέλος να πούμε πως οι αυξημένοι χρονισμοι δεν σημαίνουν αυξημένο IPC .... Το IPC του 6700κ δεν άλλαξε από τον χρονισμό. Ίδιο είναι .... φυσικα και το ειδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Επιτέλους, 4πύρηνοι ξεκλείδωτοι στον πάτο των charts! Επιτέλους θέλω να αναβαθμίσω το 2500K μου, και κάτι μου λέει ότι θα εξακολουθήσω να θέλω και αφότου δω benches! (Σύν ότι το H100i είναι συμβατό ήδη με το AM4. I'm officially hyped σε λέω!!!) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psaris Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 ρε γαμοτο ποσο tease... παω στοίχημα οτι δεξιά στον πίνακα εχει τις συχνότητες... πάντως μου αρεσει που το tdp μένει το ιδιο σχετικά όπως κατεβαίνεις αριθμό core,αυτό δείχνει οτι θα έχουμε μεγαλύτερες συχνότητες στον 6core απο τους "φθηνούς" 8core. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talos_2002 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Είναι ενδιαφέρον ότι ο μικρός οκταπύρηνος (όσο μικρό μπορεί να πει κάποιος έναν επεξεργαστή 8 πυρήνων και 16 νημάτων!) είναι στα μόλις 65 watt, λιγότερο από τα 95 watt των μεγάλων εξαπύρηνων, παρότι έχει +33% περισσότερους πυρήνες. Τί σημαίνει το «SR3+» στον 1ο πίνακα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Είναι ενδιαφέρον ότι ο μικρός οκταπύρηνος (όσο μικρό μπορεί να πει κάποιος έναν επεξεργαστή 8 πυρήνων και 16 νημάτων!) είναι στα μόλις 65 watt, λιγότερο από τα 95 watt των μεγάλων εξαπύρηνων, παρότι έχει +33% περισσότερους πυρήνες. Τί σημαίνει το «SR3+» στον 1ο πίνακα; Sou Rixno 3+ (intel) :P 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psaris Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 πρέπει να κρατήσουμε επίπεδο εμεις οι fan της amd γιατι το 2017 τώρα ξεκίνησε και ποτέ δεν ξέρεις! :P 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 πρέπει να κρατήσουμε επίπεδο εμεις οι fan της amd γιατι το 2017 τώρα ξεκίνησε και ποτέ δεν ξέρεις! :P Ε καλα ρε συ οκ δεν θα πεθανουμε κιολας αμα τελικα ειναι πολυ χειροτερα τα πραγματα! Ειμαι φαν της amd λογο που γουσταρω τον αδυναμο κτλ κτλ κτλ.. Οταν λοιπον βρισκουμε την ευκαιρια(τα αουτσαιντερ) πρεπει να την γλενταμε γιατι δεν ξερεις και ποσο θα κρατησει! Φορτσα θρυλεεεεε εεεεε AMD ηθελα να πω... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις