Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Κανείς δεν ανάγκασε κανέναν να περιμένει με το ζόρι τους zen, όσοι πραγματικά ενδιαφέρονται περιμένουν με ανυπομονησία, η υπόλοιποι απλά αφήνουν στην άκρη τους zen και ασχολούνται με το pc τους και τους νέους cpu της intel. Κανείς δεν κάνει λες και θα βγάλει κάνα υπέρ τσιπ η amd, ίσα ίσα που ναι μεν ελπίζουμε αλλά κρατάμε μικρό καλάθι μέχρι πραγματικά να δούμε τι ψάρια πιάνουν, δεν αρχίσαμε τα α και ου zen παντού, ξαναλέω περιμένουμε να δούμε. Το αν έχει πεθάνει η amd στο κομμάτι των cpu ακούγεται κάπως αφού ακόμη δεν έχουμε δει τι προσφέρουν οι zen, αν όντως κάνουν το comeback τα νέα θα είναι θετικά, αν είναι μάπα θα πατώσουν. Απλά είναι τα πράγματα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 στα παιχνίδια από ότι λέτε είναι οκ η radeon-amd, σε λινουξ, *bsd είναι χάλια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koolisk6 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 flames τα λετε οι amd fanboys,για ολους τους υπολοιπους ειναι σα να κλεβεις εκκλησια..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 flames τα λετε οι amd fanboys,για ολους τους υπολοιπους ειναι σα να κλεβεις εκκλησια..... Βέβαια, όποιος μιλήσει για το πως έχει το πράγμα και ότι οι amd είναι μια χαρά είναι amd fanboy, όποιος κατηγορήσει έναν intel ότι δεν τον καλύπτει είναι ανίδεος και δεν εκτιμά αυτό που έχει και όποιος υποστηρίζει την intel τυφλά είναι αγαπητός και επευφημείται από τους ιντελάδες. Αν δεν είναι αυτό ρατσισμός αγαπητέ τότε τι είναι, που θα ακούσουμε κιόλας ότι είμαστε και fanboys. Από πότε είναι κάποιος fanboy όταν επιλέγει το καλύτερο για τις ανάγκες του και για την τσέπη του ; Αν έβρισκα πχ εγώ intel στα λεφτά του apu που πήρα με καλύτερες δυνατότητες από τον apu που έχω ήδη, θαρρείς πως από πριν θα έπαιρνα τον apu ; Εγώ φυσικά αν ίσχυε κάτι τέτοιο θα πήγαινα στην intel λύση, όμως από την στιγμή που δεν ισχύει πήγα σε apu. Ο καθένας λοιπόν κοιτάει το καλύτερο συναρτήσει των αναγκών και της τσέπης του. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Formation Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Το αν έχει πεθάνει η amd στο κομμάτι των cpu ακούγεται κάπως αφού ακόμη δεν έχουμε δει τι προσφέρουν οι zen, αν όντως κάνουν το comeback τα νέα θα είναι θετικά, αν είναι μάπα θα πατώσουν. Απλά είναι τα πράγματα. Αν ήταν έτσι, και τα cpu της amd ήταν τόσο αποτυχημένα όσο λένε μερικοί, δεν θα ήμασταν τώρα 4 χρόνια με το ίδιο cpu απλά και μόνο γιατί η απόδοση του δεν μας κάνει να νιώθουμε ότι θέλει αλλαγή με κάτι ταχύτερο. Θα είχαμε αναβαθμιστεί! Φυσικά εδώ οι ιντελάδες θα μας πούνε ότι δεν το κάναμε γιατί είμαστε fanboys. Αναρωτιέμαι.... οι κάτοχοι των π.χ. i7 920 (που είναι ίδιας ηλικίας και μεγαλύτερου κόστους τότε), αν αισθάνονται το ίδιο. Όσο για τους λάκηδες που χαίρονται με το single thread/core count των i5 και κάνουν ηλίθιες συγκρίσεις (ναι ξέρεις εσύ ποιός είσαι), να τους υπενθυμίσω τα ρολόγια των μεγάλων πολυπύρηνων Χeon που δεν ξεπερνάνε τα 2.5Ghz και το IPC τους σε σχέση με τους Χeon λιγότερων πυρήνων που βαράνε 3.2+? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick0lis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Αν ήταν έτσι, και τα cpu της amd ήταν τόσο αποτυχημένα όσο λένε μερικοί, δεν θα ήμασταν τώρα 4 χρόνια με το ίδιο cpu απλά και μόνο γιατί η απόδοση του δεν μας κάνει να νιώθουμε ότι θέλει αλλαγή με κάτι ταχύτερο. Θα είχαμε αναβαθμιστεί! Φυσικά εδώ οι ιντελάδες θα μας πούνε ότι δεν το κάναμε γιατί είμαστε fanboys. Αναρωτιέμαι.... οι κάτοχοι των π.χ. i7 920 (που είναι ίδιας ηλικίας και μεγαλύτερου κόστους τότε), αν αισθάνονται το ίδιο. Όσο για τους λάκηδες που χαίρονται με το single thread/core count των i5 και κάνουν ηλίθιες συγκρίσεις (ναι ξέρεις εσύ ποιός είσαι), να τους υπενθυμίσω τα ρολόγια των μεγάλων πολυπύρηνων Χeon που δεν ξεπερνάνε τα 2.7 και το IPC τους σε σχέση με τους Χeon λιγότερων πυρήνων που βαράνε 3.5? μην τους βάζεις δύσκολα, το single thread/core είναι παντου το ίδιο γιατι είναι της ιντελ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Ναι πάρτε όλοι Celeron να σωθείτε. Υ.Γ. 20 χιλιάδες μυνήματα μπούρδες. Πρέπει να είναι νέο παγκόσμιο ρεκόρ. Όχι πάρτε όλοι stock 8320, 8 πυρήνες του 2006,με το κιλό φτηνότερα,πάρε κόσμε. Και μετά αν παίξετε κάνα παιχνίδι και σας ρίχνει στα 30άρια ξέρετε τον λόγο. Όσο για τους λάκηδες που χαίρονται με το single thread/core count των i5 και κάνουν ηλίθιες συγκρίσεις (ναι ξέρεις εσύ ποιός είσαι), να τους υπενθυμίσω τα ρολόγια των μεγάλων πολυπύρηνων Χeon που δεν ξεπερνάνε τα 2.5Ghz και το IPC τους σε σχέση με τους Χeon λιγότερων πυρήνων που βαράνε 3.2+? Ναι και το κάνουν για ακριβώς τον ίδιο λόγο που το κάνουν και οι fx, δεν είναι για desktop και καθημερινές εργασίες αλλά για distributed computing/γενικά άλλα πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Και εδώ βλέπουμε την δύναμη της προπαγάνδας της intel, αγγελικά πλασμένο marketing στα πλαίσια της τελειότητας που πείθει τον οποιονδήποτε, πληρωμένα benchmarks σε διάφορα sites και πληρωμένα benchmark softwares με intel compiler, υποστηρίξτε την intel οι γνωστοί, να δούμε που θα βγάλει όλο αυτό. Μα και πάλι το τονίζω, η στάση μου δεν είναι τέτοια επειδή είμαι κάτοχος amd, αν είχα κάναν i5 και είχε φίλος σύστημα με 8320 θα έριχνα κάτι βρισίδια που πήγα σε i5 μιας και σπατάλησα το κάτι παραπάνω για το τίποτα και προσοχή, εγώ δεν χρησιμοποιώ single core εφαρμογές και για αυτό δεν με ενδιαφέρει το single και με υπερκαλύπτει ένας amd. Αν ήθελα single core θα πήγαινα σε intel λύση. Αλλά βέβαια, ακόμη και μετά από αυτό μου το μήνυμα που ξεκαθαρίζω τη θέση μου και πολύ απλά τονίζω πως αν χρειαζόμουν intel θα πήγαινα σε intel, πάλι amd fanboy θα με πουν... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Formation Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Όχι πάρτε όλοι stock 8320, 8 πυρήνες του 2006,με το κιλό φτηνότερα,πάρε κόσμε. Και μετά αν παίξετε κάνα παιχνίδι και σας ρίχνει στα 30άρια ξέρετε τον λόγο. Ναι και το κάνουν για ακριβώς τον ίδιο λόγο που το κάνουν και οι fx, δεν είναι για desktop και καθημερινές εργασίες αλλά για distributed computing. Όχι, θα πάρουμε Celeron επειδή μερικοί άσχετοι στα φόρα γράφουν καραγκιοζιλίκια. Right? Yeah. Όσο για τους Xeon, φυσικά και δεν κατάλαβες τι εννοώ γιατί είσαι άσχετος. Aν δεν ήσουν, δεν θα επέμενες καν. Και ξέρεις.. το κακό δεν είναι να μην ξέρει κανείς. Κανείς δεν ειναι ξερόλλας. Το κακό είναι να ΝΟΜΙΖΕΙ οτι ξέρει. Y.Γ. Όσο για το bold, είναι προφανές πως η ζημιά που έπαθες είναι μη αναστρέψιμη!!!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Τι περιμένεις formation από άνθρωπο που συγκρίνει cmt με smt και βάζει τους cmt στο ίδιο σακί. Οι fx είναι μια τελείως διαφορετική αρχιτεκτονική βασισμένη στη συνολική ισχύ του τσιπ κάτι που πολλοί δυστυχώς αδυνατούν να καταλάβουν και συνεχίζουν να επιμένουν αποκλειστικά στο ότι οι fx είναι χώμα σε single αγνοώντας το ότι σκοτώνουν σε multi για τα λεφτά που κάνουν, ναι είναι χώμα σε single αλλά όσοι χρειάζονται single δεν θα πάνε σε fx, πόσο πιο απλό πια, ας πάνε σε έναν i5 να τελειώνουν, τσάμπα το κουράζουν κατηγορώντας τους fx. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Αν ήταν έτσι, και τα cpu της amd ήταν τόσο αποτυχημένα όσο λένε μερικοί, δεν θα ήμασταν τώρα 4 χρόνια με το ίδιο cpu απλά και μόνο γιατί η απόδοση του δεν μας κάνει να νιώθουμε ότι θέλει αλλαγή με κάτι ταχύτερο. Θα είχαμε αναβαθμιστεί! Φυσικά εδώ οι ιντελάδες θα μας πούνε ότι δεν το κάναμε γιατί είμαστε fanboys. Αναρωτιέμαι.... οι κάτοχοι των π.χ. i7 920 (που είναι ίδιας ηλικίας και μεγαλύτερου κόστους τότε), αν αισθάνονται το ίδιο. Όσο για τους λάκηδες που χαίρονται με το single thread/core count των i5 και κάνουν ηλίθιες συγκρίσεις (ναι ξέρεις εσύ ποιός είσαι), να τους υπενθυμίσω τα ρολόγια των μεγάλων πολυπύρηνων Χeon που δεν ξεπερνάνε τα 2.5Ghz και το IPC τους σε σχέση με τους Χeon λιγότερων πυρήνων που βαράνε 3.2+? Ίδιας ηλικίας; Processor Number i7-920 Launch Date Q4'08 AMD FX-8350 Introduction date October 23, 2012 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Formation Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Συνήθως δεν ασχολούμαι με τα trols. Αλλά προσπαθώ να καταλάβω τι ακριβώς ρόλο βαράνε, what is their motivation που λέμε.Θα ήθελα να αυτοπροσδιοριστούν μερικοί εδώ. Να μας πούνε ρε παιδί μου τον λόγο ύπαρξης τους. Πάω στοίχημα ότι θα είχανε σοβαρό πρόβλημα να απαντήσουν σε αυτό το απλό ερώτημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koolisk6 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Βέβαια, όποιος μιλήσει για το πως έχει το πράγμα και ότι οι amd είναι μια χαρά είναι amd fanboy, όποιος κατηγορήσει έναν intel ότι δεν τον καλύπτει είναι ανίδεος και όποιος υποστηρίζει την intel τυφλά είναι αγαπητός. Αν δεν είναι αυτό ρατσισμός αγαπητέ τότε τι είναι, που θα ακούσουμε κιόλας ότι είμαστε και fanboys. Από πότε είναι κάποιος fanboy όταν επιλέγει το καλύτερο για τις ανάγκες του και για την τσέπη του ; δεν ειπα φιλτατε οτι οι amd δεν καλοι και οτι ειναι για πεταμα, μια χαρα δουλεια κανουν για τα λεφτα τους, αλλα οπως και να εχει η αληθεια ειναι οτι βρισκονται αρκετα πλεον πισω απο ιντελ σε απολυτες επιδοσεις. και για να προλαβω μερικους δεν ειμαι υπερ ή κατα ουτε της amd ουτε της intel εκφραζω τα πραγματα οπως εχουν την τωρινη στιγμη χωρις κασκολ.... εχουν περασει απο τα χερια μου δεκαδες συστηματα και των 2 εταιριων, το πρωτο μου pc ηταν amd 486dx4-100, και ειχα κατα καιρους περαδωθε αναμεσα στις 2 εταιριες παντα κοιταω αυτο που ταιριαζει καλυτερα στις αναγκες και την τσεπη μου αυτο που ηθελα να τονισω ειναι οτι πολυ ντορος για τους ζεν χωρις να ειναι κατι εξαιρετικο οπως ηταν π.χ. ο athlon64 σε σχεση με τον pentium 4 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Με βρίσκεις σύμφωνο koolisk6, μην νομίζεις προσωπικά κοιτάω να κρατώ μικρό καλάθι, για οποιοδήποτε προϊόν οποιασδήποτε εταιρείας. Θέλω να ελπίζω σε κάτι καλό μέχρι να το δω και όχι να αρχίζω τα α και ου πάμε zen γερά οι zen θα είναι επανάσταση, το τελικό προϊόν θα τα δείξει όλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Formation Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Ίδιας ηλικίας; Processor Number i7-920 Launch Date Q4'08 AMD FX-8350 Introduction date October 23, 2012 Σχεδον μωρε, πω πω.... Και όλοι οι Nehalem ιδιοι ηταν, το ρολόι άλλαζε. Και επίσης ο Bulldozer βγήκε 2011 και οι Nehalem τέλος 2009 (εκτός του i7 920 & 940, οι μεγαλύτεροι βγήκανε κανα χρονο μετά σχεδόν).. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις