ssd93 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Παιδιά ειλικρινά δεν ξέρω τι θα παίξει με τους ryzen και αν τελικά θα ξεπεράσουν στα benchmarks σε οποιδήποτε τομέα τους αντίστοιχους τους επεξεργαστές της intel. Να πω επίσης ότι χρόνια είμαι AMDακιας και πράγματι όχι και τρομερά ευχαριστημένος , όμως καθαρά για support του ανταγωνισμού αγοράζω μόνο AMD και σε γραφικά και σε CPU. Το ξέρω ότι η Intel είναι πάντα το λιγότερο 2 βήματα μπροστά τεχνικά παρόλα αυτά μόνο και μόνο στην ιδέα του τι τιμολόγιο θα είχαμε σε περίπτωση μονοπωλίου κάνω γαργάρα και τις θερμοκρασίες της AMD και τα υπόλοιπα ελαττώματα τους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Όταν λέμε "Αντίστοιχους"? Σε θέμα αντίστοιχης τιμής, μάλλον θα τους αφήσουν αρκετά πίσω, όπως και σε θέμα "κατανάλωσης". Σε θέμα αντίστοιχων πυρήνων/νημάτων, εκεί απλά θα παίξει το στέμμα, αλλά όλα στη συνολική απόδοση/τιμή θα κριθούν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δηλαδη αν ειναι να εχεις fps drops και παλι (αρκετα) χαμηλοτερο core performance τι να το κανεις ? Και ας ειναι 100 ευρω κατω. Ειχα κανει και γω το "λαθος" να παρω AMD 8320 με 140 ευρω οταν ο ι5 εκανε 220 πριν 3 χρονια. Νταξει δε μπορω να πω οτι το μετανιωσα, μια χαρα μου κανει τη δουλεια αλλα αν μετρησεις και τη ψυκτρα που εβαλα (+50 ευρω) γιατι η δικη του ηταν αηδια με 30 ευρω παραπανω θα πηγαινα σε Intel και θα ειχα καλυτερες επιδοσεις, αλλα ειπα να δοκιμασω. Aυτη η "καραμελα" του να δικαιολογουνται τα αρκετα χαμηλοτερα performance με διαφορα τιμης 100 ευρω πρεπει να σταματησει.. Δε το λεω με hate ή οτιδηποτε, ισα ισα, συμπαθω AMD και πραγματικα ελπιζω να τα καταφερουν στον ανταγωνισμο αυτη τη φορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Καλά, minIPC +50% σε σχέση με αυτό που έχεις/έχω τώρα...δεν νομίζω να σε/μας ενοχλεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psaris Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 ε αμα δεν βγουν καλοι θα πάρουμε intel απλα πράγματα,reviews και benchmarks θα υπάρξουν τουλάχιστον το αργότερο day-1.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 αμα εχει αρκετό single core perf ετσι ώστε να παίζει κακογραμμένα games σωστά τότε θα είναι εντάξει...α και κανένας δεν είπε ότι συγκρίνεται με τους 6core ο 1800x. Μου φαίνονται σαν όνειρο οι προσφορές της AMD. Είμαι περίεργος να δω πόσο θα ανεβάζουν οι ZEN όταν κλείνεις το ΗΤ. Αν υπάρχει σημαντική διαφορά όπως στους ίντελ και μπορείς να αγγίξεις τα 4,2Ghz+ στον 8c τότε έπιασες end game. Εκτός βέβαια από μια μειοψηφία που θέλει οπωσδήποτε 144 καρέ σε BF dx11 κλπ. Το dx12 δεν είναι gimmick και πράγματι παρέχει τη δυνατότητα να σπάσεις τα draw calls σε πολλά cores. Το AI και αυτό μπορεί να σπάσει αρκετά όπως αποδείχθηκε από το Αshes. Μένει μόνο να το πάρουν απόφαση οι devs να δώσουν κανα φράγκο για αξιοπρεπείς engine. Δεν νοείται η dice(και άλλοι), με τόσο χρήμα, να μην μπορεί να βγάλει μια dx12 έκδοση της προκοπής. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpc464 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 επιτέλους και 2 μητρικές, και ναι τα παλιά cooler θα είναι συμβατά,είτε με βίδες έιτε με κλιπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssd93 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Μα αυτή η μειοψηφία που θέλει να παίζει σε 144 fps είναι οι μόνοι που είναι λογικό να πάρουν i7 και φυσικά να ρίξουνε 1000+ για όλο το tower, αλλά για να παίξεις GTA V το κάνεις και με έναν FX, ας σου βάλει και λιγότερα καρέ. Διευκρινίζω δεν έχω όφελος που το λέω ούτε εγώ έχω τα λεφτά να πάρω ryzen σε αυτή τη φάση και τη βγάζω ακόμα με phenom, επειδή όχι ρε πο@στ@ δεν δέχομαι η intel να μου δίνει i3 100+ ευρώ. Με χαλάει για 2 πύρηνο cpu με χαμηλότερα benchmarks να τα δώσω αυτά τα λεφτά, προτιμώ να πάω στον 6300 για να δει η intel τις πωλήσεις της να πέφτουν και να αλλάξει τιμολόγιο. Edit ----------------------------- Ελπίζω το overclocking στους ryzen να έχει λίγη αδρεναλίνη και να μην γίνεται πάλι με τον πολλαπλασιαστή και την τάση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talos_2002 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 To insomnia, παρά τον καταιγισμό πληροφοριών για τους Ryzen, ανήρτησε 3 φορές νέα τους στην κεντρική σελίδα.Στην 3η μιλάει για «έλλειψη driver για Window 7» από την AMD.Ποτέ δεν δόθηκαν cpu drivers για παλιότερα Windows.Οι cpu drivers είναι της Microsoft, όχι των AMD/Intel, οπότε εκείνη αποφασίζει.//(Ήταν ACPI drivers εκείνοι για Cool'nQuiet στα ΧΡ από την AMD) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Καλά ο τίτλος είναι ελεεινός. Δίνει την ακριβώς αντίθετη εντύπωση από την πραγματικότητα. Mε την πρώτη ματιά νόμιζα ότι οι RYZEN θα παίζουν μόνο σε Linux. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 To insomnia, παρά τον καταιγισμό πληροφοριών για τους Ryzen, ανήρτησε 3 φορές νέα τους στην κεντρική σελίδα. Στην 3η μιλάει για «έλλειψη driver για Window 7» από την AMD. Ποτέ δεν δόθηκαν cpu drivers για παλιότερα Windows. Οι cpu drivers είναι της Microsoft, όχι των AMD/Intel, οπότε εκείνη αποφασίζει. //(Ήταν ACPI drivers εκείνοι για Cool'nQuiet στα ΧΡ από την AMD) Δεν ξερω αν με πηρες γραμμη εκει στο θεμα αλλα κι εγω εκραξα γιατι απο τοοοοσα πραγματα που μαθαινουμε καθημερινα, μονο ενα βαλανε για ειδηση κι αυτο επειδη εχει μια καποια αρνητικοτητα! Κι εγω που στην ουσια εκραζα γιατι σε αντιστοιχια με την ιντελ, μεχρι και τα καινουργια τους κουτακια διαφημιζανε, οι αλλοι καταλαβαιναν εκει μεσα αλλα αντι αλλων και οκ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Παίδες. Το πρόβλημα δεν είναι το marketing. Η intel τα χώνει παντού. Θα απορούσα αν δεν το έκανε. Το θέμα είναι οι ρημαδοdevs να ξεκινήσουν να γράφουν πολυνηματικά παιχνιδάκια. και για να το επεκτείνω λίγο, που να έχει νόημα να είναι πολυνηματικά κι όχι παρηγοριά στον άρρωστο... δηλαδή όταν ένα παιχνίδι/εφαρμογή χαρακτηρίζεται ως πολυνηματικό θα καταλαβαίνουμε ότι τα σπάει σε πολυπύρηνους.. όχι ότι απλώς είναι συμβατό και ''''''αξιοποιεί πολλούς πυρήνες'''''... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Παίδες. Το πρόβλημα δεν είναι το marketing. Η intel τα χώνει παντού. Θα απορούσα αν δεν το έκανε. Το θέμα είναι οι ρημαδοdevs να ξεκινήσουν να γράφουν πολυνηματικά παιχνιδάκια. Κι εγω τα λεω αυτα προ πολλου ρε συ... Αμα οι devs γραφανε full cores , η amd θα ηταν νο1 εδω και 5 χρονια... Και δεν θα ηξερε κανενας τι ειναι το ipc... Λες και ειχανε και στο χωριο τους αιπισι! Βεβαια δεν θα ειχαμε και αυτη την εξελιξη ωστε να δημιουργηθουν οι ryzen... Κι απ την αλλη δεν θα υπηρχε celeron-pentium και ο ι3 θα εκανε 60 ευρω(οπως τωρα αλλα με αλλα δεδομενα) και θα λεγονταν celeron! Αρα η μαγκια της ιντελ(πιθανολογω) ηταν να κρατησει τους devs σε ελαχιστους πυρηνες ωστε η amd να μπορεσει να ξεφυγει μονο φταχνοντας κατι συνταρακτικο με ο,τι αυτο συνεπαγεται...(χρημα και χρονος στον οποιο η intel ξεκωλιαστηκε να πουλαει λογο του προαναφερθεντος ipc) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Να συμπληρώσω ή να τροποποιήσω λίγο την τελευταία πρότασή σου...το θέμα είναι οι ρημαδοεταιρείες παραγωγής των παιχνιδιών να σταματήσουν να πιέζουν τόσο ασφυκτικά για να βγάλουν μισοτελειωμένα παιχνίδια της πλάκας γρήγορα και πρόχειρα!!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Παίδες. Το πρόβλημα δεν είναι το marketing. Η intel τα χώνει παντού. Θα απορούσα αν δεν το έκανε. Το θέμα είναι οι ρημαδοdevs να ξεκινήσουν να γράφουν πολυνηματικά παιχνιδάκια. και για να το επεκτείνω λίγο, που να έχει νόημα να είναι πολυνηματικά κι όχι παρηγοριά στον άρρωστο... δηλαδή όταν ένα παιχνίδι/εφαρμογή χαρακτηρίζεται ως πολυνηματικό θα καταλαβαίνουμε ότι τα σπάει σε πολυπύρηνους.. όχι ότι απλώς είναι συμβατό και ''''''αξιοποιεί πολλούς πυρήνες'''''... Κι εγω τα λεω αυτα προ πολλου ρε συ... Αμα οι devs γραφανε full cores , η amd θα ηταν νο1 εδω και 5 χρονια... Και δεν θα ηξερε κανενας τι ειναι το ipc... Λες και ειχανε και στο χωριο τους αιπισι! Βεβαια δεν θα ειχαμε και αυτη την εξελιξη ωστε να δημιουργηθουν οι ryzen... Κι απ την αλλη δεν θα υπηρχε celeron-pentium και ο ι3 θα εκανε 60 ευρω(οπως τωρα αλλα με αλλα δεδομενα) και θα λεγονταν celeron! Αρα η μαγκια της ιντελ(πιθανολογω) ηταν να κρατησει τους devs σε ελαχιστους πυρηνες ωστε η amd να μπορεσει να ξεφυγει μονο φταχνοντας κατι συνταρακτικο με ο,τι αυτο συνεπαγεται...(χρημα και χρονος στον οποιο η intel ξεκωλιαστηκε να πουλαει λογο του προαναφερθεντος ipc) Σωστοί και οι δύο. Από εποχές P4 έδινε cash back ανάλογα το μοντέλο που έδινες (εάν θυμάται/γνωρίζει κάποιος). Το γλυκό έδεσε βέβαια και με τις κονσόλες, αργότερα μεν αλλά σε κρίσιμο σημείο δε. Ακόμη και σήμερα true multithread δεν παίζει πουθενά 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις