Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είσαι και στην ζωή τόσο hashταγκάκιας και ατακάκιας με την AMD όσο στο insomnia; Γιατί έχεις ταλέντο να μας διασκεδάζεις με τα νόστιμα αστεία σου.

Μιας και το έφερε η κουβέντα πάρε κάτι που σε αφορά άμεσα και που μερικοί από εμάς το έλεγαν για χρόνια...αλλά ποιος είχε αυτιά να ακούσει.

https://www.bloomberg.com/news/articles/2017-02-01/apple-developing-new-mac-chip-in-test-of-intel-independence

Έτσι είναι αυτά φίλε μου,.. γούστα πάνω απ'ολα.. εσένα σε διασκεδάζουν τα αστεία μου εμένα με διασκεδάζουν τα  λινκ σας,

και φυσικά επίσης το γεγονός του να είσαι οπαδός σε μια πολυεθνική και να παρεξηγιέσαι λες και κάποιος μίλησε για τον στενό σου κύκλο.. 

Εγώ θα πω "συνέλθετε" επιτρέψτε μου ως γεροντότερος,και θα το πω με "αγάπη". Όποια πολυεθνική μπορεί και όταν μπορεί το πρώτο που θα κάνει είναι να βάλει το χέρι της πολύ βαθειά στην τσέπη μας,ο κύκλος εργασιών της και τα κέρδη της είναι η χρηματοδότηση της δηλαδή η ανάσα της,αν τώρα εσύ νομίζεις ότι κάτι θα 'κόψει" από την ανάσα της για να σου προσφέρει εσένα το παραπάνω θα σου πω ότι σε αυτή την ζωή υπάρχουν καλύτερες ουτοπίες να πιστέψεις..

• Like 2
Δημοσ.

γενικα.. εχεις ενα δικιο. καμια εταιρια δεν ειναι φιλανθρωπικο ιδρυμα.  αλλα, υπαρχει ενα αλλα...!!! 

οταν αυτη η εταιρια τα τελευταια 10 χρονια, δεν εχει βγαλει κατι δυνατο, και εχει βρεθει ενα βημα απο τη χρεωκοπια, τοτε την επομενη φορα που θα παρουσιασει κατι πραγματικα καλο, θα πρεπει να κανει διπλασια προσπαθεια να ξανακερδισει την εμπιστοσυνη του κοσμου και μεριδιο αγορας. 

γιατι θα πρεπει να αποδειξει σε πολλαπλα επιπεδα, οτι οντως αξιζει να δωσει καποιος χρηματα να παρει το δικο της προιον, και οχι το ανταγωνιστικο που υπαρχει και αρκετα χρονια στην αγορα, και λιγο πολυ ξερει ο αγοραστης τι θα παρει.

• Like 2
Δημοσ.

γενικα.. εχεις ενα δικιο. καμια εταιρια δεν ειναι φιλανθρωπικο ιδρυμα.  αλλα, υπαρχει ενα αλλα...!!! 

οταν αυτη η εταιρια τα τελευταια 10 χρονια, δεν εχει βγαλει κατι δυνατο, και εχει βρεθει ενα βημα απο τη χρεωκοπια, τοτε την επομενη φορα που θα παρουσιασει κατι πραγματικα καλο, θα πρεπει να κανει διπλασια προσπαθεια να ξανακερδισει την εμπιστοσυνη του κοσμου και μεριδιο αγορας. 

γιατι θα πρεπει να αποδειξει σε πολλαπλα επιπεδα, οτι οντως αξιζει να δωσει καποιος χρηματα να παρει το δικο της προιον, και οχι το ανταγωνιστικο που υπαρχει και αρκετα χρονια στην αγορα, και λιγο πολυ ξερει ο αγοραστης τι θα παρει.

απο τους 4/6 core δεν βλέπω να εχει μεγάλη διάφορα απο intel (αν δεν ισχύουν οι "φήμες" για πολύ χαμηλά ρολογια στους 4core) άλλα στους 8core θα εχει γιατί απλα η intel χρεώνει τον 6900κ οτι θελει ο 6850(6core εχει 650ευρο) και ο 6900k (σχεδον 1200.) δηλαδή κοντα στα διπλά λεφτά για 2 πυρήνες παραπάνω...

Δημοσ.

Όταν αυτή η εταιρία εν έτη 2017 σε λαπτοπ που έχει μερίδιο αγοράς,δεν έχει sata drivers αλλά βάζει η microsoft sata drivers του 2006 ! δεν έχει καμιά ελπίδα να ανακάμψει..

και ο ανταγωνισμός έχει το 40% της ευθύνης το άλλο 60% το έχουν οι αποφάσεις της.

Ποτέ δεν έκανε το παραπάνω,αλλά πάντα κάνει το λιγότερο,

και θα σου πω ενα παράδειγμα,τοσα χρόνια δίνει GPU στα mac και ποτέ δεν έβγαλε δικούς της  drivers

να τα υποστηρίξει,οτι παρέχει η Apple μόνο μπορείς να έχεις,οι απέναντι για να υποστηρίξουν τις Quadro

δίνουν ανεξάρτητους drivers χρόνια τώρα ακόμα και την στιγμή που δεν έχουν πρωταρχικό ρόλο στα συστήματα τους.Αυτό είναι διαφορά σκέψης κ δικής τους απόφασης.

Δημοσ.

για ολους αυτους τους λογους λοιπον, θα πρεπει να προσεξει πολυ τα επομενα βηματα της..!! 

αν θελει να ξανακερδισει μεριδιο αγορας. για αυτο, πιστευω οτι δεν θα ειναι πανακριβοι (α λα Intel με 1000€ επεξεργαστες...).

• Like 1
Δημοσ.

και θα σου πω ενα παράδειγμα,τοσα χρόνια δίνει GPU στα mac και ποτέ δεν έβγαλε δικούς της  drivers

να τα υποστηρίξει,οτι παρέχει η Apple μόνο μπορείς να έχεις,οι απέναντι για να υποστηρίξουν τις Quadro

δίνουν ανεξάρτητους drivers χρόνια τώρα ακόμα και την στιγμή που δεν έχουν πρωταρχικό ρόλο στα συστήματα τους.Αυτό είναι διαφορά σκέψης κ δικής τους απόφασης.

η apple φτιαχνει δικους της drivers για τις gpu. σιγα μην αφηνε τις nvidia και amd να φτιαξουν. κατεβαινουν με το update. η κουαντρο drivers ειναι για aftermarket, οχι για καρτες που μπαινουν στο αρχικο build.

Δημοσ.

η apple φτιαχνει δικους της drivers για τις gpu. σιγα μην αφηνε τις nvidia και amd να φτιαξουν. κατεβαινουν με το update. η κουαντρο drivers ειναι για aftermarket, οχι για καρτες που μπαινουν στο αρχικο build.

Γιατί η AMD δεν έχει αντίστοιχα τις firepro ?

Εννοείται για after market μιλάμε για Quadro έγραψα εξάλλου,

αλλά θα σου πω και κάτι που ίσως να μην ξέρεις,αν έχεις nVidia σειρά 6xx η 7xx έχεις επιλογή να χρησιμοποιήσεις είτε τους drivers της Apple είτε τους drivers της nVidia και συνήθως της nVidia είναι ένα κάτι καλύτεροι. ;)

για ολους αυτους τους λογους λοιπον, θα πρεπει να προσεξει πολυ τα επομενα βηματα της..!! 

αν θελει να ξανακερδισει μεριδιο αγορας. για αυτο, πιστευω οτι δεν θα ειναι πανακριβοι (α λα Intel με 1000€ επεξεργαστες...).

Oi 1000 ευρώ επεξεργαστές όλοι ξέρουμε ότι είναι για άλλη χρήση..

Το οτι μπήκε σε σύγκριση με αυτούς ήταν ακριβώς επειδή ήξερε ότι έχουν αυτή την τιμή,αφού πολύ χαμηλότερου κόστους έχουν τις ίδιες επιδόσεις στο gaming ισως και καλύτερες.

Το βασικό είναι ότι από την μια έχουμε real επεξεργαστές και από την άλλη έχουμε κάτι δικά τους benches από τα προσεχώς,που ήδη είπαν οτι θα τα πετσοκόψουν λόγω μεγάλου κόστους.

• Like 1
Δημοσ.

Όταν αυτή η εταιρία εν έτη 2017 σε λαπτοπ που έχει μερίδιο αγοράς,δεν έχει sata drivers αλλά βάζει η microsoft sata drivers του 2006 ! δεν έχει καμιά ελπίδα να ανακάμψει..

AMD Chipset Driver

Κάνει για όλα τα APU.

32bit

http://support.amd.com/en-us/download/chipset?os=Windows+10+-+32

64bit

http://support.amd.com/en-us/download/chipset?os=Windows+10+-+64

• Like 1
Δημοσ.

Τι κάλλιο αργά παρά ποτέ ?? Chipset Drivers δεν έχουν σταματήσει να βγαίνουν.

http://support.amd.com/en-us/download/chipset/previous?os=Windows%2010%20-%2032

Αφού κάνει για 8.1 κάνουν και για 8.0

Εγώ έψαχνα για λαπτοπ φίλης και δεν ταίριαζε τίποτα,δεν έχω λόγο να τα βγάλω από το κεφάλι μου,έτσι είδα εξάλλου ότι η Microsoft έβαζε δικούς της του 2006,θα βρω το μοντέλο και θα στο πω. 

Δημοσ.

Εγώ έψαχνα για λαπτοπ φίλης και δεν ταίριαζε τίποτα,δεν έχω λόγο να τα βγάλω από το κεφάλι μου,έτσι είδα εξάλλου ότι η Microsoft έβαζε δικούς της του 2006,θα βρω το μοντέλο και θα στο πω. 

Δεν είπα ότι το βγάζεις από το κεφάλι σου, απλά λέω ότι δεν είχαν σταματήσει ποτέ να βγάζουν Chipset Drivers. Επίσης με τα Win 10 δεν χρειάζεται να βάλεις , τα βρίσκει μόνο του με το Windows Update.  Αλλά και να μην τους βρει με το update υπάρχει direct Download από AMD.

Δημοσ.

Οδηγούς για chipset όντως δεν σταμάτησε ποτέ να βγάζει.

Τουλάχιστον 6 εκδόσεις το χρόνο (όχι με τεράστιες αλλαγές, αλλά βγαίνουν).

Το ίδιο φυσικά και για APU.

Στα desktop είναι το θέμα, γιατί έχουν κάνει βλακεία στον installer πολύ καιρό τώρα και ενώ περιέχει τους αντίστοιχους οδηγούς,δεν τους περνά και αφήνει τα αίσχη της MS.

• Like 1
Δημοσ.

Πωωωωωωωω....... Βαρεθηκα..... Καθε μερα περναει μια μερα και δεν περνανε 2-3 μαζι να φτασουμε στον Μαρτιο...Τωρα θα μου πεις και γιατι να μην περασουν 30! Ε ενταξει μην το ζορισουμε και πολυ το μηχανημα...!

Θελω cpu σαν g4560 αλλα λιγο καλυτερη... Δεν χρειαζομαι κατι πιο power και θελω μια ωραια καινουργιλα! Θελω μεχρι ~120 ευρω καθαρο 4πυρηνο και τουλαχιστον 30% πιο δυνατο απο 4560! Ζηταω πολλα? Δεν νομιζω!  Ειμαι καλα?  Δεν νομιζω!!! :-D :P :D

I loooove you ryyyyyyyyzen...

And if it's quite alright...

I need you ryyyyzen....

To warm a lonely night...(για ψυχικη θαλπωρη μιλαμε, οχι για warm 9590)

ΥΓ.   Για να μην παρεξηγηθω, λεω το τι θελω οχι το τι θα γινει... :devil:

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...