Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακούγεται λοιπόν ότι θα κυκλοφορήσει η ιντέλα i5 με ΗΤ. Δεν είναι και τόσο παράλογο, αν σκεφτείς ότι το ΗΤ με τα επιπλέον νήματα να ανταγωνίζονται για cache, δεν θα τα καταφέρει τόσο καλά με 6Mb L3.

Απλά το πιο λογικό θα ήταν, μετά τους pentium 2c/4t, να δούμε i3 με 4c/4t, i5 με 4c/8t(8mb cache) και i7 6c/12t μια γενιά πίσω. Ο τελευταίος ήδη υπάρχει και μάλιστα σε αρκετά καλή τιμή αν βγάλεις έξω το κόστος της X99. Είναι ο 5820Κ και δεν χρειάζεται κάτι καλύτερο, προς το παρόν.

• Like 2
Δημοσ.

Ακούγεται λοιπόν ότι θα κυκλοφορήσει η ιντέλα i5 με ΗΤ. Δεν είναι και τόσο παράλογο, αν σκεφτείς ότι το ΗΤ με τα επιπλέον νήματα να ανταγωνίζονται για cache, δεν θα τα καταφέρει τόσο καλά με 6Mb L3.

Απλά το πιο λογικό θα ήταν, μετά τους pentium 2c/4t, να δούμε i3 με 4c/4t, i5 με 4c/8t(8mb cache) και i7 6c/12t μια γενιά πίσω. Ο τελευταίος ήδη υπάρχει και μάλιστα σε αρκετά καλή τιμή αν βγάλεις έξω το κόστος της X99. Είναι ο 5820Κ και δεν χρειάζεται κάτι καλύτερο, προς το παρόν.

αυτο που λες λογικα θα βγει το καλοκαίρι  με τους skylake-x

Δημοσ.

Αυτα ακριβως που λες φιλτατε τα λεω κι εγω εδω και αρκετο καιρο!(Μπορει και 50 σελιδες πισω)  Και το πιο πιθανο ειναι να γινομαστε ηδη μαρτυρες της καλυτερης πολιτικης της ιντελ προς εμας αφου λογικα ηδη ξερει οτι ερχεται κατι αξιολογο απο την αντιπερα οχθη, γι αυτο αλλωστε και αυτες οι κινησεις! Δωστε πυρηνες στον λαο, δωστε νηματα αβερτα και ι3 με 65 ευρουλια! Τιμη ακριβου celeron! Δωσε πραμααααααα!

• Like 1
Δημοσ.

Με 4t μπορείς να χτίσεις ένα αξιοπρεπέστατο συστηματάκι για σχεδόν όλες τις εργασίες πλην gaming.

Αν δεν εισαι πολυ απαιτητικος σε high-ultra κτλ με g4560 παιζεις ανετα με μια καλη καρτουλα τα παντα! Απλα ειμαι περιεργος να δω τι θα αποδιδει ο πιο απλος ryzen, 4c/4t δηλαδη και τι τιμη θα εχει... Γιατι λογικα θα πρεπει καποια cpu να αντιστοιχει και στον 4560 η΄ και ανωτερος αλλα με τιμη εκει τριγυρω.. Εκτος κι αν ειναι αρκετα καλυτερος αρα και λιγο πιο ακριβος..

Δημοσ.

Πολλά χρόνια μπροστά η AMD ..

Πουλάει πλέον εικονικά προϊόντα.. κάτι σαν τα battlepacks στο BF1

Γεμάτος ο κόσμος από ειδήσεις,υποσχέσεις,μετρήσεις,πίεση στην Intel αλλά το ράφι άδειο και πάντα σκονισμένο.

Αλλά και τι να κάνει κανείς  ?

Όταν ο απέναντι σου λέει "βγάλε ότι θελεις,εγώ σου έχω την απάντηση έτοιμη από πέρσι"

και την έχεις πατήσει ήδη μια φορά με την nVidia,δεν μπαίνει εύκολα το χέρι στην τσέπη για επενδύσεις..

#παιχνιδομηχανές_for_ever. 

#συμπάθεια_μόνο_στον_κατατρεγμένο.

Είσαι και στην ζωή τόσο hashταγκάκιας και ατακάκιας με την AMD όσο στο insomnia; Γιατί έχεις ταλέντο να μας διασκεδάζεις με τα νόστιμα αστεία σου.

Μιας και το έφερε η κουβέντα πάρε κάτι που σε αφορά άμεσα και που μερικοί από εμάς το έλεγαν για χρόνια...αλλά ποιος είχε αυτιά να ακούσει.

https://www.bloomberg.com/news/articles/2017-02-01/apple-developing-new-mac-chip-in-test-of-intel-independence

Δημοσ.

Δε νομίζω ότι υπάρχει πιθανότητα να έρθει zen κάτω από 100$. Εκεί μάλλον θα παίζουν οι bristol ridge.

Πιθανώς θα παραμείνουν ΟΕΜ οι Bristol.

Η κυκλοφορία μητρικών ίδιου σόκετ αλλά ασύμβατων προς τους υποστηριζόμενους επεξεργαστές, θα δημιουργούσε σύγχυση και κακή εντύπωση.

Επιπλέον, το απόθεμα επεξεργαστών Kaveri και Godavari (σόκετ FM2+) που υπάρχει στην εφοδιαστική αλυσίδα θα χρειαστεί κάποιον χρόνο για να φύγει, πριν κυκλοφορήσουν οι Raven Ridge.

• Like 1
Δημοσ.

Δε νομίζω ότι υπάρχει πιθανότητα να έρθει zen κάτω από 100$. Εκεί μάλλον θα παίζουν οι bristol ridge.

Ναι ρε συ αρα στην ουσια αυτο που ειπα στο τελος... Κατι καλυτερο απο g4560 (αφου θα εχει 4 πραγματικους πυρηνες) , αρα και λιγο ακριβοτερος απο αυτον...(γυρω στο 100ρικο)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...