filarhos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Σε κάποιο βαθμό η ερώτηση δίνει απο μόνη της την απάντηση. Σαφώς και αξίζει να περιμένει εκτός αν βιάζεται πολύ να παίξει το Mafia. Δεν ξέρω πόσο σημαντικό είναι γα τον ίδιο.Το κακό ειναι οτι τον έχω σε αναμονη για τους καινουριους amd πολυ καιρο και το παιζει στον δικο μου...Ετσι.μου ερχεται να του δωσω τον δικο μου και βλεπουμε... Εχω τον 6300. Απλώς δεν ξερουμε ποσο καιρο θα ξεκινησει η διαθεση, ποσο καλοι θα ειναι και σε τι τιμη... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glazos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 R7 1800x !!! http://wccftech.com/amd-ryzen-am4-processor-family-leak-r7-1800x-flagship/ 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Αυτό το R7, R5 και R3 με ξεπέρασε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glazos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Είναι μπέρδεμα με την ύπαρξη GPU με παρόμοιο όνομα και μάλιστα r7 economy GPU r7 flagship CPU μπερδεύει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 κανενα προβλημα..... πεταμε τα R7-R5-R3 και κραταμε τα υπολοιπα.........!!!!!!!!!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 στο μεταξύ ψάχνω για ενα benchmark του ashes με intel αλλα με τα ιδια bench options αλλα δεν βρισκω τιποτα... ολοι εχουν half resolution terrain (12/16 στα textures) τα λαμογια...... αν κανενας εχει εδω 6900κ και τιταν X θα ηταν ωραιο να βλεπαμε ενα benchmark με τα ιδια options Site: update Μακάρι να έβγαζε κάποιος με Τιταν και 6900Κ υπό τις ίδιες συνθήκες(αν και πάλι δεν θα είμαστε σίγουροι για τις συχνότητες), αλλά υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να είναι απάτη το benchmark αυτό. Δεν προηγήθηκε κάποια συνεννόηση tech site με vendor. Μπορεί να είναι και κάποιος παλιός spoofed intel, σαν το περιστατικό με τους Κινέζους. Μου έκανε εντύπωση όμως η δήλωση του ceo της ίντελ ότι κατ'ουσίαν δεν επηρεάζονται τα ASP(μέσες τιμές πώλησης) της intel από την κυκλοφορία των ΖΕΝ. Γνωρίζει κάτι για τις επιδόσεις; Τα κανόνισε με τη AMD; Ή απλά θα κάνουν αλλαγή στις τιμές αφού γδάρουν για το διάστημα αυτό τους πελάτες τους; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilythekid Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 2 Μαρτίου μόνο οι 8/16? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 E μάλλον τα κρατάνε για κανένα super wow cpu τα R8-R9. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psaris Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 2 Μαρτίου μόνο οι 8/16? από οτι φαίνεται θα τους βγάλει όλους 4-6-8core αρχες Μάρτη ... μην το δεσεις κομπο ομως γιατι εχουμε πήξει στα rumours και δεν ξερω τι να πιστεψω,,, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 από το λινκ του wccftech http://wccftech.com/amd-ryzen-am4-processor-family-leak-r7-1800x-flagship/ ZD3601BAM88F4_40/36_Y Ίδιος κωδικός με το bench στο AOTS. Ήταν γνωστοί αυτοί οι κωδικοί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 R7 1800x !!! http://wccftech.com/amd-ryzen-am4-processor-family-leak-r7-1800x-flagship/ Αν κατάλαβα καλά οι 6c/12t ryzen θα ανταγωνίζονται τους 4c/4t kabylake.....μάλλον κάτι δεν πάει καλά με αυτήν την πηγή.....ή κάτι δεν κατάλαβα εγώ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Μακάρι να έβγαζε κάποιος με Τιταν και 6900Κ υπό τις ίδιες συνθήκες(αν και πάλι δεν θα είμαστε σίγουροι για τις συχνότητες), αλλά υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να είναι απάτη το benchmark αυτό. Δεν προηγήθηκε κάποια συνεννόηση tech site με vendor. Μπορεί να είναι και κάποιος παλιός spoofed intel, σαν το περιστατικό με τους Κινέζους. Μου έκανε εντύπωση όμως η δήλωση του ceo της ίντελ ότι κατ'ουσίαν δεν επηρεάζονται τα ASP(μέσες τιμές πώλησης) της intel από την κυκλοφορία των ΖΕΝ. Γνωρίζει κάτι για τις επιδόσεις; Τα κανόνισε με τη AMD; Ή απλά θα κάνουν αλλαγή στις τιμές αφού γδάρουν για το διάστημα αυτό τους πελάτες τους; Και ο Τσιπρας οταν κανει δηλωσεις λεει οτι δεν θα κανουμε αυτο και θα κανουμε εκεινο κτλ τκτλ κτλ και στο τελος γινονται ολα αναποδα... Με λιγα λογια μην κολλας και πολυ στα λεγομενα του καθε "μεγαλου" ενιοτε... Στις πραξεις και στα αποτελεσματα θα δουμε τι ισχυει και τι οχι.. Ζητω η AMD!!!........ Ζητωωωωωωωω!!! Ολοι μαζι!!!! AMD GRAY HAWK 7nm AM4+..... Αααααααααααααααααααααααααααααααχ.... :wub: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Αυτός απάντησε στον αναλυτή της DB ότι δεν θα υπάρξει αλλαγή στις τιμές ούτε στο τωρινό τους χρονοδιάγραμμα. Δεν απάντησε π.χ. ότι έχουν έτοιμες αντιπροτάσεις κλπ. Σχετικά με το leak του coolaler από αυτόματη μετάφραση: Part of the clock according to a little reliable sources, too lazy to list, only the direction of the general direction, R7 is preset in the 3.0GHz ~ 3.6GHz, there is a Turbo clock, the current unknown is much higher . Μάλλον θα εννοεί ότι από τεμπελιά, βαρεμάρα δεν γράφτηκαν σωστά ρολόγια. Πάντως η πηγή του coolaler σίγουρα βάζει τον 7700K απέναντι σε 8πύρηνο ζεν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilythekid Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δείτε το πρωτότυπο από Κίνα... http://www.coolaler.com/threads/amd-r7、r5、r3-型號出爐-有17款之多.342093/ Τον πινάκα που λέει με ποιους intel αντιστοιχούν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Finally, you can see the table corresponds to the Intel model, according to a little reliable sources, is the performance of the corresponding, not the price, but can sell 20,000 things will not only sell 10,000 is it? May be more CP value, but it should not be much difference is it, in short, to the point of Intel pressure is good. Το πινάκιο αντιστοιχεί, μας λέει, επιδόσεις, όχι τιμές. Αλλά λογικά δεν θα πρέπει να περιμένετε να πάρετε πράγμα που αξίζει 20.000 σε τιμή 10.000, λέει. Αν υπάρξει κάποια έκπτωση από την ΑΜΔ σε τιμή, να μην περιμένουμε μεγάλες διαφορές από τους αντίστοιχων επιδόσεων ίντελ. Οι πηγές του όμως, επειδή είναι αναμετάδοση(word of mouth) από κάποια έγκυρη πηγή, δεν είναι μεγάλης αξιοπιστίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις