katsikoula Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Oι επεξεργαστές που θα κυκλοφορήσουν το πρώτο τρίμηνο απο οτι καταλαβαινω θα είναι χωρις iGPU όπως συνέβαινε με τους FX και μόνο τα νέα ΑPU με ryzen cores θα έχουν τα οποία άγνωστο βέβαια πότε θα τα δουμε, σωστά; Η μήπως κάτι μου διαφεύγει; Σωστά. Συγνώμη, για να καταλάβω,,,, Εγώ που χρησιμοποιώ τον υπολογιστή μου αποκλειστικά και μόνο για εφαρμογές γραφείου και θέλω να φτιάξω υπολογιστή με Zen επεξεργαστή τον άλλον μήνα, θα πρέπει να αγοράσω και διακριτή κάρτα γραφικών? 1
LambisElef Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Αφού τον χρησιμοποιείς αποκλειστικά για εφαρμογές γραφείου δεν υπάρχει λόγος να περιμένεις τους ZEN... Οι ZEN θα ανταγωνίζονται κυρίως i5 και i7 της Intel, δεν είναι για low συστήματα. Ούτε και οι APU σε AM4 κάνουν για σένα, οπότε πολύ απλά για εφαρμογές γραφείου είτε πας σε intel είτε μένεις όπως είσαι (εξάλλου πόση ισχύ χρειάζονται...).
STORM1978 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Συγνώμη, για να καταλάβω,,,, Εγώ που χρησιμοποιώ τον υπολογιστή μου αποκλειστικά και μόνο για εφαρμογές γραφείου και θέλω να φτιάξω υπολογιστή με Zen επεξεργαστή τον άλλον μήνα, θα πρέπει να αγοράσω και διακριτή κάρτα γραφικών? Ναι μιας και τα apu θα βγουν λίγο αργότερα. 1
Psaris Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Συγνώμη, για να καταλάβω,,,, Εγώ που χρησιμοποιώ τον υπολογιστή μου αποκλειστικά και μόνο για εφαρμογές γραφείου και θέλω να φτιάξω υπολογιστή με Zen επεξεργαστή τον άλλον μήνα, θα πρέπει να αγοράσω και διακριτή κάρτα γραφικών? Ναι,για τον ιδιο λογο που AMD ανακοίνωσε ότι δεν θα δώσει στην αρχή στους (DELL,HP,ACER κτλπ) για πώληση έτοιμων συστημάτων ,στόχος τους είναι οι gamers/proffesionals που δεν έχουν λεφτά για "πέταμα". 1
NT1G Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Συγνώμη, για να καταλάβω,,,, Εγώ που χρησιμοποιώ τον υπολογιστή μου αποκλειστικά και μόνο για εφαρμογές γραφείου και θέλω να φτιάξω υπολογιστή με Zen επεξεργαστή τον άλλον μήνα, θα πρέπει να αγοράσω και διακριτή κάρτα γραφικών? Σωστά. Τώρα το άλλο θέμα είναι γιατί θες να φτιάξεις υπολογιστή γραφείου με οκταπύρηνο επεξεργαστή ή τετραπύρηνο στα ~150-180€. 1
STORM1978 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Σωστά. Τώρα το άλλο θέμα είναι γιατί θες να φτιάξεις υπολογιστή γραφείου με οκταπύρηνο επεξεργαστή ή τετραπύρηνο στα ~150-180€. Για αυτό και θα κάτσει και θα περιμένει μέχρι να βγούν τα 4c apu με την 460 inside και θα κρατήσει το μηχάνημα για πολύ καιρό! Ακόμη και παιχνίδια θα μπορεί να παίξει με αυτόν! 1
efo355 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Συγνώμη, για να καταλάβω,,,, Εγώ που χρησιμοποιώ τον υπολογιστή μου αποκλειστικά και μόνο για εφαρμογές γραφείου και θέλω να φτιάξω υπολογιστή με Zen επεξεργαστή τον άλλον μήνα, θα πρέπει να αγοράσω και διακριτή κάρτα γραφικών?Εσύ κακώς περιμένεις και δεν έχεις πάει να πάρεις έναν Celeron να κάνεις τη δουλειά σου.
Timour21 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Υπάρχουν και υπολογιστές γραφείου που δεν τρέχουν μόνο outlook-word-excel. Αν βάλεις πάνω τους ένα ERP (πχ το Galaxy της Singular) και i5 με 8gb να του έχεις θα σου τον γονατίσει σε κάποιες περιπτώσεις. Celeron το 2017 θα έβαζα σε pc που τρέχει ναρκαλιευτή και πασιέντζα μόνο... 6
GusGiv Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Απ 'οτι φαίνεται θα κυκλοφορήσουν κανονικά οι 6core/12thread zen. https://www.overclock3d.net/news/cpu_mainboard/now_it_looks_like_amd_will_be_releasing_6-core_amd_ryzen_cpus/1 Γενικά η AMD έχει κρατήσει σιγή ιχθύος σε σχέση με παλιότερα launch οπότε βγαίνει ο καθένας και λέει το μακρύ του και το κοντό του. Προσωπικά δε μου φαινόταν λογικό να μη βγάλει εξαπύρηνο επεξεργαστή που βγάζει τόσα χρόνια. Το χάσμα μεταξύ 4 core και 8 Core θα ταν μεγάλο και σε επιδόσεις και τιμολογιακά. Επίσης θα υποστηρίζουν και windows 7 και επίσημα με κάποια απενεργοποιημενα features που δεν υποστηρίζονται απο τo windows 7 kernel λόγω παλαιότητας. Για να δούμε..
Aten-Ra Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Oι επεξεργαστές που θα κυκλοφορήσουν το πρώτο τρίμηνο απο οτι καταλαβαινω θα είναι χωρις iGPU όπως συνέβαινε με τους FX και μόνο τα νέα ΑPU με ryzen cores θα έχουν τα οποία άγνωστο βέβαια πότε θα τα δουμε, σωστά; Η μήπως κάτι μου διαφεύγει; Q2 2017 SummitRidge 4-6-8 Cores H2 2017 RavenRidge APU 4C 8T + VEGA ip 1
adtakhs Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Q2 2017 SummitRidge 4-6-8 Cores H2 2017 RavenRidge APU 4C 8T + VEGA ip Πολύ αργούν.
adtakhs Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Βιάζεσαι να πάρεις APU ?? Γιατί όχι? Είναι καιρός για ανανέωση σε όλα τα επίπεδα .... Πολύς κόσμος ψάχνει για all in one συστήματα που να είναι το κάτι παραπάνω από τα σημερινά.... Και για όσους πάει το μυαλό τους στο πονηρό , δεν θα έλεγα όχι και σε μια νέα ζουμερή ύπαρξη ..... 1
_Theo_ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Γιατί όχι? Είναι καιρός για ανανέωση σε όλα τα επίπεδα .... Πολύς κόσμος ψάχνει για all in one συστήματα που να είναι το κάτι παραπάνω από τα σημερινά.... Και για όσους πάει το μυαλό τους στο πονηρό , δεν θα έλεγα όχι και σε μια νέα ζουμερή ύπαρξη ..... Μπά...Τσίμπα μια RX480 8 GB και είσαι κομπλέ. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις