Psaris Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Πάντως ο FX-8320e είναι κατώτερος του κανονικού 8320. Πρέπει να τον ανεβάσεις αρκετά για να τον ισοφαρίσει. στα 4.0ghz τον έχω και τόσο είναι του 8320 το turbo boost από όσο ξέρω είναι ίδιοι άμα είναι τα ίδια mhz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 στα 4.0ghz τον έχω και τόσο είναι του 8320 το turbo boost από όσο ξέρω είναι ίδιοι άμα είναι τα ίδια mhz. Έτσι οκ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Stock δεν λέει να τον κρατάς... Είναι τόσο εύκολο (στο 95% των περιπτώσεων) να τον πας 4.2-4.4 (συνήθως μέχρι εκεί χωρίς να πειράξεις τάση κλπ, παρά μόνο πολλαπλασιαστή), οπότε θα πάρεις +20% για πλάκα, που το κάνεις day-1 και το ξεχνάς. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Stock δεν λέει να τον κρατάς... Είναι τόσο εύκολο (στο 95% των περιπτώσεων) να τον πας 4.2-4.4 (συνήθως μέχρι εκεί χωρίς να πειράξεις τάση κλπ, παρά μόνο πολλαπλασιαστή), οπότε θα πάρεις +20% για πλάκα, που το κάνεις day-1 και το ξεχνάς. Δυστυχώς η μητρική που έχω είναι ακατάλληλη για OC μιας και είναι 4+1 phase. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δυστυχώς η μητρική που έχω είναι ακατάλληλη για OC μιας και είναι 4+1 phase. Βάζεις φανάκι στα vrm ή από πίσω στην μητρική και απλά αλλάζεις πολαπλασιαστή μέχρι εκεί που θα σε κόψει η μητρική χωρίς ρεύμα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Ρε παιδιά πιστεύετε οτι ο FX-8320 stock είναι πλέον obsolete ή έχει ψωμί ακόμα;Αναλόγως την χρήση του και εάν σε καλύπτει ή όχι. Τόσο απλό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Βάζεις φανάκι στα vrm ή από πίσω στην μητρική και απλά αλλάζεις πολαπλασιαστή μέχρι εκεί που θα σε κόψει η μητρική χωρίς ρεύμα. Το έχω κάνει και είμαι σταθερός μέχρι τα 4,1 GHz (3 ώρες συνεχόμενα prime95) χωρίς να αλλάξω τάση. Απλώς μια φορά μου έκανε restart το PC ενώ έπαιζα Attila και είπα άστο καλύτερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Ε άστον στα 4 τότε και είσαι μια χαρά. Το κόλλημα μπορεί να οφειλλόταν και σε κάτι άλλο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoaZ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Αναφέρθηκε πιο πάνω για 6/12 skylake vs 8c/8t zen. Ασφαλώς και είναι προτιμότερος ο ζεν, ακόμα και αν ο skylake τον ξεπερνάει με το ΗΤ. Με κέρδος από ΗΤ 30%(ας πούμε στο cinebench) είναι σαν να έχεις τη δύναμη 7,8 φυσικών πυρήνων skylake(>8 φυσικοί πυρήνες ΖΕΝ). Με τη διαφορά ότι το ΗΤ δεν δουλεύει πάντα ή δεν δουλεύει όπως πρέπει. Το έχω κάνει και είμαι σταθερός μέχρι τα 4,1 GHz (3 ώρες συνεχόμενα prime95) χωρίς να αλλάξω τάση. Απλώς μια φορά μου έκανε restart το PC ενώ έπαιζα Attila και είπα άστο καλύτερα. Το πίθανότερο να μην ήσουν σταθερός με την τάση που είχες. Το prime95, occt κτλ. δεν εξασφαλίζουν σταθερότητα ακόμα και αν κλείσεις 24ωρα χωρίς πρόβλημα. Χρειάζεσαι εφαρμογές που να στρεσσάρουν ποικιλοτρόπως τη cpu(με πολλούς διαφορετικούς αλγόριθμους). Το handbrake ας πούμε είναι πολύ πιο αξιόπιστη λύση σε αργό encoding σε βίντεο υψηλής ανάλυσης. Επίσης το folding@home μου έβγαλε σε λίγες ώρες αστάθεια, τη στιγμή που σε prime95 και handbrake είχα σταθερότητα πάνω από 12 ώρες. Με ανέβασμα της τάσης δύο κλικ(φαντάσου διαφορά) λύθηκε το πρόβλημα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Με πρόλαβες!! Οι πρώτοι ZEN θα έρθουν στις αρχές του Μάρτη, ενώ το VEGA το δεύτερο τρίμηνο: http://www.tomshardware.com/news/amd-zen-vega-raven-ridge-naples,33555.html Το πίθανότερο να μην ήσουν σταθερός με την τάση που είχες. Το prime95, occt κτλ. δεν εξασφαλίζουν σταθερότητα ακόμα και αν κλείσεις 24ωρα χωρίς πρόβλημα. Χρειάζεσαι εφαρμογές που να στρεσσάρουν ποικιλοτρόπως τη cpu(με πολλούς διαφορετικούς αλγόριθμους). Το handbrake ας πούμε είναι πολύ πιο αξιόπιστη λύση σε αργό encoding σε βίντεο υψηλής ανάλυσης. Επίσης το folding@home μου έβγαλε σε λίγες ώρες αστάθεια, τη στιγμή που σε prime95 και handbrake είχα σταθερότητα πάνω από 12 ώρες. Με ανέβασμα της τάσης δύο κλικ(φαντάσου διαφορά) λύθηκε το πρόβλημα. Κοίτα , εγώ έχω διαβάσει και στο Insomnia και αλλού οτι το καλύτερο stress test είναι το Prime95. Τώρα τι να σου πω δε ξέρω, αν δεν αρκούν 3 ώρες έντονου stress test σηκώνω τα χέρια ψηλά. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δεν ξέρεις τι να πιστέψεις πια για τους 6c/12t ryzen.... https://videocardz.com/65654/amd-ryzen-6-core-cpu-exists 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Γιατί να μπεις στη διαδικασία? Λίγος καιρός έμεινε, πολύ λίγος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Aρα θα βγαλει κανονικα απο οτι μαθαινω ολους τους ryzen το Μαρτιο,εκτος απο τα Apu,σωστα? 3 ατομα εχω που θελουν να παρουν νεο cpu,και με νυχια και με δοντια τους κραταω να μην πανε και οι τρεις στον Ι5 7600Κ. (με την ελπιδα φυσικα οτι ο αντιπαλος του Ι5 θα ειναι καλυτερο value στο gaming). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex999 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Oι επεξεργαστές που θα κυκλοφορήσουν το πρώτο τρίμηνο απο οτι καταλαβαινω θα είναι χωρις iGPU όπως συνέβαινε με τους FX και μόνο τα νέα ΑPU με ryzen cores θα έχουν τα οποία άγνωστο βέβαια πότε θα τα δουμε, σωστά;Η μήπως κάτι μου διαφεύγει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις