Προς το περιεχόμενο

AMD Zen, AM4 socket

tmjuju

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν απαντήσατε όμως, πάλι δεν θα έχουν TRIM σε raid ;

Ποιος να το γνωρίζει ?

Νέο chip έρχεται ενώ και τα χαρακτηριστικά αγγίζουν και το soc.

Πάντως πολύ ησυχία για ένα προϊόν και ιδιαίτερα για μία πλατφόρμα που λέγεται πως θα έρθει στην αγορά σε 20+ ημέρες ...

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το θέμα είναι να βγουν στο AM4.

Τα naples είναι άλλη αγορά.

1000€ αποκλείεται, μιας και προσωπικά δεν αναμένω οι zen να είναι ανώτεροι από br-e ώστε να δικαιολογήσουν το 1000€.

Πόσο πιστεύεις ότι θα έκανε ένας zen 12/24 αν ισχύουν όσα γράφονται για τον 8/16;

Πιστεύεις να χαρίζει η εταιρία ;

Θα δουμε και τους ryzen κατηγοριας 250Ε+-  τον Μαρτιο ή οπως λεγανε οι φημες θα ερθει πρωτα ο μεγαλος 8c/16t και μετα απο 2-3μηνες θα ερθουν και οι υπολοιποι? 

Πόσο πιστεύεις ότι θα έκανε ένας zen 12/24 αν ισχύουν όσα γράφονται για τον 8/16;

Πιστεύεις να χαρίζει η εταιρία ;

Ξαναλέω, πως δεν περιμένω να βρεθεί ο zen πάνω από br.-e οπότε δεν θα περίμενα τιμές πάνω από 650€ για τον μεγάλο 8c/16t . Συμπερασματικά ένας 12c-24t θα περίμενα να κοστίζει 800-850€.

Το σίγουρο είναι ότι δεν θέλει βιαστικές κινήσεις το τοπίο αναβάθμισης των cpu από κάποιον με 

i7 k series / fx 8300series αν κοιτάει με κύριο βάρος τα games και να έχει και δύναμη και στο multitasking.....

Υποθέτω για ταβάνιασμα με τέρμα ρεύματα (διότι ο 8370 που έχεις είναι golden κομμάτι ghz/vcore).....

Αυτό ακριβώς Babis ταβάνιασμα κάργα

• Like 1

Εάν οι Zen 4/4 χτυπάνε τους i5, γνωρίζουμε με τί θα χτυπήσουν τους i3;

Λογικά οι 4c/8t ζεν θα χτυπάνε τους I5.

Τους I3 θα τους χτυπούν οι 4c/4t.

Αυτό το καταλαβαίνω και από την λογική να βγάλει 8c/8t απέναντι μάλλον στον 6c/12t της intel.

Για πλάκα το λέω. Να αγοράσεις τώρα... Ξέρω 'γω, νομίζω δεν λέει. 
Αν έχει ψωμί για όποιον τον έχει φυσικά. Για δύο χρόνια ακόμα δεν  με βλέπω να αλλάζω.

• Like 2

Ρε παιδιά πιστεύετε οτι ο FX-8320 stock είναι πλέον obsolete ή έχει ψωμί ακόμα;

εγώ έχω το 8320Ε στα 4ghz oc που ειναι σχεδόν ο ίδιος με τον απλό, παίζω όλα τα AAA games του 2016 μια χαρά... όταν έβαλα να παίξω όμως κάτι 4Χ games δεν μπόρεσα με την καθυστέρηση και πάω για upgrade...

και γενικά ο cpu είναι μια χαρά για απλή χρήση άλλα σε κρατάει πίσω σε κάποια πράγματα όπως π.χ. δεν μπορείς να κάνεις πράγματα με τα mods στο fallout 4 κτλπ..

• Like 2

εγώ έχω το 8320Ε στα 4ghz oc που ειναι σχεδόν ο ίδιος με τον απλό, παίζω όλα τα AAA games του 2016 μια χαρά... όταν έβαλα να παίξω όμως κάτι games δεν μπόρεσα με την καθυστέρηση και πάω για upgrade...

τι εννοείς με το 4Χ ????

τι εννοείς με το 4Χ ????

4x games σα το stellaris,master of orion,endless space 1/2(beta) μετά απο ενα σημείο τα turns του Α.Ι. περνούν τόσο χρόνο που άπλα κουραστικά και θα ξαναπαίξω οταν παω σε ryzen ή intel

α και οι μάχες όταν έχεις μεγάλο αριθμό στόλου πέφτουν τα fps τραγικά χαμηλά..

4x games σα το stellaris,master of orion,endless space 1/2(beta) μετά απο ενα σημείο τα turns του Α.Ι. περνούν τόσο χρόνο που άπλα κουραστικά και θα ξαναπαίξω οταν παω σε ryzen ή intel

α και οι μάχες όταν έχεις μεγάλο αριθμό στόλου πέφτουν τα fps τραγικά χαμηλά..

Πάντως ο FX-8320e είναι κατώτερος του κανονικού 8320. Πρέπει να τον ανεβάσεις αρκετά για να τον ισοφαρίσει.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...