Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μωρέ με βλέπω για κανα χρόνο ακόμη χαλαρ/α με τον 8370

Το σίγουρο είναι ότι δεν θέλει βιαστικές κινήσεις το τοπίο αναβάθμισης των cpu από κάποιον με 

i7 k series / fx 8300series αν κοιτάει με κύριο βάρος τα games και να έχει και δύναμη και στο multitasking.....

Το μόνο που θα ήθελα είναι ένας 8320 αλλα με τις τιμές που βλέπω στις αγγελίες ούτε απ`έξω

Υποθέτω για ταβάνιασμα με τέρμα ρεύματα (διότι ο 8370 που έχεις είναι golden κομμάτι ghz/vcore).....

• Like 5
  • Απαντ. 6,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εμεις δεν εχουμε προβλημα....!

η μικρη κατηγορια καλυπτεται ανετα απο τους 4c/8t.. (αν βγει και κανας μικροτερος 4c/4t, εγω τον βλεπω στο €150αρι...μην πω και παρακατω.....)

η μεσαια κατηγορια μπορει να καλυφθει με τους 8c/8t

η υψηλοτερη με τους 8c/16t....,  

και..........  αφου ο σχεδιασμος παει ανα quad, δεν εχουμε προβλημα αργοτερα (μην πιεστει και η INTEL....πολυ..!!! biggrin.png), να βγει κι ενας 12c/24t......!!!!! hehe.gif.5758b731c087ef339e53bc87dc5ba67

παντως βλεπω οτι οσο πλησιαζουν οι μερες της παρουσιασης, τοσο η αγωνια μεγαλωνει σε μερικους...!  

εγω παντως δεν εχω καμια αγωνια, γιατι δεν προκειται να αγορασω-αλλαξω τιποτα, για κανα χρονο, μεχρι να κατασταλαξει το θεμα...! και θα παω μαλλον για Rev2 =ΖΕΝ+...,  (καλα να ειμαστε, μεχρι τοτε, και να εχουμε και τα φραγκα για αναβαθμιση...!!)

• Like 3
Δημοσ.

Το σίγουρο είναι ότι δεν θέλει βιαστικές κινήσεις το τοπίο αναβάθμισης των cpu από κάποιον με 

i5 / i7 k series / fx 8300series αν κοιτάει με κύριο βάρος τα games και να έχει και δύναμη και στο multitasking.....

Υποθέτω για ταβάνιασμα με τέρμα ρεύματα (διότι ο 8370 που έχεις είναι golden κομμάτι ghz/vcore).....

Μια μικρή διόρθωση.

• Like 2
Δημοσ.

Διάβασα και ένα καλό ανέκδοτο σήμερα με τον καφέ 4/8 (δηλαδή i7) στα 175€... Για να πάρει λέει κομμάτι της αγοράς!!!

Μήπως να τα δώσει τζάμπα μπας και δείτε αναβάθμιση λέω εγώ;

Ε ρε κάτι άτομα....

σιγα ρε λεφτα, προσεχε! κανουμε ολοι μαζι ονειρα οτι θα ειναι ο 4/8, αντιστοιχος i7.

επισης λιγο μ' ενδιαφερει ποσο θ' εχει στην ελλαδα, λες και εμεις αν θα κανουμε αναβαθμιση θ' αγορασουμε απο ελλαδα με τις αστειες τιμες.

Δημοσ.

εμεις δεν εχουμε προβλημα....!

η μικρη κατηγορια καλυπτεται ανετα απο τους 4c/8t.. (αν βγει και κανας μικροτερος 4c/4t, εγω τον βλεπω στο €150αρι...μην πω και παρακατω.....)

η μεσαια κατηγορια μπορει να καλυφθει με τους 8c/8t

η υψηλοτερη με τους 8c/16t....,

και.......... αφου ο σχεδιασμος παει ανα quad, δεν εχουμε προβλημα αργοτερα (μην πιεστει και η INTEL....πολυ..!!! biggrin.png), να βγει κι ενας 12c/24t......!!!!! hehe.gif.5758b731c087ef339e53bc87dc5ba67

παντως βλεπω οτι οσο πλησιαζουν οι μερες της παρουσιασης, τοσο η αγωνια μεγαλωνει σε μερικους...!

εγω παντως δεν εχω καμια αγωνια, γιατι δεν προκειται να αγορασω-αλλαξω τιποτα, για κανα χρονο, μεχρι να κατασταλαξει το θεμα...! και θα παω μαλλον για Rev2 =ΖΕΝ+..., (καλα να ειμαστε, μεχρι τοτε, και να εχουμε και τα φραγκα για αναβαθμιση...!!)

12c/24t και στα 140watt tdp , θα έπρεπε να έχει σχεδιάσει να φέρει από την πρώτη ημέρα .

Με ρολόγια στα 3,2/3.6ghz εγώ θα ήμουν καλυμμένος...

Δημοσ.
Αρα υπομονη ακομα κανα 2 μηνο χοντρα χοντρα!να χουμε και cpu kai gpu στην αγορα να χουνε γινει και bench απο τους γνωστους youtubers και ευχομαστε για το καλυτερο!
Δημοσ.

12c/24t και στα 140watt tdp , θα έπρεπε να έχει σχεδιάσει να φέρει από την πρώτη ημέρα .

Με ρολόγια στα 3,2/3.6ghz εγώ θα ήμουν καλυμμένος...

ειδες στα Naples τι βγαζει.....?    ;)

Δημοσ.

ειδες στα Naples τι βγαζει.....? ;)

Το θέμα είναι να βγουν στο AM4.

Τα naples είναι άλλη αγορά.

Και €1000 τιμή; Και θα έπαιρνες από day 1;

1000€ αποκλείεται, μιας και προσωπικά δεν αναμένω οι zen να είναι ανώτεροι από br-e ώστε να δικαιολογήσουν το 1000€.

Δημοσ.

http://www.eteknix.com/cooler-master-announces-amd-ryzen-am4-compatibility-list/

εδω η λιστα υποστηριξης της coolermaster για αερα και νερο!δυστιχως αν καταλαβα καλα οι κατοχοι της μπεστ σελλερ 212 evo θα φάνε ξενερα αν πάνε σε am4.

ευτυχως που πηρα την 412 για 3 ευρω παραπανω αξιζε η διαφορα. Το θεμα ειναι οτι δεν λεει αν θα ειναι δωρεαν η αναβαθμιση η οχι 

Δημοσ.

ευτυχως που πηρα την 412 για 3 ευρω παραπανω αξιζε η διαφορα. Το θεμα ειναι οτι δεν λεει αν θα ειναι δωρεαν η αναβαθμιση η οχι 

Από εδώ: Virtually all of Cooler Master’s liquid and air coolers are compatible with Intel Kaby Lake’s LGA 1151 socket. For AMD Ryzen’s AM4 socket, any models lacking native compatibility can be adapted using an upgrade kit. These free upgrade kits will be made available soon via our CM store.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...