nikos1982 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 εχει αναφερη κατι η amd για αν θα ειναι support τα cpu με win 8 win 7??
teo20net Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 εχει αναφερη κατι η amd για αν θα ειναι support τα cpu με win 8 win 7?? Για κάποιο περίεργο λόγο η Amd έχει καταφέρει και έχει αποκρύψει τόσα πολλά πριν απο αυτό της το launch που όσο ύποπτο κι αν μπορεί να φαίνεται (πλέον εδώ που φτάσαμε),αξίζει ένα μπράβο. Ούτε γι'αυτό έχω δεί πουθενά αναφορά. 3
Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 ''Make AMD great again''. Άντε να δούμε..Νέα πλατφόρμα, πετάς και ένα raid με 960 Evo/Pro και είσαι άρχοντας. 3
yiannis_1 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Τωρα μαλιστα! Και με το socket μαυρο! Πολυ καλυτερα.. Γιατί δε του βάλεις cpu πάνω. Ψυχαναγκαστικός? Μήπως περπατάς έτσι στο πεζοδρόμιο? Ψάξτο 1
ZELOMOTH Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Γιατί δε του βάλεις cpu πάνω. Ψυχαναγκαστικός? Μήπως περπατάς έτσι στο πεζοδρόμιο? Ψάξτο Προσπαθεις που προσπαθεις να συνεχισεις το αστειο... Κανε το σωστα τουλαχιστον.... Κουτο παιδι... 4
fallen4ngel Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Όσα είπα για SMT/HT δεν έχουν καμία σχέση με τα συγκριτικά skylake-haswell. Το όφελος από ΗΤ το διαπίστωσα από άλλες δοκιμές μου, μία εκ των οποίων έχει ποσταριστεί στο θρεντ του watch dogs 2. Αυτές είναι λογικές τιμές αν σκεφτούμε ότι οι pentium πήραν "προαγωγή" σε i3. Οι 4 core και των δύο εταιρειών θα ξεκινούν από τα 150€ περίπου και θα φτάνουν μέχρι τα 200€-250€(τιμές Ελλάδας) για τα ξεκλείδωτα, υψηλών επιδόσεων μοντέλα. Και γω πιστεύω ότι θα πάμε κοντά στα 50€ μείον στα προσιτά μοντέλα μέχρι 4c/8t. Και συνεχίζουμε με άσχετα ποστ... Χαράς την υπομονή σου ''Make AMD great again''. Άντε να δούμε..Νέα πλατφόρμα, πετάς και ένα raid με 960 Evo/Pro και είσαι άρχοντας. Και μάντεψε τι χάνεις;
Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Πάλι δεν θα υποστηρίξουν TRIM σε raid ;
talos_2002 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Υπάρχουν και άλλες εικόνες από το AMD Meet the experts, για όσους ενδιαφέρονται για περισσότερες πληροφορίες γύρω από τις μητρικές για AMD Zen.http://imgur.com/a/qheFr?gridΜου κέντρισαν το ενδιαφέρον οι MSI με κάτι που μοιάζει με USB RAID. 2
Aten-Ra Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 εχει αναφερη κατι η amd για αν θα ειναι support τα cpu με win 8 win 7?? Ο RYZEN θα υποστηρίζει Win 7. Επίσης έγινε γνωστό ότι ο RavenRidge θα είναι Quad Core ZEN με HT και VEGA ip. 4
BabisTs Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Και κάπως έτσι θα μείνω σε Intel εκτός και αν τα 8/8 είναι κάνα 400€ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ Κρίμα πάντως και είχα ελπίδες.... Και εγώ ίδια ξενέρα έφαγα από το μη λανσάρισμα 6c/12t ryzen.....βασικά αυτόν γλυκοκοίταζα αν τον έβγαζε η amd......σενάριο που δεν παίζει "τώρα αν ο 8c/8t ryzen έρθει σε καλή τιμή και με ταβάνι τα 400 ευρά + κάτι ψιλά και βγει πιο δυνατός ή στα ίδια με τον i7 78XX (skylake X) 6c/12t τότε ίσως τον τσιμπήσω" ειδάλλως αν δεν ισχύσει όντως το παραπάνω σενάριο τότε πάω καρφί για skylake X 6c/12t!Τώρα όσον αφορά τις τιμές....για μένα οι 4c/4t ryzen φαίνονται να είναι οι main της καινούργιας σειράς της amd με τιμούλα στα 200-220 ευρώ.....οι 4c/8t στο 300ρι θα πάνε χαλαρά από ότι φαίνεται.....μιας και η amd φαίνεται να ρίχνει στην αγορά δυνατούς cpu αλλά η τιμολογιακή πολιτική της θα διαφερεί από το παρελθόν (και αυτό είναι λογικό). 1
fallen4ngel Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Περίμενα μήπως κοντά στο καλοκαίρι για 6/12 από salvaged 8αρια ή έστω κλειστούς πυρήνες όπως έχει γίνει πολλές φορές αλλά με 4αδες δεν βγαίνουν τα κουκιά Δεν ξέρω γιατί αποφάσισαν κάτι τέτοιο βέβαια, ίσως είναι για καλό τι να πω μακάρι. Βέβαια μένει το 8/8 αλλά δεν ξέρω.... Το να αλλάζεις πλατφόρμα γενικά είναι βάσανο και ειδικά από την στιγμή που δεν ξέρουμε ουσιαστικά τι διαφορά θα έχουν από τα 6/12. Πιστεύω ένα 20℅ πάνω αλλά είναι δύσκολη απόφαση, να δώσεις τώρα το σύστημα και να περιμένεις να δεις.. και αν δεν κάτσει τι κάνεις; Ακύρωσα και τον 6800 γιατί και από εκεί χθεσινό το μενού και γενικά είναι πολύ δύσκολη περίοδος για αγορά!!!!
BabisTs Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Περίμενα μήπως κοντά στο καλοκαίρι για 6/12 από salvaged 8αρια ή έστω κλειστούς πυρήνες όπως έχει γίνει πολλές φορές αλλά με 4αδες δεν βγαίνουν τα κουκιά Δεν ξέρω γιατί αποφάσισαν κάτι τέτοιο βέβαια, ίσως είναι για καλό τι να πω μακάρι. Βέβαια μένει το 8/8 αλλά δεν ξέρω.... Το να αλλάζεις πλατφόρμα γενικά είναι βάσανο και ειδικά από την στιγμή που δεν ξέρουμε ουσιαστικά τι διαφορά θα έχουν από τα 6/12. Πιστεύω ένα 20℅ πάνω αλλά είναι δύσκολη απόφαση, να δώσεις τώρα το σύστημα και να περιμένεις να δεις.. και αν δεν κάτσει τι κάνεις; Ακύρωσα και τον 6800 γιατί και από εκεί χθεσινό το μενού και γενικά είναι πολύ δύσκολη περίοδος για αγορά!!!! Μακάρι φίλος να βγείς αληθινός για το 20% προβάδισμα......προσωπικά για 20% πάνω από 6c/12t skylake X μου φαίνεται πολύ αισιόδοξο σενάριο για τον 8c/8t ryzen.....θα δείξει πάντως που θα βρεθεί απέναντι στον τωρινό 6800Κ....οπότε μετα καταλάβαίνουμε με βάση τον 6800Κ που θα βρεθεί και ο 6c/12t skylake X (που θα είναι λογικά ένα ~10% καλύτερος από τον 6800Κ).Μιλάω πάντα για skylake x διότι αν πάω για αναβάθμιση (σε ryzen ή skylake x) θα την κάνω από Σεπτέμβρη.
alldaynews Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Μωρέ με βλέπω για κανα χρόνο ακόμη χαλαρ/α με τον 8370 Το μόνο που θα ήθελα είναι ένας 8320 αλλα με τις τιμές που βλέπω στις αγγελίες ούτε απ`έξω 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις