fallen4ngel Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Τι ρατσιμός είναι αυτός φίλτατε? Γιατί μας διώχνετε? Λες να αναφέρθηκα σε εσένα ή στο σύνολο; Αυτοί που το κάνουν ξέρουμε ποιοί είναι, φαίνεται άλλωστε. Διάβασα και ένα καλό ανέκδοτο σήμερα με τον καφέ 4/8 (δηλαδή i7) στα 175€... Για να πάρει λέει κομμάτι της αγοράς!!! Μήπως να τα δώσει τζάμπα μπας και δείτε αναβάθμιση λέω εγώ; Ε ρε κάτι άτομα.... Σόρρυ αλλά εδώ και καμία βδομάδα που είδα ότι δεν θα έχουν 6/12 είμαι κάπως Εγώ πάλι λέω ότι μόλις δήλωσες fan boy της AMD. Από την άλλη υπάρχουμε και εμείς που κοιτάμε τη τσέπη μας και δεν είμαστε με καμία εταιρεία. Είσαι γάτος, το ανακάλυψες με την μία. Στείλε πμ τα στοιχεία για να πάρεις το δώρο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Μάλλον ξεχνάμε το 6core. http://www.pcgamer.com/amd-ryzen-may-skip-6-core-entirely/?utm_content=buffercba77&utm_medium=social&utm_source=facebook&utm_campaign=buffer_pcgamerfb Από την στιγμή που το chip βασίζεται σε τετραπύρηνο μπλοκ, ειναι φανερό πως για αρχή δεν θα υπάρξουν 6cores. Επίσης προσωπικά θεωρώ προτιμότερο να απενεργοποιήσουν το smt από ένα 8core και να το πουλήσουν , παρά να κόψουν δύο πυρήνες. Λογικά αργότερα που θα υπάρχουν και αρκετά τσιπ μη λειτουργικών 8c , θα δούμε και 6c 12t 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psaris Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Διάβασα και ένα καλό ανέκδοτο σήμερα με τον καφέ 4/8 (δηλαδή i7) στα 175€... με την καμια 175ευρω.. ισως κάποιος εννοούσε σε δολλαρια πριν-φόρων που και παλι με τιποτα.... μην τα θέλουμε και ολα δικά μας... σίγουρα πάντως τους βλέπω -50ευρώ από τιμές ιντελ(άμα δεν πέσουν και αυτοί) εκτίμηση δικιά μου :4/4 200e 4/8 250-300 8.8 400-500 8/16 500-700+ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Από την στιγμή που το chip βασίζεται σε τετραπύρηνο μπλοκ, ειναι φανερό πως για αρχή δεν θα υπάρξουν 6cores. Επίσης προσωπικά θεωρώ προτιμότερο να απενεργοποιήσουν το smt από ένα 8core και να το πουλήσουν , παρά να κόψουν δύο πυρήνες. Λογικά αργότερα που θα υπάρχουν και αρκετά τσιπ μη λειτουργικών 8c , θα δούμε και 6c 12t Μ΄αρεσεις! Κι εσυ και το παιδι πιο πισω(Panoc) που ειπε το ιδιο για τους μη λειτουργικους 8πυρηνους! Και η ιστορια επαναλαμβανεταi και σας παρουσιαζουμε την μητρικη ταδε με δυνατοτητες unlock cores κτλ κτλ κτλ... Τι μου θυμιζει αυτο...Τι μου θυμιζει.... H intel ρε παιδια δεν ειχε ποτε ελλατωματικους πυρηνες?Γιατι ενας i5 δηλαδη να μην εχει καταληξει ως pentium λογο αστοχιας 1-2 πυρηνων? Απλα πουλιεται ετσι(σαν pentium) χωρις φουμαρα και unlock to i5 για τον απλουστατο λογο του οτι λογικα δεν ειχε αναγκη τετοια τεχνασματα αφου ηδη ειχε-εχει το συντριπτικο μεριδιο της αγορας... Ικασιες,τιποτε παρα πανω απλα θυμηθηκα athlon ii και phenom ii εποχες και μου΄ρθε η ολη σκεψη.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Σας έχω μερικά slides από μητρικές. ASUS GIGABYTE 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Σας έχω μερικά slides από μητρικές. Τωρα μαλιστα! Και με το socket μαυρο! Πολυ καλυτερα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glazos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Σας έχω μερικά slides από μητρικές. ASUS 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psaris Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 αυτα ειναι... αλα θα είναι ακριβές γιατί έχουν μαύρο socket : 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Κυρίως γιατί έχουν ένα σκασμό καραγκιοζιλίκια πάνω τους. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 το θεμα ειναι οτι ολα τα cpu εχουν ht. οποτε δε μπορεις να υπολογισεις την διαφορα του ht αλλα της συνολικης αποδοσεις του cpu και φυσικα σε συναρτηση παντα με το game. στο δευτερο βιντεο υπαρχει χασμα αναμεσα σε τρεις γενιες, ivy to skylake. Όσα είπα για SMT/HT δεν έχουν καμία σχέση με τα συγκριτικά skylake-haswell. Το όφελος από ΗΤ το διαπίστωσα από άλλες δοκιμές μου, μία εκ των οποίων έχει ποσταριστεί στο θρεντ του watch dogs 2. με την καμια 175ευρω.. ισως κάποιος εννοούσε σε δολλαρια πριν-φόρων που και παλι με τιποτα.... μην τα θέλουμε και ολα δικά μας... σίγουρα πάντως τους βλέπω -50ευρώ από τιμές ιντελ(άμα δεν πέσουν και αυτοί) εκτίμηση δικιά μου :4/4 200e 4/8 250-300 8.8 400-500 8/16 500-700+ Αυτές είναι λογικές τιμές αν σκεφτούμε ότι οι pentium πήραν "προαγωγή" σε i3. Οι 4 core και των δύο εταιρειών θα ξεκινούν από τα 150€ περίπου και θα φτάνουν μέχρι τα 200€-250€(τιμές Ελλάδας) για τα ξεκλείδωτα, υψηλών επιδόσεων μοντέλα. Και γω πιστεύω ότι θα πάμε κοντά στα 50€ μείον στα προσιτά μοντέλα μέχρι 4c/8t. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Σας έχω μερικά slides από μητρικές. ASUS GIGABYTE Nέα με τιμές και ημερομηνία διάθεσης , θέλουμε ............. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LambisElef Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα από μένα, παρακολουθώ το thread που και που να ενημερώνομαι λίγο, αλλά ρε παιδιά κάντε τις "παραθέσεις" μέσα σε spoiler όταν είναι 5-6 εικόνες, σκρολάρουμε προς τα κάτω και έχει 3 φορές τις ίδιες (τεράστιες) εικόνες Φυσικά δεν είναι κάτι προσωπικό, απλά ένα σχόλιο για τη διευκόλυνση όλων πιστεύω. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Τσίρκο τελείως! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 [quote name="fallen4ngel" Είσαι γάτος, το ανακάλυψες με την μία. Στείλε πμ τα στοιχεία για να πάρεις το δώρο Και μπαίνω και εγώ στο προφίλ σου, ε και περίμενα να δω κανά 16αχρονο και βλεπω 44 χρόνων... OK......I rest my case... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Και μπαίνω και εγώ στο προφίλ σου, ε και περίμενα να δω κανά 16αχρονο και βλεπω 44 χρόνων... OK......I rest my case... Τώρα έτσι που το είπες είναι σαν να υποννοείς σεβασμό στην τρίτη ηλικία! Χαχαχα Fallen μην πέφτεις...δες το θετικά. Είσαι μόνο 25 χρόνια μακρυά απο τη σύνταξη, ενώ εμείς...ποτέ. (Το 69 στην Ελλάδα κατέληξε να είναι spicy για άλλο λόγο απο το προφανές) (Sorry για το off topic, δεν άντεξα) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις