ZELOMOTH Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Ξαναζεσταμένο φαΐ; Ε δεν τρωει κανενας με το ζορι! Μονο οποιος πειναει! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psaris Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Ξαναζεσταμένο φαΐ; Είναι αλλά για το ινσομνια οχι... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnonymousHD Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Για όσους τους κολλάει ο επεξεργαστής στη ψυχτρα υπάρχει η λύση (am4 compactible) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Χρήσιμη μπούρδα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Τελικά δεν θα βγάλουν 6c/12t αλλά 8c/8t ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Για όσους τους κολλάει ο επεξεργαστής στη ψυχτρα υπάρχει η λύση (am4 compactible) Σοβαρά υπάρχει αυτό; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Σοβαρά υπάρχει αυτό; Ρωτάς για τον τρόπο τοποθέτησης της πάστας ή για την μάρκα της πάστας που είναι Hellmanns; 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZELOMOTH Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Για όσους τους κολλάει ο επεξεργαστής στη ψυχτρα υπάρχει η λύση (am4 compactible) Εγω νομιζω οτι ολο αυτο ειναι ψευτικο για εναν και μονο λογο! Αφου βαζει μια γραμμη hellmannspaste καθετα οπως το βλεπουμε, τοτε ειναι αδυνατο να ξεχειλιζει οριζοντια!!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Ρωτάς για τον τρόπο τοποθέτησης της πάστας ή για την μάρκα της πάστας που είναι Hellmanns; Τώρα το είδα ότι γράφει Hellmanns. Νόμιζα ότι είχαν βγάλει πράγματι πάστα για να κολλάει το CPU. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Εγω νομιζω οτι ολο αυτο ειναι ψευτικο για εναν και μονο λογο! Αφου βαζει μια γραμμη hellmannspaste καθετα οπως το βλεπουμε, τοτε ειναι αδυνατο να ξεχειλιζει οριζοντια!!! Καλά εσύ το τερμάτισες το κοντέρ.. Χαχα 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james rod Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Σχετικά με το SMT ή ΗΤ ή όπως αλλιώς ονομαστεί πρέπει είναι να γνωρίζουμε ότι οι επιδόσεις του εξαρτώνται και από την υπόλοιπη αρχιτεκτονική του επεξεργαστή. ALU units όπως είπες, retirement κ.α. Το χειροπιαστό όφελος από ΗΤ, με τα τωρινά δεδομένα, φτάνει το 30% περίπου σε games, με βάση τα όσα είδα ο ίδιος. Και επειδή η αριθμητική μπορεί να δημιουργεί προβλήματα σε αρκετούς, 30% είναι το να βλέπεις 60 καρέ μίνιμουμ π.χ. χωρίς το ΗΤ και 60*1,3=78 καρέ μιν με ΗΤ on. τα παιχνιδια δεν ειναι σωστος τροπος να μετρας ipc, παιζουν πολλα ρολο. γενικα στο ενα βιντεο που ανεβασες δεν υπαρχουν τοσες διαφορες. 10-12fps στην καλυτερη. μπορω να ανεβασω και εγω αυτο το βιντεο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glazos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 λίγες ακόμη φήμες http://wccftech.com/amd-ryzen-processor-6-core-model-700-usd-rumor/ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 τα παιχνιδια δεν ειναι σωστος τροπος να μετρας ipc, παιζουν πολλα ρολο. γενικα στο ενα βιντεο που ανεβασες δεν υπαρχουν τοσες διαφορες. 10-12fps στην καλυτερη. μπορω να ανεβασω και εγω αυτο το βιντεο. -Μου κάνεις quote σε ποστ για το ΗΤ και μου απαντάς για το ipc των cpu. Δεν ξέρω τι είχες στο μυαλό σου. -Το δικό σου βίντεο δεν διαφέρει πολύ από τα δικά μου, αν λάβεις υπόψη τις διαφορετικές συνθήκες των δοκιμών. -Μας ενδιαφέρουν ΠΑΝΤΑ ποσοστά, όχι απόλυτα νούμερα. 12 καρέ πάνω από τα 100 είναι 12% διαφορά. 12 καρέ πάνω από τα 50 είναι 24% διαφορά. Η μέρα με τη νύχτα. Στο πρώτο racing game βλέπεις π.χ. σε ένα σημείο 139 καρέ για τον 6700Κ και 122 για τον 4790Κ. Αυτό είναι 14% διαφορά. Αλλού πέφτουν οι διαφορές και μηδενίζονται, αλλού αυξάνουν και φτάνουν μέχρι και πάνω από 20% σε κάποια σημεία. -Τα games είναι και αυτά προγράμματα. Αν θες να πεις ότι δεν βλέπεις την ίδια βελτίωση σε όλα τα προγράμματα ανάμεσα σε skylake και haswell(=ZEN, θεωρητικά), έχεις δίκιο. λίγες ακόμη φήμες http://wccftech.com/amd-ryzen-processor-6-core-model-700-usd-rumor/ Οι πιο ρεαλιστικές φήμες μέχρι στιγμής. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Εκτίμηση για τιμές που είδα σε ένα βιντεο στο youtube 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Αυτός είδε/εκτίμησε δηλαδή ότι θα βγουν X6; Και ο 8/15 στα $500 που είναι TBD τι είναι; Φαντάζομαι χαμηλότερη συχνότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις