AnonymousHD Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Το είχα πει... 8c vs 8T περιμένω αρκετή διαφορά πάνω από το 20% αλλά θα δείξει... Καλοκαίρι για το 6/12 με βλέπω αλλά και εγώ υπό προϋποθέσεις. ποιος θα είναι μπροστά? Γιατί μας βλέπω όταν βγούνε να συγκρινουμε 8T με 16T και να μη βγαίνουν τα κουκιά...σε πολλά σεναρια
IT chef Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δεν υπάρχουν και πολλά σενάρια για 16 θρεντς..ε;
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 ποιος θα είναι μπροστά? Γιατί μας βλέπω όταν βγούνε να συγκρινουμε 8T με 16T και να μη βγαίνουν τα κουκιά...σε πολλά σεναρια Κάντο λίγο πιο λιανά γιατί δεν βγαίνει νόημα .
Aten-Ra Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Κάντο λίγο πιο λιανά γιατί δεν βγαίνει νόημα . Μάλλον ήθελε να πει 8C vs 12T 1
ultraex2003 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 εσκασε μυτη και η coolemaster !! αντε σιγα σιγα να μαζευομαστε !! http://www.guru3d.com/news-story/cooler-master-ready-for-kaby-lake-and-ryzen.html 4
AnonymousHD Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Κάντο λίγο πιο λιανά γιατί δεν βγαίνει νόημα .Η απάντηση είχε 2 σκέλη..Το πρώτο για τη σύγκριση του fallen 8c (δλδ ryzen 8c/8t) με 8t ( δλδ Intel 4c/8t) και το 20% που δε το βλεπω... Και το δεύτερο που κάνω και εγώ μια προφητεία...παιδί είμαι και ζήλεψα Το μεγάλο ryzen θα είναι σε επίπεδα 7700k αλλού πάνω αλλού κατω
Aten-Ra Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 O 4C/8T 7700Κ θα φάει πολύ ξύλο σε MultiThread από τον 8C/8T RYZEN ακόμα και αν ο 7700Κ έχει 20% παραπάνω Single Thread performance. 4
TheELF Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 O 4C/8T 7700Κ θα φάει πολύ ξύλο σε MultiThread από τον 8C/8T RYZEN ακόμα και αν ο 7700Κ έχει 20% παραπάνω Single Thread performance. 20% περίπου θα είναι μόνο η διαφορά της συχνότητας, βάλε άλλα μείον 20-30% από την έλλειψη SMT ,στην καλλίτερη περίπτωση για την amd. Και όλα αυτά αν στέκει το ίδιο Ipc με broadwell που από μόνο δυο benchmark που δεν ήταν καν benchmark αφού δεν γίνανε με τυπικά αρχεία δεν μπορούμε να το κρίνουμε.
Heatspreader Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 O 4C/8T 7700Κ θα φάει πολύ ξύλο σε MultiThread από τον 8C/8T RYZEN ακόμα και αν ο 7700Κ έχει 20% παραπάνω Single Thread performance. Όπως γινόταν και με τους i5 με τους FX. Σε Multithreaded εφαρμογές κέρδισαν οι δεύτεροι. Στην καλύτερη και σε ελάχιστες περιπτώσεις ήταν σαν i7. Ε, τώρα άντε να είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα... Το θέμα είναι στα παιχνίδια πως θα τα πηγαίνουν. Φαντάζομαι ότι θα τα πηγαίνουν καλά μόνο και μόνο λόγω νέας τεχνολογίας και πλατφόρμας. Πιστεύω ότι και πάλι θα χάνουν στα παιχνίδια, αλλά φυσικά λιγότερο από τους αρχαίους πλέον FX. Θα δείξει. Απλά προσπαθώ να πω να μην περιμένετε θαύματα και μετά ξενερώσετε και αρχίσετε τα μα μου σου του.
fallen4ngel Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Ο καιρός γαρ εγγυς... Μπα καθόλου εδώ τρώνε ξύλο χρόνια τώρα από τα ταπεινά Xeon 6c του X58. 3
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Η απάντηση είχε 2 σκέλη.. Το πρώτο για τη σύγκριση του fallen 8c (δλδ ryzen 8c/8t) με 8t ( δλδ Intel 4c/8t) και το 20% που δε το βλεπω... Και το δεύτερο που κάνω και εγώ μια προφητεία...παιδί είμαι και ζήλεψα Το μεγάλο ryzen θα είναι σε επίπεδα 7700k αλλού πάνω αλλού κατω Φαντάζομαι αναφέρεσαι ως μεγάλο ryzen στο 8c/8t μοντέλο και όχι στο flagship 8c/16t, αν ναι τότε το πρώτο θα είναι ναι μεν πιο πίσω σε ipc αλλά πιο γρήγορο σε multithreaded, το κατά πόσο θα είναι κανείς δεν ξέρει, πάντως 20% όπως λες και εσύ δεν παίζει.
doyle88 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Όπως γινόταν και με τους i5 με τους FX. Σε Multithreaded εφαρμογές κέρδισαν οι δεύτεροι. Στην καλύτερη και σε ελάχιστες περιπτώσεις ήταν σαν i7. Ε, τώρα άντε να είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα... Το θέμα είναι στα παιχνίδια πως θα τα πηγαίνουν. Φαντάζομαι ότι θα τα πηγαίνουν καλά μόνο και μόνο λόγω νέας τεχνολογίας και πλατφόρμας. Πιστεύω ότι και πάλι θα χάνουν στα παιχνίδια, αλλά φυσικά λιγότερο από τους αρχαίους πλέον FX. Θα δείξει. Απλά προσπαθώ να πω να μην περιμένετε θαύματα και μετά ξενερώσετε και αρχίσετε τα μα μου σου του. Εσυ πρεπει να χεις ρυζεν στα χερια σου και μας το κρυβεις!
AnonymousHD Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Φαντάζομαι αναφέρεσαι ως μεγάλο ryzen στο 8c/8t μοντέλο και όχι στο flagship 8c/16t, αν ναι τότε το πρώτο θα είναι ναι μεν πιο πίσω σε ipc αλλά πιο γρήγορο σε multithreaded, το κατά πόσο θα είναι κανείς δεν ξέρει, πάντως 20% όπως λες και εσύ δεν παίζει.Μεγάλο λέω το 8c16t @ Aten-Ra kai fallen Μπορείτε να μας πείτε πως το εννοείτε το ξυλο...; σε games? Σε καθημερινή χρήση? Σε video encoding? Στα bench? Κουβέντα να γινεται... 1
ZELOMOTH Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 20% περίπου θα είναι μόνο η διαφορά της συχνότητας, βάλε άλλα μείον 20-30% από την έλλειψη SMT ,στην καλλίτερη περίπτωση για την amd. Και όλα αυτά αν στέκει το ίδιο Ipc με broadwell που από μόνο δυο benchmark που δεν ήταν καν benchmark αφού δεν γίνανε με τυπικά αρχεία δεν μπορούμε να το κρίνουμε. Ρε συ Elf ενταξει δεν αντιλεγω οτι πιθανο να ειναι πισω σε καποια πραγματα ο ryzen και οτι δεν ξερουμε ακομα τιποτα και οτι ισως αυτο που ειδες δεν σε επεισε κτλ κτλ κτλ... Υπαρχει ομως και το ενδεχομενο επειδη δεν ξερουμε ακομα σιγουρα πραγματα, να ειναι και καλυτερα απ΄ο,τι περιμεναμε! Σιγουρα ειναι δυσκολο αυτο αλλα οχι και αδυνατο.. Το μονο σιγουρο παντως ειναι οτι αν ενας fx8370 κανει ενα σεναριο σε 1:35 - 1:50 και κι ενας ryzen σε 36 sec, ε κατευθειαν αποκτα ενδιαφερον το πραγμα πως να το κανουμε δηλαδη..Οταν ο 5960x κλοκαρεται 1.6 ghz παρα πανω απο τα 3.00 που παιζει και κερδιζει τον flag ryzen των 3.4 με 28sec εναντι 36sec ειχα χεστει! Και ειδικα αν αν πρωτος κανει 1200 ~ευρω και ο ryzen 700-800 ευρω, εκει να δεις αφοδευση! Και αλλο ενα σιγουρο που ξερω ειναι οτι ακους πολυ Alice Cooper και το αγαπημενο σου τραγουδι ειναι στανταρ το poison..! Ε μωρε αδελφε μου εναν καλο λογο δεν εχεις πει λες και κατι θα γινει! Και σε προτασεις συστηματων-αναβαθμισεων που σε εχω πετυχει, δεν λες στον αλλο ποτε οτι "ξερεις αν δεν βιαζεσαι βγαινουν και αλλοι νεοι επεξεργαστες κοιτα κι αυτο μηπως σε συμφερει.." Κατευθειαν στο κολλημα της ιντελ!Να λες στον κοσμο ολη την αληθεα και οχι την μιση... Γιατι φυσικα και η ιντελ εχει εργαλεια καλα, δεν το συζηταμε αυτο.. Απλα πρεπει να μην ειμαστε κολλημενοι και κοντοφθαλμοι.. Τιποτε αλλο.. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις