Psaris Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 καλά μην το δένεις και κόμπο... αφου το λεει δεν ειναι και σιγουρο..
j2k Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Ξερει κανεις ποτε θα κυκλοφορησει retail ο A12-9800 και μητρικες am4 για αυτον ?
ASDIC Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Ωραία, έχετε χρόνο να μαζέψετε λεφτά για ένα δυνατό upgrade Ποσοι εχουν λεφτα ακομα για "δυνατες" αναβαθμισεις....??? Ειμαι 9 μηνες ανεργος και θελω να παρω εναν 8350 και δεν μπορω..... 14
Heatspreader Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Ποσοι εχουν λεφτα ακομα για "δυνατες" αναβαθμισεις....??? Ειμαι 9 μηνες ανεργος και θελω να παρω εναν 8350 και δεν μπορω..... Αφού είσαι σε παρέα, κάποιος έχει δουλειά και όλοι του λένε "πω ρε μεγάλε, που δουλεύεις, κλπ". Τραγικά πράγματα. Παίρνεις 8320 και του κάνεις ένα μικρό OC. 13
pirmen56 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Ποσοι εχουν λεφτα ακομα για "δυνατες" αναβαθμισεις....??? Ειμαι 9 μηνες ανεργος και θελω να παρω εναν 8350 και δεν μπορω..... Είναι πάρα πολλοί στη δύσκολη αυτή θέση και είναι απολύτως κατανοητό το να θες να αναβαθμίσεις για λίγη φθηνή ψυχαγωγία. Όμως πρέπει να αντιληφθείς ότι η κατηγορία games που σε ενδιαφέρει δεν τα πάει καθόλου καλά με τους τωρινούς AMD. Οπότε ή πας για μεταχειρισμένο σετ i5 non-K(εγγύηση κατά της κακομεταχείρισης) με μια μητρική(χωρίς non-Z oc) ή το αφήνεις και τρως τα λεφτά αλλού. Εκτός και αν δεν έχεις πρόβλημα με αυτό:
ASDIC Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 μια χαρα θα με καλυψει ενας 8350. Για το Λιζακι ρε γαμωτο. 1
pirmen56 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Μην έχεις συναισθηματισμούς για κανέναν. 3
ZELOMOTH Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Μην έχεις συναισθηματισμούς για κανέναν. Σκεψου να ειχε και κανα καλο μο#νι η AMD να βγαινει μπροστα... Ολοι με sempron θα ειμασταν και θα τσαμπουκαλευομασταν κιολας!!! :P 5
ASDIC Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2017 για την ΑΜΔ μονο συναισθημα εχω... μεχρι και το αιμα μου κοκκινο ειναι ! δεν ξερω πως εγινε αυτο ! 8
ZELOMOTH Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 για την ΑΜΔ μονο συναισθημα εχω... μεχρι και το αιμα μου κοκκινο ειναι ! δεν ξερω πως εγινε αυτο ! Το δικο μου ειναι πρασινο...γιατι ειμαι απο παλια με AMD...!Τωρα που κοκκινησε θα χτυπησω μια μεταγγιση!!! 5
benign Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Αν και πιστευω οτι και οι 4 εταιριες εχουν εξαιρετικους τεχνικους που τους θαυμαζω,o Jerry Sanders συνιδρυτης της AMD ειχε πολυ καλες αρχες και αλληλεγγυη προς τους εργαζoμενους του οπως μπορειτε να διαβασετε και στο βιογραφικο του στο wikipedia. https://en.wikipedia.org/wiki/Jerry_Sanders_%28businessman%29 Μερικα που μου εκαναν εντυπωση : He drove the company through hard times as well. In 1974, a particularly bad recession almost broke the company. Through many difficult recessions he refused to lay off employees Sanders gave each one of his employees $100 as they walked out of the door during AMD's first $1M quarter. AMD was also the first US company to implement a cash-profit sharing employee compensation program, where employees would regularly get profit checks upwards of $1000. His maxim was: "people first, products and profit will follow!" This was given as a printout for each AMD worker who started a job at AMD in Dresden until Jerry Sanders's retirement. 5
cabdik Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 μια χαρα θα με καλυψει ενας 8350. Για το Λιζακι ρε γαμωτο. μην ανησυχεις...και ο 8320 το ιδιο καλα θα σε καλυψει. αλλωστε ιδιοι επεξεργαστες ειναι με αλλους χρονισμους. απλα χρονισε τον στα 4+ghz και θα εισαι μια χαρα...!! ΑΝ ειχαμε τα χρηματα..................... 5
Psaris Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 μεχρι στιγμης παντως ο 8320Ε στα 4ghz oc με καλυπτε σε ολα τα γνωστα games του 2016 BF1 COD dark souls 3 κτλπ αλλα προχτες ειπα να παιξω και λιγο master of orion και στις μεγαλες μαχες σερνετε Αντε ρε AMD τουλαχιστον μεσα στον φλεβαρι ρεξε μας ενα τυρακι με καμια επισιμη ενημερωση...
Oroku Saki Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Εδω και κανα 2 βδομαδες χειροτερεψε η καταστατη της μητρικης και πλεον δεν ειμαι σιγουρος για το αν θα αντεξει 1 μηνα μεχρι να βγουν οι ryen αρα με οτι βγει πρωτο το Φεβρουαριο το παιρνω ειτε ειναι 6 ειτε 8 core. Πλεον με το που ανοιγει το pc μου βγαζει μηνυμα cpu overtemperature error . Μετα συνεχιζει κανονικα αλλα.... Φαινεται οτι ειναι θεμα χρονουνα καει και υπολοιπη μητρικη(οτνα ηδη απο το Μαιο ξεκινησαν να καιγονται μια μια οι θυρες και πριν 2 μηνες καηκε το τροφοδοτικο). Ποσοι εχουν λεφτα ακομα για "δυνατες" αναβαθμισεις....??? Ειμαι 9 μηνες ανεργος και θελω να παρω εναν 8350 και δεν μπορω..... Οσοι εχουμε δουλεια η βρηκαμε προσφατα δουλεια οπως εγω. Και οσοι ειμαστε αρχηγοι της μεγαλυτερης οργανωσης ninja παγκοσμιως οπως εγω επισης που ειμαι αρχηγος των foot ninjas 2
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Εδω και κανα 2 βδομαδες χειροτερεψε η καταστατη της μητρικης και πλεον δεν ειμαι σιγουρος για το αν θα αντεξει 1 μηνα μεχρι να βγουν οι ryen αρα με οτι βγει πρωτο το Φεβρουαριο το παιρνω ειτε ειναι 6 ειτε 8 core. Πλεον με το που ανοιγει το pc μου βγαζει μηνυμα cpu overtemperature error . Μετα συνεχιζει κανονικα αλλα.... Φαινεται οτι ειναι θεμα χρονουνα καει και υπολοιπη μητρικη(οτνα ηδη απο το Μαιο ξεκινησαν να καιγονται μια μια οι θυρες και πριν 2 μηνες καηκε το τροφοδοτικο). Οσοι εχουμε δουλεια η βρηκαμε προσφατα δουλεια οπως εγω. Και οσοι ειμαστε αρχηγοι της μεγαλυτερης οργανωσης ninja παγκοσμιως οπως εγω επισης που ειμαι αρχηγος των foot ninjas Είσαι επίσης και ο Οροκουσάκι ο Σρέντερ ο random κάμακας Τα ξέρουμε χρόνια τώρα αυτά. Να ασχοληθείς λιγάκι να το καθαρίσεις, να αλλάξεις καμία παστούλα, δεεεν;;; 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις