Προς το περιεχόμενο

AMD Zen, AM4 socket

tmjuju

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Οχι ρε εννοειται καλυτερα ο 8320 σε τετοια φαση δεν το συζηταμε, απλα εγω υπενθυμησα οτι υπαρχουν και πιο casual καταστασεις κι εκει αξιζει το μαραφετακι αυτο!(4560) η΄ κατι αντιστοιχο σε new amd που ελπιζω οτι θα δουμε.. Κι εννοειται πως οτι πληρωσεις παιρνεις και τα λεφτα του σιγουρα τα αξιζει!

ΥΓ    Οταν λεω "παιζω" εννοω χρησιμοποιω για καθημερινες βασικες λειτουργιες. Δεν εννοω παιχνιδια γιατι δεν το συζηταμε οτι με τον 445 χ3  θα επαιζα τ΄  @ρχιδι@ μου τα 2! Αλλα επειδη γλυκοκοιταζω κατι mass effect  Andromeda,  doom 4 και star citizen, αυτα που σου λεω δεν ειναι και απολυτο οτι θα τα κανω, ισως παω και σε πιο full power απλα ειμαι υπο σκεψην και οταν ερθε η ωρα βλεπουμε... Κουβεντα κανουμε δηλαδη..

εγω παλι νομιζω οτι τον υποτιμας, τον 445 Χ3....!!      προσεξε....δεν λεω οτι θα ειναι φοβερος και τρομερος, μην τρελαθουμε..!  αλλα μια μεσαια καρτουλα, πιστευω οτι μπορει να την υποστηριξει...!   

Εαν δε......, μπορεις να τον ξεκλειδωσεις, θα εχεις απλα εναν Phenom Χ4, που ειναι αρκετααα καλυτερα...!!   στα 3.1 που παιζει, θα ειναι ιδιος με τον δικο μου -HTPC υπογραφης- και θα μπορεις να κανεις πολλα περισσοτερα..!!

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Που?  Αποδειξεις τωρα! :-D

Μετά το 1:40 ελπιζω να ειναι ετσι και να μην ειναι παιχνιδια με τα λογια... και εγω για τον 6c12t παω,πιστευω εκει θα ειναι το μεγάλο VFM ελπίζω σε μια λογική τιμη 350ε-400ε για ελλάδα.

• Like 3

εγω παλι νομιζω οτι τον υποτιμας, τον 445 Χ3....!!      προσεξε....δεν λεω οτι θα ειναι φοβερος και τρομερος, μην τρελαθουμε..!  αλλα μια μεσαια καρτουλα, πιστευω οτι μπορει να την υποστηριξει...!   

Εαν δε......, μπορεις να τον ξεκλειδωσεις, θα εχεις απλα εναν Phenom Χ4, που ειναι αρκετααα καλυτερα...!!   στα 3.1 που παιζει, θα ειναι ιδιος με τον δικο μου -HTPC υπογραφης- και θα μπορεις να κανεις πολλα περισσοτερα..!!

Κοιτα βασικα δεν τον υποτιμαω οσο νομιζεις απλα οταν λεω οτι θα παιξω με τον 445 χ3 τα.... αυτα μου...  εννοοω οτι δεν ειναι για μεγαλες επιδοσεις!

Κατα τα αλλα επειδη οπως εχω πει και παλιοτερα ειμαι γενικα retro gamer και παιζω ελαχιστα συγχρονα παιχνιδια, με τον athlon οντως ψιλοβολευομαι!

Απο καινουργια μονο τα εξης μου αρεσουν και με την 5750 μου παιζουν κιολας 720p πανω κατω και medium-low  με 3gb ram. :   Wolfenstein new order, the old blood  ,  alien isolation , colonial marines, και λιγο πιο παλια mass effect , doom , και return from the castle wolfenstein, wolfenstein 2..

Αν δεν εισαι τρελαμενος με fps και τρελες αναλυσεις κτλ βολευεσαι ανετα.. Απλα οταν πλεον ανοιγεις πανω απο 5-6 παραθυρα και καταλαβαινεις  οτι ψιλοζοριζεται ε σιγα σιγα ετοιμαζεσαι για κατι πιο ανετο... Παλιοτερα με am3 mobo  ηταν phenom ii x4 b45 αλλα μαζι με την μητρικη εφυγε και ο πυρηνας δωρο...(τωρα ειναι με am2+) :-D

• Like 1

απο οτι ειδα οι νεες apu της amd θα ειναι στα 28nm οποτε ξενερωσα.

Τι θα ειναι ποιο καλο ενα νεο συστημα με τον amd apu am4 pro 9800 ή τον intel core i5 7500 ?

Σε επιδοσεις επεξεργαστη και γραφικων.

Μετά το 1:40 ελπιζω να ειναι ετσι και να μην ειναι παιχνιδια με τα λογια... και εγω για τον 6c12t παω,πιστευω εκει θα ειναι το μεγάλο VFM ελπίζω σε μια λογική τιμη 350ε-400ε για ελλάδα.

https://www.youtube.com/watch?v=9hHjhkvsPDE&t=123s

Ότι charts έχουν βγάλει αναφέρουν 4/8 8/16, τα 6/12 θα είναι λογικά salvaged κομμάτια για αυτό λέω καλοκαίρι.

Ελπίζω να κάνω λάθος αλλά ειδωμεν

• Like 2

Παντως μας γκαστρωσε η κυρα Amd!

Γιατί ??

απο οτι ειδα οι νεες apu της amd θα ειναι στα 28nm οποτε ξενερωσα.

Τι θα ειναι ποιο καλο ενα νεο συστημα με τον amd apu am4 pro 9800 ή τον intel core i5 7500 ?

Σε επιδοσεις επεξεργαστη και γραφικων.

Σε γραφικά ο AMD, σε CPU ο Intel

Γιατί ??

Σε γραφικά ο AMD, σε CPU ο Intel

Εξωτερικη καρτα γραφικων δεν προκειτε να βαλω γιατι θελω αθορυβο συστημα.

Σε γραφικα ειναι μεγαλη η διαφορα υπερ της amd apu ?

Ναί αρκετά μεγάλη.

• Like 1

Δλδ η κάρτα γραφικών κάνει περισσότερο θόρυβο από τη ψυχτρα του επεξεργαστή?

Δλδ η κάρτα γραφικών κάνει περισσότερο θόρυβο από τη ψυχτρα του επεξεργαστή?

Αναλογως την καρτα γραφικων και αναλογως την ψυκτρα της cpu

• Like 1

Αν θέλεις τελείως αθόρυβη κάρτα πάρε μια XFX RX 460 4GB Heatsink που είναι passive.

XFX-RX460passive-2.jpg

• Like 4

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...