Προς το περιεχόμενο

AMD Zen, AM4 socket

tmjuju

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν νομίζω ακριβότερα από Ζ270 + 7700Κ.

Αυτο δεν το νομιζω κι εγω φιλτατε! Απλα ψηνομαι κι εγω για μια φρεσκαδουρα μητρικομνημοεπεξεργαστικου τυπου και ειπα μηπως κυκλοφορησε κανα νεο και δεν πηραμε γραμμη..Η αληθεια παντως ειναι οτι πρεπει να δουμε τιμες κτλ γιατι για τους περισοτερους που θελουν να χτισουν κατι απ τα καινουργια πραγματακια, ο g4560 ειναι πολυ προκλητικος...

Βεβαια το καλο με αυτον(g4560) ειναι οτι και η AMD τωρα θα πρεπει να δειξει κατι αντιστοιχο και με καλυτερη μαλλον τιμη...(Οταν ελεησει βεβαια γιατι δεν εχω παιδια ακομα αλλα βλεπω μεχρι να κυκλοφορησει η AMD να τον στελνω φανταρο τον μικρο και να παντρευω την μικρη αντιστοιχα..)!!!! :P :P :P

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν νομίζω ακριβότερα από Ζ270 + 7700Κ.

6/12 καλό καλοκαίρι όμως τα βλέπω.

Αυτο δεν το νομιζω κι εγω φιλτατε! Απλα ψηνομαι κι εγω για μια φρεσκαδουρα μητρικομνημοεπεξεργαστικου τυπου και ειπα μηπως κυκλοφορησε κανα νεο και δεν πηραμε γραμμη..Η αληθεια παντως ειναι οτι πρεπει να δουμε τιμες κτλ γιατι για τους περισοτερους που θελουν να χτισουν κατι απ τα καινουργια πραγματακια, ο g4560 ειναι πολυ προκλητικος...

Βεβαια το καλο με αυτον(g4560) ειναι οτι και η AMD τωρα θα πρεπει να δειξει κατι αντιστοιχο και με καλυτερη μαλλον τιμη...(Οταν ελεησει βεβαια γιατι δεν εχω παιδια ακομα αλλα βλεπω μεχρι να κυκλοφορησει η AMD να τον στελνω φανταρο τον μικρο και να παντρευω την μικρη αντιστοιχα..)!!!! :P :P :P

Όντως προκαλεί ο 4560... Την νοημοσύνη μας!!!

• Like 1

Γιατι ρε συ Fall  σου ειχαν δωσει κι αλλες φορες εναν "σχεδον i3 στα 70-80 ευρω?  5-6 % διαφορα εχει με τον ι3 6100 των 120-130 ευρω!  Εγω που παιζω αυτη την στιγμη με 3πυρηνο athlon δηλαδη και δεν κανω κατι που να θελω ισχυ i5-i7-ryzen νομιζεις οτι θα χαλαστω αν τον παρω? Απλα θελω να δω και τι θα βγαλει η amd μας και εχω υπομονη γιατι δεν καιγομαι σχεδον καθολου..

Η διαφορα ειναι οτι εσυ παιζεις με i7 και κοιτας προς τα κατω για να δεις τον "πτωχο" g4560  ενω εγω που παιζω με τον μελοθανατο, τον βλεπω σαν λουκουμακι... :wub:

• Like 3

Γιατι ρε συ Fall σου ειχαν δωσει κι αλλες φορες εναν "σχεδον i3 στα 70-80 ευρω? 5-6 % διαφορα εχει με τον ι3 6100 των 120-130 ευρω! Εγω που παιζω αυτη την στιγμη με 3πυρηνο athlon δηλαδη και δεν κανω κατι που να θελω ισχυ i5-i7-ryzen νομιζεις οτι θα χαλαστω αν τον παρω? Απλα θελω να δω και τι θα βγαλει η amd μας και εχω υπομονη γιατι δεν καιγομαι σχεδον καθολου..

Η διαφορα ειναι οτι εσυ παιζεις με i7 και κοιτας προς τα κατω για να δεις τον "πτωχο" g4560 ενω εγω που παιζω με τον μελοθανατο, τον βλεπω σαν λουκουμακι... :wub:

Δηλαδή εσύ θα έπαιρνες αυτό για να παίζεις;

1000 φορές καλύτερα 8320 στο τέλος της ζωής του παρά αυτό.

Και μην μου πεις για το σκεπτικό της αναβάθμισης, εφόσον παίζεις με αυτό που λες προφανώς και δεν έχεις θέμα.

• Like 4

Δηλαδή εσύ θα έπαιρνες αυτό για να παίζεις;

1000 φορές καλύτερα 8320 στο τέλος της ζωής του παρά αυτό.

Και μην μου πεις για το σκεπτικό της αναβάθμισης, εφόσον παίζεις με αυτό που λες προφανώς και δεν έχεις θέμα.

Οχι ρε εννοειται καλυτερα ο 8320 σε τετοια φαση δεν το συζηταμε, απλα εγω υπενθυμησα οτι υπαρχουν και πιο casual καταστασεις κι εκει αξιζει το μαραφετακι αυτο!(4560) η΄ κατι αντιστοιχο σε new amd που ελπιζω οτι θα δουμε.. Κι εννοειται πως οτι πληρωσεις παιρνεις και τα λεφτα του σιγουρα τα αξιζει!

ΥΓ    Οταν λεω "παιζω" εννοω χρησιμοποιω για καθημερινες βασικες λειτουργιες. Δεν εννοω παιχνιδια γιατι δεν το συζηταμε οτι με τον 445 χ3  θα επαιζα τ΄  @ρχιδι@ μου τα 2! Αλλα επειδη γλυκοκοιταζω κατι mass effect  Andromeda,  doom 4 και star citizen, αυτα που σου λεω δεν ειναι και απολυτο οτι θα τα κανω, ισως παω και σε πιο full power απλα ειμαι υπο σκεψην και οταν ερθε η ωρα βλεπουμε... Κουβεντα κανουμε δηλαδη..

• Like 2

Ο συγκεκριμένος είναι ουσιαστικά ο i3 6100-6300 ή μάλλον η σωστή τιμή που θα έπρεπε να πωλούνται όταν βγήκαν.

Δεν είναι τυχαίο που βγαίνουν τώρα με τιμή στα 65€ ;)

Κυριολεκτικά μουτζωσαν όσους πλήρωσαν τους i3 ;)

• Like 5

Ακριβως φιλε μου! Και αρα αν παρεις εναν τετοιο(g4560) ειναι ακομα πιο ηδωνικο και αποκτα ακομα μεγαλυτερη αξια ξεροντας οτι ο αλλος τον αγορασε πριν 10 μερες με 130 ευρω( i3 6100) και καταριεται την INTEL μερα νυχτα!Χαχαχα :P

Κι επισης κρινοντας απο αυτη την κινηση της INTEL ειναι πολυ πιθανο να ερχονται πολλα και ενδιαφεροντα πραγματα απο την AMD! B)

Οταν με το καλο ερθουν φυσικα...

• Like 2

διαβασα ενα ενδιαφερον (κατα την γνωμη μου)  αρθρο, και το παραθετω..!!   αφορα τον γενικοτερο σχεδιασμο της ερχομενης πλατφορμας AM4.....!!! 

http://wccftech.com/amds-infinity-fabric-detailed/

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...