ZELOMOTH Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Βαστάνε ακόμη τα παππούδια, άντε να έρθουν οι νεολαίοι zen να τα αντικαταστήσουν τα πουρό, με flagship τον Ηρακλή Πουρό το 8c/16t μοντέλο (κρίμα για τον Πουαρό αυτό που γράφω ξέρω ). Ηπιες κατι φιλε μου?Εισαι καλα? Εσυ με ξεπερασες στο ο,τι να ναι κατα πολυ!!!Εκτος κι αν κατι μου διεφυγε! :-D Χαχαχα! 4
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Καλά είμαι ήταν στιγμιαίο . Μην δουν αυτό το βίντεο του jay τίποτα "τεχνικοί" θα αρχίσουν πάλι να λένε ότι τα amd καίγονται , χαρά στο κουράγιο μας να ξαναακούμε αρλούμπες. 3
pirmen56 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Το βίντεο μας λέει για μια cpu που κάηκε επειδή το Load Line Calibration σε υψηλή τάση αύξησε επικίνδυνα τα overshoot(απότομο και στιγμιαίο ανέβασμα της τάσης πάνω από αυτό που "κάθεται" τελικά η cpu σε συνθήκες load). Μας το εξηγεί παραστατικά. Δηλαδή μας λέει πόσο επικίνδυνο είναι το LLC, που δήθεν εξασφαλίζει σταθερές τάσεις. Μετά μας λέει ότι συνολικά ένας oc 83** "πατάει" έναν oced i3. Επομένως, αν σε ενδιαφέρει να τρέχεις επιστημονικές εφαρμογές στο pc σου οι FX είναι μονόδρομος στο low budget. Για gaming πας εκεί που βλέπεις καλές gaming επιδόσεις. 3
nikos1982 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Οφτοπικ λιγο, για ολους αυτους που μισουν/θαβουν την FX σειρα. https://www.youtube.com/watch?v=ys24AJh42xA FX ζεις εσυ μας οδηγεις ? για ποσο ακομα με αυτην την "αρχαια" αρχιτεκτονικη. βαζω σοιχημα οτι θα του δωση η amd εναν 8370 να κανει την δουλεια του για να μην τα βαλει απο την τσεπη του το φτωχαδακι :P πολυ κλαψα παντος που τον εκαψε και που τον ειχε πληρωση ρε παιδι μου.
dimoskoutr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Αυτό είναι για τους φοβερούς που θα προτείνουν τον i3 7350 πως στο καλό λέγεται με 180 ευρώ και 2c/4t το 2017!!! Όχι όμως εμείς εκεί να συνεχίσουμε να μας αρμέγει για "κάρα" η intel... 1
Aten-Ra Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 <Και του στέλνει η amd ένα Zen>.. Να κάψω τον FX8350 και να κάνω και εγώ ένα Video να μου στείλει η AMD έναν ZEN ?? :P :mrgreen: 12
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Έρχεται ο ζεν σας ιντελιτσες ! Πού ν' τος όμως;;;;
_Theo_ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Να κάψω τον FX8350 και να κάνω και εγώ ένα Video να μου στείλει η AMD έναν ZEN ?? :P :mrgreen: Φαντάζομαι ξέρεις το κόλπο που έκαναν κάποιοι που είχαν πάρει εξαρτήματα Η/Υ απο γνωστή αλύσιδα καταστημάτων και το οποίο είχε σαν συνέπεια το συγκεκριμένο κατάστημα να μειώσει την εγγύηση των προιόντων του... In other news, κάτι διάβασα ότι λέει οι Zen δεν θα είναι καλοί στο OC, βούτυρο στο ψωμί για τους haters που θα τους βγάλουν άχρηστους, λές και όλοι κάνουν υπερχρονισμό στην CPU... 1
ZELOMOTH Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Φαντάζομαι ξέρεις το κόλπο που έκαναν κάποιοι που είχαν πάρει εξαρτήματα Η/Υ απο γνωστή αλύσιδα καταστημάτων και το οποίο είχε σαν συνέπεια το συγκεκριμένο κατάστημα να μειώσει την εγγύηση των προιόντων του... In other news, κάτι διάβασα ότι λέει οι Zen δεν θα είναι καλοί στο OC, βούτυρο στο ψωμί για τους haters που θα τους βγάλουν άχρηστους, λές και όλοι κάνουν υπερχρονισμό στην CPU... Κι ενας ακομα λογος για να εχουν καλυτερη τιμη για να προτιμηθουν με λιγοτερες τυψεις..( Εκτος κι αν δουμε οτι κανουν και συμπαθητικο oc..) Αντε καληνυχτα παιδακια.. (Αν και ειναι off topic, αλλα μ αρεσει να ζω στα ακρα..) Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2017 από ZELOMOTH
Psaris Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 δεν ξέρω αμα κάποιος τα εχει postarei πριν γιατι δεν ειδα ΟΛΑ τα post αλα βρήκα αυτο και αυτο
nick0lis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2017 Πού ν' τος όμως;;;;Έρχεται έρχεται Ο Μάρτης κοντά είναι. Γιατι Μάρτιο ; Δεν έχω καταλάβει αν το λιζακι νομίζει ότι ο ζεν ειναι iPhone και θέλει να μας δει έξω απο τα amdstore με τις σκηνές για να ανοίξει τις πόρτες. Τι διάολο καθυστερούν τόσο ; νόμιζα ότι τώρα τέλος του μήνα θα ειναι στα ράφια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις