ZELOMOTH Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Off topic: Προσωπικά ποτέ δεν κατάλαβα γιατί υπάρχουν άτομα που παίζουν αυτές τις αηδίες (WoW,LoL κλπ). Έχεις ένα τερατάκι και όλη την ώρα κάνεις κλικ κλικ κλικ, σκοτώνεις άλλους παίχτες με τερατάκια και ανεβαίνεις Level. Πραγματικά να μου πεί κάποιος οτι παίζει πχ Adventure τα οποία έχουν πολύ καλό σενάριο το καταλαβαίνω, ΜΜΟ όμως και ειδικά αυτά τα 2 συγκεκριμένα, δεν το καταλαβαίνω. Απο την μια συμφωνω μαζι σου αλλα απο την αλλη... αυτα ειναι γουστα... Κι εμενα μου αρεσει να ψαρευω με τις ωρες και πολλοι φιλοι μου με ρωτανε πως αντεχω και πως δεν βαριεμαι.. Οπως την βρισκει ο καθεις λοιπον... 11
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Off topic: Προσωπικά ποτέ δεν κατάλαβα γιατί υπάρχουν άτομα που παίζουν αυτές τις αηδίες (WoW,LoL κλπ). Έχεις ένα τερατάκι και όλη την ώρα κάνεις κλικ κλικ κλικ, σκοτώνεις άλλους παίχτες με τερατάκια και ανεβαίνεις Level. Πραγματικά να μου πεί κάποιος οτι παίζει πχ Adventure τα οποία έχουν πολύ καλό σενάριο το καταλαβαίνω, ΜΜΟ όμως και ειδικά αυτά τα 2 συγκεκριμένα, δεν μπορώ να το καταλάβω. Αυτά τα παιχνίδια είναι το ''καμάρι'' του PC Gaming όμως. Αυτά παίζει η πλειοψηφία. 1
_Theo_ Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Απο την μια συμφωνω μαζι σου αλλα απο την αλλη... αυτα ειναι γουστα... Κι εμενα μου αρεσει να ψαρευω με τις ωρες και πολλοι φιλοι μου με ρωτανε πως αντεχω και πως δεν βαριεμαι.. Οπως την βρισκει ο καθεις λοιπον... Έτσι είναι. Αυτά τα παιχνίδια είναι το ''καμάρι'' του PC Gaming όμως. Αυτά παίζει η πλειοψηφία. Η ντροπή του PC Gaming είναι, προσωπική μου γνώμη. Το καμάρι του PC Gaming είναι πχ το Crysis, το DOOM, το Witcher κλπ. Απλά πολλοί τα παίζουν επειδή είναι της μόδας, όπως το να αφήνεις μούσι λές και είσαι τζιχαντιστής! 8
ZELOMOTH Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Αυτά τα παιχνίδια είναι το ''καμάρι'' του PC Gaming όμως. Αυτά παίζει η πλειοψηφία. Εννοειται αφου ειναι τζαμπα και οι περισσοτεροι δεν ξερουν ουτε τι ειναι το torrent!!! 3
John-lamia Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Εννοειται αφου ειναι τζαμπα και οι περισσοτεροι δεν ξερουν ουτε τι ειναι το torrent!!! Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα αυτές οι σαβουρες και δουλεύουν τα ίντερνετ καφε, κα μάλιστα με σχετικά μικρά η παλιά μηχανήματα. 6
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Η ντροπή του PC Gaming είναι, προσωπική μου γνώμη. Το καμάρι του PC Gaming είναι πχ το Crysis, το DOOM, το Witcher κλπ. Απλά πολλοί τα παίζουν επειδή είναι της μόδας, όπως το να αφήνεις μούσι λές και είσαι τζιχαντιστής! Δεν τα παίζουν επειδή είναι της μόδας, αλλά επειδή είναι f2p και δεν έχουν απαιτήσεις. 1
_Theo_ Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δεν τα παίζουν επειδή είναι της μόδας, αλλά επειδή είναι f2p και δεν έχουν απαιτήσεις. Και το Warface και το Blacklight είναι f2p αλλά τα παίζουν οι 3 κι ο κούκος. Και αν δεν κάνω λάθος το WoW δεν είναι f2p... 1
ZELOMOTH Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Προδοσιααααααααααα! Η Asus eβγαλε laptop ZEN με cpu INTEL!!! Ειχαν δικιο τελικα καποιοι που πριν λιγο καιρο λεγανε οτι η AMD ειναι η ιδια εταιρια με την INTEL... :P Και με τιμη INTEL!!! http://www.e-shop.gr/laptop-asus-zenbook-flip-ux360ua-c4153t-133-fhd-intel-core-i5-6200u-8gb-512gb-ssd-windows-10-p-PER.913840 3
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Και το Warface και το Blacklight είναι f2p αλλά τα παίζουν οι 3 κι ο κούκος. Και αν δεν κάνω λάθος το WoW δεν είναι f2p... Δεν είναι, αλλά με farming μπορείς να αγοράζεις συνδρομή in-game. 1
alldaynews Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Zelomoth θα συμφωνήσω στο ψάρεμα!!!! 3
dimoskoutr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Στο "θα" πατάει η ίντελ για να δίνει core i3 σε τόσο γελοίες τιμές. Τί θα λεγες όμως αν δείχναμε εδώ και τώρα multi-threaded games που οι κάτοχοι i5 αρνούνται να παραδεχθούν την υπαρξή τους γιατί τους φέρνει σε άβολη θέση; Υπάρχει και το άλλο πρόβλημα βλέπεις. Να θέλει ο developer να παει σε πάνω από 4 cores, αλλά στα φόρα να σταυρώνουν όσους λένε ότι το gaming πάει κατά κει και να τους συμβουλεύουν όλους να πάνε σε i5. Πρέπει και ο κόσμος να παραδεχθεί την αλλαγή. Πόσο πολύ συμφωνώ με αυτά που λες και το έχω πει και εδώ μέσα... εμείς εν μέρη διαμορφώνουμε την αγορα!!!
ZELOMOTH Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Οποιος θελει να δει την δυναμη των παλιων υπολογιστων, ας ανοιξει τωρα την tv του στο star channel!!! :P RYZEN και INTEL και π@π@ριες... 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 offtopic: Η ντροπή του PC Gaming είναι, προσωπική μου γνώμη. Το καμάρι του PC Gaming είναι πχ το Crysis, το DOOM, το Witcher κλπ. Απλά πολλοί τα παίζουν επειδή είναι της μόδας, όπως το να αφήνεις μούσι λές και είσαι τζιχαντιστής! οτι να ναι φτασαμε να λεμε τωρα...οκ για το Doom αλλα απο ποτε παιχνιδι 10 χρονων που οταν πρωτοβγηκε το επαιζε 3 και ο κουκος και μετα απο το 2ο το μαθε ο κοσμος ειναι το καμαρι του PC gaming?Επειδη το 3 ισως ειναι ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια των τελευταιο ετων?Η το crysis που ηταν ενα μεγαλο τεχνολογικο αλμα? κατι wow και l2 υπαρχουν σχεδον 20 χρονια οταν οι σχεδιαστες των προηγουμενων παιχνιδιων ηταν παιδακια και παιζανε με αυτα...Της μοδας απο που και ως που?παιχνιδι 20 χρονων...μαλλον το witcher 3 ειναι πιο πολυ της μοδας που ανθωποι που δεν ακουμπαγαν rpg αρχιζαν να τα παιζουν... καταλαβαινω οτι ο καθενας εχει την δικια του γνωμη και παιζει οτι θελει αλλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα επειδη κατι δεν το γουσταρουμε. 2
Aten-Ra Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 offtopic: οτι να ναι φτασαμε να λεμε τωρα...οκ για το Doom αλλα απο ποτε παιχνιδι 10 χρονων που οταν πρωτοβγηκε το επαιζε 3 και ο κουκος και μετα απο το 2ο το μαθε ο κοσμος ειναι το καμαρι του PC gaming?Επειδη το 3 ισως ειναι ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια των τελευταιο ετων?Η το crysis που ηταν ενα μεγαλο τεχνολογικο αλμα? κατι wow και l2 υπαρχουν σχεδον 20 χρονια οταν οι σχεδιαστες των προηγουμενων παιχνιδιων ηταν παιδακια και παιζανε με αυτα...Της μοδας απο που και ως που?παιχνιδι 20 χρονων...μαλλον το witcher 3 ειναι πιο πολυ της μοδας που ανθωποι που δεν ακουμπαγαν rpg αρχιζαν να τα παιζουν... καταλαβαινω οτι ο καθενας εχει την δικια του γνωμη και παιζει οτι θελει αλλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα επειδη κατι δεν το γουσταρουμε. Το πρώτο DOOM βγήκε το 1993, το WOW βγήκε το 2004. Το UO (Ultima Online) που είναι τo πρώτο MMORPG βγήκε το 1997 (έχω ακόμα το CD). 12
ZELOMOTH Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Φιλε Theo σορυ αλλα ο Αλεξ εχει ενα point... Τα παιχνιδια που σημαδεψαν το pc και ειναι τα καμαρια οπως λες κι εσυ, ειναι αυτα που αφησαν ιστορια και που σηματοδοτησαν την αναπτυξη του gaming οπως εχει φτασει μεχρι εδω Βλεπε Duke nukem, wolfenstein, doom (οντως οπως λες κι εσυ), quake κ.α.. Κι επισης πισω απο αυτα εννοειται οτι υπαρχουν αλλα οπως monkey island και παει λεγοντας... Ολα ειναι αλυσιδωτα συνδεμενα μεταξυ τους... Εγω ας πουμε ειμαι gamer απο τα φλιπερακια που λεγαμε(παμε στα ηλεκτρονικα, wonder boy κτλ) και απο dos games(gp, stunts, prehistorik, rick dangerous, alone in the dark,indiana jones κ.α πολλα που δεν θυμαμαι τωρα). Με λιγα λογια λατρης των mame κι επειδη μεγαλωσα ετσι, δεν μου κανουν αισθηση τα τελεια γραφικα γι αυτο και δεν με απασχολουν ουτε ultra ουτε vsync ουτε τιποτα. Αρα αυτοματως ουτε η τελευταιας τεχνολογιας αναβαθμιση για gaming.. Η αληθεια ειναι οτι ζηλευω να παιξω doom 4, mass effect Andromeda, και star citizen... Αλλα υποστηριζω amd γιατι θελω να βλεπω πιο γρηγορη εξελιξη στα cpu κτλ και ανταγωνισμο για το καλο ολων μας..Με λιγα λογια(λεμε τωρα) θελω να πω οτι επειδη εχει παρεξηγηθει το αθλημα και περισσοτερο απο τους νεοτερους που δεν εζησαν το "ξεκινημα " ας το πουμε ετσι, πολλοι εχουν την εντυπωση πως επειδη παιζουν the witcher 3 ας πουμε σε 4κ και ολα ultra και 800 fps αυτοματως ειναι gamers με @ρχιδι@!Προσοχη! Δεν την λεω σε κανεναν,μην παρεξηγηθω απλα θελω να πω οτι παντα υπαρχει μια ιστορια πιο πισω που καλο ειναι να μην ξεχναμε οσοι την ζησαμε και με καθε ευκαιρια να την λεμε και στους πιο μικρους.. Χιλια συγνωμη παιδια για την πολυλογια και το off topic αλλα συνειρμοι ειναι αυτοι και με κυριευσαν.. ΥΓ. Με αγαπη, ο παππους σας... :P 12
Προτεινόμενες αναρτήσεις