Προς το περιεχόμενο

AMD Zen, AM4 socket

tmjuju

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Θέλεις raid Μ2 Σκρουτζ και έγινες, όχι τίποτα μην περιμένεις τζάμπα.

Αν δεν βγουν να δούμε επιδόσεις CPU, όλα τ' άλλα είναι να 'χαμε να λέγαμε...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 6,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το X370 πάντως δίνει 8 sata*, για να μην κλαίτε. :-)

Και 8 USB3 (3.1).

* Δίνει 4ς sata 3 και 2 sata express που κάθε μία μπορεί να "σπάσει" σε 2 sata 3.

Οπότε 4+2*2=8**

** Ανάλογα με τον κάθε κατασκευαστή προφανώς.

Τα sata express έρχονται από το soc νομίζω και όχι από το x370.

Και νομίζω πως το x370 δίνει ή 2x sata express ή 4xsata3. Όχι κάτι παραπάνω.

https://www.thelab.gr/applications/core/interface/imageproxy/imageproxy.php?img=http://www.kitguru.net/wp-content/uploads/2015/05/amd_promontory_features_capabilities.jpg&key=b851299536e5f072955c58a237d1d61413494d424eb3aeaf7ac2d60cfbc13fd9

1-1080.4239258625.png

*1
Each SATA Express port functions as either two SATA 3.0 ports or 2 PCI Express Gen3 lanes. ...

Τώρα οι 4ς sata να έρχονται από τις 2 satae, δύσκολο το βλέπω, με το που βάζεις δηλαδή τον πρώτο δίσκο έχασες 1 pcie lane;

Και στο A320 πως δίνει μόνο 2 sata αλλά ΚΑΙ 2 satae αν είναι ή το ένα ή το άλλο; Θα έπρεπε να είναι 1 satae τότε.

• Like 1

Ανειναι ξεχωριστα τοτε ειναι μια χαρα ή καλυτερα απο μια χαρά μιας και πέρα από την υποστήριξη sata express από το chip, έχουμε υποστήριξη και από το soc η οποία μάλλον θα είναι και καλύτερη στην πράξη για γρήγορα μέσα αποθήκευσης.

Εγώ το είχα καταλαβει διαφορετικά.

Δηλαδή πως μιλούσε για το σύνολο της πλατφόρμας Soc+ CHIP και το τι δίνει σαν σύνολο χαρακτηριστικων με το εκάστοτε chip. αφού μιλάει για συνολικά χαρακτηριστικά AM4 πλατφόρμας. Πλατφορμα είναι και το soc.

Ετσι μπορεί να εξηγηθεί γιατί τα sata express παραμένουν σταθερά άσχετα με το chip που διαλεγεις, αν αυτά έρχονται κατευθείαν από το soc.

Το γράφημα παραπάνω το έβαλα για να δείξω πως στην πληροφόρηση σε αυτό αναφέρει sata/sata express στο chip που εμένα μου κάνει διαζευκτικο.

29 Φλεβάρη θα τον βγάλει όξω.

Τον cpu εεεεεεεεεεεεεεεε για να μην παρεξηγηθώ χαχαχαχαχα

Εχουμε παλι δισεκτο φετος? Η' εννοεις του αγιου... ανημερα??? :-D

• Like 3

έτσι όπως βλέπω τις φήμες για τις επιδόσεις ειδικά σε  single thread ο i3 6100 - 7100 θα μεσουρανεί στα οικονομικά  games pc για πολύ καιρο ακόμη  

έτσι όπως βλέπω τις φήμες για τις επιδόσεις ειδικά σε  single thread ο i3 6100 - 7100 θα μεσουρανεί στα οικονομικά  games pc για πολύ καιρο ακόμη

Ξεχνάς κάτι σημαντικό, τα Zen APUs που θα ανταγωνιστούν την σειρά Core i3, ειδικά στα οικονομικά games pc.

• Like 1

Ξεχνάς κάτι σημαντικό, τα Zen APUs που θα ανταγωνιστούν την σειρά Core i3, ειδικά στα οικονομικά games pc.

μακάρι ,,,, δεν είμαι φανμποι κανενός ,,,την τζεπη μου κοιτάω 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...